Архів чату за 23.09.2020

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Ольга 07:56
Доброго ранку!

Марина 08:12
Всем привет)))

oksana 08:19
Доброго ранку всім!

ОМС 08:23
ВСЕМ ДОБРОЕ БОДРОЕ УТРО!!!

Ольга 08:27
Скажіть будь ласка, на який рахунок оприбутковувати маски,рукавички,антисептик, та диз.засоби

AV 08:27

Оксана 08:31
ОМС, доброго ранку! Щось він не дуже бодрий

Оксана 08:32
Доброго ранку.Підкажіть як обліковувати медичні маски,рукавиці,щитки,антисептики та термометри у навчальному закладі.Все куплено по КЕКВ 2220

Н.А. 08:32
Ольга, я ставила на рах.1512, а хто ставив на 1812

Наталка!!! 08:34
Ольга, ми на 1812 ставимо.

Оксана 08:34
Н.А., а термометри по 980 грн.

Наталка!!! 08:35
Оксана, у вас є мед.кабінет?

Оксана 08:35
Наталка!!!, так

ОМС 08:35
Оксана, у вас є медкабінкет. обліковуйте як обичні медикаменти

ОМС 08:35
Оксана, похоже що 1512

Н.А. 08:36
Оксана, погугліть що відноситься на 1512, термометри теж там, а на ціну не дивіться - це все медикаменти

Оксана 08:36
ОМС, по мірі роздачі списувати?

ОМС 08:37
Оксана, почитайте, що обліковується на 1512-термометри також. Мені здається це вам підходить

Н.А. 08:37
Оксана, рішайте самі, але більше підходить рах,1512, не я одна так вважаю

Н.А. 08:38
ОМС, доброго ранку! Ми з вами в унісон!!! Приємно, що є однодумці.

ОМС 08:38
Оксана, як ви списуєте все інше по медкабінету і це аналогічно. У нас же просто різниться специфіка

ОМС 08:38
Н.А.,

Оксана 08:38
Дякую всім!

ОМС 08:39
Н.А., навіть назва рахунку співпадає з КЕКВ- просто ідеально, само за себе говорить

882 08:54
підкажіть будь ласка. якщо з 28.09 працівниця йде на лікарняний по ВП, на її місце тимчасово приймаємо робітника...з якого числа?можна одразу з 28?чи наступного дня

EVGENIY 08:57
Доброго ранку ) Всім гарного дня

ОМС 08:59
882, не впевнена, але мені здається, що після закінчення лікарняного аж тоді беруть. Але не впевнена

ОМС 09:00
882, а якщо (не дай Боже) у неї що-небудь не так і вона вийде на роботу, то куди ви дінете прийнятого працівника?

ГАННА 09:05
Доброго ранку!!!!Всім гарного і легкого дня!!

GalinaS 09:06
882, беруть коли вона піде у відпустку по догляду за дитиною

882 09:08
ОМС, по-перше, у наказі прописується до дня фактичного виходу на роботу того працівника. по-друге, все буде добре, якщо постійно думати "якщо щось не так", то й у ізольованій кімнаті небезпечно

ГАННА 09:09
І одразу ж питання,чи можна купити комп"ютер окремо монітор,окремо системний, і питання по ціні,6 тис має коштувати все чи бути по 6 кожна штука?

882 09:09
GalinaS, дякую

Енгрібьорд 09:11
ГАННА, звісно монітор можна окремо. А якщо у Вас монітор з ладу вийде, Ви ж не будете весь комп купувати?

Енгрібьорд 09:11
ГАННА, в накладній хай пропишуть окремо системник, окремо монітор, або дві накладні випишуть

Катерина 09:12
Добрий день. як подарувати школі футбольну форму., якщо форма була придбана по КФК 0115011? (сільська рада)

ГАННА 09:13
Енгрібьорд, пропишуть окремо в одній накладній.

Енгрібьорд 09:13
Катерина, тут, мабуть, мова не про подарунок, а про передачу в межах одного розпорядника коштів.

Н.А. 09:14
882, краще по договору оформити, згідна з ОМС, що після лікарняного можна прийняти, але рішення приймати вам

Енгрібьорд 09:14
ГАННА, чому ні. я так купував.

Катерина 09:16
Енгрібьорд: школа ОМС не підпорядкована

882 09:17
Н.А., дякую. питання з якого числа,якщо ми таки і на час лікарняного беремо - з першого дня чи пізніше?

