Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)

Надежда Данко
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 13 червня 2019, 13:37
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Надежда Данко »

https://news.dtkt.ua/state/cash-handling/58929  про зміни в платіжних дорученнях. Ще десь було, не можу знайти.   Ось тут      https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0377-04#n22    

11

11

Банк платникаЗазначається найменування банку (філії) платника. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії)

12

13

Банк отримувачаЗазначається найменування банку (філії) отримувача. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії)

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 225
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

EVGENIY писав:
людмила_ср писав:
Кузя писав:Коли роблю розпорядження, то рахунок є, а от поле "Державним казначейством у" - порожнє і розпорядження не зберігається.
І у нас така ситуація! Просить файл AccDisk.dbf, який вже скопійований з попередньої програми.
Ніякий файл не потрібен, тим більше зі старої версії програми!! Перевіряйте свої налаштування і довідник рахунків!!
Я не копіювала цей файл зі старої програми, але, хоч це поле і порожнє, на друк дає назву казначейства і розпорядження вже зберігається (в чому була причина помилок не знаю, але тепер все працює).

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Надежда Данко писав:https://news.dtkt.ua/state/cash-handling/58929  про зміни в платіжних дорученнях. Ще десь було, не можу знайти.   Ось тут      https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0377-04#n22    

11

11

Банк платникаЗазначається найменування банку (філії) платника. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії)

12

13

Банк отримувачаЗазначається найменування банку (філії) отримувача. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії)
де тут написано "не має вказуватися місто в реквізитах банку платника або одержувача",  якщо ви відкриєте стару редакцію то побачимо
Зазначаються найменування та місцезнаходження (населений пункт) банку (філії) платника. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії), місцезнаходження банку (філії) зазначати не обов'язково
те що убрали цю фразу хіба каже про те що не має вказуватись? Воно і раніше було не обов'язковим і зараз не має обов'язку чи писати чи прибирати

Надежда Данко
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 13 червня 2019, 13:37
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Надежда Данко »

Дякую.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Надежда Данко писав:Дякую.
мабуть казначейство потім оновить як треба. там в паке НДИ є файл bnk.dbf , ви можете там відредагувати якщо треба

Сватове
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2020, 10:19
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Сватове »

Наше казначейство теж хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері і в електронному вигляді. Куди звертатись? Чому у кожному казначействі по різному?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Надежда Данко писав:Дякую.
це я Вам дякую, я цей момент не побачив!! А ви звернули мою увагу!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Сватове писав:Наше казначейство теж хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері і в електронному вигляді. Куди звертатись? Чому у кожному казначействі по різному?
Ви про РОЗПОРЯДЖЕННЯ?

Сватове
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2020, 10:19
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Сватове »

Да я про розпорядження.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Сватове писав:Да я про розпорядження.
я би на вашому місці зателефонував на гарячу лінію ДКСУ, ось вам текст:
"Ми отримали від нашого управління ДКСУ в ххххх районі програму МережаМ, набрали в ній Розпорядження, але друкована форма розпорядження наших казначеїв не влаштовує, хоча програма розроблена в Державній казначейській службі України їх ці аргументи теж не влаштовують, іншої у нас не має, будь ласка або внесіть зміни в програму або внесіть ясність в голови казначеїв"

(044) 281-49-16

Гаряча лінія Казначейства

Чесно кажучи, мені як працівнику Державної казначейської служби (у минулому), дуже соромно за моїх колег!

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 35
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

Створила платежі в новій програмі, відправляю через СДО, а вони відхиляються пише Помилка імпорту - не знайдено в МЕРЕЖІ. Що робити?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

almonds писав:Створила платежі в новій програмі, відправляю через СДО, а вони відхиляються пише Помилка імпорту - не знайдено в МЕРЕЖІ. Що робити?
Перевіряйте НАЛАШТУВАННЯ в довіднику бюджети КПОЛ перевірте

taniamix
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 10 жовтня 2017, 16:39
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення taniamix »

yaoleg писав:
taniamix писав:Добрий вечір! Чи можна якимось файлом зі старої РМ в нову перенести всі призначення платежу, щоб не набирати. Дякую
Скопіюйте файл BNP.DBF
Дякую. Все получилось!!!!

