Всім привіт)
Оксанка 08:10
Доброго ранку)
Танюшка 08:15
Доброго ранку. Випала з теми щодо відображення мобілізованого в 1дф по єсв, коли не виплачуємо середню, то код 1?
Люсія 08:19
Танюшка, добрий ранок так
Танюшка 08:20
ось ще нашла в просторах інтернета:Телефонувала у пенсійний фонд з цього приводу, там сказали, що код категорії 1.Також треба зазначати кількість кал. днів перебування у труд. відносинах та зазначати кількість днів без збереження зп. І ще треба враховувати мобілізованих при розрахунку середньооблікової кількості штат. працівників
Танюшка 08:42
Наказу не має на дні без збереження з/п, тому мене ця інформація "Смущає"
Валя 08:58
доброго ранку. Підскажіть, при експорті з фітбюджету на Є-дату договорів видає помилку, в чому може бути причина?
EVGENIY 09:01
Валя, а чому ви в техпідтримку фіт бюджета не написали?
EVGENIY 09:01
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY 09:08
Валя, треба знати хоча б зміст помилки, іноді в єдаті бувають глюки
Валя 09:19
Пише :Номер рядка 2: Помилка у полі "Номер_Тендеру_у_Prozorro". Дані не співпадають з форматом UA-XXXX-XX-XX-XXXXXX-a, де "Х" - це цифра, "а" - латинська літера у нижньому регістрі.
EVGENIY 09:25
Валя, а у вас номер тендеру дані типу все в такому форматі як і треба?
Бухгалтер 09:25
Добрий день! Підскажіть, календарні дні лікарняного неоплаченого суміснику за рахунок ПФУ ставимо тільки дні без суми?
EVGENIY 09:25
Валя, і чому не пишите в техпідтримку фіт бюджету? Вас там не покусають
Валя 09:27
Да. Цей номер і у звіті про договір про закупівлю UA-2023-04-06-000388-a
EVGENIY 09:27
Валя, напишіть в техпідтримку вишліть їм файл і ми все перепровіремо
Валя 09:28
а вручну його набрати не дає. Бо у нас закупівля без тендеру
Христина 09:29
Чи можна списати стару пралку (є дефектний акт)без оприбутковування брухту?
EVGENIY 09:30
Валя, це прикол? Ви створили файл вручну а пишите що експортували із фіт бюджету
EVGENIY 09:31
Валя, я вже третій раз вам пишу питання, ЧОМУ ВИ НЕ ПИШИТЕ В ТЕХПІДТРИМКУ?????????????
EVGENIY 09:36
Валя, де не дає вручну набрати, ви розумієте що нам требпа подивитись ваш файл ви хоч весь день сюди пишіть поки ми не побачимо файл ми вам нічим не допоможемо
Валя 09:41
Не дає договір вручну ввести на Єдаті.
Валя 09:42
А файл це в підтримку програми треба відправляти?
EVGENIY 09:42
Валя, да, не соромтесь туди писати
EVGENIY 09:43
Валя, справа внизу кружочек
Юлія 09:43
Добрий день. Підкажіть така ситуація: Працівниця працює на основній посаді 0,25 ст. (1675 грн: 867,08 по окл+ до МЗП 807,92) та за сумісництвом 0,5 ст. (3350 грн: 1576,50 по окл та 1773,5 до МЗП). Нараховано ЄСВ: 1105,5 + 368,50 донарах. ЄСВ. Як розділити ці 368,50 в звіті, якщо в зарплатній програмі вони відображаються 1-ю стрічкою? Дякую)
Олена 09:43
Добрий день!Підкажіть будь-ласка,прийняття та звільнення працівника в одному місяці показувати одним чи двома рядками в об'єднаному звіті в додатку 5?
Аля 09:47
як сплатити відпускні якщо людина в простої на 2/3 окладу? Бо щось я вже закипіла
керр 09:49
Аля, з посадового окладу або з мін зп якщо оклад менший
марія 09:51
Хто вже відправляв платіжні доручення з оновленям до фіндокументів
EVGENIY 09:52
марія, а що таке? Багато хто відправляв і тут писали що нормально відправляли
ВІРА 09:53
Доброго дня, підскажіть, чи можна оплачувати відрядження тільки проїзд без добових?
марія 09:54
EVGENIY,а фактичний платник і код фактичного платника потрібно заповняти ? а призанченняч по податку писати старе чи нове?