Енгрібьорд 09:17
Катерина, через сесію тоді пропустіть. Хай депутати рішення приймуть. А ви потім актом прийому-передачі передасте на школу

Катерина 09:18
дякую

Н.А. 09:19
882, коли лікарняний починається, вона вже відсутня і оформляйте, я так сама була оформлена по договору, а потім на період д/в

Іванка 09:19
Н.А., на рах.1512 обліковується дрібний медичний інвентар (термометри, ланцети, пінцети, голки тощо), я думаю ключове слово ДРІБНИЙ

Н.А. 09:21
Іванка, ну знову як ви вирішете скільки він буде служити, то можна і на 1113, вартість і строк служби = приймаєте рішення самі, але в поясненнях на вартість не вказують, а є перечень

Н.А. 09:24
Іванка, дрібний мається на увазі інвентар, а не вартість, а що ціна зараз деяких значна, то вам рішать на якому рах.обліковувати

882 09:25
Н.А., дякую. наказ можемо видати 25?

Н.А. 09:31
882, коли відсутня початок лікарняного

GalinaS 09:39
882, Василишин Надію Петрівну прийняти на посаду бухгалтера за строковим трудовим договором з 15 липня 2016р. з окладом згідно зі штатним розкладом, на період відпустки у зв’язку із вагітністю та пологами бухгалтера Івасюк Вікторії Ярославівни».

ФСН 09:41
882, не забудьте ще податкову повідомити. наказ можна і 24. лікарняний же зданий.

GalinaS 09:42
882, пысля закынчення лыкарняного Продовжити термін дії строкового трудового договору із бухгалтером Івасюк Вікторією Ярославівною на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку Василишин Надії Петрівни до дня фактичного виходу Василишин Н.П. з відпустки для догляду за дитиною».

Тоня 09:52
як правильно дописати в заяві на відпустку.Якщо відпустку виплатили на за три ,а за два дні?

Юлія 09:53
підскажіть відпускні виплачені у вересні за жовтень (2019р) при розрахунку середньої з.п відносяться до вересня чи до жовтня

Катерина 09:53
жовтень

бух 09:57
Тоня, я теж збираю подібні заяви. але у знайомого бухгалтера працівники упраління праці при перевіці сказали, що такі заяви не мають жодної юридичної сили

Тат_яна 09:59
Добрый день!

Тат_яна 10:00
Холодно...Чай не помогает...

882 10:01
GalinaS, ФСН, дякую

Н.А. 10:03
Тат_яна, а на что вы намекаете??? осень просит по коньячку??? Якщо душа бажає, то чому б і ні???? Для тепла.....

Тоня 10:03
бух, а чому ні? є ж стаття Конвенції де прописано:працівник може висловити своє бажання про одержання заробітної плати за неї в терміни, визначені між ним і роботодавцем.

Тат_яна 10:04
Н.А., с утречка?

GalinaS 10:05
Тат_яна, какое утречко, работа давно кипит, дело к обеду...

Тоня 10:05
бух, може це більше для заспокоєння себе,але що робити якщо 300 праціників ,і кожному за три дні виплатити не вийде

Енгрібьорд 10:06
Тоня, повністю з Вами згоден. Просто у нас, як завжди, більшу вагу мають не закони, а особисті "експертні" думки окремих перевіряючих

Тоня 10:08
Енгрібьорд, бух,я як бухгалтер нараховую вчасно,але не завжди є можливість виплатити за три дні.То як вийти з цієї ситуації

GalinaS 10:08
Тоня, если никто не пожалуется то хорошо,а у нас одна пожаловалась и пришли с инспекционным видвидуванням инспекция по труду, вылезло все, ходили даже в суд (конечно не в пользу бюджетной организации-закон есть закон)никто не принимает особенности бюдж.системы

Енгрібьорд 10:11
Моя особиста думка, що при наявності заяви від робітика та резолюції на заяві начальника, працедавець та робітник дійшли згоди про виплату з/п у інші терміни. Інша справа як то все у нас виглядає на практиці.

GalinaS 10:13
Енгрібьорд,

123 10:13
Енгрібьорд, з таким відношенням зп можна й раз на півроку виплачувати, адже дійшли згоди)))

Енгрібьорд 10:13
Просто з точки зору охорони праці все має платитися вчасно. Крапка.Ні кроку назад. Немає коштів?Не фінансують? Це не привід для несплати.

