Архів чату за 26.09.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Ірина 07:59
Добрий ранок! У когось були якісь проплати у п'ятницю?

Валентина 08:04
Добрий ранок! Хтось може зайти в СДО?

оля 08:04
доброго ранку! СДО не працює, я не можу зайти

Ліна 08:12
СДО не працюєПомилка: Помилка: не вдалося перевірити мітку часу: Сертифікат не знайдено в списку довірених

Марина 08:14
Всім привіт)

одеса 08:15
казна не закрила день,тому СДО не працю

Дніпро 08:54
Теж не можу зайти - СДО не працюєПомилка: Помилка: не вдалося перевірити мітку часу: Сертифікат не знайдено в списку довірених

Олена 09:04
Доброго ранк, та по ходу це у всіх так. Будемо чекати.

Олена 09:04
упс. Доброго ранку

EVGENIY 09:04
Доброго ранку, всім гарного дня

Tatiana 09:06
Дніпро, Запоріжжя аналогічно. Сказали чекати

Юлія 09:14
Кременчук теж саме: СДО не працює Помилка: Помилка: не вдалося перевірити мітку часу: Сертифікат не знайдено в списку довірених

Марина 09:15
Зачекайте... Таке ж часто буває, в 10 запрацює...

Лариса 09:21
Новомосковськ аналогічно

Ірина 09:40
Доброго дня! Хотіла зайти в е-звітність, Після введеня паролю пише "Помилка: Помилка: не вдалося перевірити мітку часу: Сертифікат не знайдено в списку довірених". Що це може означати?

NOP 09:41
З першого жовтня підвищується мінімалка до 6700, а підвищення тарифної сітки не буде?

GalinaS 09:41
NOP, мабуть ні

Гуля 09:42
Ірина щось в казначействі, ціла Україна не може зайти

EVGENIY 09:42
NOP, ще не відомо, я вірю що буде, наразі чекаємо, може бути і з запізненням

GalinaS 09:45
згідно прогрозних показників з 01.01.2023 пос.оклад 1 т.р.складе 2893грн, так що я дуже сумніваюся, що з 1 жовтня піднімуть, бо потім не можна буде опустити, це вже погіршення умов праці

Дніпро 09:47
СДО запрацювало ))

**** 09:49
ще ні

Ірина 09:49
Гуля, дякую. Думала, може в мене якась проблема. Зайшла подивитись, коли срок здачі звіту. А тут таке....

EVGENIY 10:04
https://www.facebook.com/buhgalter.com. ... 6085280968

Гуля 10:06
Є ЗВІТНІСТЬ ПІШЛА

Лана 10:07
Черкастка область, СДО все ще не працює(

Гуля 10:09
СДО ні

ГАННА 10:09
З сайту Ацск казначейства завантажте tsp сертифікат і підкиньте в папку my sertificate

наталі 10:10
добрий день! підкажітьяк нарахувати індексацію, якщо педагог із педнавантаженням 11 год і 0,5 ставки ас.вчителя?

Юлія 10:13
ГАННА, це щоб зайти в СДО?

Ірина 10:15
ГАННА, скажітьбудь ласка, звідки така інформація? По всій Україні не працює, і що кожному потрібно скачувати сертифікат?

Сергій 10:15
Очистив кеш і куки, і все заробило

ggg 10:16
потрібна допомога колективного розуму!! працівник з 25 лютого по 22 вересня був мобілізований. з 26 вересня хоче взяти щорічну відпустку. до середини липня йому нараховували середню заробітну плату. який період потрібно взяти для нарахування відпускних підскажіть хто вже стикався з цим.

Марія 10:21
Чи додаткову соціальну відпустку (одинока мати) за 2021 рік перенести на 2022рік ?

Олена 10:26
в мене працює тільки перша флешка, останні дві - ні

Олена 10:27
СДО не пропускає

СтефаНа 10:31
Всім доброго ранку, теж почистила куки і кеш і зайшла в СДО без проблем

керр 10:33
ggg, розр період 12 міс що передують місяцю надання відпустки

керр 10:34
Марія, ст.30 ЗУ "Про відпустки" така відпустка переноситься на інший період

* 10:37
Також почистила куки і кеші і все запрацюало

Ліна 10:38
через оперу працює СДО

Гуля 10:38
Як очистити куки і кеш не знаю підкажіть

* 10:38
Гуля: в якому браузері працюєте?

