ЗП в Excel
- mulberry
- Місцевий
- Регіон: Cortés
- Подякували: 2 рази
KOTIK, аналіз-це, можливо голосно сказано .Суть таблички така:вводяться з/пл по працівниках за 2 останні місяці ( які були у відрядженнях)та в окремі комірки-кількість роб.днів. Із Ведомості по цих же працівниках тягнуться дані з/плати по вісімках та виводиться денна зарплата.В окремій комірці також розраховується середньоденна за 2 останні місяці.А в останній комірці-порівнюються дані з тих двох показників і виводиться більший, який назад тягнеться в Ведомость , яку надав люб"язно Євген. Крім того, кількість днів відрядження підв"язана із табелем, знову ж із Євгенової розробки
Добавлено (09.07.2013, 17:04)
---------------------------------------------
KOTIK, якщо ви користуєтесь саме Євгеновою розробкою, то я за наявності часу зітру дані по працівниках (захист персональних даних)та виставлю .Але зараз зі звітом іще не впоралась повністю, отож пізніше.
Добавлено (09.07.2013, 17:04)
---------------------------------------------
KOTIK, якщо ви користуєтесь саме Євгеновою розробкою, то я за наявності часу зітру дані по працівниках (захист персональних даних)та виставлю .Але зараз зі звітом іще не впоралась повністю, отож пізніше.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1398 разів
- Контактна інформація:
KOTIK, mulberry, ну я тоже так с командировками сделал щас уже и не помню в чём отличия, я имел ввиду что у меня уже всё не красиво смотрится и так запутано что только я разберусь, а времени нету сделать красиво, помню и в том году перед новым годом хотел всё красиво сделать чтоб с нового года начать но так руки не дошли, даже незнаю дойдут ли в этом
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
-
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вот влаживаю свой файл за август! У меня вобще офис 2010 файл с расширением xlsm это для тех у кого 2007 офис и выше, я его пересохранил для 2003 офиса но там было много потерь точности, но вроде все не существенные! Вобщем смотрите разбирайтесь!!
bars, сделайте сами, я просто выложил свою никому ничего по зпл я пока ещё не делал!
bars, сделайте сами, я просто выложил свою никому ничего по зпл я пока ещё не делал!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ikar, на счёт решёток то каждое казначейство чудит по своему, как моих устраивает так я им и делаю
- mulberry
- Місцевий
- Регіон: Cortés
EVGENIY, дякуємо за Вашу нову розробку, дуже цікаво було подивитись, що змінилось . Я користуюсь Вашою старою версією, дещо відкоректованою під свої умови.В мене питання.
1) Я не побачила в листі "ведомость" колонки з індексацією. Скажіть, в яке місце відомості вона тягнеться із БАЗИ? Може неуважно дивилась?
2) Мене цікавить розрахунок відпускних. Ви щоразу, коли обчислюєте відпускні для конкретного працівника, тягнете місячний заробіток із всіх відомостей за останні 12 місяців? Це ж дуже довго . Чи, можливо, маєте якийсь простіший алгоритм, поділіться. Я дотепер вношу зарптату за останні 12 міс. вручну, бо вважаю, що на це йде менше робочого часу.
1) Я не побачила в листі "ведомость" колонки з індексацією. Скажіть, в яке місце відомості вона тягнеться із БАЗИ? Може неуважно дивилась?
2) Мене цікавить розрахунок відпускних. Ви щоразу, коли обчислюєте відпускні для конкретного працівника, тягнете місячний заробіток із всіх відомостей за останні 12 місяців? Це ж дуже довго . Чи, можливо, маєте якийсь простіший алгоритм, поділіться. Я дотепер вношу зарптату за останні 12 міс. вручну, бо вважаю, що на це йде менше робочого часу.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
у меня была ликвидация, после этого мы индексацию не начисляем, я считаю это лучше чем с индексацией мучаться!!! Поэтому формул вы там не найдёте сами откройте скрытые столбцы и в любую можно вписать!mulberry писав:1) Я не побачила в листі "ведомость" колонки з індексацією. Скажіть, в яке місце відомості вона тягнеться із БАЗИ? Може неуважно дивилась?
