Доброго ранку, всім гарного дня :)
Світланка :08:42
Доброго ранку!!!!Вітаю зі святом!!!! Підкажіть в якому випадку застосувуєму пільгу з податку 18 відсотків
EVGENIY :08:44
Світланка, про який податок мова?
Світланка :08:48
Податок з доходів
Світланка :08:49
в мене така ситуація розраховується людина в неї 3 робочих дня загальна сума нарахована 3647,04
Світланка :08:50
тут пільга застосовується?
Світланка :08:51
Зазвичай всю зп 3647,04*на 18відсотків чи тут пільгу потрібно застосовувати
EVGENIY :08:51
Світланка,
EVGENIY :08:52
Світланка,
EVGENIY :08:53
Світланка, людина взагалі писала заяву на пільгу? Зазвичай пільга є у цієї людини і ви її застосовували?
Юлія :09:00
Доброго ранку, повертаємо надмірно перераховані лікарняні на ПФ, платіж завис на 3 черзі, як відобразити в балансі?
EVGENIY :09:01
Юлія, залишок на рахунку і кредиторка перед ПФУ
Юлія :09:01
EVGENIY, дякую
школа_1 :09:07
Добрий ранок, всім! Зі святом! В СДО повідомлення про те, що від сьогодні казначеї приймають юридичні за оновленим зразком. Хтось вже кидав нові юридичні, де брали оновлення РМ, оскільки на сайті Казни оновлення ще немає...?
ольга :09:11
кинула по старому, сдо відхилило, що робити?
EVGENIY :09:16
ольга, чекати на оновлення
школа_1 :09:28
Я поспішила і набрала вже повідомлення в МІНЦИФРУ...
Марія :09:28
теж на сдо кидала по старому , сдо відхилило!
EVGENIY :09:30
Марія, а що пише коли відхиляє?
EVGENIY :09:31
схоже що внесли зміни в структуру ДБФ але звісно про це нікому не сказали
ольга :09:32
EVGENIY: Ось що пише ORA-20000: Помилка імпорту документаORA-20000: Невірний чи відсутній код ЄДРПОУ ORA-06512: at "BARS.TIU_KAZ_U", line 12 ORA-04088: error during execution of trigger 'BARS.TIU_KAZ_U' (01.10.2
школа_1 :09:33
EVGENIY, може спробувати в СДО ЮРИДИЧНІ НАБРАТИ, там є можливість внести код ЄДРПОУ кредитора, чи просто чекати? Але вже маленька паніка...
Марія :09:34
Не заповнено ЄДРПОУ отримувача, ось що пише сдо
EVGENIY :09:37
ольга, у вас не заповнене поле код ЄДРПОУ отримувача , схоже це поле тепер обов'язкове а раніше було не обов'язковим
Марина :09:38
Доброго ранку. МВО на тиждень пішов у відпустку, але не вийшов і відразу пішов на лікарняний. Як передати хоча б частину тмц, які вкрай необхідні для використання. наприклад талони на ПММ.
EVGENIY :09:38
я за це і переживав, тепер все буде через дупу, на зарплату будете брати окрмо на виплату зарплати окремо ПДФО і окремо ВЗ і навіть окремо профвнески і аліменти теж окремо
Лариса :09:39
Для чого треба "перелік рахунків" ? Закрив- подай перелік і лист, відкрив-подавай перелік і лист. Тільки витрати паперу і зайва робота
EVGENIY :09:48
Лариса, щоб в ДКСУ знали що ви знаєте ваші рахунки )))
Валентина :09:48
Добрий день, голова комісії зі списання у відпустці як списати ПММ за вересень?
ЛюдКа :09:48
Всім привіт! Зі святом!!!Перемоги та миру!!!
NeProzorro :09:49
EVGENIY, Лариса, це діджіталізація і цифровізація найвищого європейського рівня :))))) носіть паперчики туди сюди
NeProzorro :09:50
макулаурозбиральні інстанції
ЛюдКа :09:53
Читаю чат, хочеться вживати кріпкі вирази, стосовно змін по казні. Нас повідомили, що тепер просто повернення юр,фінзобов'язань не буде просто, а будуть писати попередження. А ще хотять ввести покарання грощима. Хто в таких умовах буде працювати в бюджеті? Питання риторичне....
