АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14
- tinamar
- Мешканець

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
AlexStyx, чи можна набрати платіжні доручення для передачі субвенції чи для відновлення касових видатків без реєстрів фінансових? Я не змогла, питає фінансові, набирала ці платіжки у Фіндокументах
- AlexStyx
- Мешканець

- Регіон: Черкасская область
tinamar писав:AlexStyx, чи можна набрати платіжні доручення для передачі субвенції чи для відновлення касових видатків без реєстрів фінансових? Я не змогла, питає фінансові, набирала ці платіжки у Фіндокументах
Знову ж таки, подивився у АРМ "Бюджетна установа" закритий пункт меню Платіжне доручення без зобов'язань, якщо терміново, відкриують, то поновимо ще раз.
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, ні не терміново, роблю ці документи у Фіндокументах, просто зараз все набираю у АРМ "Бюджетна установа", дуже подобається програма, проти Фіндокументів небо і земля, особливо коли ту поновляють, в мене не вистачало нервів в ній працювати... Ви писали, що з нового року будуть розпорядження, тож і для платіжок без зобов"язань відкриєте, хотілося б використовувати одну програму для роботи, а не дві
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, спробувала створити розпорядження, у полі КФК довідник пустий, немає списку для вибору, теж саме і при формуванні звітів: для КФК пусто, і далі при нажиманні на кнопку створити звіт нічого не відбувається, і в розпорядженні теж :пише знизу помилкою про відсутність КФК і відсутність фінансування. Як виправити ці помилки: нагадаю, що я поки, що в програмі не вносила кошторис (може помилки від цього?), буду пробувати з нового року, хотіла передивитися звіти в роботі і набрати розпорядження- не вийшло...
- AlexStyx
- Мешканець

tinamar писав:AlexStyx, спробувала створити розпорядження, у полі КФК довідник пустий, немає списку для вибору, теж саме і при формуванні звітів: для КФК пусто, і далі при нажиманні на кнопку створити звіт нічого не відбувається, і в розпорядженні теж :пише знизу помилкою про відсутність КФК і відсутність фінансування. Як виправити ці помилки: нагадаю, що я поки, що в програмі не вносила кошторис (може помилки від цього?), буду пробувати з нового року, хотіла передивитися звіти в роботі і набрати розпорядження- не вийшло...
Ми з Вами домовлялись розпорядження з 2015 року, ще незнаємо яка буде класифікація с з наступного року, ПЦМ це 100 % для обласних та рай бюджетів, для сіл 80 % будуть скорочені функції 4 значні
Додайте хоч 1 грн. в плані по КФК, тоді і в звітності з'явиться
iignatova писав:Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як заповнити графу 13 "Інші надходження (назва інших надходжень за видами)" у зведенні показників спеціального фонду кошторису?
Нажаль в цьому звіті немає можливості проставляти коди та назву, так звіт влаштований.
Але з 2015 року у програмі, буде можливість планувати спеціальний фонд 7 в розрізі доходів та фінансування, тоді у кошторисах і планах спецфонду будуть відображатись Інші надходження
Olenka292 писав:Такие же проблемы с внесением распоряжений. КФК ввести не получается. При том, что кошториси у меня внесены... Видимо, это исправится в следующем обновлении
З 2015 все буде
-
swetlana1977_ubr
- Мандрівник

- Регіон: Днепропетровская Область
Добрый день! Спасибо за программу, очень качественно и удобно! Помогите, пожалуйста, начала пользоваться месяц назад, сейчас пытаюсь ввести тимчасовий розпис на 2015 год, но при вводе не могу выбрать КФК поле пустое. При том, что в 2014 есть возможность выбирать у нас введено 2 КФК и появляются оба, выбираю какой нужно. А в 2015 никак.
- AlexStyx
- Мешканець

2015 ще ранувато, чекаємо на зміну функціональної класифікації для сіл та селищ, та перехід на програмно-цільовий метод для рай та обласних бюджетів, якщо до 15 грудня, не буде змін, буде поновлення де будуть старі КФК6 у 2015 році, все контролюємо !!
-
swetlana1977_ubr
- Мандрівник