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

Сватове писав:Наше казначейство теж хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері і в електронному вигляді. Куди звертатись? Чому у кожному казначействі по різному?
ми уже давно получили аванс. казна принимает розпорядження без ИВАНа

mega-radakov
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 12 березня 2018, 17:00
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення mega-radakov »

EVGENIY писав:
mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так
 Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так
 Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?
не треба, в Setup_p_2020.2 все включено

mega-radakov
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 12 березня 2018, 17:00
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення mega-radakov »

EVGENIY писав:
mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так
 Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?
не треба, в Setup_p_2020.2 все включено
Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"

qwir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Регіон: Киевская Область
Звідки: Яготин
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення qwir »

mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так
 Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?
не треба, в Setup_p_2020.2 все включено
Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"
Зі старої програми з загальної папки Ви скопіювали в нову тільки файл fpo.dbf, а з папочки NDI  файли Bnp.dbf і Budget.dbf?

mega-radakov
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 12 березня 2018, 17:00
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення mega-radakov »

qwir писав:
mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так
 Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?
не треба, в Setup_p_2020.2 все включено
Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"
Зі старої програми з загальної папки Ви скопіювали в нову тільки файл fpo.dbf, а з папочки NDI  файли Bnp.dbf і Budget.dbf?
Все видалила і встановила з нуля з перенесенням з  NDI  файли Bnp.dbf і Budget.dbf, з кореневої fpo.dbf - таж сама помилка. Встановлювала на диск Д. Зараз спробую на С

qwir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Регіон: Киевская Область
Звідки: Яготин
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення qwir »

mega-radakov писав:
qwir писав:
mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:
EVGENIY писав:
mega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не так
 Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?
не треба, в Setup_p_2020.2 все включено
Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"
Зі старої програми з загальної папки Ви скопіювали в нову тільки файл fpo.dbf, а з папочки NDI  файли Bnp.dbf і Budget.dbf?
Все видалила і встановила з нуля з перенесенням з  NDI  файли Bnp.dbf і Budget.dbf, з кореневої fpo.dbf - таж сама помилка. Встановлювала на диск Д. Зараз спробую на С
Якщо є така можливість і бажання, то скиньте зі старої програми мені на електронну скриньку za97@i.ua ці три файлики, що я казала і ще один ТТ2Srv.INI (для того, що б я знала, що поставити в налаштуваннях). Я спробую встановити у себе. Подивлюся в чому проблема. Може вдасться допомогти

Литвинова Людмила
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 16 жовтня 2017, 20:51
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Литвинова Людмила »

Підкажіть, що б це могло означати. При завантаженні платіжних доручень по міжбюджетним трансфертам в СДО появляється: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOCU

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Литвинова Людмила писав:Підкажіть, що б це могло означати. При завантаженні платіжних доручень по міжбюджетним трансфертам в СДО появляється: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOCU
Транспортний файл не відповідає шаблону.

Литвинова Людмила
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 16 жовтня 2017, 20:51
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Литвинова Людмила »

yaoleg писав:
Литвинова Людмила писав:Підкажіть, що б це могло означати. При завантаженні платіжних доручень по міжбюджетним трансфертам в СДО появляється: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOCU
Транспортний файл не відповідає шаблону.
Как исправить эту ошибку?

yan4ik.rv
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 21 березня 2018, 13:02
Регіон: Ровенская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення yan4ik.rv »

Доброго дня, підкажіть будь ласка, у чому може бути причина того, що не зберігає внесені рахунки (розподіл-кредит) по ДБ? Внести дозволяє, пише збережено, але при наступному вході - пусто

Irina_911
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 02 серпня 2018, 14:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Irina_911 »

Доброго дня! я от пробувала  100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...

Irina_911
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 02 серпня 2018, 14:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Irina_911 »

yan4ik.rv писав:Доброго дня, підкажіть будь ласка, у чому може бути причина того, що не зберігає внесені рахунки (розподіл-кредит) по ДБ? Внести дозволяє, пише збережено, але при наступному вході - пусто
в мене так само... тільки рахунок Фсс зберігся. а до програміста з казни додзвонитися - як в мавзолей)) третій день немає

Аватар користувача
Ирина6174
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 17 листопада 2014, 11:55
Регіон: Донецкая область
Звідки: Донецька область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Ирина6174 »

Irina_911 писав:Доброго дня! я от пробувала  100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...
Ви в довідник "рахунки-видатки" додаєте рахунки? У мене з першого разу все додалося та зберіглося.

Irina_911
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 02 серпня 2018, 14:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Irina_911 »

Ирина6174 писав:
Irina_911 писав:Доброго дня! я от пробувала  100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...
Ви в довідник "рахунки-видатки" додаєте рахунки? У мене з першого разу все додалося та зберіглося.
звісно! туди додаю, пише - збережено, а коли потім захожу в довідник - немає ні по СФ ні по ЗФ...тільки налікарняні. магія))

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Irina_911 писав:
Ирина6174 писав:
Irina_911 писав:Доброго дня! я от пробувала  100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...
Ви в довідник "рахунки-видатки" додаєте рахунки? У мене з першого разу все додалося та зберіглося.
звісно! туди додаю, пише - збережено, а коли потім захожу в довідник - немає ні по СФ ні по ЗФ...тільки налікарняні. магія))
я ж сподвіваюсь ви весь рахунок додаєте?? з УА і всим іншим? Напишіть сюди ваш рахунок

канфетка
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 22 грудня 2014, 14:13
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення канфетка »

Що не робив ,не має котлового рахунка в розпорядженні. підскажіть, що робити!

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”