Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

novi4ok писав:Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.
напишіть сюди рахунок я спробую додати у себе

Minzdrav
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 117
З нами з: 02 листопада 2015, 13:06
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 37 разів

Повідомлення Minzdrav »

qwir писав:
yanabasova@ukr.net писав:Доброго дня! не зберігаються юридичні зобов'язання. Пише "Додано запис", але воно зникає.
Доброго дня. У нас таке було в одній організації, коли вони не встановили програму "з нуля", а оновили стару програму за 2019 рік. Поставили "з нуля" і перенесли з старої програми з папки NDI bnp.dbf, budget.dbf із загальної папки fpo.dbf, внесли в довідники необхідну інформацію і все почало зберігатись.
Это происходило из-за того, что в программе 2020 года другие настройки и файл TT2Svr.ini имеет другую структуру.

Tkachenko-lyda
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 05 листопада 2018, 09:42
Регіон: Киевская область

Повідомлення Tkachenko-lyda »

Доброго дня. При запуску програми РМ з`являється віконце (див. приєднаний файл). Цей файл в папці NDI  є. В довіднику Мережа неможливо додати код мережі....
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

novi4ok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 77
З нами з: 12 жовтня 2012, 08:21
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення novi4ok »

EVGENIY писав:
novi4ok писав:Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.
напишіть сюди рахунок я спробую додати у себе
Відправила в приватні повідомлення, як не заперечуєте.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

novi4ok писав:
EVGENIY писав:
novi4ok писав:Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.
напишіть сюди рахунок я спробую додати у себе
Відправила в приватні повідомлення, як не заперечуєте.
рахунки ваших одержувачів не є секретними даними кому треба їх може побачити на є-даті )))))))))

Minzdrav
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 117
З нами з: 02 листопада 2015, 13:06
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 37 разів

Повідомлення Minzdrav »

Tkachenko-lyda писав:Доброго дня. При запуску програми РМ з`являється віконце (див. приєднаний файл). Цей файл в папці NDI  є. В довіднику Мережа неможливо додати код мережі....
Это значит, что какими-то своими действиями вы убили (повредили) этот файлик, если он физически есть в папке NDI. Замените его из резервной копии, если она у Вас есть.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Tkachenko-lyda писав:Доброго дня. При запуску програми РМ з`являється віконце (див. приєднаний файл). Цей файл в папці NDI  є. В довіднику Мережа неможливо додати код мережі....
Или програму установили в какую то подпаку, или ставите ее с нуля и  у вас не установлени дополнительние компоненти БДЕ и ФОКСПРО, или запускаете вторую копию програми, и еще может бить куча или

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

подскажите в кошторисах просит КПОЛ - дані з Довідника мережі, який  порожній, а в ручну не заноситься.как біть в платежках есть а в кошторисах пусто, довидник мережа есть данные  фро копировала из старой программи

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 35
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

а в фінансових так і залишилось поле МФО?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

almonds писав:а в фінансових так і залишилось поле МФО?
в друкованих формах ні, коли набираєте ФЗ то в поле МФО ставте нуль

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 225
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

Коли роблю розпорядження, то рахунок є, а от поле "Державним казначейством у" - порожнє і розпорядження не зберігається.

людмила_ср
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 19 січня 2017, 12:34
Регіон: Ровенская область

Повідомлення людмила_ср »

Кузя писав:Коли роблю розпорядження, то рахунок є, а от поле "Державним казначейством у" - порожнє і розпорядження не зберігається.
І у нас така ситуація! Просить файл AccDisk.dbf, який вже скопійований з попередньої програми.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

людмила_ср писав:
Кузя писав:Коли роблю розпорядження, то рахунок є, а от поле "Державним казначейством у" - порожнє і розпорядження не зберігається.
І у нас така ситуація! Просить файл AccDisk.dbf, який вже скопійований з попередньої програми.
Ніякий файл не потрібен, тим більше зі старої версії програми!! Перевіряйте свої налаштування і довідник рахунків!!

Tet03
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 15 квітня 2011, 09:15
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Мариуполь

Повідомлення Tet03 »

:28:
EVGENIY писав:
Tet03 писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як встановити оновлення ПМ файлу 2020.2 якщо вже стоить 2020.1? Вже взаповнено всі насторйки , щоби не починати все з нуля потрібно якусь папку перенести?
там же написано в інструкції
Порядок оновлення:
файли з архіву записати в робочу папку програми (по замовчуванню PM20)
запустити на виконання файл upd20201.exe для оновлення структури.

