Доброго ранку, хоча не зовсім він добрий, але всім гарного дня
Бухгалтер :08:38
Всім доброго дня! Стійкого і терпимого! Тримаємося!
НК :09:17
а СДО у когось працює?
Rc. :09:17
Вінниця так
оля :09:40
Кіровоградська, так
Бухгалтер :10:17
Київ,так
марія :10:30
EVGENIY:Прошу сказати, чи може міська рада закупити малоцінний необоротний спортивний інвентар по програмі підтримки ГО і передати громадській організації на баланс? Чи потрібно рішення сесії про передачу? Дякую.
EVGENIY :10:32
марія, як би я знав я б сказав ))
марія :11:32
Добрий день ,допомога повагітності та пологах не оподатковується?Дякую
EVGENIY :11:36
марія,
Аліна :11:52
EVGENIY, доброго дня) питання: у директора ІРЦ є додаткова відпустка по кол-договору 7 днів- вона не використовувала її з 2019 року, чи може директор отримати грошову компенсацію за ці невикористані відпустки (49 днів з 2019 по 2025 роки). основна відпустка - 56 днів- щорічно була відгуляна. Дякую
EVGENIY :12:07
Аліна, якщо вона має право на відпустку то вона точно може її відгуляти , а компенсація ще має бути закладена в кошторисі, на що я сумніваюсь що вона закладена, і там зазвичай багато нюансів
Аліна :12:19
гроші отримують з обласного бюджету - є економія, але в кошторисі компенсація не прописувалась. А які ще є нюанси? відповідно до інформації про виплату компенсації, яку знаходила - критерії були:1) відгуляні 24 дні щорічної відпустки 2) соціальна на дітей сюди не входить 3) навчалні, творчі відпустки і т.д. теж сюди не входять. більше нюансів я не
Аліна :12:20
знаходила, де можна ще почитати роз'яснення по цьому питанню?
EVGENIY :12:22
Аліна, в пошуку на сайті напишіть КОМПЕНСАЦІЯ є купа статей
Олена :13:06
При внутрішньовідочій передачі ОЗ застосовується рахунок 1311?
Олена :13:08
На момент передачі не введені в експлуатацію
Світлана :13:17
Аліна, відповідно до статті 10 Закону про відпустки максимальна тривалість щорічної відпустки не може перевищувати 59 кал днів. То як Ви в колективний договір добавили 7 кал днів додаткової? 56+7 ніяк не 59.
Аліна :13:38
Світлано, дякую за інформацію
EVGENIY :13:42
Олена, Тоді це не ОЗ а капінвестиції і ви передаєте не ОЗ а капінвестиції
EVGENIY :13:52
Олена, чесно кажучи не розумію вашого питання, адже спеціально для цих випадків навіть зміни вносили в типову кореспонденцію подивіться на пункт 1.15
Валентина :14:58
Добрий день!
Валентина :14:58
Чи мають право бюджетні установи надавати спортивні псолуги без попередньої оплати? ,Дякую!
Валентина :15:01
Чи потрібно складати роздавальну відомість при списанні канцтоварів ( для бюджетних)?Дякую!
EVGENIY :15:04
Валентина,
EVGENIY :15:06
Валентина, на рахунок канцтоварів то читайте вашу облікову політику, якщо там не має такого то подумайте щоб додати, і питань у вас не буде, у кожного по різному
Валентина :15:09
Дякую!
Валентина :15:12
Чи мають право бюджетні установи надавати спортивні послуги без попередньої оплати?Дякую!
EVGENIY :15:15
Валентина, ну теж шукайте профільні постанови може там є про платні послуги, знідно чого ви ті послуги надаєте от там і шукайте
Валентина :15:16
Дякую!
Анастасія :15:24
Доброго дня! Євгеніє, чи можете допогти?Не можу прочитати статю, пише Увійдіть і продовжіть. Пробую увійти на сторінку: не вірний логін, хоча нічого не міняла! Передплата була 06.08
EVGENIY :15:26
Анастасія, вимкніть блокувальник реклами, якщо ви передплатник ви її і так не будете бачити! Ви з браузера заходите? Чи з телефона?
EVGENIY :15:27
Анастасія, якщо не допоможе то напишіть нашим технічним працівникам вони точно допоможуть
Анастасія :15:28
з браузера
Анастасія :15:29
Дякую, напишу тех.працівникам