Всім гарного і легкого дня. Допоможіть, будь ласка, працівниця звільняється 31 сячня, в розрахунковому періоді відпустка по догляду за дитиною і декретні. Розрахунок з посадового чи з декретних робити?
Леся 08:28
В когось прийшла квитанція 2 по ЄСВ
Танюшка 08:29
Тоня, на цьому сайті є багато прикладів по цьому. Задайте в пошуку.
Тетяна 08:32
Леся, у нас так і не має((
Світлана 08:34
Леся, 11 січня відправили, на сьогоднішній день квітанції 2 немає.
Оксана 08:38
Добрий ранок! Дівчата інформація по ЄСВ звіту), говорять, що немає можливості (технічно) затягувати звіти за НОВОЮ формою.Після 20 числа, просять подавати звіти
Оксана 08:39
Тому і не приходять 2 квитан
Тетяна 08:40
Оксана, після 20 треба подати повторно, так? Якщо вже було подано
керр 08:47
Тоня, "декретні" приймають участь у розрахунку грошової компенсації відпустки
Оксана 08:48
Тетяна, я думаю, що так
EVGENIY 08:56
Доброго ранку, всім гарного дня
ГАННА 09:04
Доброго ранку, як провести розрахунок відпускних працівнику,який був мобілізований з 24.02, до19 липня зберігався середній заробіток,з 13.01 демобілізувався, з 16.01 відпустка???
керр 09:11
ГАННА, січень - грудень 22, виключаємо дні з 19.07. по 31.12, що залишилось рахуємо)
777 09:20
Добрий день. Чи ставиться в кредиторська заборгованість в паспорті бюджетної програми, якщо кошторис на 2023 не перекриває суму заборгованості.
ГАННА 09:24
керр, а період за який проводились виплати по середньому заробітку не потрібно виключати???
керр 09:29
ГАННА, за працівником зберігалась повністю заробітна плата підстав виключати не має
Тетяна 09:43
Доброго дня. Заявка по лікаряним в ПФУ не прийнята, хтось знає чи вказується десь причина по якій не прийнята ?
Іра 10:04
Підскажіть будь ласка на чку електронну адеру відправляти заявки на лікарняні
Іра 10:04
адресу
Оксана 10:05
Тетяна, в графі ПРИЧИНА не прийняття (відкрийте заявку)
EVGENIY 10:06
Іра, їх нікуди не треба відправляти їх треба набрати в особистому кабінеті на порталі ПФУ
Тетяна. 10:28
Добрий день. Працює СДО?
777 10:31
В кого схожа ситуація питання 09.20. Я думаю сума має стояти згідно коштрису. Тому не ставити (((
Світлана 10:32
Скажіть будь ласка , приймають заявки по лікарняним за січень без звіту з ЄСВ?
Танюшка 10:33
Світлана, да
Світлана 10:33
Танюшка, дякую
ВІК 10:33
Доброго дня! В кого є марки, дайте, будь-ласка, пораду! Як ви показували надходження і вибуття марок в ф.3-дс? Якщо я ставлю в р.3050 і р.3135, то не сходиться з р.1160 ф.1-дс.
Танюшка 10:34
ВІК, в 1дс теж ставиться гроші в касі
ВІК 10:34
Танюшка, я поставила
Танюшка 10:34
ВІК, рядок 1161
ВІК 10:35
Танюшка, так, я поставила залишок (надх.-вибуття) і не сходиться р. 1160 ф.1-дс і р.3425 ф.3-дс
777 10:35
ВІК, я ще ставила в 3425,залишок такий як в 1дс
Танюшка 10:36
ВІК, рядок 1160 1дс = р 3425 3-дс
ВІК 10:37
Танюшка, а в мене чомусь не дорівнює...
Танюшка 10:38
ВІК, можливо ви по іншим рядкам не все відобразили? Наприклад придбання ІНМА і ОЗ.
Танюшка 10:38
ВІК, Або витрати взяли фактичні а не касові
777 10:39
Танюшка, залишок ви самі проставляєте
Танюшка 10:39
777, Я заповнювала на сайті, там так сама. Але калькулятором перепровіряю.
ВІК 10:40
Танюшка, так, я брала фактичні..
