Всем привет)))
oksana 07:59
Доброго ранку!
ОЛИ4КА 08:04
Доброго ранку, гарного дня всім
Zhurka 08:17
Доброго ранку! Приємного дня!
ОМС 08:17
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!
ОМС 08:18
Марина, мы тебя вчера потеряли
Марина 08:19
ОМС, так мы ж по очереди работаем)))
Марина 08:19
растет ковид.....(((((
ОМС 08:19
Марина, ну забыли
ОМС 08:20
Марина, а у нас. Это пипец))))
Марина 08:20
ОМС,
Марина 08:21
кошмар... когда это все закончится....
ОМС 08:21
Марина,
ОМС 08:21
Марина, похоже только начинается
Марина 08:24
дааааа... прогнозируют рост...
Тат_яна 08:26
Кто же, осень, придумал тебя? Ты пришла незаметно и быстро. В серых тучах твоих октября, Ни просвета, ни солнца не видно. За окном не капелью стучит, Нудный дождь заливает наш город. И открылись повсюду зонты, И бесшумно вползает в нас холод.
ОМС 08:26
Марина, у меня сегодня срок отчета. Свой сдала, консолидованный одну форму переделываем. Одержувач с казной подмутили и теперь выдает ошибку
Тат_яна 08:26
всем доброе утро!
ОМС 08:27
Тат_яна,
ОМС 08:27
У нас такой туман- ТУМАНИИЩЕ!!!!
Лана 08:30
Шановного нашого ЄВГЕНА вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Бажаю миру і світлої долі, запалу,енергії, сили доволі. Творчого вогнику віри й наснаги, Щедрості серця,людської поваги, На довгих стежках Вашої ниви, будьте Ви завжди здорові й щасливі. Дякую , що Ви завжди з нами!!!
Тат_яна 08:32
Ничего себе, какая сегодня ДАТА!
Тат_яна 08:35
Евгений, П О З Д Р А В Л Я Е М! Здоровья на долгие годы, а любовь и обожание мы Вам гарантируем!
Марина 08:36
Присоединяюсь ко всем сказанным словам)))) С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ))))))) Мы Вас любим и целуем)))))))
1**** 08:36
Добрий ранок ! СДО ще спить?
Людмила 08:37
Марина 08:40
Людмила, ВОТ ПРАВИЛЬНЫЙ ПОДХОД К ДЕЛУ)))))))
oksana 08:44
Євгеній, приєднуюсь до привітань! Найголовніше в житті кожного з нас – здоров'я, тож я бажаю, щоб ви та ваші рідні завжди були здорові. Решта все додасться, адже воно залежить тільки від вас.
Анна школа 08:54
Вітаю з Днем Народження !!!Нехай всії мрії та сподівання збудуться, здоров'я не підводить, любов та добро множиться!!! На многії літа!!!
Наталя-тц 08:59
Евгений, с Днем рождения!!!!!!!!!!!!!Крепчайшего здоровья,благополучия, позитива и новых радостных событий в жизни!!!!!!!!!!!!!!!!!
Олена 09:02
Євгене,вітаємо Вас щиро зі святом, В народження день зичим багато Міцного здоров’я, Божої ласки, Хай буде життя завжди схожим на казку! Щоб ангел на крилах приносив добро, А в домі був спокій й сімейне тепло!
Леся 09:03
Євгеній, щиро вітаю з Днем народження. Здоров'я Вам міцного-міцного і щастя багато-багато!!!
ЛЯЛЯ 09:05
Євгеній! Вітаю вас здоров"я, душевного спокою, усіх земних благ.
ОМС 09:05
ЕВГЕНИЙ!!! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!!! НАИЛУЧШИЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!!!
Александр 09:09
С Днём Рождения!
EVGENIY 09:12
Доброго ранку ))) Велике дякую за привітання!!!! Дуже приємно
АнДрій 09:26
Приєднуюсь до всіх привітань, та побажань. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС? EVGENIY/
Л.В. 09:26
Ух ти, яке у нас сьогодні свято !!!! Євгеній, всіх благ Вам !!!! Хай здоровиться, хай буде тепло і затишно у Вашому домі і у Вас на душі , хай збудеться заплановане і омріяне ! Щастя Вам !!!!!