EVGENIY 09:56
марія, фактичний платник до вас відношення не має, призначення писати можна хоч так хоч так без різниці
марія 09:56
EVGENIY, дякую
EVGENIY 09:56
марія, ваше питання ніяк не стосується оновлення мережі
керр 09:56
ВІРА, добові при відряджені завжди будуть якщо це дійсно було відрядження
ВІРА 09:57
керр, це дійсно відрядження, просто не вистачає коштів, хоча би проїзд оплатити
марія 09:59
Друк реєстра ПД коли підсумовує КЕКВ є нулики чому?
EVGENIY 10:00
марія, помилка в програмі, чекаємо оновлення це у всіх так
керр 10:00
ВІРА, але ж добові обов'язкові складові встановлені законом
ВІРА 10:02
керр, зрозуміло, дякую, буде складова)
Аля 10:02
керр, дякую. а в ситуації коли тільки з серпня на простої рахуємо з місяців що вродять в розрахунок виключаючи період простою?
Людмила 10:02
чи працю СДО
керр 10:07
Аля, так, період впродовж якого зп зберігалась частково виключається, і рахуємо з того що залишилось
Аля 10:08
керр, а якщо нічого то з мінімалки
NeProzorro 10:09
марія, а для чого друкувати реєстри ПД? Адже є виписка в СДО. Поменше вс яких паперчикіів
керр 10:09
Аля, так, 6700*12
NeProzorro 10:12
Цифрова трансформація (є ж ціле міністерство), діджіталізація і paperless :) Ми не друкуємо у себе з СДО нічого крім виписок- ні реєстрів,ні платіжок
Валя 10:18
EVGENIY, Дякую.
EVGENIY 10:24
Валя, ви так і не звернулись
EVGENIY 10:25
Валя, я перепровірив скоріш за все в єдаті змінили вимоги до файлів, от як би ви вислали файл я б його виправив а ви би імпортували і тоді все було б зрозуміло
НАТАЛІ-Я 10:46
EVGENIY, Відправила фінансові Статус пише перепідписаний. Це як розуміти?
EVGENIY 10:49
EVGENIY 10:49
я не знаю
Анастасія 10:51
в мене таке було, коли проводились тех.роботи
*-* 10:51
НАТАЛІ-Я, наша казна також не працює, чекаємо зв’язку
НАТАЛІ-Я 10:52
Усім дякую!
777 11:08
в мене також перепідписаний
Еллена 11:24
Добрий день, СДО - така ж ситуація, всі документи у статусі "Перепідписаний"...
*-* 11:25
Еллена, вже пішли документи
Mila 11:25
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Звіт ЄСВ, дод 5, у другій квитанціїї пише помилку "Професійна назва роботи" та "Код КП" не відповідають Класифікатору ДК 003:2010. Може, хтось зтикався з таким.
EVGENIY 11:27
Mila, були зміни до класифікатора
Аля 11:31
НАТАЛІ-Я, в мене теж
ЗДО 11:46
Добрий день, підкажіть, як показуєте лікарняні сумісників в звіті ЄСВ (а саме: їх ненарахування)?
Дмитро 11:57
в мене теж перепідписаний, але я сдо встановив на іншому компі і з нього відправив, думав із за цього, значит в усіх непрацює((
Марина 92 12:00
У мене теж не працює. ВІдправила ще у 9:40 статус так і стоїть перепідписано
р 12:04
Казна не працює на даний момент
Дмитро 12:09
запрацювала
Еллена 12:12
СДО - "пішов процес"
Христина 12:32
підкажіть по питанню в 09:29
EVGENIY 12:33
Христина, якщо здати на фірму по утилизації то брухт не треба оприбутковувати
Вікторія 12:44
Христина, підскажіть, хто робив дефектний акт?
Христина 12:55
якась фірма стороння, то наша вищестояща замовляла
Христина 12:57
EVGENIY, але тоді буде оплата за брухт, натуральна форма, інші надходження. Цікавить як зробити щоб списати без зайвого клопоту- просто списали і все
Христина 13:04
EVGENIY, чи в разі здачі на фірму по утилізації надходжень коштів не буде?
ніна 13:07
Скажіть ОМС комусь повернувся погоджений список бронювання?
Марина 13:12
Христина, звісно будуть. Євген казав, що в цьому разі не потрібно брухт оприбутковувати.
Христина 13:13
А чи можна і як зробити так щоб нічого не було (що пралка зовсім непридатна) ?
Марина 13:14
Христина, зрозуміло що непридатна.. але ж ви уламки якісь здаєте фірмі? за метал який там буде знайдено фірма повинна повернути кошти..
Христина 13:19
Якщо у висновку (по дефектації) напиуть що все прогнило, перегоріло і т д ?
Марина 13:21
Христина, щось залишилось же... ви ж здаєте на утіль... корпус і т.д... все що в дефектом акті говорить про те що вона непридатна для використання. від неї ж не залишилось пусте місце....