Наталя :09:53
Казна нам пише , що в реєстрі бюджетних зобов'язань повинен бути ЄДРПОУ кредитора, в фіт-бюджеті внесені зміни?
EVGENIY :09:57
Наталя, да в фіт бюджеті можна набрати з цим полем, але це поле завжди було необов'язковим
Іра :09:59
ольга, а відхиляє та помилку пише коли завантажуєте чи коли вже підписали останньою флешкою?
EVGENIY :09:59
Якщо раніше брали ЮЗ на всю нараховано зарплату і не писали код ЄДРПОУ кредитора, то тепер додали зайвий гемор, тепер замість одного Ю З на зарплату, буде купа ЮЗ - на банк, на ПДФО, на ВЗ, на аліменти, на профвнески, якщо банків кілька то на кодний окреме ЮЗ
EVGENIY :10:02
думаю казна ще не уявляє що натворили
Галина :10:02
EVGENIY, може для зарплати (і певних кекв) дозволять без ЄДРПОУ робити ЮЗ
я :10:02
Не заповнено ЄДРПОУ отримувача, ось що пише сдо, в мене теж таке
EVGENIY :10:02
Галина, так ви ж бачите пишуть що відхиляє
NeProzorro :10:03
Там вигадують зміни і постанови та накази суто теоретики. А потім вже практики бачать що з того вийшло
Іра :10:03
EVGENIY, тобто кількість юридичних тепер буде дорівнювати кількості фінансових?
Наталія :10:03
Можно вручну набрать, я набрала, але відправляти боюсь щось
NeProzorro :10:03
а може ще до кожного ЮЗ крім коду єдрпоу треба лист супровідний додавати ? :))))))))
EVGENIY :10:03
Іра, ну схоже на це
Катя :10:04
Доброго дня підкажіть будь-ласка, чи можна подавати додаток 4-ДФ окремо по працівникам, окремо по студентам, чи треба один загальний?
EVGENIY :10:05
NeProzorro, скан копію листа і фотку контрагента з листом, та ще фотку з переліком рахунків і головбухом
Іра :10:05
EVGENIY, а можливо дійсно будуть якісь обмеження для КЕКВ. Треба спробувати.
EVGENIY :10:07
Іра, все і до цього було так само, для 2111 е треба було коду а для тих в кого був код то код завжди ставили, тобто все працювало і так але внесли зміни і тепер так не працює
NeProzorro :10:07
EVGENIY, не сканокопію, а нарочно подавати всі паперові документи попередньо, а вже потім ЮЗ скидати
школа_1 :10:08
Наталія, я теж набрала в СДО, але чекаю... може є хто сміливіший мене)))
Іра :10:11
EVGENIY, так от і цікаво сама Зарплата як тепер набиратиметься. Є різниця 14 КПК і 28 юр. зобов'язань і 97 фінансових. Чи 97 юридичних і фінансових. Якесь цікаве покращення
EVGENIY :10:14
Іра, да так і буде ну може податки все ж таки здається на один код ЄДРПОУ платяться то їх можна буде разом мабуть, але від цього легше не буде, я як тільки побачив цей проєкт одразу подумав що зроблять все через дупу, і так і вийшло
Наталя т-ц :10:17
я щось пропустила??? про які зміни в СДО йдеться?
ЛюдКа :10:18
А що робити коли казна заставила зареєструвати річні показники 2111,2120. Цікаво, що буде, будемо знімати мінусом?
EVGENIY :10:18
Змін потребувала лише друкована форма в якій це нова поле просто булоб не обов'язковим і так би все і працювало нормально, але ж як завжди ніхто не подумав а зробили це поле тупо обов'язковим, хоча воно і так було в дбф файлі завжди
ЛюдКа :10:19
Зайшла на хвилинку, не можу сісти за звіти, читаю новини. Цікавенько))))
EVGENIY :10:19
ЛюдКа, вже заставила? Чи ви так думаєте що заставе?
