07:46
Доброго всім п'ятничного раночку!!!!
Олена:
08:07
Доброго дня!!! У нас сьогодні без дощу, але сонця немає
Оленка:
08:15
Доброго ранку! А в нас сонечка немає, сиро, мокро, іде невеликий дощик (Донецька область).
ЛюдКа:
08:25
Всім привіт!!!!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!
ЛюдКа:
Черкаська, +14, калюжі, тихо, прогноз-дощ
ЛюдКа:
Яке число фінансує фсс?
ЛюдКа:
08:34
Татьяна:
08:37
Доброе утро! Регистрирую юридическое зобов'язання, договор тендерний. Код закупівель ставлю в колонку інформація про процедуру закупівель. В примітку інші суттеві умови что то указивать?
Veta:
08:41
ЛюдКа, 21.04
Veta:
08:43
Доброго ранку!Київ, +13, легкий вітерець... мокро, зверху капа....по прогнозу злива на цілий день :(
Nata:
08:46
Татьяна, в інформацію про закупівлю
Nata:
08:46
Татьяна, мы ничего не ставили
Nata:
08:47
вумови
Татьяна:
08:48
Nata, спасибо.
Олена:
08:49
як правильно оприбуткувати
Олена:
08:50
Добрий день як правильно оприбуткувати перегородку?
ОМС:
08:57
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!
EVGENIY:
09:13
Доброго ранку
Людмила:
09:15
Олена, конкретніше , яка вартість, куди та перегородка встановилась.
фин:
всем доброго утра
РоманБух:
Всім доброго ранку!
Тат_яна:
09:52
Доброе утро
Яна:
09:59
Доброго дня, можливо хтось знає який термін ключів з казначейства? Дякую.
ЛюдКа:
10:01
якщо в плані закувілель на послугу визначений ДК, приносять договір а там інше ДК,вносити зміни в план закупівель?
Максим:
10:01
Яна, два роки
натка:
10:02
підскажіть договір відшкодування за телекомпослуги чи потрібно оприлюднювати звіт на прозорро
Олена:
10:09
перегородка пластикова у зборі установлена в коридорі вартість 19000 грн
просто таня:
10:12
натка, нет
Аня:
10:15
Подскажите при списании люминиесцентних ламп, нужно платить еколог. налог
Анатолій:
10:23
ЛюдКа, так, необхідно вносити зміни в план за купівлі, і, здається, ще треба прикріпити пояснення про причину зміни ДК.
ЛюдКа:
10:25
Анатолій, дякую,
ЛюдКа:
10:28
ДК визначає установа, а продавець ФОП краще відмовить в послузі щоб самому не шукати ДК, або кажуть скажіть яке ДК таке і поставимо в договорі. Хто контролює відповідність ДК в плані та використання коштів відповідно договорів. Знову бухгалтерія?
ЛюдКа:
10:29
В кого як, діліться досвідом, будьласка!!!
ЛюдКа:
10:32
Саме цікаве що уповноваженій відповідно закону треба встановити надбавку за роботу, а бухгалтерія і так все зробить, бо кошти та проплати це ж їхнє
ЛюдКа:
10:35
Оце я розійшлась, чому б дозвільних документах не проставляти це ДК на діяльність ПП, ФОП та інш., і ніхто б голову не ломав над цією проблемою космічного масштабу.
Veta:
10:36
Яна, два роки
РоманБух:
10:44
ЛюдКа, а поміняти сторінку договору з невірним ДК продавець не може? Щоб всім було добре
РоманБух:
10:44
І без зайвих непотрібних рухів
NeProzorro:
10:45
Та кому потрібний той код ДК....Одна показуха. Хто знає як красти тому і ДК не треба
свК:
10:45
ЛюдКа, так було б здорово, є в дозвільних документах КВЕД, чому б його не змінити на ДК)) хоча у багатьох по 10 штук ціх кведів
РоманБух:
10:46
свК, так на кожен КВЕд м оже бути ціла купа товарів по ДК
РоманБух:
10:47
Краще б зобовязали законодавчо щоб продавець (постачальник) видавав довідку про свій товар (на вимогу покупця) з вказанням ДК. І вся відповідальність за визначення ДК-на продавцю
Володимир:
11:00
Доброго дня!!! Допоможіть будь-ласка, у ДНЗ призупинено навчально-виховний процес для поточного ремонту, як бути з оплатою праці працівників ДНЗ? Дякую.