Гуля 10:40
Експроуер

Оксана 10:40
Через Мозилу не працює, через Хром працює

ggg 10:40
керр, я також це розумію. але дні для розрахунку липня і серпня не враховуємо?

Юлія 10:40
А якщо Mozilla Firefox? як почистити кеш?

* 10:40
працює і через мозіллу

* 10:41
юлія:в браузері історія стерти історію відмічаєте куки і кеші ,потім перезайдете в браузер

Аліна 10:43
Юлія- з права полосочки (нажимаємо - вибираємо -журнал-удалить историю-далі думаю розберетесь

Юлія 10:46
А стирати всю історію? чи лише за сьогодні?

керр 10:49
ggg, виключаємо період коли зп не зберігалась з 19.07.

ggg 10:50
керр, дякую за допомогу

Людмила 10:55
Доброго дня!!!! Підкажіть будь-ласка якщо ВПО видаємо матеріальну благодійну допомогу під яким кодом ми їх показуємо в 1ДФ?

Юлія 10:58
*, Аліна, Коллеги!дякую всім за допомогу! СДО запрацювало!

Оксана Миколаївна 11:19
Дякую всім за допомогу,СДО працює!

Інна 11:19
Львівська область СДО у когось працює? Усі браузери перепробувала, історію очистила, комп перегружала, не загружається.

ІННА 11:30
Інна, працює, щойно відправила платіжки

Наталія 11:36
Добрий день. В СДО оновилися сертифікати!!! Зайдіть на сайт АЦСК казначейство, в новинах перейдіть за посиланням. І оновіть сертифікати.

EVGENIY 11:39
Наталія, https://buhgalter.com.ua/news/other/do- ... a-u-yakih/

Наталія 11:42
Спочатку завантажте сертифікати, які виділені синім кольором, а потім скопіюйте їх і збережіть на диску С в папці "Мої сертифікати"

EVGENIY 11:42
Наталія, н шо ви мій хліб забираєте? Я вже новину зробив

Наталія 11:44
Вибачте!!! Вибачте!!! В жодному разі.

EVGENIY 11:44

Олександр 11:59
Це тільки в мене сайт АЦСК не працює?

EVGENIY 12:00
Олександр, мабуть не витримав напливу

EVGENIY 12:01
Олександр, і навіщо він вам адже сертифікати можна завантажити по ссилці в новині

наталі 12:06
питання 10:10 будь ласка

EVGENIY 12:10
наталі, думаю що по кожній посаді треба окремо рахувати, адже там і базовий може бути різним, ну і звичайно пропорційно якщо на 0,5 ставки то і індексація половина

наталі 12:14
EVGENIY, дякую!

керр 12:14
наталі,згідно умов Порядку 1078 будете індексувати пропорційно лише на педнавантаження 11 год., на 0,5 ставки не буде, навряд чи дохід за 11 год не перевищить розмір ПМ для працездатних осіб

наталі 12:22
керр, а якщо працівник має 0.5 психолога і 0.5 соц.педагога, то індексувати лише по одній посаді? це не сумісництво

Normal 12:27
Добрий день підскажіть проводки, підрядник повернув кошти по акту перевірки аудиту....відразу в бюджет

керр 12:37
наталі, була позиція мінсоцу що пропорційно за двома, якщо не є сумісництвом, Перелік робіт, які не є сумісництвом, ще діючий

наталі 13:01
керр, основна посада заст. дир. на 0.5 ставки і 18 год. педнавантаження. то брати від основної посади?

Ксю 13:05
Доброго дня.Я новий головний бухгалтер.Зараз виявила що у попереднього головного бухгалтера не правильно занесені залишки по бібліотечному фоду.Як правильно виправити?