ЛюдКа :10:19
Ми зареєстрували на початку року, за вимогою казни
ЛюдКа :10:20
Мій спротив результату не дав
EVGENIY :10:20
ЛюдКа, так всі так реєстрували, не знаю що буде з цим тепер, не думаю що будуть вимагати змінити, але ось на 2026 рік будемо цікаво брати юз на зарплату, може до того часу хтось там одумається що вони наробили
Наталя :10:22
Я про реєстр юридичних. Якщо в мене по авансовому звіту відшкодування, то який код ЄДРПОУ?
ЛюдКа :10:23
Наталя, я думаю код банку
Наталя :10:23
Тіпа банк - кредитор?
ЛюдКа :10:24
Наталя, ви ж кошти перераховуєте на картку?
Світлана :10:25
Наталя, я думаю, що ЄДРПОУ повинні співпадати. ви ж у фінансових писали код банку. Відповідно у юридичних теж ко д банка.
Галина :10:31
чекаємо на листи-розяснення від МФУ та ДКУ "на численні звернення та запити розпорядників"
EVGENIY :10:32
Галина, думаю ще ніхто нічого їм не писав, і чекати нічого
EVGENIY :10:33
мало хто зрозумів що відбулось
Світлана :10:36
Доброго дня. Установа ОМС, начальник служби у відпустці з 1 жовтня. Скажіть чи можна відкликати його з відпустки на один день, щоб підписати квартальний звіт в казначейство?
EVGENIY :10:39
Світлана, для цього не обов'язково відкликати, хай прийде підпише і йде додому
EVGENIY :10:39
Світлана, або ж треба було на когось повісити право підпису
Світлана :10:44
EVGENIY, вже є оновлення фіндокументів.
EVGENIY :10:44
Світлана, скиньте мені на пошту будь ласка budgetglavred@gmail.com
EVGENIY :10:45
Світлана, на сайті казни ще не має
Світлана :10:45
EVGENIY, ми подавали в казну тимчасову картку із зразками підписів на іншого працівника. А звітність електронним ключем підписувати, а він тільки в начальнка є. І що роботи? сказали в казні це ваші проблеми
EVGENIY :10:47
Світлана, хай він підпише навіть якщо у відпустці, це не заборонено
Ната :10:48
Добрий день. Купуємо токен для електронного підпису. Термін експлуатації більше року. Оприбуткуємо на 1113. КЕКВ 3110? Я правильно розумію?
Світлана :10:48
EVGENIY, не можу відправити - блокує.
Олександра :10:48
Де скачали оновлення?
EVGENIY :10:49
Світлана, хто блокує? Відправте в телеграмі канклу новин
EVGENIY :10:50
Ната, да ви все правильно розумієте, але це ще не точно, але правильно, ще не має чітких роз'яснень всі поверхневі
Світлана :10:51
EVGENIY, дякую за відповідь
Світлана :10:54
EVGENIY, у мене була версія 2025_0, оновилась програма до версії 2025_2 без нюансів.
EVGENIY :10:54
Олександра,
Олександра :10:57
дякую!
EVGENIY :10:58
Олександра,
Оксана :11:09
Доброго дня, колеги, хто працює в програмі Фіндокумент дуже потрібна допомога
EVGENIY :11:09
Оксана, якщо я працюю в мережі і в фіт бюджеті я вам не підхожу?
EVGENIY :11:12
Оксана, запитуйте
Оксана :11:16
при реєстрації юридичного зобов'язання потрібно ставити код ЄДРПОУ отримувача, а там навід немає такої графи для отримувача, в юридичних вносяться дані розпорядника коштів? чи я чогось не розумію, до цього працювала в МБ, а зараз ФД
Наталя :11:17
EVGENIY, Добрий день. Платила за доступ до бланків 40 грн. зараз пише нема доступу до них бо сплатити треба 70. Що і коли змінилося? Дякую.
