Автоматизована система «Є-Звітність»
-
Dim_On
- Квартирант

- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 64 рази
Switlana, Оксана111, будь ласка, прочитайте моє повідомлення вище про цю помилку!!!
Читайте, будь ласка, трохи форум!!! Відповідати одне і теж через повідомлення - відбиває бажання взагалі допомагати!!!
Читайте, будь ласка, трохи форум!!! Відповідати одне і теж через повідомлення - відбиває бажання взагалі допомагати!!!
все працює під ХР ставте драйвер токена, використовуйте браузер опера (чистіть кукіси) памятайте, що на токені два ключа (вибір у віконечці прізвищ)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
той самий приколkar1kam1 писав:Всем привет!
Подскажите, зашли под начальником, заполнили профиль, зашли под гл.бух и попробовали создать Фінансову звітність, но после вібора пишет "В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ"
Куда смотреть?
-
zorsil23@meta.ua
- Новачок

- Регіон: Днепропетровская область
Помилка накладення ЕЦП. Зверніться до адміністратора. Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа з носія ключової інформації
-
svitlana_amcu
- Новачок

- Регіон: Харьковская область
Доброго дня усім! "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому." Може хтось допоможе?
- tsuaf
- Мешканець

- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 103 рази
Здравствуйте. Вам нужно перечитать начало ветки. Скорее всего у вас нет нужных сертификатов или их вообще нет и они не там, где нужно находятся.svitlana_amcu писав:Доброго дня усім! "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому." Може хтось допоможе?
На 6-й странице там есть в посте с картинками. Показано какие сертификаты и куда нужно забрасывать. Плюс ключ, сконвертированный в формат key-6.dat, нужно забросить в папку c:\BarsCryptor\Key\
Востаннє редагувалось 26 лютого 2018, 17:59 користувачем tsuaf, всього редагувалось 1 раз.
-
TanGTan
- Новачок

- Регіон: Тернопольская область
- Дякував (ла): 1 раз
На одному компі (ХР) Драйвер для токена поставлений, при запуску Є Звітність не бачить Барс Криптору в любому браузері крім IE, та як для XP немає IE11.leno4ka_l писав:все працює під ХР ставте драйвер токена, використовуйте браузер опера (чистіть кукіси) памятайте, що на токені два ключа (вибір у віконечці прізв
На другому компі (XP) драйвер для токена теж присутній, при запуску Є Звітність (всі браузери, крім IE...) Барс Криптор вже "відчувається", але - "Не вірний ідентифікатор користувача або пароль".
Від чого це все залежить одному ... IT відділу Казначейства відомо. Але коли до них звониш і кажеш, щоб перевірили реєстрацію токенів (сертифікатів), кажуть що і так знають що все добре. Сертифікати їм не носили, казали що їм не треба, самі качають. Ось такий ситуейшн...
- tsuaf
- Мешканець

У меня такая ситуация была, когда я неправильный пароль вводил.TanGTan писав:На одному компі (ХР) Драйвер для токена поставлений, при запуску Є Звітність не бачить Барс Криптору в любому браузері крім IE, та як для XP немає IE11.leno4ka_l писав:все працює під ХР ставте драйвер токена, використовуйте браузер опера (чистіть кукіси) памятайте, що на токені два ключа (вибір у віконечці прізв
На другому компі (XP) драйвер для токена теж присутній, при запуску Є Звітність (всі браузери, крім IE...) Барс Криптор вже "відчувається", але - "Не вірний ідентифікатор користувача або пароль".
Від чого це все залежить одному ... IT відділу Казначейства відомо. Але коли до них звониш і кажеш, щоб перевірили реєстрацію токенів (сертифікатів), кажуть що і так знають що все добре. Сертифікати їм не носили, казали що їм не треба, самі качають. Ось такий ситуейшн...
-
TanGTan
- Новачок

- Регіон: Тернопольская область
- Дякував (ла): 1 раз
Ну... пароль не складний... на СДО працює. Якби неправильно ввівся стільки раз, скільки пробували, то певно вже заблокували ключі )tsuaf писав:У меня такая ситуация была, когда я неправильный пароль вводил.TanGTan писав:На одному компі (ХР) Драйвер для токена поставлений, при запуску Є Звітність не бачить Барс Криптору в любому браузері крім IE, та як для XP немає IE11.leno4ka_l писав:все працює під ХР ставте драйвер токена, використовуйте браузер опера (чистіть кукіси) памятайте, що на токені два ключа (вибір у віконечці прізв
- tsuaf
- Мешканець

TanGTan, на самом деле нет. Ничего не заблокируют, потому что вход вы по сути не осуществляете, до него просто не доходит. Всё происходит пока что на вашей машине. Значит, что-то другое не дает. Возможно система XP, поскольку она уже не поддерживается, поэтому на ней всё возможно.
Ну и дело может быть в том, что не тот пароль вообще используете. Если сертификаты у вас от [font="Open Sans", Arial, Tahoma, sans-serif], то должно всё работать нормально.[/font]
Ну и дело может быть в том, что не тот пароль вообще используете. Если сертификаты у вас от [font="Open Sans", Arial, Tahoma, sans-serif], то должно всё работать нормально.[/font]
-
kolodij555
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
Доброго вечора. Допоможіть з входом є звітність. Якщо в мене є фрешки з ЕЦП, то мені не потрібно нічого скачувати і встановлювати? Чи я щось не розумію???
- tsuaf
- Мешканець