Аліса 10:14

GalinaS 10:14
123, да все эти заявления до одного места (извиняюсь).Говорю из практики, уже обожглись.Лучше учиться на чужих ошибках!

Енгрібьорд 10:15
123, чом би й ні. Є дві сторони які про щось домовились. Обох це влаштовує. І нема чого туди лізти. Але то так думки в слух. А на практиці так як я писав вище

керр 10:16
Енгрібьорд, і для суду це теж не має значення, має виплачуватись, а такі "Заяви" як умова згідно ст.9 КЗпП є недійсною

Тоня 10:17
Відповідно до параграфу 2 ст. 7 Конвенції № 132 «Про оплачувані відпустки (переглянута в 1970 році)», ратифікованої Законом України від 29.05.2001 р. № 2481-ІІІ, суми, що належать до виплати за час відпустки (частину) виплачуються зацікавленій особі до відпустки, якщо інше не передбачене угодою, яка стосується цієї особи і роботодавця.

GalinaS 10:18
Не забывайте про штрафы на организацию и руководителя(не маленькие)

Тоня 10:18
GalinaS, який штраф?

керр 10:18
так, для оплати відпустки допускається домовленість сторін конвенцією МОП, але "заплатіть за два дні, а не за три " це якось дивно виглядає, інша справа оплатити під час виплати зп

Енгрібьорд 10:18
керр, Ви мене не зрозуміли. Я ж нікого не агітую так робити. Якраз навпаки. Просто на мою думку ця ситуація є дещо абсурдною

Тоня 10:20
керр, заплатили за два дні , як тільки прийшли кошти на рахунок

Юлія 10:20
якщо премія виплачена у вересні за серпень до якого місяця її відносити при розрахунку середньої заробітної плати ?

Л.В. 10:22
Енгрібьорд, ГАННА, щодо системника і монітора- може все-таки дві накладні ? Бо системник- це рах 1014 і кап. видатки ( КЕКВ 3110) , а монітор - 1113 ( поточні видатки, КЕКВ 2210). Чи ГАННА ставить системник на рах 1113 ?

керр 10:23
Юлія, Порядок 100 каже Премії включаються в заробіток того місяця, на який вони припадають згідно з розрахунковою відомістюна заробітну плату.

ОМС 10:24
Енгрібьорд, ми також з заявами практикуємо. І, до речі, рекомендувала інспекція по праці, Ще на попередньому місці роботи, років 10 назад.

GalinaS 10:25
Тоня, Несоблюдение минимальных гос. гарантий в оплате труда в соответствии с абзацем четвертым части второй статьи 265 КЗоТ Украины влечет за собой наложение штрафа на юридическое и физическое лицо — предпринимателя, который использует наемный труд, в десятикратном размере мин.з/п платы, установленной з-м на момент выявления на каждого работника

Тат_яна 10:25
GalinaS, (10.05) как быстро летит время

Л.В. 10:26
Люди добрі, діліться досвідом : хто списував дорожні велосипеди ?

Тат_яна 10:30
Л.В., тоже думаю над этим вопросом... Вроде, только через специальные фирмы, просто на металлолом не пройдет. Да и нету у нас с офиц.приёмом пунктов. ТРАНСПОРТ, блин, нашли. Чего ж не ваытянули из транспорта велики при очередной реформе? У вас какого года и по какой цене?

Наташа 10:33
Л.В., ми здавали на металобрухт, гроші зарахували нам на спецрахунок. свій потім акт списання

Тоня 10:33
Дякую всім

okdasn 10:34
Тоня, це у виключних випадках застосовується

Енгрібьорд 10:37
Л.В., дві чи одна з двома пунктами, то не важливо. Ніщо ж не заважає матцінності з однієї накладної поставити на різні рахунки

okdasn 10:38
тихенько заплатіть за 2 дні, та й забудьте, раз інакше не виходить. Авось пройде

Л.В. 10:45
Тат_яна, у нас з 2012 року ( чи Вам не знать:))) по 900 грн. І стоять вони у нас на 1113 ( ну стали собі та й стоять :))) Половина з них уже на ладан дишуть. Ремонтувать своїм коштом уже всі замахалися . А тепер от ще надвигається !!!! І кому вони там ці недоламки потрібні ( в ОТГ) ? Треба якось списать. А чого не можна, як у Наташі-на метал ?

ОМС 10:47
Л.В., а не можна якимсь "підвідомчим" передать,?