Бух:
11:00
натка, здається треба оприлюднювати все (від 0,01 гривні), авансові звіти, договори ЦПХ
Бух:
11:01
Цікаво чи є якась відповідальність за зайве оприлюднення? (Якщо оп рилюднив те що не треба було)
Настя:
11:10
Подскажите может ли райосовет купить тесты для диагностики коронавируса сотрудникам за бюджетные деньги?
Оксана:
11:13
скажите плиз как у кого. у меня начальник не прописывает в каждом своем наказе на продление карантина пункт об оплате труда. я считаю что это не правильно.
валюша:
11:20
добрій день.подскажите если по кошторису (спецфонд)запланирован капремонт кекв 3132 кріши одного из блоков здания под годовой приход денег по спецу.сейчас очень течет участок кріши в другом блоке будем делать поточній ремонт єтого участка по 2240 можна ли его делать за счет залишку коштив по спецу на початок року,чи треба довидкою -+ з 3132на2240
Тетяна:
11:23
Яна, 2 роки
Наталя т-ц:
11:23
всем привет!!!
валюша:
11:24
Наталя т-ц, привет.ві специалист по закупкам,подскажите на 11,20
свК:
11:27
Наталя т-ц, привет, подскажите, по ремонту машины по кевк 2240 запланировано 30 тыс, их использовали, нужен еще ремонт, машине 15 лет, из за ковида денег не дадут, будем делать передвижку с 2210, на сумму 40 тысяч, это будет считаться дополнительными деньгами, или надо спрощену процедуру проводить?
Наталя т-ц:
11:28
валюша, тут вся соль в том, что ремонт крыши-это капитальный ремонт. и провести его как поточный-вот это будет неправильно
Наталя т-ц:
11:30
свК, будет считаться дополнительными. новый предмет
свК:
11:31
Наталя т-ц, дякую, я теж так думаю, але на фб є група "публічні закупівлі" , вони так не вважают) цікаво
Наталя т-ц:
11:32
на фб я теж є в групі. але там дуже багато пишуть помилкової інформації.
валюша:
11:35
Наталя т-ц,здание большое,поделено по тех плану на блоки.в 18 году делали капремонт 1 блока,в этом запланировали капремонт 2 блока(так как сразу на всю крышу денег на спеце нет),но посредине этих блоков лифтовые шахты и они возвышаються над крышей ,вот они текут и может быть замыкание,и как быть?
Наталя т-ц:
11:38
валюша, вам нужно посоветоваться с подрядчиком. есть вариант проведения текущего ремонта,если участок крыши составляет не более 10% от всей поверхности крыши. если подрядчик в дефектном акте укажет это,тогда возможно провести текущий
Таня.:
11:39
Валюша. Якщо ремонт не більше 10% загальної площі покрівілі це вже не капітальний а поточний ремонт
Наталя т-ц:
11:39
в протоколах ТК єто тоже надо будет прописать,как обоснование проведения текущего
Таня.:
11:41
В мене питання чи створювати ви ще одну сторінку на майданчику на УО якщо в установі діють і ТК також. і як тоді вписати УО туди.
Наталя т-ц:
11:43
Таня., так. для УО потрібно реєструвати окремий кабінет.
Таня.:
11:45
Дякую.
dio87:
11:46
Списання по рах.1113 оформляти актом списання групи основних засобів чи актом списання основних засобів(часткова ліквідація )
оля:
11:58
Таня., я перепрошую,але для чого окремий майданчик якщо організація одна й та сама...
EVGENIY:
12:04
dio87, групи
YYYY:
12:12
оля, согласна с вами, и ключи УО от одной организации. Зачем несколько кабинетов не понятно.
оля:
12:29
YYYY, якщо навіть і ключі різні(секретар ТО підписує своїм,а УО своїм) то майданчик може бути одним
Наталя т-ц:
12:29
так майданчик один, кабінети різні
Наталя т-ц:
12:30
і ключи повинні бути у секретаря і УО різні
YYYY:
12:33
Наталя т-ц, да, ключи разные, зачем разные кабинеты? если допустим серетарь в отпуске и его обязанности выполняет другой человек, то ему же не делается отдельный кабинет, все действия в одном
YYYY:
12:34
у каждого свой логин и пароль на вход
Наталя т-ц:
12:34
ДА єто и называется разные кабинеты
YYYY:
12:35
так там все видно по организации и ID одинаковый у всех
YYYY:
12:38
и опять же редактировать все могут планы и закупки, т.е. кабтнет один, а доступен нескольким пользователям.
