Олюсялюся, спасибо, значит правильно сделала...по идеи это ж год..и в периоде ставить квартал не надо...там эти программисты или кто они там, сами бы подумали..
lilia88 писав:Чи має хтось програмки (розумні бланки exel) для внесення договорів, накладних ?
В програмі РБюджет є цілий модуль який призначений саме для обліку договорів, актів, накладних з їх послідуєчим експортом на Є-Дата (це не бланки в Екселі, хоча працює достатньо розумно)
Підскажіть, будь-ласка, дуже багато читаємо, але вже запуталися з єдрпоу фоп. У нас в районі половина зашифровує при введенні в договора, а половина спільноти вводить , що робити і які можуть бути "послєдствія".
Nata Vovk, я. наприклад, не вводив. сам досі не знаю чи треба вводити чи ні. справа в тому, що сама e-data, в розділі де платіжк. які автоматично висвітлюються, програма прописує ікси - xxxxxxxxx. де має бути код фізичної особи.
nazaar писав:Nata Vovk, я. наприклад, не вводив. сам досі не знаю чи треба вводити чи ні. справа в тому, що сама e-data, в розділі де платіжк. які автоматично висвітлюються, програма прописує ікси - xxxxxxxxx. де має бути код фізичної особи.
Але ж платіжка в казначейство подавалася без іксів, а лише на перегляд сайт поставив з іксами. Тому і в договорах та актах також потрібно б - вносити без іксів а сайт має приховувати при перегляді. Але коли реалізують розробники сайту такий механізм для договорів і актів невідомо.
дай боже щоб розробники реалізували такий механізм щоб коди автоматично приховались...адже у нас з 30 установ тільки 3 приховали єдрпоу фоп))) сумно але факт)))і хто зна що з цим робити(((
Nata Vovk писав:дай боже щоб розробники реалізували такий механізм щоб коди автоматично приховались...адже у нас з 30 установ тільки 3 приховали єдрпоу фоп))) сумно але факт)))і хто зна що з цим робити(((
Я вважаю що можна вносити договри та акти з не прихованими кодами. Інакше буде путаниця коли договори будуть з однаковими номерами. Про приховавання все таки мають турбуватися розробники сайту шляхом добавляння необхідного функціоналу. Інакше якщо заміняти код при наборі на ХХХХХХХХХХ то це вже якось не приховування а більше схоже на спотворювання бо можна набрати і 0000000000 і ---------- і що в голову прийде.
мария2020 писав:Що це за звіт і хто його заповнює
"Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послуг"
Так само цікавить це питання
Читайте Закон
2) у разі використання коштів підприємств, отриманих ними від їхньої господарської діяльності:
підприємство (найменування, ідентифікаційний код юридичної особи, місцезнаходження, прізвище, ім'я та по батькові керівника);
орган управління майном підприємства (найменування, місцезнаходження, прізвище, ім'я та по батькові керівника); обсяг платежів за договорами за звітний період - у розрізі товарів, робіт і послуг;
мария2020 писав:Що це за звіт і хто його заповнює
"Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послуг"
Так само цікавить це питання
Читайте Закон
2) у разі використання коштів підприємств, отриманих ними від їхньої господарської діяльності:
підприємство (найменування, ідентифікаційний код юридичної особи, місцезнаходження, прізвище, ім'я та по батькові керівника);
орган управління майном підприємства (найменування, місцезнаходження, прізвище, ім'я та по батькові керівника); обсяг платежів за договорами за звітний період - у розрізі товарів, робіт і послуг;
Спасибо! Сделала вывод, что мы как бюджетная организация, имеющая спец.фонд, этот отчёт не заполняем, так как спец.фонд всё равно считается "коштами Держ.бюджету" (в моём случае), а не "коштами від госп.діяльності"
Доброго дня! З Є-датою тільки почала працювати. Попередній бухгалтер не вносила дані в колонки Державний клачифікатор і Державний класифікатор (СPV) так можна? Чи ці поля обов'язкові для заповнення?
Lyubo4ka писав:Доброго дня! З Є-датою тільки почала працювати. Попередній бухгалтер не вносила дані в колонки Державний клачифікатор і Державний класифікатор (СPV) так можна? Чи ці поля обов'язкові для заповнення?
Підкажіть, будь ласка, в чому помилка, я завантажую звіти на едата дбф файл (зроблений з екселя скачаного з вашого сайту), потім переглядаю втягнутий звіт, а деякі цифри по рядку не співпадають, або знаходяться не в тому рядку?? Виправляю кожен звіт... І чи можливо завантажувати звіти з експортованих з Медка файлів? Буду дуже вдячна за відповідь
Анастасия16 писав:Підкажіть, будь ласка, в чому помилка, я завантажую звіти на едата дбф файл (зроблений з екселя скачаного з вашого сайту), потім переглядаю втягнутий звіт, а деякі цифри по рядку не співпадають, або знаходяться не в тому рядку?? Виправляю кожен звіт... І чи можливо завантажувати звіти з експортованих з Медка файлів? Буду дуже вдячна за відповідь
надішліть мені ваш звіт в екселі Gorg1310@mail.ru та укажіть конкретніше які саме рядки не співпадають!! Якщо у вас звітність в медке не розумію навіщо вам ексель??? Медок вміє екпортувати в формат для є-дати!
Анастасия16 писав:Підкажіть, будь ласка, в чому помилка, я завантажую звіти на едата дбф файл (зроблений з екселя скачаного з вашого сайту), потім переглядаю втягнутий звіт, а деякі цифри по рядку не співпадають, або знаходяться не в тому рядку?? Виправляю кожен звіт... І чи можливо завантажувати звіти з експортованих з Медка файлів? Буду дуже вдячна за відповідь
надішліть мені ваш звіт в екселі Gorg1310@mail.ru та укажіть конкретніше які саме рядки не співпадають!! Якщо у вас звітність в медке не розумію навіщо вам ексель??? Медок вміє екпортувати в формат для є-дати!
працюю із звітом про обсяг платежів у розрізі товарів, робіт і послуг, і чомусь перестав зберігати введену інформацію- може в когось така ж проблема-підскажіть що треба робити!!!!
ЯК ввести код за КОПФГ в звіт про використання договорів???? Все набралось, а це недає набрати!!! Навіть ніяка ячейка не світиться, але видає "код має містити не менше одного символу"??!!!