Архів чату за 26.09.2025 Пт (23)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 153 рази
Подякували: 1410 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена :08:35
добрий ранок

EVGENIY :08:47
Доброго ранку, всім гарного дня :)

Наталія :09:36
Працівниця перебуваючи у відпустці по догляду до 3-х років пішла знову у декрет. Нараховую декретні з мін.зарплати і вони менше 8000 за місяць, чи потрібно дораховувати ЄСВ на різницю?

EVGENIY :09:49
Наталія, https://buhgalter.com.ua/articles/zvitn ... -zvitnosti

Віта :10:15
Доброго дня, підскажіть будь ласка всіх формуються виписким з СДО за вчорашній день, бо в мене ні. Дякую.

Марина92 :10:18
Віта, довгенько, але формує

Валя :10:39
По якому кекву придбавати електричні батареї вартістю до 5000,00.

EVGENIY :10:46
Валя, мало інформації, що це за батареї для чого вони, що з ними будуть робити, скоріш за все це кекв 2210

Валя :11:00
Батареї для опалення приміщення, використання більше одного року

EVGENIY :11:01
Валя, я взагалі думав що мова про АКУМУЛЯТОРНІ батареї

EVGENIY :11:02
Валя, невеже в накладній написано що це БАТАРЕЇ? Не конвектори?

Валя :11:07
)))) Накладної ще немає, але потрібно просити кошти на КОНВЕКТОРИ. Треба знати як їх проводити, можливо хтось вже таке придбавав.

Ірина :11:25
Доброго дня, допоможіть розібратись.. В центрі надання соціальних послуг вводимо посаду вихователя для надання послуги денного догляду за дітками з інвалідністю. З чого формується ЗП? Думаю (Оклад +підвищення посадового 20% по Іструкції 102 (п.16), а на що ще вони претендують?

Олена :11:28
а в когось Є дата працює?

Тетяна :11:29
Доброго дня. Будь ласка підскажіть,чи нараховуєте єсв на одноразову матеріальну допомогу працівнику на поховання чоловіка по колективному договору

EVGENIY :12:03
Тетяна, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/esv/v ... tsya-yesv/

EVGENIY :12:07
Валя, запитуйте в казначействі, зараз думки різняться скрізь, можливо треба купляти по 3110 хоч і ставити на облік на 1113 рахунок

Дар'я :12:41
Манометр на який рахунок ставить, підскажіть будь ласка?

EVGENIY :13:40
Дар'я, ну вони теж бувають різні як за вартістю так і за призначенням, є вбудовані є окремі, тому на ваше питання не має відповіді адже всього цього нам не відомо

Аня :14:08
Підскажіть як рахувати чи проводити закупівлі до 100 тис, по договору, чи за одним ДК за рік. Бо ДК одне, а закупівля геть у різних постачальників, і геть різні вироби

Ганна :14:48
Дорбий день.Підкажіть в управліннях(відділах) культури головний бухгалтер централізованої бухгалтерії ,який має тарифний розряд( на 90% посадавого окладу керівника ОМСправа немає, ) )

керр :14:55
Ганна, так, правило на 10-30 відсотків таких г бух не стосується)

Ганна :15:04
Чи має право головний бухгалтер КФКВ 1014081 на 12 тарифний розряд відповідно наказу 745 Міністерства кульрури,як заклад культури ( обслуговує бібліотеки та будинки культури)

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”