Бонуси і проценти отримані на зарплатну картку
Отримані бонуси на банківську картку за придбані товари в магазині, а також отримані по картці для виплат проценти на залишок від не знятої заробітної плати на кінець місяця. за рік - 5 грн. до якої графи в декларації держслужбовця їх відносити?????????

- Козіна Віра
 - Місцевий

- Регіон: Харків
 - Подякували: 8 разів
 - Контактна інформація:

Як це не смішно, але ці "копійчата" також краще задекларувати від гріха подалі. У мене вже є прецеденти по цьому року, коли під час люстраційної перевірки декларацій ця фігня "спливала", і заставляли писати пояснення та вносити виправлення у декларацію. Хоч протокол не склали ні разу, та все ж...
Проценти, нараховані вам як бонус - у позицію 9

Проценти, нараховані вам як бонус - у позицію 9
- 
				Kateryna.N
 - Мешканець

- Регіон: Хмельницкая область
 - Дякував (ла): 3 рази
 - Подякували: 1 раз

Доброго дня, Віро Вадимівно! То все- таки залишок коштів на зарплатній картці декларувати (п.45)? справа в тому що коштів назбиралось 15600 ( це зарплата) і відповідно на них нарахувались відсотки (на деякі старі картки банк нараховує), відсотки мусимо показати  в п.9., то відповідно і ще раз зарплату, як кошти на рахунках в банку?:o

- Козіна Віра
 - Місцевий

- Контактна інформація:

ні, якщо це суто зарплатна картка - ви цей вид доходу уже відобразили у позиції 6. Про проценти - усе правильно

- 
				Максим

Позиція 45 це будь які кошти на рахунках в банку в т.ч. і по зарплатній картці станом на 31.12.2014 (точніше станом 00:01 год. 01.01.2015). Відсотки по будь яким вкладам це позиція 9 декларації. На рахунок фрази "відповідно і ще раз зарплату, як кошти на рахунках в банку" не зовсім зрозумів про що...Kateryna.N писав:То все- таки залишок коштів на зарплатній картці декларувати (п.45)? справа в тому що коштів назбиралось 15600 ( це зарплата) і відповідно на них нарахувались відсотки (на деякі старі картки банк нараховує), відсотки мусимо показати в п.9., то відповідно і ще раз зарплату, як кошти на рахунках в банку?:o
- 
				Kateryna.N
 - Мешканець

- Регіон: Хмельницкая область
 - Дякував (ла): 3 рази
 - Подякували: 1 раз

я мала на увазі що отриману зарплату у 2014 році ми вже відобразили у позиції 6, а тепер ще й як кошти на рахунках в банку на 31.12.2014 року, бо ж прценти показуєм у поз. 9, то виникне питання: звідки проценти, доводь потім що картка зарплатна.

- Козіна Віра
 - Місцевий

- Контактна інформація:

ні, не виникне. у довідках банків, у тому числі й щодо нарахування відсотків, йде чітка прив'язка до конкретного рахунку - видно за рахунок чого нараховуються проценти.

- 
				Luda_66
 - Мешканець

- Дякував (ла): 8 разів
 - Подякували: 2 рази

добрий день, хочу дізнатись, що потрібно показати в декларації, коли на зарплатній карточці відкрито кредитну лінію і залишок станом на 31.12.14р. на цій картці мінусовий, але в мене є депозитний рахунок, який більший по сумі як кредит на зарплатній, то чи не треба це складати до кучі(+ та -) і ставити як одну суму в позиції 45 ? Різниця складає 1500грн., чи може взагалі не показувати їх, бо вони ж менше 80тис.

- Козіна Віра
 - Місцевий

- Контактна інформація:

Людмило, багато запитань у купі, доведеться нам з вами уточнюватись)).
1. Кредитні рахунки та депозитні різні за своєю природою, тому ми їх показуємо окремо, причому кредитні кошти ми у 45 та 46 не показуємо.
2. Депрзитні показуємо так: якщо депозит відкритий до 2014 року - показуємо у 45, якщо відкритий у 2014 році - показуємо і у 45 (незалежно від суми депозиту), і 46 (тут тільки якщо одноразово клалося на депозит більше 80 тис. грн.).
Про решту не зрозуміла

1. Кредитні рахунки та депозитні різні за своєю природою, тому ми їх показуємо окремо, причому кредитні кошти ми у 45 та 46 не показуємо.
2. Депрзитні показуємо так: якщо депозит відкритий до 2014 року - показуємо у 45, якщо відкритий у 2014 році - показуємо і у 45 (незалежно від суми депозиту), і 46 (тут тільки якщо одноразово клалося на депозит більше 80 тис. грн.).
Про решту не зрозуміла
- 
				Luda_66
 - Мешканець

- Дякував (ла): 8 разів
 - Подякували: 2 рази

добрий день, дякую за відповідь, але уточняю- у мене на зарплатній катрочці по Ощадбанку відкрита кредитна лінія, по якій у мене на 31.12.14р. є мінусовий залишок, тоб- то, я використала надану суму кредиту-1500грн., крім того по універсальній карточці Приватбанку також є сума використаного кредиту на 31.12.14 -2000грн., який я можу безпроцентно погасити до 25 січня 2015року і бонус-42грн., і ще у мене є депозит, який я відкрила у липні 2014року на суму 3000,то депозит, як я зрозуміла, ставимо в 45 позиції.Козіна Віра писав:Людмило, багато запитань у купі, доведеться нам з вами уточнюватись)).
Про решту не зрозуміла
- Козіна Віра
 - Місцевий

- Контактна інформація:

Людмило! Тоді вам з вашими запитаннями сюди: 
У вас мова йде не про зарплатну картку, а про кредитні картки

У вас мова йде не про зарплатну картку, а про кредитні картки
Якщо за 2014 рік були нараховані  проценти  20 гр, вони пишуться в 9 гр, чи потрібно їх ще вказувати у 45 гр -якщо вони не знімалися з картки.
І ще питання проценти членів сім"ї зазначаются в 9 графу разова сума, чи окремо по кожному члену сім"ї

І ще питання проценти членів сім"ї зазначаются в 9 графу разова сума, чи окремо по кожному члену сім"ї
- Козіна Віра
 - Місцевий

- Контактна інформація:

По першому запитанню - правильно, якщо не знімалися - то ще й 45-та.
По другому - загальною сумою

По другому - загальною сумою
- Козіна Віра
 - Місцевий

- Контактна інформація:

якщо вони залишалися на банківських рахунках на кінечь року - то так, будуть

- Козіна Віра
 - Місцевий