- Регіон: Днепропетровская Область
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, оновила до останньої версії 1.06, але так і не змогла в програмі набрати тимчасовий кошторис на 2015 рік - не вибралось КФК, хоч у довіднику установи і стоїть точка-позначка, набрала в екселівських формах, тепер для електронного формату і для роботи в 2015 році прийдеться заносити в програму ще раз;AlexStyx писав:Адаптація програми для формування тимчасового розпису бюджету на 2015 рік. Адаптація програми для формування постійного розпису бюджету на 2015 рік.
Вийшла версія 1.06
тепер те ж саме з бюджетним запитом - не вибирається КФК, а здати потрібно 30.12. Вибір КФК працюватиме тільки з 2015 року, чи я щось неправильно роблю?
Добавлено (28.12.2014, 01:30)
---------------------------------------------
В програмі є прекрасні можливості для формування звітів по зареєстрованих фінансових зобов"язаннях, навіть з фільтром по одержувачах, кекв, у платіжних документах можна вибрати реєсти юричних, фінансових зобов"язань та платіжних доручень за будь-який період: день, місяць, квартал, рік, але особисто мені не вистачає в платіжних документах такого поля як сума відмічених документів, як колись було у програмі PLAT: відмічені документи галочкою підсумовувались разом- так можна було проконтролювати суму набраних документів за різними критеріями: по заявці я зразу ж бачила відмітивши документи, що набрала всі платіжки, а не бачила це тоді коли виводжу документи на друк і в запропонованому реєстрі платіжних доручень бачу, що пропустила якусь платіжку; теж дуже зручно було фільтрувати платіжки по призначенню платежу: я так вибирала суми використаних коштів на бензин, канцтовари, та інші витрати, які ідуть під одним кекв, а потрібно окремо...AlexStyx писав:За любые предложения только рады !
Добавлено (28.12.2014, 01:38)
Згодна -формування платіжки по шаблону будь-якої набраної раніше було б зручноOlenka292 писав:было бы шикарно, если бы была добавлена кнопочка "плюсик" в поле набора платежки для формирования аналогичного назначения платежа из предыдущей платежки. Весьма удобно с ней)
Добавлено (28.12.2014, 01:43)
не вийшло зробити перевірку КФК і КЕКВ? в мене теж бувають в цьому помилки....AlexStyx писав:"динамчному призначенні платежу" - цікава ідея, КЕКВ та КФК можливо визначати по кількості знаків, наприклад маска ???? це КЕКВ, передам програмістам, зроблять до наступного поновлення у грудні.
Ще раз дякую за програму і Вашу працю!!!
- AlexStyx
- Мешканець

tinamar писав:AlexStyx, оновила до останньої версії 1.06, але так і не змогла в програмі набрати тимчасовий кошторис на 2015 рік - не вибралось КФК, хоч у довіднику установи і стоїть точка-позначка, набрала в екселівських формах, тепер для електронного формату і для роботи в 2015 році прийдеться заносити в програму ще раз;тепер те ж саме з бюджетним запитом - не вибирається КФК, а здати потрібно 30.12. sad Вибір КФК працюватиме тільки з 2015 року, чи я щось неправильно роблю?
Ми ж писали, в примітках до оновлення У 2015 році необхідно зайти в довідник ДОВІДНИКИ - ДОВІДНИК УСТАНОВА та додати коди КФК, за обраною класифікацією
Все буде по платіжках, в новому році, готуємо великі поновлення для ІПК, змінилися додатки до рішень сесії про бюджет
Про фільтр по призначеннях, взагалі не питання, у Звіти Проведені платежі у полі фільтр додамо фільтр по призначенню тоді можна буде задавати маску *бензин*
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, спасибі за роз"яснення! нам треба писати - буде доступне для роботи з 2015 року, а то
я рік у програмі змінила на 2015 - і все я У 2015 році :)AlexStyx писав:Ми ж писали, в примітках до оновлення У 2015 році необхідно зайти в довідник ДОВІДНИКИ - ДОВІДНИК УСТАНОВА та додати коди КФК, за обраною класифікацією
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, вже не раз пробувала по Вашій картинці зробити теж саме, переходжу у 2015 рік, у довіднику установи у мене і так стояла точка де КТКВК, але редагую ще раз, вибираю знову КТКВК, але довідника співвідношень КТКВКМБ (далі назву не видно)як у Вас на фото в мене немає... є (Довідники-Бюджетна класифікація-Довідник програмної/видатків МБ) який називається Довідник типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів. не можу зрозуміти, що я роблю не так?
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, ні не натискала, не зрозуміла, що то кнопка, тепер вийшло, можна додати КФК, спасибі
Добавлено (29.12.2014, 11:13)
AlexStyx, попробувала як набирається бюджетний запит, знову не вибирається КФК, хоча довідник заповнила, пише при перевірці: Форма 2015-1 (загальний)
Помилок не виявлено
Форма 2015-2 3.2(індивідуальний)
ПОМИЛКА : Рядок 1 : не обраний код програмної класифікації
І не доступна кнопка друкувати, чи якщо помилка, то на друк не виводиться?
Добавлено (29.12.2014, 11:13)
AlexStyx, попробувала як набирається бюджетний запит, знову не вибирається КФК, хоча довідник заповнила, пише при перевірці: Форма 2015-1 (загальний)
Помилок не виявлено
Форма 2015-2 3.2(індивідуальний)
ПОМИЛКА : Рядок 1 : не обраний код програмної класифікації
І не доступна кнопка друкувати, чи якщо помилка, то на друк не виводиться?
- AlexStyx
- Мешканець

У Вас немає бюджетних запитів за КТКВК у АРМ "Бюджетна установа" бюджетні запити тільки за програмно-цільовим методом.
Для роботи з бюджетними запитами за програмно-цільовим методом необхідно : у довіднику бюджетних програм додати програми та завдання
Для роботи з бюджетними запитами за програмно-цільовим методом необхідно : у довіднику бюджетних програм додати програми та завдання
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, чому при створені нового індивідуального бюджетного запиту, він заміняє попередній вже створений, тільки під іншим КПК
- tinamar
- Мешканець

AlexStyx, я набрала тимчасовий кошторис у програмі, а в електронному фоматі він де зберігається?-потрібний файл для казначейства, чи знову набирати повторно у Фіндокументах - вже не хотіла до неї повертатися у новому році...
Індивідуальний це точно. В мене теж, то один раз добавляє новий бюджетний запит, другий раз заміняє попередній. Потім знову може добавити новий. Якось не стабільно працює.