Оксана 10:47
Підкажіть таке питання з'ясувати. Працівник був на лікарняняному з 28.08.2020 по 03.09.2020, я нарахувала за цим листом. Тепер лікарняний продовжується з 04.09.2020 до 25.09.2020 але іншим лікарняним листом. Яким чином мені рахувати другий лікарняний, середню з/п брати, ту що й була в попередньому лікарняному?

ОМС 10:48
Л.В., їм просто легче потім списать. У них обично фірми є, які довідки видають.

8584 10:49
Оксана, якщо це подовження попереднього, то берете середню по першому

Л.В. 10:49
Енгрібьорд, а у нас свого часу куплено комплектами. І тепер от халепа- системник вже тю-тю ( в ремонті сказали, що не варта шкурка вичинки- дорого обійдеться) А все інше( монітор, клавіатура, колонки) нормальне. І як його тепер списать, той системник ? Як визначить вартість його і вартість всього іншого ?

Оксана 10:50
8584, так, подовження. Д обре, дякую

Марина 10:55
Л.В., да никак не спишете.... у меня такие тоже стоят... ждут когда монитор сломается)))))

Тат_яна 10:55
Л.В., у мене також ті що 2012 р. на 1113. А 2005 року не хочете? Ці на 1015 "живуть" Там вже точно й на метел не годні. До того ж пункт прийому має бути офіційним, прийнять по акту й на спецрахунок гроші перечислить. А що наші "нелегали" можуть дать за документ?

Л.В. 10:59
ОМС, ситуація така : нашого району не буде, нашу установу, мабуть, забере під своє крило ОТГ. І все наше майно також. Це Я сама так думаю. А так всі мовчать- скоро вибори і хтозна хто стане головою ОТГ, а від цього багато що залежить... Може, наша робота і наші послуги взагалі не зацікавлять голову ОТГ і тоді хтозна, КОМУ його все передавать :)

Наташа 11:02
Л.В., у вас буде ліквідація установи?

GalinaS 11:02
В Кировограде куча фирм, которые занимаются утилизацией, они и заключение дадут утилизируют и деньги за металлолом перечислят

Л.В. 11:03
Тат_яна, та в нас теж метал приймають якісь сумнівні дядьки... Що, знову шукать десь бозна-де "нормальну" фірму, наймать за свої кревні грузову машину і відвозить, щоб було і з актом і накладною і на спецрахунок...

Наташа 11:03
Л.В., вони самі приїдуть

GalinaS 11:04
Л.В., фирмы сами все вывезут, у них кольцевые заезды по областям.Мы тоже сейчасготовимся к утилизации

Л.В. 11:07
Наташа, як це буде називатись, я не знаю. Я ж кажу - всі поки-що мовчать, а воно вже жовтень за углом і ті кляті вибори... Хоч би їх чи відстрочили чи взагалі відмінили... Тобто, я не знаю, як це буде виглядіть, але ЩОСЬ погане таки буде...

Л.В. 11:09
GalinaS, Наташа, дякую за підказку ! :)) Я від Кіровограда далеко, але ж мабуть і ближче десь є такі фірми, які самі приїжджають, треба просто погуглить.

Марина 11:12
Л.В., это вы о чем??????

Марина 11:13
а у меня такие вопросы по списанию... и по этим фирмам....

Л.В. 11:15
Тат_яна, а чого Ви досі нічого не придумали з тими, що з 2005 ? Якщо вони на 1015, то їх же наче термін зносу 5 років( по документу). А по факту вони через 2 роки вже сипляться, або ще й раніше. Наші ФСР із самого початку щось там все ладили. Та ще по наших дорогах, спаси й сохрани !!!!

Л.В. 11:16
Марина, про велосипеди :)))

SHS 11:20
Добрий день! Надійшла спонсорська допомога - дезинфікуючі засоби. На який рахунок їх зарахувати на 1512 чи на 1812?

N 11:21
882.подвійна оплата по посаді і лікарняний і з-та?

GalinaS 11:22
SHS, есть медпункт-1512, нет-1812

Інна 11:23
СДО у всех нормально работает? несколько дней подписываю бухгалтером, начальником, а печатью захожу - нет файлов или половина сохранилась из подписанных ранее. Было у кого то такое?

Наталка!!! 11:30
Інна, ненормально!!!!!

SHS 11:30
GalinaS, медпункт есть,но єто для общежий и корпуса. Все равно на 1512? Может ли числится на єтом счете у коменданта общежития?

