Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
rayrada писав:Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
Ви подивіться на скріншот вище, я вам тричі вже його додавав в повідомлення, кожного разу пишу про техпідтримку, а ви все одно про своє!!! Ви не плутайте колцентр з техпідтримкою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Юридічні створюйте ПРЯМ в ДОГОВОРІ а там формуються РЕЄЄСТРИ!
rayrada писав:Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
Маю кілька побажань, щодо роботи ФІТ-бюджету
Додайте можливість вводити цифровою клавіатурою КЕКВ, МФО і т.д. , так як щоразу розкривати всю ієрархію та шукати необхідний код не зовсім зручно та й займає дорогоцінний час.
Іще ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ додайте в оборотку поряд із номерами рахунків/субрахунків їх назви (по принципу 1С), я переконана що більшість користувачів напам'ять не знають бюджетного плану рахунків, і від ти 5-тизначних субрахунків вже "рябить в очах.
Загалом програма досить зручна буде, коли все запрацює і ми "пристріляємся".
P.S. Коли планується введення в роботу розділу з/п? аванс прийшлось нараховувати вручну....
Додайте можливість вводити цифровою клавіатурою КЕКВ, МФО і т.д. - буде зроблено згодом!
додайте в оборотку поряд із номерами рахунків/субрахунків їх назви - буде до кінця тижня
P.S. Коли планується введення в роботу розділу з/п? аванс прийшлось нараховувати вручну.... - взагалі то планувалось в січні, але ми вибиваємось з графіка :((
Василь Лаврюк писав:Доброго дня. Як водити рахунки і Акти до договорів, і як в подальшому їх експортувати в Є-Дату ??? (техпідтримка ігнорує, навіть чат закрили)
Техпідтримка працює з 9-00, вони фізично не могли закрити чат тому що їх не було! У нас показує що ви закрили сайт! Тому напишіть ще раз! І подивіться пошту, відповідь вам надали туди!
tatabis писав:Только начинаем работу в программе. А когда будет активна зп?
В данный момент она тестируется! Можно пробовать набирать графики работ, заводить Особові рахунки, потом пробовать Табеля и расчет, но могут быть еще ошибки! Просто это ж зарплата мы не хочем сырую выкатывать!
evgenia-grig@ukr.net писав:Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чому немає функції автоматичного завантаження виписок (наприклад, з програми СДО)?
Як ви оберете рахунок обліку із виписки? Як ви це собі уявляєте? Як отримані асигнування або надходження на спец рахунок ви рознесете по рахункам бухобліку автоматично?
Ознайомлююсь другий день. Не можу знайти техпідтримку. Питання про договори які зареєстровані в січні (в мережі), а мені потрібно зареєструвати фінансове в квітні. Як це зробити?
lara5110 писав:Ознайомлююсь другий день. Не можу знайти техпідтримку. Питання про договори які зареєстровані в січні (в мережі), а мені потрібно зареєструвати фінансове в квітні. Як це зробити?
Доброго дня! Хочу подякувати за створення платформи FIT-бюджет. Вона легка в освоєнні. З задоволенням користуюся нею та пропоную іншим. Але є недоліки. Якщо працівник відпрацював не повний місяць, неправильно розраховує надбавку за стаж і інтенсивність. Чи буде виправлена ця помилка? І коли будуть формуватися картки аналітичного обліку видатків, асигнувань, зобов'язань?
Marusnata писав:Доброго дня! Хочу подякувати за створення платформи FIT-бюджет. Вона легка в освоєнні. З задоволенням користуюся нею та пропоную іншим. Але є недоліки. Якщо працівник відпрацював не повний місяць, неправильно розраховує надбавку за стаж і інтенсивність. Чи буде виправлена ця помилка? І коли будуть формуватися картки аналітичного обліку видатків, асигнувань, зобов'язань?
Два дні тому виправили!! Всі помилки які виникають в програмі ми виправляємо! Розробка не стоїть на місці, а постійно триває!!
На рахунок картки фактичних видатків, я особисто вважаю її треба відміняти, тому що питань по її заповненню безліч і на жодне з них не відповідає мінфін! Я наприклад бачу щоб ця картка виглядала ось так, взагалі фактичні видатки в розрізі КЕКВ з огляду на нові стандарти не мають жодного звіту в якому їх можна було б застосовувати! Виходить що картка фактичних робиться тільки заради цієї картки більше смислу в неї не має! Про помилки ви можете писати в техпідтримку!! Скоро будуть і інші картки!