dbf файли із звітності, для завантаження на e-data
-
- Мандрівник
- Регіон: Кировоградская Область
Розробники Едата працюють в аварійному режимі. Відповідей на питання немає, сайт нормально не працює. Гаряча лінія не відповідає. Договора не підвішуються. Україна! готуємось платити штрафи! EVGENIY, дякую за співпрацю та допомогу!!!
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
-
- Мандрівник
-
- Мандрівник
Штрафовать не будут, пока нормально не работает Портал: Стаття 4. Відповідальність за порушення вимог цього Закону
1. Відповідальність за порушення вимог цього Закону несуть керівники розпорядників та одержувачів коштів державного і місцевих бюджетів, підприємств, органів Пенсійного фонду, а також фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування. Зазначені особи несуть відповідальність за такі порушення:
1) неоприлюднення інформації відповідно до цього Закону;
2) оприлюднення недостовірної, неточної або неповної інформації;
3) несвоєчасне оприлюднення інформації.
2. У разі вчинення порушень, зазначених у частині першій цієї статті, з вини суб’єкта, уповноваженого Кабінетом Міністрів України на адміністрування єдиного веб-порталу використання публічних коштів, відповідальність несе керівник такого уповноваженого суб’єкта.
1. Відповідальність за порушення вимог цього Закону несуть керівники розпорядників та одержувачів коштів державного і місцевих бюджетів, підприємств, органів Пенсійного фонду, а також фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування. Зазначені особи несуть відповідальність за такі порушення:
1) неоприлюднення інформації відповідно до цього Закону;
2) оприлюднення недостовірної, неточної або неповної інформації;
3) несвоєчасне оприлюднення інформації.
2. У разі вчинення порушень, зазначених у частині першій цієї статті, з вини суб’єкта, уповноваженого Кабінетом Міністрів України на адміністрування єдиного веб-порталу використання публічних коштів, відповідальність несе керівник такого уповноваженого суб’єкта.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
likar писав:Вносили дані на портал в розділ Договори. Тепер не можемо підписати їх. Видає Виникла помилка при розборі чи формуванні даних (пошкоджені дані чи невірний формат) Як це розуміти
-
- Мешканець
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 2 рази
я не знаю, хто це все придумав, але вважаю, що перш ніж вводити це в дію, треба серйозно було до цього віднестись, професійно його розробити, проекспериментувати в дії, а вже потім нагружати бугалтерів і лякати штрафами, адже нам й так хватає цих "лякалок", часу на все не вистачає, місячних звітів немає вже часу коли робити, а мусиш сидіти на роботі, а не відпочивати, щоб хоч щось ввести на цей сайт, і заради чого!!!! Вже й до ранку не далеко! Хоч і є цей наказ, але я чогось на нього не дуже надіюсь!!!Це просто жах!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Переделал файлик который делает дбф из форм отчётности, прикрепляю к сообщению пробуйте! В файлах которыми со смной поделились нет итоговых КЕКВ, и на портал е-дата они не затягиваются, поэтому я итоговые КЕКВ оставил, посмотрим как отреагирует е-дата, думаю должен нормально втянуть, потом останется вычислить что он хочет в поле КЕКВ где сумма всех КЕКВ стоит! Напоминаю пока что делает только из одного листа, мне выслали файл из медка там в зведеном отчёте все КФК в одном файле, пока что посмотрим как такой файл втянется а потом сделаем зведеный из всех КФК/КПК и посмотрим!
Код: Виділити все
dbf файли із звітності, для завантаження на e-data
EVGENIY » 29 жовтня 2015, 14:01
Ну вот значит сделал я файлик который могёт делать дбф из файла отчёта за квартал (Пока что только из одной формы 2 т.е. из листа в отчёте Ф.2.1). Сейчас нужно разобраться устроит ли такой файл портал е-дата.