Наталя т-ц:
12:41
нет. УО не може редагувати плани ТК.
Таня.:
12:42
YYYYМені ваша позиція більш близька. А хтось запитував на гарячій лінії на майданчику. як потрібно.
Наталя т-ц:
12:42
Я ЗАПИТУВАЛА
Наталя т-ц:
12:43
уо має свій окремий кабінет,якщо в установі ще діє ТК
Таня.:
Зрозуміло.Значить створюємо.
YYYY:
Наталя т-ц, вы на каком майданчике?
Наталя т-ц:
12:44
В профілі вашої установи потрібно додати користувача,щоб він приєднався до установи. а потім повністю вийти із кабінета ТК і пройти за посиланням реєстацію нового працівника,т.б. УО
Наталя т-ц:
12:44
ДЗО
А:
12:45
Доброго дня
А:
12:46
Чи обов'язково призначати УО,якщо ТК ще дійсний до кінця року?
віка:
12:47
А, дійсна до 2021,але спрощені закупівлі має проводити УО
YYYY:
12:48
Наталя т-ц, мы в принципе так и делали, может понятия отдельного кабинета для меня другое
Наталя т-ц:
12:50
А, якщо у вас 100% не передбачаються спрощені закупівлі, то поки можете не призначати. Призначите як зявиться потреба
А:
12:52
Віка,Наталія т-ц,дякую, так у нас пока до 50 тис.грн.
Таня:
12:54
Привіт всім, Ви вже зробили оцінку ефективності бюджетної програми?
Таня.:
13:01
Я працюю на закупках пром.юа.Добавила себе як УО в профілі - як менеджер. і тепер при створені нового кабінету пише що під такими даними вже є створений кабінет.
dio87:
13:04
EVGENIY, дякую за відповідь.
YYYY:
13:09
Таня., мы тоже на закупкипром.юа, думаю отдельный логин и пароль в кабинет орг-ции это и есть отдельный кабинет, одну и туже орг-цию вы вряд ли дважды зарегистрируете
YYYY:
13:10
на одном майданчике
Таня.:
13:12
Запитала. не потрібно створювати окремий кабінет. потрібно внести дані УО як менеджера і зайти під новим поролем та поштою.
0*:
13:18
Підкажіть, будь ласка як показати додаткову угоду на зменшену суму до договору в закупках пром? Договір був показаний
Таня.:
13:24
Все розібралась. Якщо комусь цікаво. під одним ІD. при внесені даних УО як менеджера під іншою ел. поштою та введеням іншого паролю є иожливість введення окремо всіх документів ТК і УО.
dio87:
13:26
Списуємо металічні ходунки, палички. Які наступні дії з металом?
Таня.:
13:26
Зміни до договору необхідно опублікувати протягом 3 роб. днів.
Таня.:
13:32
Металолом оприбутковуємо надаємо довідку про натуральні надходження і якщо непотрібний реалізовуємо. гроші на рахунок.
dio87:
13:35
Дякую!
Людмила:
13:40
Таня.,а как поступать с металлоломом с драгметалами
яна:
14:03
Доброго дня хто рробив ключі до СДО .ще в кінці квітня занесла заявки а ще не підтягнуті ключі як у кого дякую.
свК:
14:11
яна, дзвоните в каз-во, дня 3-5 у мене було, після остаточної генерації ключів, робила в листопаді, може щось змінилося
Наталя т-ц:
14:15
яна, нам підтягували 3 місяці))))))
Таня.:
14:17
Люда.Ой це все набагато серьєзніше. Тут краще при списані звертатись до спецалістів по утилізації. даюссилку на статтю це 2016 проводки старі але дуже зрозуміло написано а проводки нові є на нашій платформі також.
Наталя т-ц:
14:19
нам при утилізації(за нашим проханням)) прописали,що драгметали відсутні. а за чорні метали перерахували кошти на спецрахунорк
вікторія:
14:19
Наталя т-ц, якщо секретар ТК, і УО, і закупки від 0,1 до 50,0 - одна особа???для всіх треба різні кабінети??
