Бланки инвентаризации
-
- Квартирант
- Регіон: Черкасская Область
- Дякував (ла): 4 рази
Добрий день! Скиньте, будь ласка, посилання на нові інвентаризаційні бланки в екселі, бо не можу знайти.EVGENIY писав:Тут задавайте вопросы, пожелания, замечания по бланкам инвентаризации в екселе которые выложены на сайте
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Я их доделываю. осталось немного, как только выложу я сделаю новость на сайте! Это просто тему создал чтоб ссылку в екселе поставить на форум :)ludmilkka21 писав:Добрий день! Скиньте, будь ласка, посилання на нові інвентаризаційні бланки в екселі, бо не можу знайти.EVGENIY писав:Тут задавайте вопросы, пожелания, замечания по бланкам инвентаризации в екселе которые выложены на сайте
-
- Квартирант
- Регіон: Черкасская Область
- Дякував (ла): 4 рази
Добре! Будемо чекати!EVGENIY писав:Я их доделываю. осталось немного, как только выложу я сделаю новость на сайте! Это просто тему создал чтоб ссылку в екселе поставить на форум :)ludmilkka21 писав:Добрий день! Скиньте, будь ласка, посилання на нові інвентаризаційні бланки в екселі, бо не можу знайти.EVGENIY писав:Тут задавайте вопросы, пожелания, замечания по бланкам инвентаризации в екселе которые выложены на сайте
-
- Новачок
добрий день...підскажіть як добавити ячейки з комісією в листі "Заполнить"?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Я сейчас ещё дорабатываю формы, вам срочно? Просто много обращались и по факту я выложил немного сыроватые!Сергеева Татьяна писав:добрий день...підскажіть як добавити ячейки з комісією в листі "Заполнить"?
-
- Новачок
потрібно звичайно чим скоріше тим краще...та якщо не готово то почекаємо
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
А сколько у вас членов комиссии? Я просто думаю сколько делать максимально?Сергеева Татьяна писав:потрібно звичайно чим скоріше тим краще...та якщо не готово то почекаємо
-
- Новачок
- ljanka2007
- Мандрівник
- Регіон: Запорожская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Дякуємо за Вашу роботу. Якщо у кого є наказ про годову інвентаризацію новий, з посиланнями на нові нормативні документи, може,є сенс завантажити у цій темі. Всім надхнення у нашій не простій роботі! Бажаю гарно здати квартальний звіт!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Скористуйтесь пошуком, я бачив такий наказ на форумі!ljanka2007 писав:Дякуємо за Вашу роботу. Якщо у кого є наказ про годову інвентаризацію новий, з посиланнями на нові нормативні документи, може,є сенс завантажити у цій темі. Всім надхнення у нашій не простій роботі! Бажаю гарно здати квартальний звіт!
-
- Мешканець
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 9 разів
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, як заповнити інв.опис мат цінностей, прийнятих на позабаланс, де саме вказувати найменування мат.цінностей, в графі тільки найменування постачальника.Дякую
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Скачайте бланки инвентаризации ещё раз, там уже есть такая возможностьСергеева Татьяна писав:добрий день...підскажіть як добавити ячейки з комісією в листі "Заполнить"?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ага, интересненько!! Я предлагаю как вариант писать через дробь после наименования постачальника!marina76300 писав:Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, як заповнити інв.опис мат цінностей, прийнятих на позабаланс, де саме вказувати найменування мат.цінностей, в графі тільки найменування постачальника.Дякую
-
- Мешканець
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 9 разів
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
А на каком листе? Формулы же вы и сами можете поправить, там сложного нет, я мог просто ошибится! Эти формы фактически просто пример реализации в екселе инвентаризации!cupovka писав:Добрий день! Підскажіть будь ласка, чому коли в стовпчику "Кількісь" ставимо цифру збивається формула в низу листа?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Там майже на кожному листі є формула яка пише сума прописом, в ній просто вкажіть клітінку з якої брати число!cupovka писав:Там де все повинно бути написано прописом.Чи це не обов'язково?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Доброго дня! Дякую що сказали! Перезавантажте файл! Я тільки що це виправив!Borisovna писав:Доброго дня! Дякую за екселівські бланки інвентаризації! Але є маленька неприємність. Код нашої установи починається з нуля, при заповненні даних нуль зникає, а в кінці появляється непотрібна цифра. Підкажіть що робити? сторінка захищена, змінити ячейку не можу.
-
- Мешканець
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
Добрий день! Підскажіть будь ласка, чому коли в стовпчику "Кількісь" ставимо цифру збивається формула в низу листа?[/quote]
А на каком листе? Формулы же вы и сами можете поправить, там сложного нет, я мог просто ошибится! Эти формы фактически просто пример реализации в екселе инвентаризации![/quote]
в мене у всіх додатках,можливо щось невірно ввожу??
А на каком листе? Формулы же вы и сами можете поправить, там сложного нет, я мог просто ошибится! Эти формы фактически просто пример реализации в екселе инвентаризации![/quote]
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Нужно разрешить выполнение макросовmale4a писав:Добрий день! Підскажіть будь ласка, чому коли в стовпчику "Кількісь" ставимо цифру збивається формула в низу листа?
А на каком листе? Формулы же вы и сами можете поправить, там сложного нет, я мог просто ошибится! Эти формы фактически просто пример реализации в екселе инвентаризации!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вот как вариант Наказаmale4a писав:в когось є наказ про річну інвентаризацію???хто може поділитись буду вдячна)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Там же макрос есть, выбирайте из раскрывающегося списка и он будет сам добавлять в текст!male4a писав:Доброго дня!! Підкажіть будь ласка як додати ще рахунки....в додатках..мені потрібний 234,235,238,331
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Доброго дня) скажіть будь-ласка, де скачати бланочки на інвентпризацію???
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Тарнавская Ирина6 писав:Доброго дня) скажіть будь-ласка, де скачати бланочки на інвентпризацію???