EVGENIY писав:Это ж старое обновление :(
Читайте интсрукцию к нему
Порядок оновлення ПЗ Фіндокументи
- скопіювати файл архіва в робочий каталог програми по замовчуванню (c:\MeregaM);
- розархiвувати архів в папку програми; - після розархівації запустити на виконання файл mFinZB.exe.
Допоможіть при встановленні прог вискочило " не удаётся найти указаного поставщика..." по подсказкам - для систем WinXP, Win7 (x32) встановити рантайм бібліотеки Visual FoxPro8, використовуючи архів VFP80setup_rt.zip; Файл для запуску Instal\VFP80set up_rt\Express\C ustom\Disklmage s\Disk1\setup.exe. Але після запуску setup.exe вискочило Error reading setup initalszation file . Що робити?
Lyudmila716 писав:Допоможіть при встановленні прог вискочило " не удаётся найти указаного поставщика..." по подсказкам - для систем WinXP, Win7 (x32) встановити рантайм бібліотеки Visual FoxPro8, використовуючи архів VFP80setup_rt.zip; Файл для запуску Instal\VFP80set up_rt\Express\C ustom\Disklmage s\Disk1\setup.exe. Але після запуску setup.exe вискочило Error reading setup initalszation file . Що робити?
Архив не докачался либо ві запускаете не посредственно из архива, а нужно всё разархивировать!
Tolyan3311 писав:Доброго времени суток! Подскажите пожалуйста что может быть за проблема рабочей станцией! Мережа установлена на сетевом диске и 5 рабочих станций запускали программу с сетевого диска. Теперь на одной из рабочих станций PM.exe не запускается! В Fare PM.exe подсвечен красным цветом, и при запуске секундно выдает сообщение "немає прав доступу" хотя месяц назад все работало и в доступы ни кто не лез!!! Что может быть за проблема ???
Ну тут явно проблема не в мереже! Вариантов много! Может вирусы постарались! Может ОС обновилась и что то поменялось в ней! Может антивирус начал буянить! Отключите брандмауер!
Добрый день! Помогите решить проблему. Формируем для казны файл розподілу відкритих асигнувань. Они подтягивают и не принимают, т.к у них возникает ошибка. В поле "Код коштів" стоит значение 2, а надо 0. В файле vdd_*****.dbf, который мы передаем, такого значения и такого поля я не вижу. Помогите разобраться откуда у них подтягивается это значение.
Самое первое, что я проверила это довідник рахунків. В поле код коштів стоит признак "1" - кошти загального фонду, но не как не "2". Откуда она появляется в казне?
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, не можу становити оновлення. Коли запускаю оновлену РМ пише "Файл Udk.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл BNK.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Budget.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Pklvid.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК і аж потім програма вікривається, але налашувати довідники не можу.Що мені зробити? Дякую за відповідь.
Dari2707 писав:Самое первое, что я проверила это довідник рахунків. В поле код коштів стоит признак "1" - кошти загального фонду, но не как не "2". Откуда она появляется в казне?
Бойчук Ольга2 писав:Добрий день. Підкажіть, будь ласка, не можу становити оновлення. Коли запускаю оновлену РМ пише "Файл Udk.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл BNK.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Budget.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Pklvid.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК і аж потім програма вікривається, але налашувати довідники не можу.Що мені зробити? Дякую за відповідь.
Таке пише коли ви запускаете файл pm.exe з архіву наприклад, або ж в назві папки в яку встановлена програма присутні пробіли або кирилиця!
я ж говорю из архива запускаете! Должны скопировать все файлы в папку C:\MeregaM_2015\ с заменой существующих и запускать pm.exe отсюда C:\MeregaM_2015\pm.exe
EVGENIY писав:- скопіювати файл архіва в робочий каталог програми по замовчуванню (c:\MeregaM);
- розархiвувати архів в папку програми; - після розархівації запустити на виконання файл mFinZB.exe.
Не помогло((( Ошибка такая же:после обновления при попытке записать финансовое обязательство выдает SQL column FLAGS is not found.
Dari2707 писав:Самое первое, что я проверила это довідник рахунків. В поле код коштів стоит признак "1" - кошти загального фонду, но не как не "2". Откуда она появляется в казне?