Наталя т-ц:
14:20
секретар підписує своїм підписом??ецп
Таня.:
14:22
так.кабінет один просто заходити потрібно під рідними електроними поштами і паролями а для цього внести дані УО у профіль установи - співробітники
вікторія:
14:23
Наталя т-ц, так
Наталя т-ц:
14:23
я теж секретар ТК.на мене зроблено ецп. я відповідальна за закупівлі ТК. я не можу бути уо.
Наталя т-ц:
14:24
це повинна бути інша особа
вікторія:
Наталя т-ц, можна, але не відповідати за одну закупівлю
Наталя т-ц:
секретар не може відповідати за всі закупівлі
Таня.:
14:26
Я як буде з 2022 року. тоді буде одна особа яка буде за все відповідати.
вікторія:
14:27
Наталя т-ц, на сьогодні у нас актуальні лише закупівлі 0,1-50,0. На початку року було внесено план, тепер так розумію що потрібно звіт за 3 дні до кожного договору від 0,1 до 50,0 Кабінет один, id також. Як бути?
вікторія:
14:29
вікторія, що у вас нового з надбавками ФСР
вікторія:
14:31
Наталя т-ц, то я вас хотіла спитати? по ФСР
Наталя т-ц:
вікторія, так у вас же працює ТК. оскільки у вас закупівлі до 50 тис. робите плани на закупівлю і протягом 3х днів Звіт.
Марія:
Доброго дня.Підкажіть будь ласка як нарахувати середню зарплату у червні якщо попередні два місяці теж була середня зарплата за період карантину які рати періоди
Наталя т-ц:
14:32
по ФСР доплату на державному рівні не рахували. дали премії лише зі свого фонду. ми просто не встигли. робили розрахунок ще до того,як вийшов наказ із посадами
EVGENIY:
14:33
про металобрухт тут
Людмила:
14:36
спасибо
вікторія:
14:36
Наталя т-ц, тобто звіт як раніше оприлюднює тк?
яна:
14:37
св-К, Наталя т-ц дякую
вікторія:
Марія, попередні 2 (де є відпрацьовані дні)
Наталя т-ц:
так. до 1 січня 2021 можете працювати лише ТК,якщо не буде закупівель понад 50 тис
вікторія:
14:39
Наталя т-ц, по фср що значить на державному рівні
Марія:
Вікторія, дякую !!!
Наталя т-ц:
доплата по постанові 375
Тат_яна:
14:40
вікторія, Одеській областіі дали гроші на доплати з держбюджету
вікторія:
14:40
Наталя т-ц, але це треба додаткові кошти? і ще механізм оплати мене смущає, "пропорційно відпрацьованому часу"
Наталя т-ц:
14:41
Тат_яна, ви теж Одеса?
Тат_яна:
Наталя т-ц, ні, Запоріжжя
Тат_яна:
може, й давали якусь цільову субвенцію на область, хто ж нас скаже
Наталя т-ц:
вікторія, так. ми додатково і просили. пропорційно з 12.03 по 22.05
Тат_яна:
14:42
НАМ скаже
Тат_яна:
14:42
Наталя т-ц, просили й ми, бо департамент збирав потребу, і теж ще без ФСР
вікторія:
14:43
Наталя т-ц, постанову треба брати лише з 16.05.2020, а пропорційно - то як? по годинах облік?
Наталя т-ц:
14:43
карантин же з 12.03 не з 16
вікторія:
14:45
перелік посад, де є педагог соціальний/фахівець із соціальної роботи опубліковано в Урядовому курєрі 16.05.2020 від тоді і починає діяти, там не написано застосовувати назад. Я не про медиків
Наталя т-ц:
14:46
так ,наприклад,працівник в березні працював 7 днів (які припадають на період з 12 по 31) от і рахуємо.з/п поділена на кіл-ть робочих днів і * на кількість фактично відпрацьованих в цьому місяці
Оксана:
14:46
Добрий день! Казна сьогодні сказала, що всі документи буде приймати по СДО, вручну носити не можна! Скажіть, це якийсь наказ чи постанова?
Наталя т-ц:
14:47
взагалі то вони повинні були ще з 1 квітня 2019 року повністю перейти на сдо
Оксана:
Наталя т-ц, в якому документі це прописано?
вікторія:
Наталя т-ц, в законі написано"доплата до з/п пропорційно відпрацьованому часу в зазначених умовах" я так розумію що це безпосередньо контакт з населенням
Наталя т-ц:
14:49
Оксана,
Наталя т-ц:
14:49
вікторія, так
вікторія:
14:50
Наталя т-ц, по годинах писати табель?
