Петровна, якщо хочемо працювати на тій посаді на якій працюємо - повинні виконувати те, що від нас хочуть, інакше на цій посаді буде працювати хтось інший!
bondarsvetl, я думаю, що головному бухгалтеру варто оцінювати свої повноваження аналогічно щорічній оцінці держслужбовців - відмінно, добре, задовільно.
Ага сегодня по секретным каналам сказали (корни канала уходят в киев) что не катит написать просто УСПЕШНО, нужно ещё и как то расписать! Завтра будем думать!
Здав в Департамент. Сказали писати - "позитивно", а по операціях які не проводяться так і писати - "операції з готівкою відсутні", "порушень для відшкодування збитків не було". Хоча можливо прийдеться переписати - вони самі не знають.
я отправила без ссылок на нормативные документы, коротко,ведь никто однозначных объяснений не давал, методики оценивания нет, кто как понял, так и написал, так, что первый "блин" наверное будет комом))) в следующем году уже будет понятно как делать
Тільки що принесли Бюджетну бухгалтерію №8:
"Із цього приводу вважаємо, що відповіді на запитання анкети повинні містити оцінку "Успішно" або "Неуспішно". Крім того, на окремі питання за бажанням опитуваного, можливо надати деякі пояснення, чому поставлена та чи інша оцінка. Разом з цим, не варто Анкету переповнювати складними реченнями та фразами".
Консультацію надала Наталія Севостьянова, заступник начальника ГУДКСУ у Харківській області.