Khomiuk Sergiy
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 грудня 2019, 09:49

Повідомлення Khomiuk Sergiy »

Доброго дня! Заповнюємо Рахунки(Видатки), після переходимо в Платіжні документи, вибираємо Рахунок - він порожній.
Програма версії 2020.02, підскажіть куди дивитись та що робити в такому випадку?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Khomiuk Sergiy писав:Доброго дня! Заповнюємо Рахунки(Видатки), після переходимо в Платіжні документи, вибираємо Рахунок - він порожній.
Програма версії 2020.02, підскажіть куди дивитись та що робити в такому випадку?
код КОШТІВ правильний виберіть такий самий який в рахунку

mega-radakov
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 12 березня 2018, 17:00
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення mega-radakov »

При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

nataly86
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 09 січня 2018, 16:14
Регіон: Одесская область

Повідомлення nataly86 »

Допоможіть, будь ласка "Помилка значення рахунка" при введені рахунка.

1111ir5shka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 07 квітня 2015, 14:54
Регіон: Киевская область

Повідомлення 1111ir5shka »

Доброго дня! допоможіть, файл fpo скопійовано, в довідниках мережа є, але при внесенні кошторису немає мережі.

Алла;
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 09 жовтня 2019, 13:53
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Алла; »

Підскажіть будь ласка, чому при введені в рахунки (видатки) видає таку помилку (invalid variant type conversion)?

zloyromka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 16 липня 2018, 09:06
Регіон: Херсонская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення zloyromka »

Пікузи писав:казна сказала,что єто не принципиально-29 символов в Розпорядженні. как формирует с 3241 и 3442, так и подаем. можно видохнуть!
а наше казначейство вперто хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері, а в дбф 19 знакові

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

nataly86 писав:Допоможіть, будь ласка "Помилка значення рахунка" при введені рахунка.
МФО в налаштуваннях перевірте і сам рахунок перевірте треба його повністю вносити з UA

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

zloyromka писав:
Пікузи писав:казна сказала,что єто не принципиально-29 символов в Розпорядженні. как формирует с 3241 и 3442, так и подаем. можно видохнуть!
а наше казначейство вперто хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері, а в дбф 19 знакові
Так нехай ваші казначеї зателефонують до свого казначейства в Києві і це скажуть тим хто розробив їх програму, а не від вас щось вимагають!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

1111ir5shka писав:Доброго дня! допоможіть, файл fpo скопійовано, в довідниках мережа є, але при внесенні кошторису немає мережі.
Довідник БЮДЖЕТИ дивіться що там за КПОЛ в налаштуваннях дивіться свій код ЄДРПОУ

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Алла; писав:Підскажіть будь ласка, чому при введені в рахунки (видатки) видає таку помилку (invalid variant type conversion)?
щось не те питаєтесь втулити треба весь рахунок UA758201720344230002000029126

Надежда Данко
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 13 червня 2019, 13:37
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Надежда Данко »

Формат платіжних доручень змінився - одна з змін - не має вказуватися місто в реквізитах банку платника або одержувача. В налаштуваннях Payments після установки та оновлення 14.01.2020 - Держказначейська служба України, м. Київ (автоматично). Відповідно у платіжних дорученнях це підтягується. Щось робити чи не звертати увагу?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Надежда Данко писав:Формат платіжних доручень змінився - одна з змін - не має вказуватися місто в реквізитах банку платника або одержувача. В налаштуваннях Payments після установки та оновлення 14.01.2020 - Держказначейська служба України, м. Київ (автоматично). Відповідно у платіжних дорученнях це підтягується. Щось робити чи не звертати увагу?
А чому не має бути міста??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Надежда Данко писав:Формат платіжних доручень змінився - одна з змін - не має вказуватися місто в реквізитах банку платника або одержувача. В налаштуваннях Payments після установки та оновлення 14.01.2020 - Держказначейська служба України, м. Київ (автоматично). Відповідно у платіжних дорученнях це підтягується. Щось робити чи не звертати увагу?
https://buhgalter.com.ua/news/buhgalter ... ruchennya/ ви щось тут бачите про місто??

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так

Алла;
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 09 жовтня 2019, 13:53
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Алла; »

EVGENIY писав:
Алла; писав:Підскажіть будь ласка, чому при введені в рахунки (видатки) видає таку помилку (invalid variant type conversion)?
щось не те питаєтесь втулити треба весь рахунок UA758201720344230002000029126
Та такий рахунок додаю, все одно помилка, може бути  в іншому проблема?

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”