Всім привіт)
Оксана 08:50
Привіт! Всім продуктивного робочого дня!
галина 08:59
Галина исправьте адрес почты на [email скрыт]
EVGENIY 09:07
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY 09:07
галина, це ви про що? І до кого звертаєтесь?
EVGENIY 10:04
Наталя т-ц 10:12
це в чаті нікого не було,Галина вирішила з собою поговорити))))))))))))))))))
EVGENIY 10:22
EVGENIY 10:26
мабуть ще у багатьох не має світла, щось ніхто не пише в чат :(
Олена Б 10:35
Добрий день.Підкажіть, будь ласка. Отримали ІНМА як благодійну допомогу, при введені в експлуатацію нарахували знос і відобразили його проводками 8014 1412, 5111 7511.При складанні Балансу тепер виникає розбіжність між основними засобами (р.1001) і внесенним капіталом (р.1400) на суму нарахованого зносу. Чи є це правильним?
EVGENIY 10:36
Олена Б, да це правильно
Олена Б 10:37
Дякую
ФСН 10:46
Всім доброго та спокійного дня.
ФСН 10:47
EVGENIY, поки є світло, всі працююють...
Інна 10:47
Підкажіть, будь ласка, чи можна прописати оплату на заправку картриджів та пот.ремонт багатофункціонального пристрою як послуги з поточного ремонту та обслуговування компютерної техніки? Казна пропусте?
ФСН 10:49
Інна, заправка картриджів - це і є обслуговування офісної техніки
Інна 10:50
ФСН, а поточний ремонт багатофункціонального пристрою?
ФСН 10:52
Інна, це все комп*ютерна та організаційна техніка. Все пропустять.
Марія 10:53
чи можна взяти 15 калед. днів відпуски за минулий рік ,якщо вже використано 14 к.д?
ФСН 10:54
Марія, який вид відпусток?
Марія 10:54
щорічна основна
Марія 10:55
ФСН, щорічна основна
Інна 10:55
ФСН, Дякую!
ФСН 10:57
Марія,
ира 10:58
підскажіть будь ласка особам які розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву про отримання компенсації витрат , чи треба показувати в формі 1ДФ та по якому коду .
ольга 11:05
доброго дня, підкажіть, якщо з 10 жовтня повідомлення про прийняття праців-ка в статусі "в дорозі", чи буде вважатися при повторної відправці порушенням строку?
керр 11:12
ольга, порушення чого, закон зобов'язує подати до початку роботи, значення має коли саме подали наведений статус вказує що подали, щоб вказати на порушення потрібно усі обставини враховувати, а не лише факт повторної подачі
ольга 11:18
так. я і подала 10 а стати до роботи 11, но повідомлення в дорозі, 1-й квитанції немає
ольга 11:19
що робити? відправляти повторно чи чекати квитанції
we 11:20
ольга, я раджу почекати. Сервіси ДПС не працювали.
керр 11:37
ольга, очікуйте, повторно встигнете подати до кінця місяця)
ольга 11:39
керр, дякую, почекаю EVGENIY, в чаті написав, що ДПС працює в штатному режимі, гаряча лінія не відповідає.
Іра 12:22
Підкажіть, Чи може медсестра, яка атестована на вищу категорію, працювати в садочку по цій категорії
Вікторія 13:02
ольга, ми теж подали повідомлення 10.10.22. ввечері додзвонилась спеціалісту ДПС, їх всіх відправили додому, сервіси не працювали. порекомендували надіслати укрпоштою, в паперовому вигляді. 11.10.22 прийшли обидві квитанції
керр 13:22
Іра, якщо категорія по спеціальності може
Бухгалтер 13:36
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, сьогодні відправила заяву-розрахунок по лікарняним на ФСС, але вона досі в статусі "в дрозі", хтось з таким стикнувся сьогодні?
Людмила М 13:38
У додатку 14 "Довідка про депозитні операції"показала реєстраційний внесок який був наданий при оформленні договору оренди, який нормативно - правовий акт требо прописати?
Валя 13:57
EVGENIY, допоможіть будь ласка, Чи можна профінансувати з місцевого бюджету обласнийвійськомат, який фінансується з державного бюджету?
Марина 14:00
Валя, тільки субвенція
Валя 14:04
Марина, дякую. А якщо треба самим закуповувати бензин,а потім проводити його списання?
Олена 14:12
Бухгалтер, Добрий день! Я вчора відправила заяву-розрахунок, теж досі у статусі "В дорозі". Подзвонила в ФСС, сказали, що заяву прийнято.
Марина 14:31
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка. Можливо вже хтось запитував, я не побачила... Як бути з договорами про надання комунальних послуг установам з тимчасово окупованих територій? Який механізм їх розірвання і зняття юроидичних зобов'язань в УДКСУ?
Марина 14:33
Валя, для себе закуповувати?
