На який рахунок віднести "рибок"
Добрий день. Таке питання чи потрібно оприбутковувати обов'язково акваріумних рибок. Ситуація: ми дитячий заклад, є живий куточок, а саме акваріум з рибками. Рибок подарував батькіський комітет. Тепер не знаю чи брати їх на облік. А якщо взяти то на який рахунок. Також проблема у тому, що рибки у нас вже не перший рік і... періодично вони "дохнуть". І через деякий період 2-4 місяці нам їх знову купують. Що порадите у такій ситуації. Чи ставити їх на балан, потім списувати, знову ставити ..... і так постійно?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1396 разів
- Контактна інформація:
Акваріум ставте! Рибок я би не ставив! Тим більше ви їх не купуєте!lena-1992 писав:Добрий день. Таке питання чи потрібно оприбутковувати обов'язково акваріумних рибок. Ситуація: ми дитячий заклад, є живий куточок, а саме акваріум з рибками. Рибок подарував батькіський комітет. Тепер не знаю чи брати їх на облік. А якщо взяти то на який рахунок. Також проблема у тому, що рибки у нас вже не перший рік і... періодично вони "дохнуть". І через деякий період 2-4 місяці нам їх знову купують. Що порадите у такій ситуації. Чи ставити їх на балан, потім списувати, знову ставити ..... і так постійно?