АнДрій 09:27
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС, EVGENIY/
mery 09:27
Народ, поділіться, будь ласка, останнім оновленням МЕРЕЖІ.
Людмила П 09:28
EVGENIY, Вітаю,!!!!
Кроп 09:37
EVGENIY, Приміть найщиріші вітання в день народження! Здоров'я, миру, любові, здійснення мрій!
EVGENIY 09:41
Дякую
EVGENIY 09:42
mery,
Лариса 09:42
С Днем рождения, Евгений !
Н.А 09:53
EVGENIY, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! НАТХНЕННЯ, ЗДОРОВ"Я!!! ДЯКУЄМО, ЩО ВИ ЗАВЖДИ З НАМИ! УСПІХІВ!
Оксана 09:53
Добрий день. Підкажіть хто-небудь. У довідці про надходження у натуральній формі у формочці потрібно залишати знизу надпис (додаток 26 у редакції наказу Міністерства фінансів України від 30.07.2014 р. №793....і т.д.)?
Іра 09:53
Вітаю з днем народження!!!
Іра 09:54
Підскажіть будь лака як у звіті ЄСВ показати компенсацію за невикористану відпустку при звільненні
GalinaS 09:55
Приєднуюсь до привітань!Євгеній, хай Вам щастить!А головне- міцного богатирського здоров'я!!!
Оксана 09:55
Іра, немає ні типів, ні категорій для компенсації, просто додайте до нарахованої зарплати і все
Іра 09:55
Оксана
Іра 09:55
Дякую Оксана
Оксана 09:55
Приєднуюсь до привітань!!!
oksana 09:56
Іра, як зарплату
Ольга 10:04
Доброго дня! Хто знає учбова відпустка надається у разі навчання в релігійних семінаріях?
Катерина 10:10
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,працівник приніс лікарняний лист.У нас працює з 01.11.2019.Згідно довідки ПФУ страх.стаж-5 років 11 міс.Лікарняні будуть 100%?
Міла 10:13
Катерина, 70%.
Катерина 10:14
Міла, дякую
Світлана 10:38
Доброго дня! Що чути з центрамисоціальних служб? Когось вже об*єднували? Чи не будуть ні з ким об*єднувати?
Іра 10:40
Підскажіть якщо працівник отримав тільки комп. при звіль.її потрібно дотягувати до Мін. ЗП?
Оксана 10:42
доброго дня. як бюджетній установі сплачувати членські внески для осбб? по 2800 і чи взагалі це можливо? поможіть будь ласка.
ГАННА 10:46
Доброго дня, працівник пішов на самоізоляцію,але лікарняний приніс як загальне захворювання.
ГАННА 10:49
zr jgkfxedfnb&
ГАННА 10:49
як оплачувати?
oksana 10:49
Іра, у місяці прийняття-звільнення не потрібно
NeProzorro 10:56
EVGENIY, З Днем народження! Щоб все і завжди в житті було прозоро! Позитивних фінансових результатів, активних залишків на рахунках, всіляких гараздів!
Тат_яна 11:06
ГАННА, як визначено в лікарняному. Ми ж бухгалтера, а не лікарі, ми не маємо права визначати причину непрацездатності. А що сказав працівник - вас зараз не цікавить, йому потрібно було казать лікарю. Та й за загальним захворюванням отримає більше...
Таня 11:14
Евгеній, вітаю з Днем народження!!!! Дякую за Ваш важливий труд і допомогу!!! Бажаю всього самого теплого, щирого і доброго. Рясних Божих благословень!!!
EVGENIY 11:18
Лариса, Н.А, Іра, GalinaS, Оксана, NeProzorro, Таня, ДЯКУЮ
nila 11:30
EVGENIY, З днем народження ! Бажаю миру, гарних подій, здійснення задумів, планів та мрій !
ГАННА 11:36
EVGENIY, мої вітання нехай здійсняться всі найзаповітніші бажання.
Саша2 11:36
EVGENIY, щиро вітаю з Днем народження! Усього найкращого і ще ви дійсно захисник бухгалтерів.Дякую Вам
Світлана 11:36
З Днем народження Вас, Євгеній! Бажаю міцного здоров*я, щастя та радості від життя!)
