Добрий день, а як подати в податкову звіт про використання коштів неприбуткових установ без MeDoc? У FreeZvit форм баланс, звіт про фін.результат, про рух грошових коштів, про власний капітал і примітки НЕМАЄ, а у Електронному кабінеті Звіт про рух грошових коштів НЕ поновлений ( без рядків 3050 і 3135)???
Kazna_chey писав:Добрий день, а як подати в податкову звіт про використання коштів неприбуткових установ без MeDoc? У FreeZvit форм баланс, звіт про фін.результат, про рух грошових коштів, про власний капітал і примітки НЕМАЄ, а у Електронному кабінеті Звіт про рух грошових коштів НЕ поновлений ( без рядків 3050 і 3135)???
А які коди документів фінансової звітності? Баланс - J0903202? Бо в "електронному кабінеті платника" є J0903203, однак поки не створюється- "сервіс тимчасово не працює"
ira1807 писав:А які коди документів фінансової звітності? Баланс - J0903202? Бо в "електронному кабінеті платника" є J0903203, однак поки не створюється- "сервіс тимчасово не працює"
Доброго дня, я по темі
Виявлені помилки:
[J0903202] Документ не відповідає всім вимогам електронного
документа, оскільки виявлено невідповідність значень
обов’язкових реквізитів щодо звітного (податкового) періоду
viktoriy_ubr писав:Доброго дня, я по темі
Виявлені помилки:
Це як???
у вас минулорічний звіт, у цьому році Баланс 0903203
Виявлені помилки:
Це як???
та здається про це писали що дату треба не 01.01.2019 а 31.12.2018
Виявлені помилки:
Це як???
так писати треба на 31.12.2018
але ж ми в казначейство здавали на 01.01.2019
я це питання піднімала в казначействі ще минулого року. їм по барабану.
Виявлені помилки:
Це як???
До чого тут взагалі казначейство? Ви цей звіт здаєте в ДФС їм байдуже що ви там в казначейство здавали! Так само як і в казнаействі байдуже що ви там в ДФС несете!
Виявлені помилки:
Це як???
До чого тут взагалі казначейство? Ви цей звіт здаєте в ДФС їм байдуже що ви там в казначейство здавали! Так само як і в казнаействі байдуже що ви там в ДФС несете!
якось по дибільному складати 2 різні баланси з різними датами
Доброго дня. Підкажіть, установа має фінансову звітність по державному і місцевому бюджету, як подати фінансову звітність до Звіту про використання коштів неприбуткових організацій? Подавати зведену чи окремо по кожному бюджету як надавалось до ДКСУ.
Здравствуйте.
Наша благотворительная организация готовит отчет Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організаціх, и к нему "Інформація щодо операцій з гуманітарною допомогою" годовой за 2018г.
Подскажите правильность заполнения части "ІІІ. Розподілено гуманітарну допомогу за цільовим призначенням за звітний (податковий) рік"??Заполнение граф делается в разрезе каждого бенефициара? Указывается каждый акт распределения гум помощи ? Дело в том что у нас очень много бенефициаров, и список получается очень большой социальных учреждений которым выдана та или иная помощь.
Возможно есть инструкция подробная по заполнению. Дайте пожалуйста ссылку или комментарий.
santorinika писав:Здравствуйте.
Наша благотворительная организация готовит отчет Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організаціх, и к нему "Інформація щодо операцій з гуманітарною допомогою" годовой за 2018г.
Подскажите правильность заполнения части "ІІІ. Розподілено гуманітарну допомогу за цільовим призначенням за звітний (податковий) рік"??Заполнение граф делается в разрезе каждого бенефициара? Указывается каждый акт распределения гум помощи ? Дело в том что у нас очень много бенефициаров, и список получается очень большой социальных учреждений которым выдана та или иная помощь.
Возможно есть инструкция подробная по заполнению. Дайте пожалуйста ссылку или комментарий.
Спасибо.
Но меня конкретно интересует ГД конкретно разъяснения к "Інформація щодо операцій з гуманітарною допомогою", как заполняется? Если в части третьей много бенефициаров соцучреждений которые получили помощь?
Підкажіть, будь ласка, я вже подала звіт про неприбутковість з усіма додатками як бюджетна установа. Але казна повернула форму 5-дс "Примітки до річної звітності", виправили помилку та знов подали до казни. Що мені робити з формою 5-дс яка вже подана до ДФС? Сворити нову та подати, чи потрібно якось відмінити ту що здала раніше? Дякую.
Заповнюю звіт, доходи більші за витрати на суму залишку коштів по спец.фонду на кінець 2019 року (не повністю використали фінансування, ф. 4-1). Чи приймуть такий звіт фіскали? Це ж не є порушенням?
Ira555 писав:Заповнюю звіт, доходи більші за витрати на суму залишку коштів по спец.фонду на кінець 2019 року (не повністю використали фінансування, ф. 4-1). Чи приймуть такий звіт фіскали? Це ж не є порушенням?
Ira555 писав:Заповнюю звіт, доходи більші за витрати на суму залишку коштів по спец.фонду на кінець 2019 року (не повністю використали фінансування, ф. 4-1). Чи приймуть такий звіт фіскали? Це ж не є порушенням?