Ну значит вот:
1. Делаем на диске Д папку edbf
2. в папку edbf копируем файл своего квартального отчёта и переименовываем в ZV_kv.xls, если у вас файл для 2007 офиса т.е. с разрешением xlsm то открываете его и выбираете СОХРАНИТЬ КАК в формате 2003 офиса ну и называете ZV_kv.xls, ещё важно чтоб листы не были переименованы в отчёте данные будут тянутся из листа с названием ф.2.1 если у вас переименованы то переименуйте в ф.2.1
3. В папку edbf копируете файл который прикреплён к этому сообщению dbf_edata.xls
4. Открываете файл dbf_edata.xls он скажет что в файле есть связи с другими файлами обновить их выбираете ОБНОВИТЬ! И разрешить выполнение макросов!
5. На листе dbf жмём кнопку создать дбф и в єтой же папке edbf появляется файл F153ppk.DBF (я пока незнаю что нужно вместо ХХХ и РР писать, поєтому имя пока такое, как узнаю что нужно то исправлю)
Всё :)
Не забываем это тестовая вещь, кто не хочет разбираться не качайте и не используйте!
Жду добровольцев :) Пишите сюда
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Спасибо! В своём сообщении заменил файл теперь в нём так шифруется имя файлаolesya писав:Fxxxppk.dbf, де:
xxx – код відомчої класифікаціїї; - не наю що це таке!
рр – дві останні цифри звітного року;
k - звітний квартал
-
- Мандрівник
Спасибо за оперативное сотрудничество и информацию. С удовольствием протестировала бы, но я вчера подвесила ф.2 сводную вручую., а на 4.3. сил не хватило, набирала 4 раза, сайт глючил, не сохранил ни разу. Расстроилась, плюнула, решила подождать денек другой, когда наплыв народа на портале схлынет, когда разработчики подлампичат его немного
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
У вас много КФК/КПК? Я просто не понимаю смысла сводной если в ней не будет КФК, что нам покажут расходы селищной рады если мы хотим увидеть сколько она тратит на аппарат??Lili9390 писав:Спасибо за оперативное сотрудничество и информацию. С удовольствием протестировала бы, но я вчера подвесила ф.2 сводную вручую., а на 4.3. сил не хватило, набирала 4 раза, сайт глючил, не сохранил ни разу. Расстроилась, плюнула, решила подождать денек другой, когда наплыв народа на портале схлынет, когда разработчики подлампичат его немного
-
- Мандрівник
- Регіон: Черновицкая область
- Дякував (ла): 4 рази
УРА!!!, я бачу цифри в звіті. Дякую Євгеній.
Завантажила дбф файл і заповнилося без підсумкових кекв, як і написав Євгеній.
Ось що вийшло...
Завантажила дбф файл і заповнилося без підсумкових кекв, як і написав Євгеній.
Ось що вийшло...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Мандрівник
Ось ще для прикладу фото самого казначейського звіту, тобто так як воно мало б бути і на єдаті
Востаннє редагувалось 04 листопада 2015, 15:04 користувачем Mariannaa, всього редагувалось 3 разів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Спасибо! Всё, начинаю делать чтоб делал сводную из всех!Mariannaa писав:Ось ще для прикладу фото самого казначейського звіту, тобто так як воно мало б бути і на єдаті
а форми 4.1, 4.2 ?
чи в еДата вони не потрібні?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Они нужны, только на е-дата пока не реализовали! Обещали скоро и их добавить!Atas писав:а форми 4.1, 4.2 ?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вот сделал файл который делает зведеный из формы 2, (делает зведеный пока что из 32 КФК надеюсь ни у кого больше нет если есть пишите мне), чтоб все понимали в дбф файле всё будет разбито на КФК. пока незнаю как на это отреагирует е-дата, но думаю должно всё вкчачаться нормально!
Пробуйте, добавил КЕКВ 0 надеюсь е-дата его втянет как итоговые по всем!
