Архів чату за 14.04.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Вероніка ФВ 08:13
Доброго ранку, ми з України

Валя 08:36
Доброго дня! Підкажіть педпрацівник працює на 1 ставку заступник директора та має 12 викладацьких годин ,як нараховувати 2/3 ?

Олена 08:46
Доброго ранку всім!

Олена 08:57
підкажіть, будь ласка, в 2дс рядок 2390 не йде з фін.результатом на суму оприбуткованих лишків, раніше не врахованих на балансі

ЛюдКа 09:15
Всім привіт!!!!Все буде Україна!!!Всім мирного дня!!!

EVGENIY 09:22
Доброго ранку ))

EVGENIY 09:22
Олена, з чим не йде?

Олена 09:25
EVGENIY, з рахунком 5511.

EVGENIY 09:26
Олена, а яку проводку робили? При оприбуткуванні* Дохід показували?

Олена 09:28
EVGENIY, робили все як у вашому альбомі проводок. 1113-2117, 2313-7112, 2117-2313, 7112-5111, 8014-1412

EVGENIY 09:29
Олена, ось в 2 дс доходу не має а є витрати на амортизацію і все йде

Олена 09:29
то в 2дс не показуємо його як дохід?

Оксана 09:30
Доброго дня. Можливо є хтось із освіти, хочу запитати надбавка за прест . вчителям предметникам , які викладають у НУШ (мол. класи) виплачується обов'язково не менш. 20% за всі години , чи за вичитанні у НУШ ?

EVGENIY 09:30
Олена, так дивіться ж на проводу, дозід показали і відсторнували одразу

Олена 09:32
EVGENIY, дуже дякую! Я не гол.бух, але звіт складаю по вашим альбомам і шпаргалкам.

Анатолій 09:32
EVGENIY, Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, НЕ МОЖУ зайти на сторінку buhgalter.com.ua, хоча оплачено. Вчора заходив, сьогодня - не можу. Що роблю не так? Дякую.

EVGENIY 09:32
Анатолій, що означають слова не можу зайти? Ви зараз на ній

EVGENIY 09:33
Анатолій, авторизуйтеся зверху є кнопка ВХІД

Олена 09:33
EVGENIY, і в нпаргалці зі складання фін звітності знайшла, що в рядок 2020 2-ДС показуємо дохід від рахунку 7112

Оксана 09:34
Валя, на мою думку необхідно платити 2/3 від окладу + 10 % підвищення. За години платите по тарифікації(якщо він викладає їх зараз), якщо не викладає, то окремо 2/3 по окладу викладача+10% підвищення.

EVGENIY 09:34
Олена, можливо ви дивитесь на ЗАПАСИ, по проводкам своїм дивіться ви прибрали дохід, або ви не всі проводки зробили

Анатолій 09:36
EVGENIY, "Не можу зайти" - тобто не можу далі зайти для перегляду іншої інформації. Відносно авторизації - зверху є віконечко ВИЙТИ. Що я не так зробив?

EVGENIY 09:36
Олена, і журнал проводок не мій так само як і шпаргалка

EVGENIY 09:37
Анатолій, моєливо у вас два акаунта ви сплатили з одного а авторизувались з іншого

Анатолій 09:38
Так, учора у вечері заходив із домашнього ПК.

EVGENIY 09:38
Анатолій, https://buhgalter.com.ua/support/ ось тут є чат підтримки напишіть там

Анатолій 09:38
EVGENIY, Дякую.

Олена 09:40
EVGENIY, я мала на увазі на саме ваш, як особи, а журнал і шпаргалки з цього сайту. Вибачте і дякую за інформацію. Прибираємо з доходів і все йде

EVGENIY 09:45
Олена, добре, головне зо все пішло ))

EVGENIY 10:51

Оксанка 11:07
Добрий день усім!!! дуже скучила за нашим улюбленим сайтом)) Всім миру і добра!!!

EVGENIY 11:10
Оксанка,

Світлана 11:38
Таке питання: у працівника призупинено дію трудового договору. Ми приймаємо його в нашу установу по сумісництву. По часу він може працювати цілий день. так як відсутня робота по основному місцю. Чи можемо оформити працівника на цілий день?

Ганна 11:53
Доброго дня. Працівник іде у квітні у відпустку,при визначенні середнього заробітку ділити на 365 днів чи за мінусом святкових днів.

Олена 12:02
скажіть, будь ласка, де в додатку 20 відображати заборгованість за тендерним забезепеченням?

Бух. 12:03
Ганна, звичайно віднімати святкові дні які були

просто таня 12:04
вітаю.відділ освіти передає нашій установі9продукти харчування,які будуть роздані людям похилого віку

просто таня 12:05
випадково відравила не закінченне повідомлення

просто таня 12:21
вітаю.відділ освіти передає нашій установі(соцзахист)продукти харчування,які будуть роздані людям похилого віку.головні розпорядники різні.це як я розумію,не буде внутрівідомчою передачею.а буде в нас проходити як благ.допомога.потрібно зробити акт передачі,подати довідку про надх.в нат.формі.та зробити наступні проведення 1511-2117 2313-7511

керр 12:22
Світлана, передбачені обмеження Постановою №245 не ставляться у залежність, яка тривалість робочого часу за основним місцем роботи, і вказують допустиму тривалість роботи по сумісництву. Разом з тим сумісник не зобов'язаний повідомляти про режим роботи за основним місцем

просто таня 12:22
2117-2313 і при списанні 8511-1511.якщо не так виправте будь ласка

Віталіна 12:44
Доброго дня! Допоможіть будь ласка, педагогічний працівник 13 тарифного розряду має 11 викладацьких годин, як йому нарахувати 2/3 заробітної плати?

керр 12:46
Віталіна, 2/3 чого посадового окладу чи середнього заробітку ?

