Архів чату за 05.08.2024 пн (41)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Ольга 09:05
Добрий ранок

EVGENIY 09:19
Доброго ранку, всім гарного дня

* 09:20
Добрий ранок

4321 09:39
у 2023 році був мобілізований, у травні 2024 вийшов на роботу...зараз звільняється. відпустки за період до 2024 року рахувати від окладу, а поточні від заробітку, вірно?

мар'яна : 09:56
працівник звільняється у серпні 2024 р.. невикористана відпустка по 4 кал.дні за 2022, 2023 роки, а зарплату для розрахунку теж рахувати за 2022, 2023 роки, чи за 2024 рік.

EVGENIY 10:00
4321, мар'яна :, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... -periodiv/

Іванна 10:09
Добрий день! Підкажіть, як обліковувати стелли металеві (27 шт х 2600,00)? Під інвентарними номерами?

EVGENIY 10:20
Іванна, як би знати що це таке

Тетяна 10:20
Доброго та спокійного усім дня!Іванна, а для чого ці стелли?

Іванна 10:24
Тетяна, це стелли для алеї пам'яті

4321 10:26
EVGENIY, дякую

Ірина 10:45
Доброго дня! Підкажіть будь ласка у квітні директору садочку рідняли тарифний розряд в зв'язку з атестацією чи буде квітень базовим при індексації чи залишається січень. Дякую.

EVGENIY 10:47
Ірина, https://buhgalter.com.ua/articles/indek ... vrahuvati/

Іванна 11:13
EVGENIY, підкажіть на питання о 10.09 год?

EVGENIY 11:16
Іванна, чесно скажу я не знаю чи повинні вони у вас бути на балансі чи ні, якщо ви вважаєте що повинні бути на балансі тоді це 1113 можна один номенклатурний номер на всі

Іванна 11:22
EVGENIY, а якщо не на баланс, то на який рахунок поставили б?

EVGENIY 11:24
Іванна, 1513 і потім списав на витрати або на 1815 і потім списав на витрати

Марія 11:27
Доброго дня!

Марія 11:29
Підскажіть, будь ласка, де знайти типовий договір про повну матеріальну відповідальність та перелік посад з якими він укладається.

EVGENIY 11:41
Марія, ось чудова стаття по цьому питанню https://www.hsa.org.ua/blog/povna-mater ... a-praktici

EVGENIY 11:42
Марія, у нас на сайті є теж купа статей напишіть в пошуку МВО в кожній статті є посилання на те що ви шукаєте

EVGENIY 11:47
Україна отримала 3,9 млрд доларів безповоротного гранту від США

Іванна 11:48
EVGENIY, дякую

EVGENIY 11:48
Так що на цьому тижні можете чекати проплати третьої черги ))

Елена ТЦ 11:50
EVGENIY, гарна новина, дякую

ЛЕСЯ 11:53
доброго дня! ми державна установа, чи можна здійснювати доплату начальнику наприклад оргвідділу за додаткове навантаження начальника юрид.відділу.

натли 12:00
керр,ви де?

Ольга 12:02
Доброго дня ,колеги що ви вказуєте у новому звіті до ПФ на прийняття Порядковий номер місця трудових відносин - унікальний номер підприємства ?

EVGENIY 12:06
Ольга, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... iv-do-pfu/

Ольга 12:08
працівник сьогодні зранку написав заяву на відпстку із сьогодніщнього числа. Як бути з розрахунком відпускних ?

EVGENIY 12:14
Ольга, а чули про графіки відпусток? Ну так не можна сьогодні хочу у відпустку пишу заяву і йду, є графіки також є графіки жокументообігів і і трудове законодавств хай почитаєо, я би відмовив у відпустці

натли 12:20
EVGENIY,ну є ж різні обставини.так також категорично не можна

EVGENIY 12:21
натли, є різні, як варіант хай тоді в заяві пише о не заперечує на виплату відпускних в аванс наприклад, а так ви порушуєте трудове законодавства, та і на таке в заяві теж кожна перевірка по своєму може подивитись

Елена ТЦ 12:28
натли, штраф заплатите і ви будете категоричні

Елена ТЦ 12:29
натли, можна зпропонувати відпустку без збереження на пару днів, щоб ви встигли виплатити відпускні

Тетяна 12:59
Доброго дня, шановні колеги) я новачок стосовно нарахування зарплати, підкажіть будь-ласка: працівник має 10 робочих днів у місяці, решта без збереження. заробітна плата за місяць виходить менше мінімальної. що з ЄСВ? нараховую на фактичну зп, чи з мінімальної

we 13:04
Тетяна, здійснюйте доплату до мінімального ЄСВ, якщо працівник не зовнішній сумісник і не інвалід

наталя 14:08
підкажіть як можно випраити помилку в новому звіті до пен.фонду про звільнення працівників який подається на наступний день після звільнення якщо перепутала інд.код.Самі прац.пен.фонду не знають як це зробити

Марія 14:31
EVGENIY, щиродякую

Віка 14:57
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як прописати у платіжній інструкції - придбання чекової книжки ,по постанові 590, чи 100% 3 черга?

EVGENIY 15:25
Віка, просто цікаво, а навіщо вона вам? Що ви платите за готівку? Думав вони вже канули в минуле

Віка 15:32
не канули в минуле..

EVGENIY 15:43
Віка, а куди готівку діваєте? Це на виплати ветеранам? Мені єдине що прийшло це виплати ветеранам ВВВ все інше можна за безготівку, мені здається

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”