Скоро доделаю и будет делать 4.3 зведену!
Пробуйте, добавил КЕКВ 0 надеюсь е-дата его втянет как итоговые по всем!
Скоро доделаю и будет делать 4.3 зведену!
Євгеній! ти навіть не уявляєш, яке це відчуття, коли ти уже починаеш сповзати вниз під кучею проблем, які навалені на тебе, і раптом відчуваєш, що ззаду не прірва, ти НЕ ОДИН!, ти відчуваєш підставлене братнє плече!
Дякую, БРАТ!
Дякую, БРАТ!
Доброго дня я перепрошую де можна скачати форми для завантаження
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Atas писав:Євгеній! ти навіть не уявляєш, яке це відчуття, коли ти уже починаеш сповзати вниз під кучею проблем, які навалені на тебе, і раптом відчуваєш, що ззаду не прірва, ти НЕ ОДИН!, ти відчуваєш підставлене братнє плече!
Дякую, БРАТ!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
О каких формах речь?Ольга1966 писав:Доброго дня я перепрошую де можна скачати форми для завантаження
Файлик который я выложил выше делает дбф файл из квартального отчёта в екселе скачать его можно здесь
Если я вас правильно понял
Звіт втягнула, але при відкритті звіту не заповнений рядок видатки на надання кредитів-усього.... в дбф він є а в самому звіті цифри відсутні!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Это вы последним файлом делали?? Зведений делали?? У вас много КФК? Как они втянулись? По отдельности?Ольга1966 писав:Звіт втягнула, але при відкритті звіту не заповнений рядок видатки на надання кредитів-усього.... в дбф він є а в самому звіті цифри відсутні!!!
П.С. Нужно опять долбить разработчитков чтоб они сказали что нужно в поле КЕКВ в итоговой ставить, а вы можете поекспериментировать поставте 9999 например может так он определит?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Начал делать 4,3 и опять дилема. как должно называтся поле "Перераховано залишок", у кого медок сделайте експорт в дбф форму 4,3 можно заодно на будущее и 4,1 4,2! Можно даже пустые! Спасибо
-
- Мандрівник
Робила зведений, підсумковий рядок теж не заповнився, але в мене лише один кфк, тому як втягувалися б багато , на жаль, не можу попробувати."EVGENIY" написав:
Это вы последним файлом делали?? Зведений делали?? У вас много КФК? Как они втянулись? По отдельности?
П.С. Нужно опять долбить разработчитков чтоб они сказали что нужно в поле КЕКВ в итоговой ставить, а вы можете поекспериментировать поставте 9999 например может так он определит?
Ставила 9999 - все без змін.
А неможливо там поставити 010?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ну там ячейка с условием 4 знака, попробуйте 010 но он станет 0010 или 0100!Mariannaa писав:Робила зведений, підсумковий рядок теж не заповнився, але в мене лише один кфк, тому як втягувалися б багато , на жаль, не можу попробувати."EVGENIY" написав:
Это вы последним файлом делали?? Зведений делали?? У вас много КФК? Как они втянулись? По отдельности?
Ставила 9999 - все без змін.
А неможливо там поставити 010?
-
- Мандрівник
Не ставиться починаючи з 0, наприклад 0100 виправляє в числовий формат 100, а якщо поставити текстовий формат, то взагалі не імпортує("EVGENIY" написав:
Ну там ячейка с условием 4 знака, попробуйте 010 но он станет 0010 или 0100!
Просто на єдаті вони код рядка 010 перенесли зі стовпця код рядка в стовпець кекв
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
может 1000 поставте или просто 10, у меня варианты закончились! Научный тык себя исчерпалMariannaa писав:Не ставиться починаючи з 0, наприклад 0100 виправляє в числовий формат 100, а якщо поставити текстовий формат, то взагалі не імпортує("EVGENIY" написав:
Ну там ячейка с условием 4 знака, попробуйте 010 но он станет 0010 или 0100!