Світлана 12:46
керр, дякую. Все це знаємо, але ж виходячи із призупинення

Світлана 12:48
керр, дії трудовго договору немає виконання функцій по основному місцю, немає зарплати, так чому не оформити на повну ставку? Якщо підключити логіку.

Світлана 12:48
керр, термін "призупинення дії ТД" ввели, а далі що робити працівнику...

Антолій 12:50
Як прописати у ПРИЗНАЧЕННІ платежу оплату за заняття з інклюзії у ліцеї (школі). Поділіться досвідом хто знає. Дякую.

керр 12:52
Світлана, якщо включити логіку то з тексту постанови № 245, які викладено однозначно, обмеження не зникають... користуйтесь "прогалинами" , ст.25 КЗпП і приймайте на 1,0...

Світлана 12:55
керр, дуже дякую.

Ірина 12:56
Доброго дня. Ми орендуєм частину приміщення. Підскажіть, за яким КЕКВ необхідно відшкодовувати частину зп кочега та тв. палива, якщо акт на відшкодування орендодавець надав однією сумою та написав відшкодування за теплопостачання, а в іншому документі -розрахуноку розписав витрати? Голову ломаю, за кекв 2275 все оплатити вважаю невірним.

Марина 13:05
Зарплата не возмещается. Это штатный сотрудник арендодателя и он работает у него, поэтому зарплата это разсходы орендодателя.

галина бух 13:10
в квітні нараховуються відпускні з 1-24 травня,і для визначення середньої з/п треба ділити на 353 к дн.?

EVGENIY 13:25
просто таня, да все вірно

просто таня 13:29
EVGENIY, велике дякую

Оксана 13:56
А чому ділити на 353?

керр 13:58
Оксана, тому що було у періоді 12 неробочих і святкових

Юлія 14:07
керр: Неробочі і святкові дні відмінені на теперішні час, тож 8 березня та 24 квітня не рахуємо і святкових буде тільки 10 днів . Чи можливо я щось не так розумію.

керр 14:10
Юлія, чому 8 березня туди потрапило?

Віталіна 14:12
керр, посадового окладу

Вікторія 14:14
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, харчування місцевої територіальної оборони, хто здійснює закупівлю продуктів харчування, відділ освіти чи виконавчий комітет згідно з прийнятою програмою тери торіальної оборони?

керр 14:14
Віталіна, від фактичного розміру окладу з підвищенням, який встановлений під час тарифікації

Марина 14:33
Вікторія, у нас освита... так как они и готовят. Передавать им продукты а потом требовать отчеты по калькуляции об использовании продуктов?

Марина 14:34
зачем лишние звенья?

Анастасія 14:40
Добрий день,колеги допоможіть,будь ласка, працюю у школі бухгалтером,знаходимось на тимчасово окупованій території, Запорізька область. Аванс за квітеньнарахували, фінансові зареєстрували,платіжні не пропускають, в казні кажуть Києв не дає добро? Що робити? Невже нас кинули напризволяще? Допоможіть,підкажіть куди звертатись?

Юлія 14:41
керр: Дякую. За 8 березня збулася, що закон вступив із 24 березня

галина бух 15:03
тоді 10 святкових а не 12,так. Дякую

Оксанка 15:05
Анастасія, питайте яка підстава не плптити захишщені статті

Оксанка 15:05
Анастасія, питайте яка підстава не платити захищені статті

Галина 15:08
Доброго дня, скажіть будь ласка відділ освіти перед.,продукти харчування(куплені за бюджетні гроші) на лікарню.З Акт приймання-передачі,з якими проводками іх списувати,відразу на 5511-1511

Анастасія 15:16
Оксанка, питали,відповідають що Київ заборонив проплати на окупованих територіях. Але ж ми не винні що знаходимось в окупації, просто крик душі. На гарячу лінію додзвонитись не можливо. Просто не знаємо вже куди й звертатись!!

танюшка 15:20
Щодо змін до кошторису. Ми повинні як і раніше погоджувати?

Mila 15:23
галина бух, із святковими уже і я заплуталась. У мене виходить 11 святкових. Якщо ЗУ вступив у дію 15.03.22р то 8 березня хіба не було святковим? Чи я щось плутаю?

Марина 15:31
Mila, 8 праздничный день

керр 15:34
галина бух, якщо рахувати таким варіантом без 24.04.2022 то в періоді буде 11

галина бух 15:36
керр дякую

Анастасія 15:47
Добрий день,колеги допоможіть,будь ласка, працюю у школі бухгалтером,знаходимось на тимчасово окупованій території, Запорізька область. Аванс за квітеньнарахували, фінансові зареєстрували,платіжні не пропускають, в казні кажуть Києв не дає добро? Що робити? Невже нас кинули напризволяще? Допоможіть,підкажіть куди звертатись?

EVGENIY 15:49
Анастасія, війна іде чекайте може проплатять

Бух 16:22
Анастасія, може в самому вашому Казначействі затримки, з коштами по рахунках і т.п, а вони все з себе на Київ спихають

Анастасія 16:28
EVGENIY, ми почекаємо скільки треба, просто лише б не кинули напризволяще. Дуже чекаємо поки нас визволять!!!

Марина 16:28
Анастасія, у нас налоги утром прошли а налачка только что..подождите, может пройдут

Марина 16:28
наличка

Анастасія 16:29
Марина, а ви звідки,напишіть будь ласка,ми з Михайлівки,Василівський район

Марина 16:30
Анастасія,Днепропетровская область. у нас спокойно относительно.. и то только что прошел аванс. Уверена что и у вас пройдет

Анастасія 16:33
Ми на окупованій території!! Нам навіть у фінансуванні відмовили,бо ми окуповані((((

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”