Доброго ранку , ми з України
*** 08:46
Доброго ранку! Підкажіть ЄСВ звіт за 1 квартал здаємо?
EVGENIY 08:47
***, да
*** 08:47
Дякую
Танюша 08:56
Підскажіть. Я на дистаційній роботі. Підписую СДО. Підписувати фінансові розруковані документи для казначейства я ж не можу, для сканування. Як бути
, 09:05
А навіщо якщо ви працюєте через СДО фінансові роздруковувати і передавати в казну?
Танюша 09:09
не передавати, а сканувати з актами
, 09:11
ми скануєм тільки акт чи накладну а фінансові ні
Танюша 09:12
,, де є таке почитати?
ALLA 09:18
Доброе утро! СДО работает? Обновила BarsCryptor версия 3.2.0.5 и теперь не могу зайти(
Танюша 09:22
ALLA, не загружается стран ичка СДО
Ната 1 09:22
ALLA. працює
ALLA 09:25
Танюша, Ната 1- Спасибо-может это только у меня проблемка)
Оксанка 09:56
Добрий деніь! Усіх зі святом Благовіщення! Скажіть до якого числа необхідно подати звіт у Є-дата?
Дніпро 10:05
добрий ранок, підкажіть, будь ласка, надходження у натуральній формі - це який код доходів державного бюджету? дякую
GalinaS 10:17
Дніпро, 25020100
Дніпро 10:23
GalinaS, щиродякую
Світлана 10:27
Вітаю, підскажіть будь-ласка, виникла така ситуація: з Маріуполя приїхала працівниця, прийняли по сумісництву. Надала копію наказу про дистанційну роботу, але по факту ніякої дистанційної роботи зараз в Маріуполі не може бути. Чи може наказ про дистанційний режим роботи бути визнаним нікчемним при перевірці?
Галя 10:39
Доброго дня! Чи у звіті 1Д на відсторонених нараховувати ЄСВ від мінімальної?
ЛюдКа 10:39
Всім привіт!!!!Все буде Україна!!!!Мирного дня!!!!
ЛюдКа 10:43
Питаю сьогодні, те що питала вчора, незахищені не пропускає казна чи є якесь вікно? Постанову 590 читала, там відсутнє в переліку те за що треба установі платити як першочергове. Хто поділиться інформацією????
Інна 10:47
Галя, якщо немає робочих днів в мсісяці то ні
Інна 10:48
Галя, якщо є хочаб один робочий день в місяці тоді так
Світлана 10:49
ЛюдКа,
Галя 10:53
Інна, дякую ( робочих днів немає)
Ж. 11:09
Закінчилася ліцензія на МЕДОК, як можна подати ще звіт?
Світлана 11:20
Ж., в кабінеті платника податків.
Марія 11:26
Працівник був на лікарняному по 28 березня коли листок непрацездатності стане до сплати бо зараз закритий?
Марія 11:50
Чи можна зараз в воєний час надавати людині при відпускних матеріальну допомогу на оздоровлення?
Олена 11:54
Марія, можна
Світлана 11:56
Марія, з приводу МД на оздоровлення не було обмежень.
YYYY 12:33
Всем мира! Подскажите, авнсовий звіт проведет, но не оплачен, т.е. Кт 2116, куда его ставить в Балансе?
EVGENIY 12:45
YYYY, Інші
Світлана 12:47
YYYY, форма 1-дс, строка 1575 "Інші поточні зобов"язання"
YYYY 12:49
Світлана, спасибо
Світлана 13:59
Доброго дня! В березні працівник був на простої 2 тижні з оплатою 2/3 окладу. Зараз йде у відпустку. Виключати із періоду дні простою тільки за робочі дні (як і оплату) чи всі 14 днів, куди входять і вихідні?
Оксана 14:11
Добрий день! Хтось вже здавав звіт по ЄСВ? Прийшли квитанції? У мене вже 4 день в дорозі.
Світлана 14:14
Оксана, так вже прийнята 04 квітня
Світлана 14:16
Світлана, виключаються ВСІ календарні дні.
_Olga_ 14:23
бухгалтера ОМС та освіти , відгукніться: на підставі якого документу я повинна поставити 8 в табель та повністю оплатити зарплату працівникові що виїхав за кордон? так від нас вимагає ОВА
Світлана 14:23
Світлана, дякую!
Інна 14:30
_Olga_, такий відповідальний і цінний працівник?
Наталя 14:41
Добрий день! Допоможіть, як бути: 22 березня 2022р. був закритий лікарняний та до цього часу статус на "Готовий до оплати" не змінився, вже пройшло 16 днів. Чи можно брати його до оплати? Працівник продовжує хворіти...
Надія 14:46
Наталя, доброго дня!Телефонувала в ФСС сказали чекати доки не перейде в статус "Готовий до сплати". Я сама собі кожного дня роблю скрін лікарняних і зберігаю собі, ФСС сказали що так у мене буде підтвердження чого довго не брали в опрацювання.
Інна 14:50
Оксана, вчора здала і квитанція 2 прийшла
Вікторія 15:14
Доброго дня. Підскажіть будь ласка де в балансі відображається кредиторська заборгованість з підзвітними особами. Дякую.
Тетяна 15:16
_Olga_, на підставі наказу про дистанційну роботу.
Валя терцентр ліквідація: 15:17
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка у нас заборгованість по зарплаті за 2021 рік, відображено в 1дс. В 1кв.2022р. ні доходів ні витрат небуло, чи потрібно робити 2 дс (інформація лиш за аналогічний період попереднього року)?
Тетяна 15:18
Валя терцентр ліквідація:, якщо ви ще не ліквідовані, то так, за аналогічний період попереднього року
EVGENIY 15:22
Вікторія, вище сьогодні про це питали
Валя терцентр ліквідація: 15:47
Тетяна, гарно дякую...
Ярина. 15:56
Добрий день. Може була у Вас така ситуація. З залишку грошей на рахунку куплено ОЗ. Доходів в 2ДС немає. Фінансовий результат не сходиться?
Світлана 15:59
Вікторія, в продивіться чат, є відповідь.
ДЮСШ 16:06
Надія, а наш ФСС сказав надсилати заявку л/л у статусі закритий якщо пройшло більше 7 днів
fu_gen 16:06
Оксана:я - Херсонська область. Відправила звіт з ЄСВ ще вчора. Навіть 1 квитанцію не отримала.
Наталя 16:19
ДЮСШ, а ви яка область? А можуть ФСС ваше дати посилання де було таке роз"яснення?
ДЮСШ 16:22
Наталя, Рівненська обл., я телефонувала і пояснили, що з військовим станом можливий технічний збій програми
Таня 16:30
Доброго дня! Оксана: я з Черкаської обл. Сьогодні звіт відправила і вже прийшла квитанція №2.
Olya 16:47
Оксана, в мене від п"ятниці звіт ЄСВ в дорозі(Тернопільська обл.) немає жодної квитанції, податкова каже відправляти ще раз...
EVGENIY 17:28
Ярина., треба зробити проводку 5512 5411