Н.А. 11:31
SHS, дезинфікуючі на 1512, а є пункт чи не має - там чітко прописано.

Н.А. 11:33
Марина, Л.В., в інструктивних матеріалах скрізь написано, що списувати весь комплект, а потім, те що пригодне ставити на облік, а оцінити можна комісією своєю.

AV 11:33
чи є постанова підвищення медикам з 01.09.20? підскажіть дату та номер

Спорт 11:34
у вересні немає індексації?

GalinaS 11:34
SHS, я бы посадила на 1815 если для чужих

Алла 11:35
Марина 11.13 0633684353-це утиль.

Л.В. 11:36
Алла, а в якому місті живе цей номер ?

Алла 11:36
Вони самі приїдуть, заберуть, документацію оформлять.

GalinaS 11:37
Л.В., а Ви в якому?

Л.В. 11:37
Алла, і чим вони цікавляться - металом чи офісною технікою ( компи, принтери, модеми) ?

Л.В. 11:37
GalinaS, Чернігівська обл.

Алла 11:38
Кіровоградська обл. м Олександрія ТзОВ "МЕТ-ТРІУМ"

GalinaS 11:39
Л.В., вам ближче Київські фірми

Марина 11:40
Девочки никого не интересовал вопрос как одна фирма и дефектный акт сделает и напишет сколько в технике каких металлов а потом сама их и примет????? и притом бесплатно.....

Алла 11:40
металобрухт, оргтехніка, побутова техніка акомулятори

Марина 11:40
как по мне сначала надо оценить состояние техники а для этого нанять фирму и это как бы платно...

Марина 11:41
что это за бесплатные услуги бюджетным установам да еще и органам влады???? мне как то стремно...коррупцией не попахивает???? или можно???

Л.В. 11:41
GalinaS, і справді, до нас Київ ближче, ніж Чернігів. А по Києву ні в кого потрібного номера нема, щоб уточнити... а то ось по Чернігову знайшла- пише, що заберуть від 100 кг. А менше ?

Н.А. 11:42
Л.В., погугліть, може щось знайдете

GalinaS 11:43
Мы нашли фирму которая берет все:техника, мебель.пластмасса,лампы-у нее есть лицензия, заключается договор, она делает дефектный акт а после они забирают на утиль.Услуга платная,др.фирма д/б сделать бесплатно, но мы ее не дождались

Л.В. 11:47
Марина, ну по-перше, вони нам заплатять за той метал в кілька разів менше, ніж самі на ньому зароблять. А по-друге, вони, мабуть, знають, що бюджетні установи бідні як церковні миші і вічно стогнуть. А може ще щось. А корупція можлива в будь-якому випадку. Якщо захотіть, можна, наприклад, здати на метал одну важку стару желізяку, а кілька великів

Аня 11:49
У кого то есть проблемы с СДО последние 3 дня?

Л.В. 11:51
(продовження) нормального стану комісії на списання розабрать по домам і кататься :))) Те ж саме і з оргтехнікою- домашній мотлох здать, а з роботи нормальне забрать. Ну це все сміливим і уміючи. А правильні і перелякані ще й з дому на роботу все повиносять ( я про себе) :)))

Наталка!!! 11:52
Аня, та вже нервів не вистачає на те СДО!!! Не можу лікарняні відправити

GalinaS 11:52
Марина, волков бояться-в лес не ходить.Но со старым барахлом нужно расставаться- иначе обрастем

Марина 11:54
Л.В., это точноооо))))) но хотелось бы что то по этому поводу почитать...

Людмила 12:00
СДО вісить точно що нервів не вистачає

ОМС 12:02
Мы только что с СДО распечатали выписку, без проблем

Наташа 12:03
Марина, меня тоже смущает, что одна и та же фирма и дефектний акт делает и забирает на утилизацию

Марина 12:09
Наташа, вот вот.... с чем мне сверить за какое количество металла мне деньги придут? может его там больше???? а кру списание проверяет аж бегом...

Оксана М 12:15
Аня, вчора писало матюки, звернулась в казначейство- зробили,сьогодні тормозе і аутентифікація неможлива ЗАДОВБАЛО!!!

Аня 12:17
Оксана М, а что казначейство делало? Нам просто в помощи отказывают вообще

Оксана М 12:19
Аня, я зробила фото відіслала своїм в групу а вони в область, що робили не знаю

SHS 12:32
GalinaS, не для чужих. Ми коледж, зі складу їх будуть видавати комендантам.

