Архів чату за 16.07.2025 Ср (35)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 151 раз
Подякували: 1402 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Людмила :08:12
Доброго ранку! Усіх бухгалтерів та аудиторів поздоровляю з нашим професійним святом!!!!!!

* :08:27
Вітаю взаємно, миру всім нам

EVGENIY :08:37
Доброго ранку, всіх вітаю зі святом )) І гарного всім дня

ЦНСП :08:54
Доброго ранку! Зі Святом!

НАТАЛІ-Я :09:30
Доброго ранку. У червні утримала один день відпустки за свій рахунок. Як цю суму і день показати у звіті до пенсійного фонду ? Дякую.

ГАЛЯ :09:52
Працівник на лікарняному з 01.07 по 11.07 2025,дата огляду МСЕК 03.07.25 встановлена 1група ,дата видачі витягу 11.07.25,як рахувати лікарняне з 01.по 02.07 чи по 11,07.25

Наталія :09:57
страховий стаж

Галина :09:59
по нових типових штатних для ЗДО -звичайного бухгалтера (другого) не буде ? тільки один головний і все ?

Галина :10:01
навіть якщо в закладі більше 9-10 груп один бухгалтер має як коняка то все тягти на собі ?

Наталя :10:04
Галина, якщо тільки один бухгалтер, то він не буде головний

we :10:35
Галина, смішно те, що і в школах по нормативах один бухгалтер незалежно від кількості учнів або чисельності персоналу. Хтось дуже далекий від реальності складав ці нормативи.

Валя :10:42
З професійним святом! Миру та здійснення мрій!

ЦНСП :10:49
Наталя, чому не буде? у спортивних школах завжди був 1 бухгалтер, і він був головний по структурі

Ганна. :10:49
Підкажіть,будь ласка: у роботодавця повинен бути оригінал витягу з рішення експертної команди про встановлення інвалідності? Працівник надає тільки ксерокопію і відмовляється йти до лікаря за іще одним витягом.

ЦНСП :10:56
Підскажіть, на КНП не розповсюджується постанова 1298 та тарифна сітка. Чим користуватись при встановленні посадових окладів?

Лана :11:14
Підкажіть, будь ласка, хто сає справу з закордрнними відрядженнями: працівник був у відрідженні, аванс не видавався, на яку дату брати курс при виплаті добових і витрат на проживання?

керр :11:20
ЦНСП, не розповсюджується, якщо інше не передбачено локальними актами КНП... договірне регулювання, може бути "свої" умови або "визнання" постанови 1298 і наказу МОЗ ...

we :11:23
ЦНСП, то не зовсім правильно з точки зору Типового положення про бухслужбу. Якщо бухгалтер один то це не бухслужба, головного не повинно бути, а призначається спеціаліст, на якого покладається виконання обов'язків служби.

керр :11:25
Ганна., правильно, що відмовляється...) там ж є електронний підпис і печатка, якщо не довіряєте, то або самі або працівник нехай подасть ще протокол перевірки, у якому буде зазначено, що документ є дійсним...

ЦНСП :11:29
we, я тільки констатую факт, таке затверджено типовою структурою і штатами

ЦНСП :11:32
керр, я не сперечаюсь, що так, тільки почали вивчати це питання, отримали інструкцію щодо зміни коду із 430 на 150, і там в тій інструкції зазначено, що постанова 1298 сюди не відноситься, але ж я розумію, що оклади не можуть бути з потолка, і куди подіти вислугу, все інше...Хотілось би на цю тему більше почитати

Віка :11:46
Лана, це питання гарно висвітлено в Наказі 59. Проживання, я вимагаю розраховуватись карткою і надають виписку з рахунка і не морочитись з курсом. а добові на дату звіту

керр :12:03
ЦНСП, така тема у роки коли почали створювати КНП була широко розкрита у числених "Методиках...", пошук на цьому сайті дає дуже багато інформації)

Ганна. :12:36
керр: У тому то і справа, що електронний файл працівник не отримував, йому дали паперовий витяг з "мокрою" печаткою і підписом особи, яка формувала витяг.

Оля :12:39
Доброго дня, згідно рішення сесії ми маємо зняти з обліку основні засоби (1013,1017). який правильний алгоритм дій?

керр :12:45
Ганна., як і раніше витяг видають один, не може бути два оригінали, на підставі чого і для чого вимагаєте передати роботодавцю на зберігання оригінал)

НАТАЛІ-Я :13:33
Добрий день. У червні утримала один день відпустки за свій рахунок за травень. Як це показати у звіті ПФУ (додаток 1)

Світлана :13:45
НАТАЛІ-Я., добрий день, у звіті ПФУ у таблиці 1 показуєте фактично нараховану зарплату у колонці 16, у колонці 14 ставите 30 днів, а у колонці 13 "К-сть днів без збереження ЗП" ставите 1 день. Додаток 4 заповнюєте по факту.

НАТАЛІ-Я :14:12
Світлана, та я так і поставила, а тоді подумала чи вірно це, бо це всеж таки один день відпустки за свій рахунок був у травні

we :14:27
НАТАЛІ-Я, у звіті в дод.1 за червень покажіть 1 день відпустки за травень, а також покажіть утримання по зарплаті з мінусом за травень.

НАТАЛІ-Я :14:43
we, ?

НАТАЛІ-Я :14:47
we, неможна у червні показати одинь день відпустки за травень, бо просе тип нарахувань

we :15:09
НАТАЛІ-Я, спробуйте тип нарахувань 3. Якщо це не допоможе, то тільки через уточнюючий звіт.

Світлана :15:34
НАТАЛІ-Я, один день без збереження відображаєте через уточнюючий. Утримання зарплати за цей день - в звіті за червень. По іншому ніяк.

Світлана :15:37
НАТАЛІ-Я, любі донарахування чи сторнування зарплати відображаються в тому місяці, в якому були зроблені ці дії.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”