EVGENIY :11:21
Наталя, авторизуйтеся на сайті з того акаунта по якому у вас оплата, 40 грн це було давно і це місячна плата за доступ і не тільки до бланків
EVGENIY :11:23
Оксана, що таке ФД? Якщо ви оновили Фін документи то там тепер є таке поле як КОД ЄДРПОУ контрагента от туди треба ставити код контрагента це не ваш коди
EVGENIY :11:24
Сайт казни завис, всі мабуть помчали завантажувати оновлення )) Ось тому я і викладаю у нас на сайті
я :11:25
Оксано, у будь якому разі треба оновитися.Не важливо у якій програмі ви працюєте. В мене логіка, поки не оновилася. нічого не завантажувало. Трохи змінилась форма юридичних, там теж можна підтягнути отримувачів
EVGENIY :11:29
я, Не плутайте назву програм, логіка не має ніякого відношення до юридичних зобов'язаннь чи фінансових, логіка це лише частина вашої програми, в логіці ви не набираєте ЮЗ ФЗ ПІ
Оксана :11:30
Дякую
школа_1 :11:31
EVGENIY, я Вам щиро вдячна за роботу й оперативність)))
EVGENIY :11:34
школа_1, всі користувачі ФІТ Бюджет сьогодні працювали без жодних напрягів і в них все проходило в СДО, про що вони навіть відписались
EVGENIY :11:34
Не розумію навіщо така купа народу мучиться з цими Фіндокументами
МВА :11:34
Коли можна буде набирати юридичні у фітбюджеті? не бачу оновлення для вводу ЄДРПОУ
EVGENIY :11:35
МВА, там все підтягується від контрагента, вже давно працює і працювало
EVGENIY :11:36
МВА, на головній сторінці фіт бюджету є посилання на вайбер, де вже про це купу разів я написав
МВА :11:37
EVGENIY, дякую.
Валентина :11:45
Добрий день, голова комісії зі списання у відпустці з 25.09.2025 як списати ПММ за вересень?
Наталія :11:45
ну вручну то, що набрала також в сдо пройщло і казна прийняла
я :11:46
EVGENIY:я можливо не привильно назву вказала, але і юридичні і фінансові і платіжні інструкції набираю, а також багато чого іншого. Ми називаємо її логіка, а на значку ІПК місцевий бюджет
Олена :11:49
Іра, чому? в юридичних можна по строчно набирати
EVGENIY :11:52
я, от в тому то і справа що це у вас не логіка, а ІПК, в якій є логіка а не навпаки
я :11:53
EVGENIY, ну добре. Дякую
Валя :11:53
EVGENIY, я, Є така Логіка для розпорядників бюджетних коштів. Прийшло сьогодні оновлення. Була і є у нас, але бухоблік ведем в ФІтбюджет.
Наталя :11:58
EVGENIY, то я незовсім зрозуміла по оплаті (11:17) Намагаюсь авторизуватись, пише що користувач відсупній.
Наталя :12:00
EVGENIY, на найті ДКСУ нема оновлення на програмку, а тут неможу бо несплачено.
EVGENIY :12:03
Наталя, так згадуйте свій логін пароль
EVGENIY :12:04
Наталя, або ось зверніться
EVGENIY :12:05
Валя, і ви туди ж, у вас ІПК МБ а в ній ЛОГІКА, це дві різні програми, просто в ІПК є Логіка, але в ній ви не набираєте ЮЗ ФЗ ПІ, в ній ви лише плани бюджетів набираєте і відсилаєте в мінфін
EVGENIY :12:10
Валя, ви ж хочаб дивіться на свою програму там прям окремий пункт ЛОГІКА і ви ж ЮЗ не в цьому пункті набираєте
EVGENIY :12:17
Краще відпишіться хто буде брати на зарплату ЮЗ чи ставите ви 99999 в коді ЄДРПОУ і чи цей код можна застосувати при ЮЗ на зарплату
Оксана :12:26
Доброго дня!!! Склалася дана ситуація в кінці вересня місяця, а саме: викладач фізичного виховання та Захисту України звільнився, на даний час не можемо знайти іншу людину. Директор хоче перевести керівника фіз виховання на посаду викладача, щоб викладати дані години+ свої години 360 ( всього 867год) і оформити на 0,5 ставки керівником фіз. вихован
Аня :12:28
Наталя, вже є
Аня :12:29
є оновлення мережі на сайті ДКСУ
Оксана :12:29
Підскажіть будь ласка, як правельно оформити 0,5 ставки керівника фізичного виховання за суміщенням чи сумісництвом?