Танюшка 10:40
ВІК,
ВІК 10:44
Танюшка, а чому ряд.3050 не попадає в підсумковий р.3095?
Ніна 10:47
Леся, вчора іще раз відправила звіт то відразу прийшла квитанія №2
Танюшка 10:55
ВІК, Не знаю, Але там автоматично розраховується.
ВІК 10:58
Танюшка, от чомусь мені не йде залишок по 3-дс з 1-дс на суму надходження марок
Олена 11:13
Як подать заявку на поховання за січень 2023?
Юрій 11:22
Доброго дня. Станом на 01.01.23 в обліку рахується дебіторка за видатками по 2273 по спеціальному фонду (власні надходження) за відшкодування орендарями електроенергії. В січні орендар погашає забогованість, - дану суму надходжень по спецфонду садимо на доходи і коригуємо фін.результат накопичений????
EVGENIY 11:23
Юрій, відшкодування і доходи це зовсім різні речі, з початку треба визначитись що у вас а потім вирішувати
іннуся 11:24
ВІК, калькулятором не йде чи в є-звітності пише?
ВІК 11:27
іннуся, Танюшка, вже все зійшлося. Це в ексель не підбиває в р.3095, а в Є-звітності все пішло. Дякую за спілкування!
EVGENIY 11:29
Юрій, скоріш за все вам треба робити як отриманий залишок а не на доходи, відшкодування не може бути доходом, але з нашою казною не виключаю що може прокатити і таке
Віта 11:31
Ніна, тобто ви повторно відправили звіт по якому 1-ша квитанція вже прийшла?
Юрій 11:35
EVGENIY, п.п. 2.4 Порядку № 372
Галина 11:36
Юрій, ми так робили і коригували фін.рез., це не може бути як отриманий залишок
Надія 11:37
Олена, несете в паперовому заяву-розрахунок, до неї додаєте оригінал довідки про державну реєстрацію смерті, копію паспорта і кода особи, яка зобов'язалася здійснити поховання і супровідний з перерахунком усіх документів.
123 11:44
Світлана, а як вони побачать дохід за 4 квартал? у вас середня не зійдеться...
Юрій 11:50
Галина, я так зрозумів що правильно є збільшення доходів і одночасно коригування фін.результату?
Олена 11:52
Надія,дякую
Марина 11:57
Урааа.... світло дали!!!! Всім привіт!
Валентина 11:58
Доброго дня!Хто може поділитись зразком наказу про уповноважену особу з лікарняних з 01.01.2023 року?Дякую.
Марина 11:58
Валентина, в довільній формі... відповідно до такого то закону призначити уповноважену особу таку то...
Валентина 11:59
Марина. Дякую.
Марина 12:00
Валентина, ми ще затвердили документ замість протоколу про призначення допомоги...
Валентина 12:01
МаринаЯкий документ?
Марина 12:03
Валентина, в законодавстві написано що потрібно або наказом, або розпорядженням керівника виносити рішення про виплату по лікарняному, або іншим розпорядчим документом.
Марина 12:03
от ми і затвердили бланк цього докуиенту щоб на кожний лікарняний не робити розпорядження керівника.
ВІКІ 12:28
доброго ранку. мирного нам неба. прошу поради! бюджетна установа у грудні згідно ПКМ оплатила по рахунку природній газ. сьогодні прийшов Акт на суму яка є більше попередньої оплати. в нас буде кредиторка по договору який вже закінчився. як оплатити цю суму. в кого була така ж ситуація. в договорі є пункт пдо повного виконання
Миколаївна 12:34
Продовження вчорашньої теми, допоможіть прояснити ситуацію мобілізований який звільнений 11 січня з військової частини стає на облік 13 січня в військкомат коли він має приступити до роботи? І ці дні 12,13 хто йому оплачує?
Миколаївна 12:35
Дякую всім за допомогу
Ніна 12:44
Віта, так
Олена 12:51
На мою думку, повинен бути наказ приступити до роботи 12 січня.
Тамара 12:53
Оксана:08:48 А не буде задвоєння суми доходу і податків? В ДПС звіт прийнятий (є квитанція№1), а в Пенсійному ні. Я думаю, що буде задвоєно суму доходу і податків.