EVGENIY 14:39
Валя, може якось через субвенцію на соцеконом та що по формі 4-4д
Наталка 14:47
Підкажіть будь ласкаяк проплатити папір А4 ( спец-фонд)
Бухгалтер 14:49
Олена, дякую за відповідь)
Руслана 14:59
Доброго дня, підкажіть будь ласка,у формі 2-дс в рядку 2130 інші доходи від необмінних операцій проставляється вся сума від надходження з ф.4-2 чи за мінусом нат.форми(книги,комп.техніка)
Оксана 15:02
як показати мобілізованого працівника в об'єднаному звіті, якщо виплати йому з 19.07 не проводяться?
Валя 15:03
EVGENIY, підскажіть ще будь ласка. Якщо місцеве самоврядування профінансувало облвійськомат(купили бензин), чи можемо ми самі проводити і видатки( списати бензин) за військомат?
EVGENIY 15:04
Руслана, ставиться сальдо на рахунку 7511 до закриття його на фінрезультат
EVGENIY 15:04
Руслана,
Руслана 15:04
дякую)))
EVGENIY 15:06
Валя, так профінансували чи купили бензин? :) По своїй програмі купили бензин і передали військомату це не цільове використання, теоретично
Валя 15:11
EVGENIY: купила, видала військомату, який використовує,а я провожу списання бензину.
EVGENIY 15:13
Валя, по якій програмі купили і чи було у вас закладено в кошторис такі видатки і чи економічно вони обгрутновані, ось це у вас запитає аудитор
EVGENIY 15:14
Валя, може і не запитає , дивлячись який попадеться
Олена 15:16
Добрий день. Підскажіть , як в СДО знайти документи за 2021 рік?
Валя 15:16
EVGENIY: по програмі 8240, але мене турбує, чи маю я проаво проводити списання по іх документах
Валя 15:17
EVGENIY, вони використовують,я списую
Люда 15:20
Олена потрібне стара версія СДО. У даній ніяк. Можливо вона збереглася
ФСН 15:21
Олена, теоретично стара версія.
Олена 15:21
Люда, дякую
Олена 15:21
ФСН, дякую
ГАННА 15:21
Доброго дня, підкажіть будь ласка як розрахувати середньоденне для мобілізованого працівника, якщо виплата йде з мін зарплати??
ФСН 15:21
Олена, до війни було доступно передивлятися лише період 1 рік.
керр 15:26
ГАННА, як це йде з мін зп, новий розрахунок хочете?
Олена 15:26
ФСН, та треба витягнути договір, але розумію, що неможливо вже.Дякую
ГАННА 15:29
керр, потрібно (6500+6700)/43, вірно розумію?
керр 15:30
ГАННА, але ж 6700 з 1 жовтня потрапить у розрахунок листопада за період вересень - жовтень
ФСН 15:30
Олена, це як "витянути договір"?
EVGENIY 15:32
Валя, ні, це щось не те ви вигадали, їх документи вас не стосуються, якось ви замудрили
ГАННА 15:34
керр, тобто жовтень ще (6500+6500)/43 * кількість робочих днів, але не менше 6700
керр 15:36
ГАННА, у нього посадовий оклад на рівні мінзп чи все ж менше мін
керр 15:37
ГАННА, Якщо розмір посадового окладу є меншим від передбаченогозаконодавством розміру мінімальної заробітної плати, середнязаробітна плата розраховується з установленого розміру мінімальноїзаробітної плати на час розрахунку
ГАННА 15:38
керр, менше мін
керр 15:39
ГАННА, тоді обрахунок "..з установленого розміру мінімальної заробітної плати на час розрахунку." 6700
ГАННА 15:40
керр, 6700, а тоді визначити середньоденне?
Валя 15:42
EVGENIY:дякую
EVGENIY 15:45
Валя, вам варто переговорити с фінуправлінням як краще це все організувати тому що це бачу як субвнецію на соцеконом як для пожежників теж закупають паливо і це буде саме вірно
керр 15:48
ГАННА, так, абз 2 п.8 Порядку 100
Тамара 15:55
Допоможіть, будь ласка з проводками повернення в бюджет коштів минулих років залишку субвенції (грошов.компенс. на придбання житла для особи з дітей-сиріт)
EVGENIY 15:58
Тамара,
Тамара 16:04
EVGENIY:дякую
Марина 16:19
а є м/о №14 в ексель з формулами тут на сайті?
EVGENIY 16:19
Марина, в екселі є, формули самі можете прописати як вам зручно
Марина 16:30
EVGENIY, як це як мені зручно??))))) я навпаки хочу зразок подивитись, чи правильно я зробила...
777 16:51
Олена, заходите в старе сдо. вибираєте імпорт бюджетних зобовязань, тоді період за який вам потрібно, нажимаєте перечитати і все покаже.
EVGENIY 17:34
Марина, якщо вам треба зразок тоді навіщо ви с формулами шукаєте? ))