ПТК "Клієнт Казначейства - Казначейство"
-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 2 рази
Добрий день!Підкажіть як відправити лікарняні 3711 через СДО???
-
- Мандрівник
нам пише помилку не заповнена дата документа,Хоча набираємо як завжди
-
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 27 разів
вы втягиваете не через "импорт документов"(СДО Введення документів), а через "импорт"(СДО АРМ Клієнта) - он находится ниже, выбираете ДБФ-Файл(ДКСУ)
-
- Мандрівник
ми так і втягуємо, але пише всеодно помилку. Пише що відсутня дата докмента, але ми заповнюємо як завжди
-
- Мандрівник
підкажіть,а їх підписувати як.Там нижче просто імпортувати і все
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 18 разів
добрый день! возможно пишу не туда) но помогите, подскажите. у мы финансируемся из области. у нас есть ключи, которыми мы подписывали и сдавали отчетность в налоговую (ключи скидывали на простые флешки и сейчас они на компе).. нам надо будет работать с Е звіт, как эти ключи там зарегистрировать? просто пытались - не получается.. СДО у нас нет, флешек на СДО тоже. спасибо)
- tinamar
- Мешканець
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, яка помилка може бути: при вході в СДО потрібно оновити BarsCryptor- завантажую, встановлюю, перезагружаю комп"ютер і знову не пускає ввійти і з"являється те ж саме вікно на оновлення?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Підкажіть, будь ласка, який порядок надання фінансовим управлінням розпоряджень на фінансування через СДО. Як я розумію файл dbf імпортується через СДО встановлене в фінуправлінні. Як бути з тим, що форма розпорядження передбачає підпис міського голови? Чи потрібно роздруковувати розпорядження та з підписами начальника фінансового управління та міського голови в сканованому вигляді передавати через СДО? Чи є інші варіанти?
- tinamar
- Мешканець
yaoleg, так я встановила, перезавантажила, і знову пише теж саме і запитувала ще в іншого бухгалтера, хто користується СДО -теж так самоyaoleg писав:tinamar, встановіть нову версію барскріптора, перезавантаження ПК і все буде працювати.
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
yaoleg, я попробовала на другом компе писало тоже но на запуске где все программы смотрю есть уст файл ІЕ7 я все сделала дальше по инстр но в конце пишет помилка сокету 1022 під час gethostbyname. xnj yt nfr
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 16 разів
у в mozilla ( у мене 52.2.0 (64-бит) СДО працює з BarsCryptor-3, а в хромі поки що BarsCryptor-2
- tinamar
- Мешканець
почистила у трьох браузерах, не допомогло, та сама помилка про стару версію. ...Ще є якість варіанти? з відключенням антивіруса теж не допомогло зайти в СДОyaoleg писав:tinamar, спробуйте почистити кеш браузера.