А вы попробуйте. С токенами дела не имел. По идее всё уже должно быть на флешке. Только в Барскрипто выбираете использование токенов, а не файл.kolodij555 писав:Доброго вечора. Допоможіть з входом є звітність. Якщо в мене є фрешки з ЕЦП, то мені не потрібно нічого скачувати і встановлювати? Чи я щось не розумію???
-
Bootsik
- Мандрівник

- Регіон: Сумская область
- Подякували: 1 раз
для Dim_On , настроил уже около 20 кабинетов , но с одним проблема. Прохожу страничку диагностику , кабинет подготовлен для работы. Фаервол отключён , браузеры Мозилла , Гугл , ИЕ, Пароль знаю , сертификаты в папке , кей-6 также в нужной папке.
Установка и запуск Барса с правами админа , куда копать? Помилка не вірний ідентифікатор користувача або пароль
Установка и запуск Барса с правами админа , куда копать? Помилка не вірний ідентифікатор користувача або пароль
Востаннє редагувалось 26 лютого 2018, 18:50 користувачем Bootsik, всього редагувалось 1 раз.
-
Dim_On
- Квартирант

- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 64 рази
А проблема то какая?Bootsik писав:для Dim_On , настроил уже около 20 кабинетов , но с одним проблема. Прохожу страничку диагностику , кабинет подготовлен для работы. Фаервол отключён , браузеры Мозилла , Гугл , ИЕ, Пароль знаю , сертификаты в папке , кей-6 также в нужной папке .
Установка и запуск Барса с правами админа , куда копать?
-
kolodij555
- Мандрівник

-
kolodij555
- Мандрівник

АЦСК ДФСУ Україна з 13.02.18... Можливо драйвера не встановлені...
-
Наталекс
- Мешканець

- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 12 разів
після двох неділь постійних експериментів таки вдалося створити кабінет (Ура!!!) Тепер без емоцій, ключі АЦСК "Україна" файлові, заявки подані давно, з допомогою Dim_On (дякую безмежно!) встановили Барскрипто, діагностику проходить відмінно, далі зловіще повідомлення "не вірний ідентифікатор.....", стоп'ятдесят разів "шаманила" з сертифікатами і ключами - результату "нуль". місцевий казначейський "комп'ютерщик" допомогти не зміг, все, що запропонував: везти йому комп (!!!). Зателефонувала в обласне казначейство, спеціаліст каже, що з АЦСК "Україна" вони не дружать і що ніхто не зайшов з цими сертифікатами (?!), але після мого настійливого прохання допомогти, таки щось там "пошаманила" - і все запрацювало! Всім бажаю успіху!
- tsuaf
- Мешканець

Наталекс, Как это не дружат с АЦСК "Украина"? Я зашел с первого раза с сертификатами оттуда ) Как раз лучше всего дружит Барсик с сертификатами от этого центра сертификации )
Хотя проблема у меня была, откуда брать главный сертификат, я просто не знал, где он находится. А так всё гладко практически со входом.
Хотя проблема у меня была, откуда брать главный сертификат, я просто не знал, где он находится. А так всё гладко практически со входом.
-
Наталекс
- Мешканець

- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 12 разів
я ж не проти, це так мені повідомили в казначействі:)))tsuaf писав:Наталекс, Как это не дружат с АЦСК "Украина"? Я зашел с первого раза с сертификатами оттуда ) Как раз лучше всего дружит Барсик с сертификатами от этого центра сертификации )
- tsuaf
- Мешканець

Понял ) Ну, значит им так захотелось сказать, чтобы вас утешить как-то )Наталекс писав:я ж не проти, це так мені повідомили в казначействі:)))tsuaf писав:Наталекс, Как это не дружат с АЦСК "Украина"? Я зашел с первого раза с сертификатами оттуда ) Как раз лучше всего дружит Барсик с сертификатами от этого центра сертификации )
- tsuaf
- Мешканець

Да, скорее всего так, хотя может ещё попутно что-то выплыть.Ror123 писав:Форумчани, підскажіть, будь ласка, помилка "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому" - виникає через те, що немає якогось із сертифікатів?
-
mazinat
- Мандрівник

- Регіон: Сумская Область
Добрый вечер, не могу пройти страничку диагностики.
Захожу в нее ( по умолчанию стоит опера) и ни один ключ не видит вообще.
Захожу без диагностики на Е звітність через хром , ключи файловые. Пишу пароль, несколько секунд видит мой ключ и отключается.
Как пройти диагностику ?
Захожу без диагностики на Е звітність через хром , ключи файловые. Пишу пароль, несколько секунд видит мой ключ и отключается.
Как пройти диагностику ?
- tsuaf
- Мешканець

Добрый вечер. А если посмотреть в консоли, которая включается через иконку Барскрипто возле часов? Нажимаете правую кнопку по значку и там выбираете Показати консоль и там в окне посмотрите что происходит, когда вы вводите пароль. Там протоколируются все действия, которые происходят, когда вы логинитесь на сайте.mazinat писав:Добрый вечер, не могу пройти страничку диагностики.
Как пройти диагностику ?