Я просто ставлю внижнюю клетку формулу на другую книгу и тяну вверх формулу, затем просто в каждой клетке в формуле меняю на номер месяца ссылку на файлmulberry писав:2) Мене цікавить розрахунок відпускних. Ви щоразу, коли обчислюєте відпускні для конкретного працівника, тягнете місячний заробіток із всіх відомостей за останні 12 місяців? Це ж дуже довго . Чи, можливо, маєте якийсь простіший алгоритм, поділіться. Я дотепер вношу зарптату за останні 12 міс. вручну, бо вважаю, що на це йде менше робочого часу.
-
- Новачок
- Регіон: Волынская Область
-
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская Область
- Подякували: 1 раз
поділіться, будь ласка, в кого що є по інвентаризації в бюджетних установах:) від попереднього бухгалтера нічого не залишилось......навіть незнаю з чого почати.........
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
-
- Новачок
Євгеній, дуже щиро дякую за програмку. Схиляю голову перед Вашою мудрістю. Працюю в управлінні агропромислового розвитку з державним бюджетом. Ще раз дякую. Коштів на придбання програмного забезпечення та виписку журналів в установі бракує. Так що користуюсь даним сайтом.
-
- Новачок
- Регіон: Москва
-
- Мандрівник
- Регіон: Кировоградская Область
Підскажіть будь ласка, може хтось користується програмою Exel для ведення меню, оборотних відомостей, звітів про надходженю та витрачання продуктів харчування? Якщо можна то скиньте свій приклад!
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
dea24dl, взагалі то, тут обговорюють нарахування заробітної плати за допомогою програми Microsoft Excel. Створіть окремо тему і вже там спілкуйтеся по своєму питанню із користувачами цього форуму.
У нас до 500 чоловік в штаті. Маю надію, що Ви скинете табличку на форум.dolya- писав:В мене звичайно не така "прокачана" як у EVGENIY, але дві установи юзають її вже давно. Зараз працюю над створенням розрахунку заробітної плати в 1С для цих же установ, тому що постала задача вести облік Особивих листів кожного сіпвробітника. Тобто накопичувальна відомість за кожен місяць по кожному працівнику. В одній установі 200 чоловік в штаті, в іншій ще більше. Прикрепления: 2703468.xls(418Kb)
- nicc
- Мандрівник
- Регіон: Херсонская Область
- Подякували: 16 разів
В наших не зрозумілих умовах бюджету 2015 року, цікавим способом нарахування індексації, та ЄСВ, я для себе доробив розрухунково - платіжну відомість на 2015 рік. Ідеально Підійде для сільських рад. Можливо і для інших, розширити не важко.
починемо працювати з першої сторінки, Заповнити, і так далі. В формули не змінюємо, де фіксована індексація можливо корегувати, але обережно.
починемо працювати з першої сторінки, Заповнити, і так далі. В формули не змінюємо, де фіксована індексація можливо корегувати, але обережно.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
егоськина, вы хотя бы свою ведеомость в екселе скинте, можете скинуть на admin@ukrbudget.ru и напишите в какой строке сотрудник и поподробней что у неё там ещё за надбавки и доплаты и начисляются ли они отдельно на каждый оклад или как?
-
- Мешканець
- Дякував (ла): 8 разів
Добрий день, я теж вже 10 років нараховую зарплату і веду головну в екселі, хотілося б теж подивитись на ваше "дітище" і можливо щось собі взяти на увагу, але чомусь у мене не відкривається навіть з паролемEVGENIY писав:GalinaT,
Ось як і обіцяв, не треба тільки брати і одразу в ній робити, просто беріть звідси ідеї і реалізуйте у себе, ну звичайно можно і це використати але перевірити кожну клітинку необхідно
ведомость в архиве
ПАРОЛЬ: kazna123
-
- Мешканець
- Дякував (ла): 8 разів
Добрий день, я теж приєднуюсь до компліментів на вашу адресуLuda_66 писав:EVGENIY писав:GalinaT,
Ось як і обіцяв, не треба тільки брати і одразу в ній робити, просто беріть звідси ідеї і реалізуйте у себе, ну звичайно можно і це використати але перевірити кожну клітинку необхідно
ведомость в архиве
ПАРОЛЬ: kazna123