В сільській раді гол.бухгалтер(держслужбовець) звільняється. Проводиться конкурс, спеціальна перевірка кандидата.
Чи може на цей час обов'язки гол.бухгалтера виконувати землевпорядник(не держслужбовець)(працює на півставки)?
Якщо ні, то хто?
Як оформити це документально, а також порядок оплати праці?
Ivanka, НУ теоретично може і землевпорядник але обов'язково ТИМЧАСОВО, адже було роз'яснення що ті хто тимчасово погодження не проходять! Документально це оформлюється наказом та в наказі і обговорюється як це буде оплачуватись!
Ivanka, 21 номер бюджетной бухгалтерии вот абзац оттуда
Також зауважимо, що на час відпустки головного бухгалтера для догляду за дитиною виконання його обов’язків можна покласти на заступника, а в разі відсутності заступника відповідно до наказу керівника бюджетної установи — на іншого працівника бухгалтерської служби. Про це зазначено в п. 17 Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженого постановою КМУ від 26.01.2011 р. № 59. У таких випадках процедура погодження призначення, установлена Порядком, не застосовується.
В мене схожа ситуація: місяць працюю касиром на 0,5ст. в сільраді (маю вищу економічну, але не працювала за спеціальністю ), наш головний бухгалтер звільняється, мене беруть на його місце(інших співробітників бухгалтеріі немає). В казначействі сказали , що, так як вибору немає, то підійду і я. Обговорюють ,ніби касир, за сумісництвом в.о. гол. бухгалтера теж на 0,5 ст. Підкажіть ,як краще: може на повну ставку в.о. гол. бухгалтера або в.о. гол. бухгалтера за сумісництвом касир? Я тільки вчуся, але маю намір накопичити стаж,щоб стати гол.бухгалтером. (місячний оклад однаковий 1378 грн)
Добрый день. Может мне кто-то сможет помочь. Я работаю бухгалтером по зарплате и исполняю обязанности главного бухгалтера уже 2,5 года. Перевести на должность главного бухгалтера - не получается, как говорит мое начальство - не подходит мое образование. Я закончила УНУС - магист, по специальности Менеджмент ЗЕД. Могу ли я работать главным бухгалтером?
Чи можна на час відпустки головного бухгалтера сільської ради покласти обов'язки на землевпорядника (обоє держслужбовці)? Крім землевпорядника у сільській раді ще є голова, секретар, юрист та касир.
, 21 номер бюджетной бухгалтерии17 г. вот абзац оттуда
Також зауважимо, що на час відпустки головного бухгалтера для догляду за дитиною виконання його обов’язків можна покласти на заступника, а в разі відсутності заступника відповідно до наказу керівника бюджетної установи — на іншого працівника бухгалтерської служби. Про це зазначено в п. 17 Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженого постановою КМУ від 26.01.2011 р. № 59. У таких випадках процедура погодження призначення, установлена Порядком, не застосовується.
Nelena24 писав:
, 21 номер бюджетной бухгалтерии17 г. вот абзац оттуда
Я це розумію, але інших працівників бухгалтерської служби немає, то що ні на кого обов'язки не покладати?