ВІК 12:54
Л.В., до нас з Києва приїжджали з фірми "Спец Утіль"

СПРОТШКОЛА 12:56
який срок використання меблів?Нормативку будь ласка!!!

EVGENIY 13:05
СПРОТШКОЛА, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... -politiki/

Олена 13:10
Підкажіть, надо обліковувать окремо придбанe ПЗ: Office Windows Медок і т.д?

Уляна 13:11
Колеги, підкажіть, якщо працівниця вийшла з відпустко до 6 років 16.05.20 р., то травень 2020 р. включати до розрахунку лікарняних?

Олена 13:11
Включать дні та зпл з 16.05

EVGENIY 13:14
Олена, http://bit.ly/36iTzyK

oksana 13:15
Олена, не треба

Наташа 13:23
Колеги, підкажіть будь-ласка, чиВи вносите договора в ПроЗоро?

Наташа 13:23
маю на увазі ті що без тендеру, до 50 тисяч?

oksana 13:27
Наташа, від 0,01 грн. треба вносити

бух 13:29
по загальному фонду можна купувати за КЕКВ 3110?

Наташа 13:29
oksana, та я то знаю, що треба вносити, так думаю чи всі вносять7

GalinaS 13:29
SHS, 1812

Наташа 13:29
Наташа, і що буде, коли не вносиш?

Марина 13:31
Наташа, у нас казна не пропускает платеж

GalinaS 13:31
Наташа, вносим штраф прописан в законе

oksana 13:31
штраф

свК 13:32
а в Едата не було в законе прописано штраф?

GalinaS 13:32
свК, нет на негои закона нет

Таня* 13:32
Доброго дня! Який період брати для розрахунку відпускних, якщо працівник був у відпустці з 28.08.20 по 21.09.20 (була невикористана відпустка і для розрахунку бралися останні 12 місяців) і тепер знову ітиме у відпустку з 29.09.20 р.?

Наташа 13:33
oksana, в якому розмірі, ні підкажите? (штраф)

oksana 13:33
Наташа, там великі суми

GalinaS 13:35
Наташа, 1 раз-1700, потом 3400

Наташа 13:35
oksana, а нема ніде чіткої інструкції як внести цей звіт

GalinaS 13:36
Наташа, на каждой площадке есть инструкция

oksana 13:36
у різниних майданчиків по різному

Наташа 13:38
GalinaS, держзакупівлі онлайн, не підкажите

Т 13:40
Наташа, там є пошагова інструкція

GalinaS 13:41
план-створити закупівлю-вибір переможця-укладання договору- зміни до договору(якщо є)-виконання договору

Наташа 13:42
Т, а як вона підписана, підкажіть будь ласка

Наташа 13:43
Т, Не "Публікація звіту про укладений договір"?

Т 13:43
Інструкції користувача

ФСН 13:43
Л.В., якщо ще цікавить списання - ТОВ "Держ-Утиль" — Для керівника та головного бухгалтера, з повагою ваш менеджер Анастасія +380935352755

GalinaS 13:44
Наташа, на цьому майданчику є покрокова інструкція (усі етапи 13.41 підписуються ЕЦП) та попадають на Прозоро головну.Якщо не знаєте-звертайтесь до адміністратора май-ка

SHS 13:44
GalinaS, дякую за допомогу

Т 13:46
Закупівля без використання електронної системи

Наташа 13:48
Т, дякую, буду шукать

бух 13:54
по загальному фонду можна купувати за КЕКВ 3110?

Н.А. 14:08
GalinaS, а чому на рах. 1812 дезинфікуючі, а не на 1512 - там чітко прописано, а в 1812 такого не має????

SHS 14:09
Н.А., де саме чітко прописано?

ОМС 14:10
Н.А., де є медкабінет на 1512, де немає на 1812

GalinaS 14:11
Н.А., но они же для комендантов

аліна 14:15
Таня*:Беріть період для розрахунку відпускних :останні 12 місяців, з вересня 2019 по серпень 2020року

GalinaS 14:16
SHS, БЮДЖЕТНА БУХГАЛТЕРІЯ БЕРЕЗЕНЬ, 2020/№ 12

oksana 14:16
Таня*, 09 2019 по 08 2020

Таня* 14:21
oksana, аліна, дякую !!

МАРІЯ 14:27
ВІдрядження або курси підвищення кваліфікації у вересні місяці. Чи проводиться коригування зарплати за 2 попередні місяці для визначення с/денної в зв'яку з підвищенням зарплати з 1 вересня?