Олена :12:37
Добрий день! Підскажіть хто стикався, чи буде базою ЄСВ суми нарахувань компенсації за невикористану відпустку і лікарняні померлому працівнику. Бо помер у вересні, а нарахування і виплати будуть у жовтні.
керр :12:48
Олена, давно позиція ДПС щодо лікарняних - ні, щодо компенсації було - так, останнє - ні...)
керр :12:49
Оксана, така робота не може бути за суміщення, не можливо "зігнати" різні групи (класи) учнів в одну, тому що робота виконується за суміщенням в основний час за посадою )
Олена :12:50
натли, по вчорашньому запитанню (ПММ) , да позов подавали
Олена :13:00
керр: Дякую, бо наче останні роз'яснення, що виплати, які нараховані померлому працівнику за період, який закінчується днем його смерті, єдиний внесок нараховується та сплачується на загальних підставах. Тому трохи не зрозуміло
Володимир :13:04
EVGENIY, Цікавився в казначеїв про те який код ставити в ЮЗ при взятті по 2111 то прийшли до висновку що найправильнішим буде ставити ЄДРПОУ власної установи тому що ці ЮЗ беруться не згідно договору з конкретним контрагентом а згідно кошторисних призначень на установу ЄДРПОУ якої і слід вказати у цьому випадку
Світлана :13:07
Володимир, тобто ЄДРПОУ в юридичних по ЗПЛ не буде співпадати з ЄДРПОУ у фінансових?
Мар'яна :13:09
а нам в казні сказали ,що треба ставити ЄДРПОУ отримувача коштів
Світлана :13:11
Мар'яна, це логічно.
Володимир :13:12
Світлана, Так, він не буде співпадати тому що з початку року існують зареєстровані ЮЗ в яких взагалі не було ЄДРПОУ то перереєстровувати ж їх ніхто не буде
Мар'яна :13:14
нам сказали їх мінусувати...
Володимир :13:14
Мар'яна, Тоді як взяти ЮЗ по 2111 коли не знаєш на якого отримувача і скільки коштів буде перераховано в майбутньому? По цьому ж коду немає конктретного договору. Ставити код отримувача слід у всіх інших випадках де є конкретні угоди
Світлана :13:15
Володимир,так по ЗПЛ ми зараз тільки фінансові робимо. Юридичні на початку року так і будуть. А в слідуючому році: ставити різні ЄДРПОУ?
Мар'яна :13:15
сказали. що при кожній реєстрації ЗП/авансу прийдеться реєструвати спочатку юридичні а потім фінансові
Світлана :13:16
Мар'яна, про це і казав Євгеній вище.
Мар'яна :13:16
і в юридичних зразу ставити коди різних одержувачів
Мар'яна :13:16
ц едурдом
Володимир :13:17
Світлана, саме це питання і піднімалося чи ставити різні чи одне. То казначеї схиляються до того що одне, інакше доведеться при кожній виплаті заробітної плати кожного разу брати конкретні ЮЗ під вже визначені платежі. Але поки що це все теоретично, бо офіційно роз'яснення немає.
Світлана :13:18
Володимир, кожен раз зміни, які потребують роз"яснення!
Володимир :13:24
Світлана, Так тому треба чекати роз'яснень. Але по факту на зараз СДО не перевіряє ЄДРПОУ ЮЗ І ФЗ, тому можна працювати по старому, хоча можуть виникати особливості трактовки змін казаначеїв на місцях, з якими доведеться якось працювати
Мар'яна :13:27
зараз в СДО не затягує юридичні якщо там нема коду
Володимир :13:29
Мар'яна, так не затягує якщо немає але якщо туди поставити будь який код то затягне і не буде ніяких технічних проблем, крім проблем з казначеями які тепер бачать цей код (а раніше в структурі було місце для коду але нікому він чомусь не був потрібен)
Ольга :13:32
Доброго дня, колеги! Працівники пройшли медогляд. Підкажіть, що писати в призначенні платежу, щоб казна швидше пропустила.
