Декретні та відпускні.
-
- Новачок
- Регіон: Львовская область
Я працюю викладачем у вищому навчальному закладі 6 років. Цього року у березні я збираюся у декретну відпустку. Чи можу я окрім декретних, отримати ще й відпускні за літо 2016, адже я працюватиму майже до кінця року?
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская область
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Коллеги, с декретных (126 кд), получается, сейчас ничего не удерживается?
-
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 6 разів
Радистка_Кэт писав:Коллеги, с декретных (126 кд), получается, сейчас ничего не удерживается?

- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
-
- Новачок
Дуже дякую!!
Ще одне запитання:
А якщо я захочу працювати довше ніж потрібно? Наприклад не йти зразу у декрет у березні, а пропрацювати ще місяць чи два, якщо зможу? Як тоді нараховується зарплата та декретні? Декретні зміщуються на наступні місяці чи просто не оплачуються за ті місяці коли я працюватиму?
Ще одне запитання:
А якщо я захочу працювати довше ніж потрібно? Наприклад не йти зразу у декрет у березні, а пропрацювати ще місяць чи два, якщо зможу? Як тоді нараховується зарплата та декретні? Декретні зміщуються на наступні місяці чи просто не оплачуються за ті місяці коли я працюватиму?
- veta3699
- Мешканець
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 4 рази
1. За відпрацьовані робочі дні належить виплатити заробітну плату.пропрацювати ще місяць чи два, якщо зможу? Як тоді нараховується зарплата та декретні? Декретні зміщуються на наступні місяці чи просто не оплачуються за ті місяці коли я працюватиму?
2. Лікарняні з вагітності та пологів за відпрацьовані дні не виплачуються, будуть нараховані не за 126 календарних днів, а за факт.
3. Варто заявою повідомити свого роботодавця про дату фактичного виходу у декретну відпустку, якщо вона не співпадає з датою її початку на лікарняному.
-
- Новачок