Таня 14:30
бух, ні, це спец фонд

марія 14:37
Оновила фіндокументи остання версія була 15.09.2020 коли фінакнсові зобовязання в альбомному форматі роздруковується , а казна каже чому то так а не книжному

Ніна 14:37
Доброго дня, купили мікрохвильовку через інтернет- магазин вартістю 1200,00 грн., сума доставки Новою поштою - 130,00 грн. Я правильно розумію, що 130,00 віднести треба на КЕКВ 2240?

Аня 14:39
подскажите при сокращении статной ед. выплачивается оклад или ставка з підвищ?

Наталка!!! 14:41
Ніна, правильно. Чому вони доставку не включили у вартість?

SHS 14:42
GalinaS, вибачте, але немає можливості виписувати журнал.. тому не можу подивитись статтю. Можете написати документ, в якому це написано

Наталка!!! 14:43
марія, так фін. та юр. друкує в альбомному варіанті, платіжки в книжному.

GalinaS 14:43
Аня, средняя з/пл

Ніна 14:44
Наталка!!!, дякую, в рахунку двома строчками написано

Л.В. 14:45
ФСН, дякую ! Ще цікавить, будь воно неладне ! :)))

ОМС 14:47
Л.В.,

GalinaS 14:47
SHS, порядок 1219.Но в журнале пишут если есть медкабинет-1512,нет-1812.Выбор за Вами.Не будет ошибкой любой из этих.Статья Юлии Крот.А вот по списанию 8013 или 8113

SHS 14:51
GalinaS, медкабинет есть. Но єто ведь старанно , если у коменданта будут числится "Медикаменти та перев/язувальні матеріали". Аптечки которіе у комендантов числятся на 1812

бух 14:53
Є два рахунки, можна дізнатися якось, який саме буде для сплати оренди районній раді?Можливо якісь саме цифри вкажуть н а це?

ОМС 15:01
SHS, ну тогда и вешайте на 1812, что вас озадачило?

AV 15:03
де написано що річний план закупівель та зміни до нього затверджує УО

GalinaS 15:19
SHS, я выше написала ошибкой не будет любой из них

777 15:25
AV, ст 11 п. 10 пп 5 улюбленого закону

GalinaS 15:28
777,

КАТЯ 15:33
Який код доходу обрати для оприбуткування дров, які утворилися від списання столів?

Тетяна 15:35
Як виплатити грошову витнагороду педагогічному працівнику ст.57 Закону україни , коли педагог працює у ЗДО на 0,5 ставки вихователем та 0, 5 ставки практичним психологом. Дякую.

Рая 15:37
Підскажіть, коли почнати вирлату заслуженого працівника, після видачі посвідчення, чи можна раніше?

GalinaS 15:42
как оплачивается работа не предусмотренная посад.инструкцией?Я бухгалтер, додатково я и плановик и юрист и кадровик и е-дата и прозоро ну вак мы все.Даром?

Новичок 15:46
Добрый день, подскажите пожалуйста, включается ли при расчете средней зп за 2 мес. доплата за работу отсутствующего работника?

Тат_яна 15:47
GalinaS, ну оно же всё связано между собой, а кто ёще будет делать? И вообще, вы, бухгалтера, аж никак не перегружены. Ну, зарплату посчитала - и всё!

AV 15:48
777,

Л.В. 15:49
Тат_яна, Ви часом не керівник вже ? Щось Ви подозрітєльно директорськими словами говорите :)))

ОМС 15:50
Тат_яна, аванс и зарплату. Работам 2 дня в месяц!!!! То ли дело другие работники, голову не поднимают

AV 15:50
КАТЯ, 25010400

Новичок 15:53
Пожалуйсто, вопрос 15,46??

GalinaS 15:53
просто у нас собрались забирать деньги по 2111, т.к.мы проели за 8 мес.за счет вакансий, но работать так за оклад не хочется, на сл.год хотели заложить доплату за доп.объемы работ-говорят нельзя,т.к.таких должностей в штатном нет

керр 15:53
Новичок, да

Л.В. 15:53
ОМС, отож ! Сидимо тут, теревенимо ... Вільного часу завалісь. А люди потом сходять від роботи

Новичок 15:54
керр, спасибо большое, даже если доплата была только один месяц?