Марина 13:21
Христина, а в чому проблема отримати кошти???
Христина 13:32
Будуть кошти- треба обліковувати за що, натуральна форма на брухт (відходи), довідка в натур.формі, зміни до кошторису і т п.
Христина 13:32
а та стара пралка не коштує навіть 1000 гривень. А клопоту...
Марина 13:35
Христина, яка довідка? ви ж брухт не оприбутковуєте, вам просто кошти повернуть за вартість металу.
Марина 13:37
Христина, ми і вартістю і 10,00грн на утіль здавали.
Христина 13:38
Марина, то вони ще вам за відходи платили , а не ви їм за утилізацію ?
Тетяна 13:50
Доброго дня,як правильно нарахувати заміну вихователю за асистента вихователя?
Марина 13:51
Христина, і ми платили за послуги за утілізацію а вони за метал кошти повертали
Христина 13:55
Марина, тобто ви не оприбутковували відходи, а вони просто вам на спецфонд оплатили (в обліку тільки дохід) ?
Христина 13:56
Інші джерела власних надходжень? Дохідний рахунок 3142 окремий (за кодом доходу) відкривали?
EVGENIY 13:57
Христина, да відкриєте рахунок по спецфонду і вам на дохідний кинуть кошти, ніяких довідок не треба, навіть змін до кошторису можете не робити поки не вирішите куди витрачати
EVGENIY 13:57
Христина, код доходів 25010400
Христина 13:57
EVGENIY, Марина, дякую.
Світлана 13:58
Підкажіть в реєстрі платіжних інструкцій після оновлення унизу там де слова По КЕКВ сума чомусь стоїть 0, це так і повинно бути?
EVGENIY 13:58
Світлана, помилка в програмі
Світлана 14:00
А що ж тепер робити?
EVGENIY 14:07
Світлана, нічого, вони вам взагалі потрібні ці реєстри? Їх форма ніде не затверджена
Тетяна 14:09
Доброго дня,як правильно нарахувати заміну вихователя 11 тарифний розряд за асистента вихователя 10 тарифний розряд?
Світлана 14:09
Дякую, буду мати надію що наше казіно все прийме))))
Тетяна 14:09
Світлана,прийме
Марина 14:09
Скажіть ви на відкритих даних оприлюднюєте інформацію?
керр 14:18
Тетяна, заміна була у тій ж групі де вона вихователь?
Тетяна 14:19
Так заміна в тій самій групі
керр 14:33
Тетяна, теоретично такого не може бути, не для того вводили таку посаду, сама собі асистувала ) фактично склались умови виконання обов'язків відсутнього без звільнення від своїх обов'язків, яку оплачують доплатою %
Тетяна 14:38
Щиро дякую за відповідь,дуже допомогли.
ВІК 14:43
керр, доброго дня! Внутрішній сумісник йде у відпустку по осн.місцю роботи. По сумісництву право на відпустку ще не настало. Як показувати в табелі?
керр 14:44
ВІК, Взагалі по закону - Щорічні відпустки повної тривалості до настання шестимісячного терміну безперервної роботи у перший рік роботи на даному підприємстві за бажанням працівника надаються сумісникам - одночасно з відпусткою за основним місцем роботи
керр 14:45
ВІК, якщо по сумісництву не у відпустці, то нехай виконує роботу, або йде за власний рахунок)
ВІК 14:45
керр, зрозуміла, Дякую!
Оксана 14:49
Якщо оприлюднити договір на суму до 50 тисяч (звіт) то нічого?
ВІК 15:00
керр, а взагалі наказів на відпустку треба два? на основне і по сумісництву?
керр 15:03
ВІК, так два, або один але щоб б у ньому зазначались два значимих факти про надання відпусток за двома посадами (трудовими договорами)
ВІК 15:04
керр, дякую!
ЗДО 15:13
Поділіться думками, щодо питання в 11:36
ТВ 15:36
Добрий день! А якщо у звіті ЄСВ мобілізованого (без зарплати ) показали з кодом 76? Це помилка?
Віра 15:41
Доброго дня, підкажіть попередній головний бухгалтер не нарахувала одному працівнику зп за січень дала за січень у лютому, як показати працівника у звіті ЄСВ за січень?
Бухгалтер 15:41
ЗДО, теж цікавить . Я думаю потрібно проставляти календарні дні без суми, бо при розрахунку наступних лікарняних потрібно відніматьи ці дні
Наталія 16:00
Доброго дня! Вибачте з глупе питання, чи треба зараз подавати Додаток 7 (про підтвердження надходжень) разом з довідкою про зміни до кошторису?
EVGENIY 16:33
Наталія, треба ось тут про це