Світлана :13:39
Ольга, це третя черга, але якщо на казначейський рахунок то оплачують одразу
EVGENIY :13:42
Володимир, а я думаю що треба ставити по зарплаті 99999
Іра :13:43
Ольга, в другу чергу проходять тільки медогляди водіїв, працівників інтернатних установ/закладів системи соцзахисту населення. Ну і якщо дійсно казн.рах отримувача коштів
EVGENIY :13:45
Якщо ставити 99999 тоді все добре виходить )) Як і було раніше на всю зарплату беремо просто з кодом 99999, але це поки що лише моя думка, треба щоб хочаб хтось так зробив )))
Ольга :13:55
Іра, Світлана, дякую
Володимир :14:07
EVGENIY, Ну як варіант можна і 99999 але особисто я вважаю що правильніше буде код установи згідно кошторису якої було взято ЮЗ. Головне щоб не було технічної перевірки кодів на рівні СДО ЮЗ І ФЗ по зарплаті щоб не довелося кожного місяця брати додатково два комплекти ЮЗ на зарплату і аванс.
EVGENIY :14:10
Володимир, а я не думаю що власний код це вихід, 99999 це найкращий вихід на даний час, а власний код тільки буде зайві питання
Галина :14:11
EVGENIY, так має ж бути якась чітка і конкретна інструкція, лист (або зміни до Інструкції 309 де буде прописано)
EVGENIY :14:12
Галина, та коли таке було? Ніколи казна нічого такого не роз'яснювала, от ви всі берете ЮЗ по зарплаті а номер документа ставите що завгодно тільки не те чого вимагає наказ 309, а ставите те що вимагає казанчей
Галина :14:15
EVGENIY, чому що завгодно? по 2111 номер документа -це номер рестру (як пише в примітках до бланку реєстра)
Володимир :14:15
EVGENIY, А яке обгрунтування саме 99999? Я привязуюсь до того що на початку року затверджують документ кошторису і згідно саме цього документу беруться ЮЗ. А от чому одержувач саме 99999 якщо можуть бути і інші одержувачі по 2111?
EVGENIY :14:16
Галина, о так як ви мало, повірте коли переходять на ФІТ то просять щоб там ставили наприклад код КЕКВ в номері документа або ще щось але не номер реєстру
Володимир :14:17
Я вважаю що суть всього цього в тому що саме хотіли добитися ті хто добавив цю колонку в ЮЗ. Від цього і залежить те як нею потрібно користуватися. А це нам невідомо і навряд чи ми про це дізнаємося.
EVGENIY :14:18
Володимир, поки що нічого не зрозуміло це все ваші і мої думки, подивимось як воно буде далі
Володимир :14:19
EVGENIY, я з Вами повністю згоден!
