1.3.7.3
build 6
змінено друковані форми бюджетного зобов'язання та бюджетного фінанового зобов'язання відповідно
до змін внесених наказом МФУ від 10.07.2020 №408 АРХІВИ ЗАВАНТАЖЕНІ З САЙТУ ДКСУ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
После обновления у меня пропали слова "(ініціали, прізвище)" в Дод.1 и "(прізвище)" в Дод.2, но не появились слова "Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ".
Теперь там вообще ничего не пишет.
А как у Вас?
После определенных консультаций оказывается так и должно быть)))
Востаннє редагувалось 17 серпня 2020, 12:39 користувачем Македонский, всього редагувалось 1 раз.
Доброго дня, Після поновления в мене пропали слова "(ініціали, прізвище)" в Дод.1 и "(прізвище)" в Дод.2, але не з'явились слова "Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ".
Теперь там взагалі нічого немає.
підкажіть, що робити? Дякую
Востаннє редагувалось 26 серпня 2020, 14:50 користувачем katerina, всього редагувалось 2 разів.
Доброго дня, Після поновления в мене пропали слова "(ініціали, прізвище)" в Дод.1 и "(прізвище)" в Дод.2, але не з'явились слова "Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ".
Теперь там взагалі нічого немає.
підкажіть, що робити? Дякую
Все нормально Тепер так повинно бути
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Доброго дня.
Реєстр фінансових зобов'язань формує вертикально і займає весь простір горизонтально, але вертикально знизу залишається вільне місце, в яке б могло вміститися те, що видає на друк на другій сторінці. Чи можливо це виправити?
Добрий вечір
Встановила програму в останній версії 2020.6
При друку фінансових зобов'язань код ЄДРПОУ не показує, а тільки номер рахунку
А там де номер "-"
Підскажіть що можна зробити
Добрий вечір
Встановила програму в останній версії 2020.6
При друку фінансових зобов'язань код ЄДРПОУ не показує, а тільки номер рахунку
А там де номер "-"
Підскажіть що можна зробити
Ось тут я викладав скрін Фінансових, код ЄДРПОУ там є ваш і є отримувача то чий у вас не показує?? Номер також є в різних містах то про який мова??
П.С. А в рахунках отримувачів є код ЄДРПОУ ? А при наборі ФЗ ви вказали номер ФЗ?
Доброго ранку всім!
В м.Хмельницький міська казначейська служба з вчорашнього дня вимагає друковані форми реєстрів зобов'язань в альбомній орієнтації. Вони навіть оновлення на флешку скидають 2020.7.zip, а на сайті Казначейства оновлення ще не опублікували. Є в когось достовірна інформація по цьому питанню?