Здравствуйте! подскажите, повесила обновления, те в которых спецфонд появился, но теперь когда печатаю розподил в номере счета урезает последнюю цифру. это так у всех или я что то неправильно сделала???
oid88 писав:Здравствуйте! подскажите, повесила обновления, те в которых спецфонд появился, но теперь когда печатаю розподил в номере счета урезает последнюю цифру. это так у всех или я что то неправильно сделала???
Только что новость сделал, ещё одно обновление вышло, пробуйте его поставить!
Доброго дня! Після останніх оновлень в реєстрах змін за довідками ГРК сумма разом по казначейству, саме в формі де помісячно, задвоює. що робити? допоможіть!
oid88 писав:Доброго дня! Після останніх оновлень в реєстрах змін за довідками ГРК сумма разом по казначейству, саме в формі де помісячно, задвоює. що робити? допоможіть!
Помогите перенести программу мережа на другой компьютер.
Нужно перенести все за 2015 год.
Я скопировала всю папку Merega_M2015 на диск С, запускаю файл РМ, пишет "Не удается найти указанный поставщик. Вероятно он установлен не правильно."
Я не программист, и такового у нас нет :((
hamster писав:Помогите перенести программу мережа на другой компьютер.
Нужно перенести все за 2015 год.
Я скопировала всю папку Merega_M2015 на диск С, запускаю файл РМ, пишет "Не удается найти указанный поставщик. Вероятно он установлен не правильно."
Я не программист, и такового у нас нет :((
oid88 писав:Доброго дня! Після останніх оновлень в реєстрах змін за довідками ГРК сумма разом по казначейству, саме в формі де помісячно, задвоює. що робити? допоможіть!
Ездили к програмистам ДКСУ по этому вопросу, они занимаються проблемой.Ждем обновлений. А пока сказали работать в Екселе((. Задваивает только при распечатке документа, в електронном виде все нормально.
Добрий день. Така проблема: коли встановив програму, запускаю а вона зависає і пише "Прекращена работа программы "Фіндокументи" а потім видає помилку exception eprinter in module PM.exe at 00027E0E. Printer selected is valid. Що робити ? Все повстановлював так як було написано. У мене Win7 (x32) Встановив бібліотеки Visual FoxPro8. Все рівно не іде. Це на одному комп'ютері а на іншому пише що не знаходе шлях до бібліотек.
mytya23 писав:Добрий день. Така проблема: коли встановив програму, запускаю а вона зависає і пише "Прекращена работа программы "Фіндокументи" а потім видає помилку exception eprinter in module PM.exe at 00027E0E. Printer selected is valid. Що робити ? Все повстановлював так як було написано. У мене Win7 (x32) Встановив бібліотеки Visual FoxPro8. Все рівно не іде. Це на одному комп'ютері а на іншому пише що не знаходе шлях до бібліотек.
mytya23 писав:Добрий день. Така проблема: коли встановив програму, запускаю а вона зависає і пише "Прекращена работа программы "Фіндокументи" а потім видає помилку exception eprinter in module PM.exe at 00027E0E. Printer selected is valid. Що робити ? Все повстановлював так як було написано. У мене Win7 (x32) Встановив бібліотеки Visual FoxPro8. Все рівно не іде. Це на одному комп'ютері а на іншому пише що не знаходе шлях до бібліотек.
Оновила програму,а потім і оновила довідник NDI,але кфк так и не змінилися,тепер тільки трьохзначні,а не 010116,070101 і тд..Що ще цій програмі зробити?
Зробила нове оновлення від 22.06.2016. Суми в довідках вже не задвоює, але в довідках як не були дописані рядки "код та назва програмної ..... ,які не застосовують програмно-цільового методу)*" так вони не дописані і залишились. Хотілось би нарешті не робити двічі (спочатку в РМ, а потім те ж саме в Excel (для задоволення естетичного смаку казначеїв)