Доброго ранку, всім гарного дня
Галина :08:54
Доброго ранку
Тетяна :09:18
Доброго ранку
Тетяна :09:21
Підкажіть будь ласка чи можна знімати частину фінансових зобов'язань? У реєстрі авансових звітів до зареєстрованого фінансового зобов'язання не вірно внесена сума одного авансового. Яка процедура щоб відкорегувати?
Тетяна :09:23
і як це провести у Fit Бюджет
натли :09:25
доброго ранку.питання щодо змін по лікарняним.чи вірно я розумію,що зміни стосуються сам тих лікарняних які відкриті 18.07 і пізніше.якщо лікарняний відгритий 14 і готовий до сплати 21,тоді до нього звстосовуємо норми 1266 постанови до змін?
EVGENIY :09:25
Тетяна, в фіт бюджеті в фінансових є кнопка СТОРНО
EVGENIY :09:26
натли,
Тетяна :09:27
EVGENIY, а які тоді документи до казначейства відправляти? і мені потрібно не весь документ сторнувани а тільки одну суму з реєстру
натли :09:27
EVGENIY, дякую.статтю читала,але ще хочу почути думки колег
EVGENIY :09:29
Тетяна, ось тут шукайте відповідь
Тетяна :09:43
EVGENIY, дякую)))
Тетяна :09:43
СДО тільки в мене не працює?
Таня :11:00
Тетяна, СДО працює, Житомирщина
Юлія :11:36
Добрий день. Чи правильним буде оформлення трудових відносин: коли 01.08 прийняли працівника на 0,5 ставки кухаря, з 04.06 покладають на нього обов'язки підсобного робіткика на 0,5 ставки( не сумісництво та не суміщення)?
Ольга :11:44
Для підтвердження інвалідності працівник надав копію довідки до акту огляду МСЕК у квітні 2024р, довідка безтермінова. Чи достатньо копії довідки, чи потрібен оригінал?
Юлія :11:49
Помилка, вірно з 04.08
1 :12:02
Ольга, достатньо завіреної копії, оригінал у особи з інвалідністю.
Ольга :12:23
Дякую
Ксю :12:56
Доброго дня.Знайшли помилку у 2022 році помилково сплачено нарахування 22% на рахунок військового збору.Що робити? Як виправити ситуацію?Які наслідки?
EVGENIY :13:36
Ксю, ось такий порядок є
EVGENIY :13:36
Ксю, подаєте до ДПС заяву, краще запитатиу них
EVGENIY :13:37
Ксю, можливо кабінеті платника заяву можна в електронній формі подати
Олена :13:41
Чи треба подавати у статистику якісь форми звітності, якщо написано, що ваша установа не залучена до звітування?
керр :13:51
Юлія, автор такого "покладання" обов'язків підсобного робітника мав би визначитись що це таке, сумісництво чи суміщення, і чи фактично можливо так організувати працю працівника ...)
Іра :15:03
Чи правильно я вважаю?) Лікарняний у відпустку, дата закінчення лікарняного 29.07, дата закінчення відпустки 30.07., але продовжити відпустку не можна, бо в роботу лікарняний можна взяти через 7 дн коли буде статус "до оплати", то треба тільки перенести на інший період відпустку
Людмила :15:12
Сьогодні планується оплата 3 черги?
керр :15:25
Іра, термін у 7 днів стосується лише оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності та жодним чином не спростовує сам факт перебування працівника у стані тим непрацездатності у відповідний період, що є підставою для продовження відпустки або її перенесення на інший період за домовленістю сторін...
Іра :15:35
керр, а якщо за ці 7 днів можуть помінятися дані по лікарняному, я так розумую, що він ще може редагуватися лікарем
Галина :15:37
Людмила в нас Волиньякраз шість хвилин назан пішла третя черга
керр :15:41
Іра, так, є таке застереження "а може", хоча таке ж було, і щодо паперових листків...) тоді "вимагайте" у працівника згоду на перенесення, бо ж інший варіант передбачений законом "не підходить"... не дасть згоди має бути продовження
Іра :15:45
керр, дякую
Лілі-я :15:50
Добрий день, чи є в чаті установи, які розміщують ВПО та отримують компенсацію від ПФУ?
Oksana :16:07
Добрий день. Ми бюджетна установа. Нам надає послуги по замірах опору заземлення ФОП на третій групі, єдиний податок. В сумі до сплати виставляє 5 % єдиного податку і 1 % військового збору. Чи правомірно це?