Всім привіт)
Наталія 08:33
Доброго дня. 03.11.2022 року у мене знято кошти за користування вашим сайтом.Чому на сьогодні я не можу увійти на нього.
Normal 08:54
Добрий день. Купили автомобіль, в авто в комплектації був переносний генератор. Як списувати на генератор пальне, чи як його поставити на приход?
Інна 09:20
Добрий ранок. Отримали від благодійника планшет з чохлом та навушниками (зг.акту кількість 1, сума 6534). Чохол,думаю, служитиме скільки й планшет, а от навушники. Підкажіть, чи не треба комісією визначити їх вартість та поставити на рах. 1812, чи не заморачуватись і все ставити на 1113?
EVGENIY 09:46
Наталія, по перше авторизуйтеся на сайті з того акаунту з якого платили, якщо щось не виходить ось тут є чат технічної підтримки
EVGENIY 09:46
Всім доброго ранку, та гарного дня
EVGENIY 09:47
Інна, уявіть собі ситуацію коли навушники зламаються і їх треба буде списати, як буде зручніше коли вони разом з планшетом чи окремо від нього?
Інна 09:49
EVGENIY, звичайно ж окремо. Дякую.
Світлана 09:53
Доброго дня. Використовуємо генератор при відключенні електроенергії.Години роботи фіксуються в журналі обліку роботи генератора. Цього достатньо, щоб списати бензин, яким заправлявся генератор, чи треба брати довідку з РЕС про періоди відключення електроенергії?
Людмила 09:56
Світлана, я вичитала таке: наказ про відповід.за роботу генератора, журнал обліку роботи, звіт про викор.ПММ, акт списання
EVGENIY 09:56
Світлана, а РЕС взагалі такі довідки дає? Я про таке не чув
Світлана 09:57
Колись нам давали. Але це було в мирний час
Людмила 09:57
Зараз у РЕСІ будуть черги за довідками, ще й не раз на день відключення світла..
Світлана 09:58
Дякую всім . Все зрозуміла
7777 12:44
Може хтось знає чи можна знайти бланк розрахунку до кошторису. І чи потрібно в пункті де зарплата розписувати оклади ранги вислуги.
ЛюдКа 13:08
7777, все в довільній формі, але є хl формат в бланках бюджетного запиту
ЛюдКа 13:08
Всім привіт!!!! Мирного дня!!!!
ФСН 13:17
ЛюдКа,
EVGENIY 14:12
ЛюдКа, о мені світло дали, перший раз після обіду
ЛюдКа,
7777, бланку такого не існує, у кожного головного розпорядника він свій
7777 14:18
ЛюдКа, де їх можна знайти. тут на сайті немає.
EVGENIY 14:22
7777,
Катерина 14:22
Доброго дня. Чи закупляв хтось генератор з іншої країни? Які є роз’яснення щодо локалізації?
EVGENIY 14:27
Катерина,
Катерина 14:28
EVGENIY, дякую
Оксана 14:44
підскажіть будь ласка,як правильно написати призначення платежу,потрібно перенинути кошти з одного спецрах.на інший?
Галина 15:03
Доброго дня, ми писали так: перенес. зарах. плат.послуг; зг.вип.банку від 09.11.2022р.