Причин багато!Innessa писав:Доброго дня! Допоможіть будь-ласка вирішити проблему. Я створила юридичні зобов"язання, а коли зайшла знов у програму щоб записати на флешку, мені видає повідомлення: "Неможливо загрузити файл помилкоа структура", про що це говорить? це ж саме повідомлення видає і при загрузці фінансових зобов"язань (хоч я їх ще не створювала).
1. Ви пропустили оновлення (на сайті можна переглянути та встановити їх; з 2020 року програма нова і не можна оновлювати з 2019 на 2020, а лише встановлювати з нуля 2020 та налаштовувати, і тоді всі оновлення встановлювати лише для 2020 року)
2. У вас новий комп'ютер і програму перенесли, але для її нормальної роботи потрібно встановити (якщо Windows x64, то потрібен БДЕ_х64, прикріплений до повідомлення) та бібліотеки Visual FoxPro (прикріплені до повідомлення)
3. Папка має кирилицю або пробіл у назві (папка має називатися так: C:\РМ\PM26\)
4. Ця папка знаходиться в підпапці
5. Ви скопіювали в цю папку архів з оновленням, відкриваєте архів і запускаєте файл
файл має знаходитися в C:\PM25\pm.exe
починаючи з 2026 року автор програми тепер зробив ось такий шлях C:\РМ\PM26\pm.exe