Наталя т-ц:
14:51
якщо у вас погодинна оплата-то так
Наталя т-ц:
але де соцробітники по годинах працюють??
Тат_яна:
Оксана, якщо хтось знає дієві заговори на нормальну роботу СДО, поділіться, будь ласка! Або скажіть, які амулєти й куді саме (на системник, чи на екран, чи просто в кабінеті - то на якій стіні ) Матюки та биття головою об стіл не допомагають
вікторія:
Наталя т-ц, у нас звичайний робочий тиждень, як всюди, я про доплату
Наталя т-ц:
14:52
доплату по днях рахуєте
вікторія:
14:53
Наталя т-ц, так ФСР не контактують з людьми цілий день, вони ще в кабінеті документацію пишуть, вебінари слухають...
Наталя т-ц:
14:54
отож. не всі і хочуть платити ФСР )))))) ще чекаємо розьяснень,чи можна буде їм платити за карантин.
Тат_яна:
Наталя т-ц, бачу, що ви трактуєте постанову про доплати з точки здорового глузду. А я, наприклад, згадую впровадження ФСРів та їх оплату праці. Згідно усним роз"ясненням кой-кого... І таки я маю вам сказать - ДЕ ЖА ВЮ
Оксана:
Тат_яна, ікони не допомагають, трави, що відлякують злих духів також... жах.
Тат_яна:
Оксана, а часник?
Тат_яна:
14:55
Наталя т-ц:
14:56
))))))))))короче, поки що ФСРи у нас в пролете) чогось чекаємо. премію з нашого фонду місцевого ми отримали всі. а от доплату по постанові рахували лише соцробітникам
Наталя т-ц:
14:56
може ми і її не дочекаємось))))))))
Тат_яна:
14:57
Наталя т-ц, ага, то ли падишах помрёт, то ли осёл здохнет...
просто таня:
14:58
Наталя т-ц, на 14,56 мі так же.
Оксана:
15:25
Наталя т-ц, я в розпорядженні Кабінету Міністрів не знайшла пункту, що не дозволяє приймати платіжні доручення і т.д. без СДО. Документ носить рекомендаційний характер.
Оля:
15:37
Якщо голова тендерного комітету і УО одна і та то кабінет один
Оля:
15:37
закупівлі до 50тис.
Тат_яна:
15:42
Оксана, мои размышления по СДО: местную казну из Киева гнобят не по-детски, чтобы всё проходило по СДО. Скорее всего, что грядёт серьёзное сокращение казначейств на уровне районов, НАВЕРХУ уже ждут не дождутся этого, ведь МФО для всех киевское. А вот по поводу качества работы в СДО никому в Киеве не интересно
Тат_яна:
15:45
Мы же на местах даже интернет провайдера выбрать не можем приличного - нет выбора. А часто и вообще нет интернета. Вот это уже - проблемы индейцев... Здравый смысл говорит, что между разработкой и реальным использованием должна быть минимум дружба, та кому он нужен, тот здравый смысл.
Наталя т-ц:
15:47
вы же понимаете, если правительство назвало это ПРИОРИТЕТНЫМ значит казна обязана выполнить. вот они и настаивают на сдо. тем более главная цель новой власти" страна в смартфоне", поэтому за информатизацию они взялись хорошо
Наталя т-ц:
15:48
нам с СДО стало намногоооо проще работать
Наталя т-ц:
15:49
учитывая ,что ездить до казначейства у нас дорога только забирает 2 часа в одну сторону)))))
Ірина:
15:49
Доброго дня, а що змінюється вартість ОЗ з 6000,00 на 20000,00грн?
EVGENIY:
15:50
Ірина, нет
ОМС:
15:53
EVGENIY, (15/50)
ОМС:
15:53
EVGENIY, кожного дня новина!!!!
EVGENIY:
15:56
ОМС, ага
Тат_яна:
15:56
ОМС, хорош хи-хи! Мы же каждый день в ожидании очередной засады,..ой, очередного покращення
Тат_яна:
15:57
кулаки не вам, а покращувачам
ОМС:
16:22
Тат_яна, мне смешно, что каждый день один и тот же вопрос.
Наталя т-ц:
16:25
да тут все вопросы одни и те же. пора чат прикрывать))))))))))