Тат_яна 15:54
Л.В., опыт однако... И не только директорскими, а работники так же само про нас думают. Когда пытаешься объяснить, почему аванс по разному в разные месяцы, "ой, я не думала, что так сложно.ладно, давай распечатку, я посмотрю" и чешут по знакомым

oksana 15:55
Новичок, включається

GalinaS 15:56
Тат_яна, а нам говорят-зачем делаете чужую работу?не делайте.А кто ее будет делать?

керр 15:57
Новичок, і якщо один день

Тат_яна 15:58
GalinaS, надо было использовать . Или руководитель "зажал" ?

Тат_яна 15:59
А за доп.объём работ - только если есть вакансии, это обязательное условие

ОМС 16:00
Новичок, Постанова КМУ №100

Новичок 16:02
керр, oksana, спасибо большое!!!

бух** 16:12
кто-нибудь работает сейчас в сдо? что-то сканкопии не присоединяются...

Наталя т-ц 16:13
бух**, может у вас размер привішен. у меня только что грузились

Л.В. 16:13
Тат_яна, а Ви також і УО ? Безплатно ? Ну тоді я тут взагалі як принцеса- кадрову роботу робить директор, юридичну десь так - 50 на 50, е-дату я за щось страшне не вважаю ( ну за неї яка відповідальність ? ) , а от від УО поки що відморожуюсь ( бо нема грошей мені на доплату за неї :))) А безплатно я не хочу, бо штрафи великі.

Тат_яна 16:15
Л.В., пошти похожі, не УО !

бух** 16:16
Наталя т-ц, спасибо. но у меня почему-то при нажатии выберите файл ничего не происходит

GalinaS 16:17
Тат_яна, использовали, теперь из 4 кв.собрались у нас их забрать а тут повышение окладов, ковид.Говорят незаконно использовали деньги с вакансий, не надо было их трогать.Первый раз с таким столкнулась, зо лет из практики жили за счет вакансий

GalinaS 16:20
Л.В., если вы морозитесь то кто то же делает работу по закупкам?У нас таракан побежал, телефон не работает, катридж закончился-все бегут в бухгалтерию

Л.В. 16:21
Тат_яна, у вас знайшовся інший козел відпущення ?:))))) Ну справді, нащо воно нам здалося ? Заробимо штрафу, то за рік на нього не назбираємо. Хоч питається в задачі- ЗА ЩО там ті штрафи- за нашу тормознутість чи необачність ?

oksana 16:22
GalinaS, це не тільки у вас так

oksana 16:23
бухи за все мають відати

GalinaS 16:24
Вот я и спрашиваю-у кого как стимулируется доп.работа

Л.В. 16:25
GalinaS, а никто не делает. І я не буду. Ото зберемось із зарплати та й купимо паперу чи ще що треба. Так само заправка картриджів... Думаю, так мені може дешевше обійтися, ніж одній мені штраф заплатить :)))) А за телефони-таракани хай начальник відповідає- він за все це отримує відповідні гроші ( якраз у 2 рази більше, ніж я)

Яна 16:26
ОСВІТА. Отримано підручники безплатно, оплачуємо доставку. Як оприбуткувати? Через натуральну форму чи як міжвідомча передача.

777 16:26
Л.В., а комунальні?

Л.В. 16:28
Правда, поки-що наші "закупки" були із карманних грошей. А ось треба купити талони на бензин і подарунки дітям у листопаді і в грудні. Тут вже й зарплати моєї не вистачить. Прийдеться все-таки призначать УО. Але однак безплатно НЕ БУДУ !

Л.В. 16:29
777, та це ми відшкодовуємо орендодавцю, тобто, це мимо прозоро.

777 16:30
Л.В., повезло

Тат_яна 16:31
GalinaS,(16.17) могут вменить НЕРАЦИОНАЛЬНОЕ использование, а не незаконное. А это же совсем другая история!

Катя 16:33
Якщо товар одержано на установу благодійно, є договір, накладна і акт - це ж первинні документи. І ця установа повинна оприбуткувати товар як надходження в натуральній формі? Інша установа ж не має права оприбуткувати цей товар?

Таня 16:34
Добрый день. Помогите пожалуйста разобраться как хоз.способом построить навес и сразу его списать на затраты. Возможно ли так сделать? Спасибо.

Таня2 16:40
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи потрібно вести картки аналітичного обліку відкритих асигнувань, касових та фактичних видатків, якщо надійшла благодійна допомога у вигляді товарів та послуг?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”