Марина :14:36
нам казна чітко відповіла...ніяких99999 і своїх єдрпоу, тільки кожного разу юр під фінансові
EVGENIY :14:38
Марина, це вони не подумавши сказали )) Сподіваюсь передумають
EVGENIY :14:38
Марина, автор програми не з потолка ж взяв ці 9999 це ж йому так в ДКСУ поставили задачу
EVGENIY :14:39
Марина, може вони зранку читали чат і це мої слова )))
Марина :14:40
єдрпоу повинен відповідати єдрпоу фінансових. сказали що фінансові не ляжуть під ці юридичні. Різні єдрпоу будуть
EVGENIY :14:41
Марина, це не точно, під 99999 ляжуть )))
EVGENIY :14:42
Марина, це теж лише їх здогадки, треба пробувати адже вони цього теж не знають
Юлія :14:44
EVGENIY, мені сьогодні з казни дзвонили. Видатківець каже, що писати усім довго, через це обдзвонюю усіх клієнтів. Увага: змінились форми бюджетних зобов'язань, тому щ об не було попереджень, попереджаю
EVGENIY :14:45
Казна не змінюється )))
EVGENIY :14:45
Не зламні прям
Наталя т-ц :14:54
цікаво, а нові фінансові сядуть на старі вже зареєстровані юридичні
Марина92 :14:57
Юлія, а нам в групу написали, що буде ай яй яй, якщо хтось сьогодні вже кине за старими формами
Юлія :14:58
Наталя т-ц, ну... не впевнена, що казна на це надасть "тверду" відповідь, певне це можна дізнатись лише методом проб))) хто буде пробувати першим?? Бо мені призначень не вистачить аж в грудні, то до того часу надіюсь все проясниться)
Марина :15:03
EVGENIY, фінансове з єдрпоу банка ляже на юридичне з 99999????
EVGENIY :15:03
Марина, а чому ні?
Наталя :15:04
Та де найти це оновлення на сайті ДКСУ немає
EVGENIY :15:04
Наталя, та давно вже є на сайті ДКСУ в новині навіть є посилання на нього
EVGENIY :15:05
Наталя, воно під номер 5
Олена :15:10
Основний засіб був у складі капітальних інвестицій. Сьогодні вводимо в експлуатацію ОЗ і призначаємо нову матеріально відповідальну особу. Інвентаризацію при зміні МВО проводити на кап.інвестиції чи на ОЗ?
Аня :15:25
Марина, погоджуюсь, кому відправляєте того і єдрпоу
Аня :15:29
Наталя т-ц, напевно, вони ж зареєстровані
Марія :15:30
Колеги, потрібна дпомога. Реєстр юридичних та фінансових за старою версією по зарплаті, яку сформувала на сьогодні видалила перед оновленням. Оновила програму Фіндокументи, хочу ввести реєстр юридичних, але не пускає, пише що це вже є , хоча видалила, Поміняла дату, номер реєстру і все рівно пише що це вже є. Можливо підкажете що робити?
Марина :15:52
Аня, саме так
EVGENIY :15:54
Марія, мабуть якось не правильно видалили, треба в дбф файлі видалити тепер, тут необхідна програма для редагувння дбф і знання
школа :15:55
Всім Доброго дня. А в чому можна побачити різницю у оновленому Фін. зобов'язанні у порівнянні із не оновленим?
EVGENIY :15:56
школа, та немає ніякої різниці в ФЗ не було змін
школа :15:59
EVGENIY, Казна прописала попередження, що прийматимуть Юр. та Фін зобов. лише за новою формою (із зазначенням коду кредитора)
школа :16:01
А код кредитора був у Фін.зоб і до оновлення версії, тому і запитую про від мінність
Аня :16:01
Марія, а нічого що ці юр старі вже зареєстровані в казні? може потрібно було просто на мінус зробити, або не чіпати
EVGENIY :16:09
школа, да в ФЗ був код завжди, ніяких змін в ФЗ не вносили, точніше зміни внесли але вони не стосуються самої форми
ната школа :16:29
старі юр. не чіпайте. по них фін. приймають на реєстрацію.
Олена:16:57
Хочемо придбати полове покриття (ковролін), яке йдету продажі на квадратні метри, загальна сума виходить 12000 грн. Цікавить по якому КЕКВ його проводити по КЕКВ 3100 чи можна по КЕКВ 2110. У нас встановлено вартісний критерій 6000 грн.
EVGENIY: 17:04
Олена, а якщо ви купляєте 1000 кульових ручок по 100 грн, ви теж будете вартісний критерій застосовувати? У вас це ЗАПАСИ а в них не має ніякого вартісного критерію
Олена:17:07
EVGENIY, дякую. Просто тут щось заплуталася, воно у нас буде придбане одним куском 36 квадратних метра і подумали, що буде братися загально його вартість.
EVGENIY:17:08
Олена, це не є об'єктом обліку ОЗ або ІНМА, це як будівельні матеріали