керр 13:06
наталі, 18 годин особа виконує без зайняття посади п.8 Переліку, тому буде тільки одна посада і пропорційно відпрацьованому часу

наталі 13:08
керр, щиро вдячна за допомогу

Н.А. 13:16
Ксю, бухгалтерською довідкою виправте, зробіть табличку, як треба проведіть по головній

Іра 13:36
Доброго дня, шановні колеги. Допоможіть будь лака розібраися, бюджетна організація ,освіта,перевели пед працівників на 2/3 зарплати , престижність та стажеві виплачуються? не можу знайти розяснення

керр 13:44
Іра, що значить "перевели"? запровадили простій то тим ж наказом мали б розписати розмір оплати простою, "2/3 посадового окладу" не передбачає проведення нарахування доплат і надбавок

наталі 13:48
в нас теж таке було і прописали "2/3 заробітної плати". що включають в це поняття допитатись не можливо.

Іра 13:49
керр: а це не буде за порушення , адже це ж ідуть гарантовані виплати

Іра 13:50
керр6 дякую

керр 13:55
Іра, оплата простою "2/3 посадового окладу" це теж мінімальна гарантійна виплата за невідпрацьований час, уряд уповноважив керівників бюд установ самостійно визначати розмір оплати простою, тому мають чітко таке прописувати, але не менше 2/3 посад окладу

Олена 14:20
Напишить у наказу 2/3 від тарифікації

Галина 14:24
Іра, заклад освіти відправили в простій під час початку навчального року? Точно викладачів?

Тетяна 14:39
Добрий день. Підкажіть, чи можна виплчувати грошову винагороду до дня вчителя мобілізованому педпрацівнику?

тата 14:41
Доброго дня. Місцеве самоврядування в 1 табл. об'єдненого звіту категорія 25 . Працівникам призупинені трудові договора. Як заповнювати 6 табл. спец таж.? Як що не показувати вибиває помилку і звіт не прийняли

тата 14:42
Допоможіть

керр 14:47
тата, помилка тому що особа продовжує перебувати на посаді на якій рахується спецстаж

тата 14:50
Керр,тоді їм треба ставити в 6 таблиці час перебування повний місяць? Хоча для рангу і вислуги цей період небуде включатись.

Юлія 14:53
Тетяна, теж цікавить. Але, думаю, можна

керр 14:55
тата, для рангу не буде успішного відпрацювання, а от для стажу буде умова період, коли дс не працював з поважних причин, але залишався у трудових відносинах з державним органом

тата 15:01
керр, ДЯКУЮ. Спробую

МТВ 15:33
Добрий день! Підкажіть,будь ласка, мобілізованому працівнику було нараховано середній заробіток менше мінімальної. Нарахування ЄСВ проводимо із 6500 (вдод 1 з кодом !№ ставимо суму додаткової бази)? і як буть із кількістю днів перебування в відносинах в липні та серпні?

МТВ 15:34
Добрий день! Підкажіть,будь ласка, мобілізованому працівнику в липні нараховано середній заробіток менше мінімальної. Нарахування ЄСВ проводимо із 6500 (вдод 1 з кодом 13 ставимо суму додаткової бази)? і як буть із кількістю днів перебування в відносинах в липні та серпні?

Юлія 15:44
МТВ, 31 і 31. Ви ж з ним не переривали труд.відносини. ЄСВ за нього ж доплачували

МТВ 15:48
Юлія,а в серпні показать такого працівника з якою категорією? І просто без суми

Ольга 15:49
Добрий день!Підкажіть, після 19.07.2022р., період перебування у відпустці за власний рахунок входить до зарахування спецстажу.

Наталія 15:54
Добрий день. Підкажіть, демонтовані труби опалення підлягають здачі як металобрухт, а спеціалізованого підприємства на нашій території немає. Як бути?

керр 15:57
Ольга, 19.07.2022 по спецстажу кажись не було

Оля 16:02
сдо працює?

Ж. 16:25
Чи можна нарахувати 5дн лікарняних за рахунок роботодавця за електронним лікарняним, не чекаючи закінчення 7-денного терміну?

EVGENIY 16:37
Ж., що за 7 денний термін?

ВАЛЯ 16:37
Ж., Ні, не можна.

Марина 16:38
Добрий день! Підкажіть чи можна купити за держані кошти (враховуючи обмеження 590 постанови) засоби КЗІ (токени).

Ж. 16:46
ВАЛЯ, дякую

Марія 16:55
хто може написати кореспонденцію проводки : оплата за розподіл газу було зареєстровано , профінансовано но не проплачено

EVGENIY 18:56
Марія, 8013 6211

EVGENIY 18:57
Марія, ну і раз профінансовано то 2313 7011

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”