Світлана 11:37
Бухгалтер 11:38
Сьогодні день народження у Вас. Хай щастя, наче сонце, заіскриться, Все сказане хай буде в добрий час, Хай радість Вам небачена насниться! Хай довгим і щасливим буде вік, Хай райдуга барвисто Вас чарує. Ви з гарною душею чоловік, За це життя Вас щедро обдарує!
EVGENIY 11:44
nila, ГАННА, Саша2, Світлана, Бухгалтер, Дяяякуую, дуже приємно так багато привітань
LaLa 11:44
З Днем народження!!!! Всього найкращого!!!!!!!!!!!!!
Надія 11:56
Не знаю Evgeniy хто ви, але я Вас теж вітаю. Не думаю, що люди вітатимуть погану людину. Нехай робота приносить тільки задоволення!!!!
Бух 11:57
"Льются песни, льются вина, и стучат бокалы в такт, будэ жыты бюджетна бухгалтерия если мы гуляем так..."
LEXXX 12:19
EVGENIY, вітаю з днем народження! Не пропустіть під час святкування свіжу Постанову КМУ # 940, яка окрім іншого підвищила оклади "самих маленьких" держслужбовців МДА.
Леся 12:29
EVGENIY, найщиріші вітання зі Львова! Здоров’я, щастя, благ земних по вінця!
Інна 12:38
СДО працює?
стажер 12:39
ніііі....
аурика 12:52
EVGENIY! Вітання з Чернівців.Здоров'я міцного!
Светлана 12:57
**Світлана: С ЦСС всё просто - ЛИКВИДАЦИЯ
Светлана 12:58
Уважаемый ЕВГЕНИЙ!
Светлана 13:00
Уважаемый ЕВГЕНИЙ! Примите поздравления и самый наилучшие пожелания, в ВАШ ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ!!! Пусть сбываются мечты!!! ПУСТЬ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ БУДУТ В ШОКЕ, ОТ ВАШИХ ВОЗМОЖНОСТЕЙ!!!
oksana 13:01
Надія, ви спілкуєтеся на цьому сайті і не знаєте хто такий Євгеній????????
Таня_ 13:06
Євгеній, поздоровлення найщиріші, життя хай дарує чудові моменти, яскраві емоції, гарні презенти і друзів найкращих, з якими надійно, людину найближчу, з якою спокійно!!!
GalinaS 13:07
oksana, Надія мабуть новенька
oksana 13:09
напевно
EVGENIY 13:11
Дякую всім
Валентина 13:16
EVGENIY, вітаємо
Тат_яна 13:22
Надія, а хочете побачить, кого ми вітаємо? Подивіться нижче чату
Надя 13:27
EVGENIY, Вітаю
Натали 13:29
EVGENIY, Щиро вітаю з днем народження!!!
Катерина 13:37
EVGENIY, прийміть найщирі вітання з Запоріжжя!Міцного здоров’я,здійснення всіх бажань і задумів!!!З Днем народження
EVGENIY 13:45
НАТАЛІ-Я 13:53
EVGENIY, Прийміть і мої вітання!!!
EVGENIY 13:55
НАТАЛІ-Я,
просто таня 14:12
Благородного Евгения поздравляю с днем рождения! Желаю во всем быть точным, размеренным, прагматичным и консервативным. Пусть каждый уровень Вашей жизни будет легче, стратегичнее и креативнее!
Таня* 14:15
EVGENIY, вітаю і приєднусь до всіх побажань! Дякую за Вашу працю!)
Ірина 14:17
EVGENIY, вітаю з Днем народження!!! Многая літа!!!
Васа 14:41
EVGENIY. Щиро вітаю з днем народження!Добра, достатку,успіхів,здоров"я,благополуччя та всіх земних благ.
сельбух 15:02
EVGENIY, Вы наш спасательный круг уже очень давно, спасибо большое за неоценимую помощь. С праздником!!!
Светік 15:12
EVGENIY, А я хочу побажати Вам Кохання щирого, світлого, прекрасного, взаємного щоб наповнювало життя змістом а з появою сенсу життя обовязково зявляється майбутнє
ОМС 15:25
EVGENIY, сьогоднішній чат просто ЖИВИЙ!!! Скільки поздоровлень!!! Це значить, що все не дарма
EVGENIY 15:27
дякую всім
EVGENIY 15:28
ОМС, 100%
ОМС 15:48
ЗА ВАШЕ ЗДОРОВЬЕ!!!