Тамара 12:54
Якщо повторно послати звіт
Оксана 12:57
EVGENIY, Оновіть будь ласка відомість нарахування відпускних і лікарняних (колонку: календарні дні (без святкових))
керр 13:04
Миколаївна, вчора усе ж роз'яснили) 12 та13 це період виконання обов'язку щодо постановки на військовий облік, такий період підпадає під дію ст.21 ЗУ"Про військовий обов'язок і військову службу”. Наведена норма не змінювалась, як і ч.2 ст.119 КЗпП...
Тетяна 13:30
Підкажіть, у кого як з Нафтогазтрейдингом, авансовимй платіж ми зробили у грудні, а ппо факту спожили більше, додаткову угоду на зміну обсягу та акт по фактичному споживанню вони скинули, чи достатньо цього для проплати? Дякую!
Люба 13:52
Христос народився.
Люба 13:55
допоможіть. хто знає. паперовий лікарняний як завантажити у ПФ. Хоче формат Json. вже замучилась свій ПДФ перетворювати. не перетворює.)))як зробити?
наталі 14:00
доброго дня. підкажіть строк корисного використання будівлі школи 20 років?
EVGENIY 14:09
Люба, не прикалуйтесь, пдф ви ніяк не перетворите на джейсон навіть як би були білом гейтсом, це різні речі
EVGENIY 14:10
наталі,
EVGENIY 14:10
Оксана, дякую, що нагадали, як світло увімкнуть оновлю
наталі 14:14
EVGENIY, передали будівлю,але не написали коли введено в експлуатацію. є первісна вартість і знос. перебрала всі терміни, та вийти на переданий знос не можу
EVGENIY 14:15
наталі, вам разом з будівлею повинні передати всі документи в тому числі інвентарну картку
наталі 14:16
EVGENIY, картки не велись. тільки акт прийняття передачі із загальними сумами і список майна передали
EVGENIY 14:28
наталі, ставте строк корисного використання нормативний вам яка тепер різниця, на що це вплине?
EVGENIY 14:29
наталі, цікава передача , картки не велись а що ж там за бухглатер який не вів карки за що він зарплату отримував )))
ВІКІ 14:34
Тетяна, в мене така ж ситуація. Ви писали листа на додаткову угоду?.
наталі 14:35
EVGENIY, так в акт ще і меблі вписали, яких вже давно в школі нема. там інвентаризація ніколи не проводилась.
Тетяна 14:53
Доброго дня, Люба паперові лікарняні треба здавати заявку в паперовому вигляді в ПФ
Люба 14:55
Тетяна, дякую.
ВІКІ 15:18
Тетяна, нам додаткову не прислали. але ситеація та ж сама як у Вас. де взяли дод. уг. поділіться
Іра 15:23
EVGENIY, Дякую
Інна 15:36
Колеги, допоможіть, будб-ласка! Як довго накладається підпис бухгалтера в СДО? Вже годину чекаю.
Таня 15:40
EVGENIY підкажіть будь ласка бо виник спір з казною. Отримано ьлагодійну допомогу ІНМА. в 2ДС ставлю р.2130 50% іх вартості тобто нарахований знос. Іобліковується на власному капіталі 50%. Чи я не так зрозуміла проводки??
EVGENIY 15:47
Таня, на минулому тижні про це було подивіться історію чату, в мене світла не має не можу глянути звіти
Еллена 15:52
Інна, підпис накладється швидко, спробуйте оновити сторінку і знов накласти підпис. Також допомагає, якщо очистити кеш-пам'ять браузера.
Інна 16:06
Еллена, дякую!
Тетяна 16:07
ВІКІ, нам Нафтогаз скинув додаткову угоду. але в казанчейство ще її не направляла
Світлана 16:15
Підскажіть, будь ласка щодо форми 5-дс. Розділ XIII розшифровка позабалансових рахунків, рядок 031 (код рядка 1331): чи обов"язково проставляти там суму укладених договорів? Якщо проставляємо, то як вести їх облік на позабалансових рахунках?
Валентина 16:26
Доброго дня, у кого є інструкція по казначейській ПМ ,які дані з довідника переносяться в NDI.
наталі 16:36
в який рядок позабалансових рахунків форми 5-дспоставити біотуалет?
Ольга 16:49
наталі, а чому позабалас?
Ольга 16:51
Світлана, в Васє є журнал реєстрації договорів