Де заставки з календарем роб часу на жовтень, відкриваю , знову бачу вересень
Марина 08:13
Всем привет)))
Альона 08:19
у мене все нормально з заставками) доброго ранку
ОМС 08:21
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!
Светік 08:26
Всім доброго ранку де подивитися на яку дату здавати квартальний
Светік 08:26
раніше був календар зараз нету
Светік 08:27
777 08:29
Светік, то може шось чи хтось підвиса? в нас є календар
Марина 08:31
Светік, в е звитности смотри
рц 08:45
Доброго ранку, колеги! З першим жовтневим Вас днем! ОМС, радості немає меж, вчора з.п. провели.
EVGENIY 08:48
Доброго ранку )) Всім гарного дня!
юля 08:49
Добрий ранок))Підскажіть як правильно зробити Ми бюджетна організація здаємо в оренду нерухоме майно через держ майно, балансова вартість нуль,знос також нуль.орендар зробив висновок оцінку про вартість майна, чи можу я на підставі цього висновку майна дооцінити і провести по головній книзі Дякую
EVGENIY 08:57
юля, це фантастика, як це знос нуль? І вартість нуль? Є первісна вартість де вона? Що таке балансова вартість? це залишкова типу?
юля 08:59
Балансова вартість у нас є 580тис а залишкова нуль
EVGENIY 09:01
юля, Тобто, суб'єкт державного сектору може, а не зобов'язаний здійснювати переоцінку основних засобів за наявності визначених умов.Подробиці:
EVGENIY 09:02
юля, встановіть ліквідаційну і не будете мати проблем, зробите переоцінку і буде у вас ще купа питаннь
ОМС 09:04
рц, От бачите!!! Тільки фінансові реєструйте зараньше, щоб не падать в обморок!
Валентина 09:04
Доброго дня колеги. Питання: з вини працівника виникла перевитрата палива на автотранспорті. Він повертає паливо з чеками, які проводки зробити?
НН 09:05
EVGENIY: Доброго дня!Працівника прийняли за сумісництвом (основне місце роботи в іншій установі) 01.09.2020р.а 14.09.2020 він пішов на лікарняний.Як правильно розрахувати середню зарплату для оплати лікарняного?
EVGENIY 09:07
НН,
юля 09:08
EVGENIY, Дякую!!!
1****** 09:10
Добрий ранок, потрібно списати МШП, використовувати акт списання форми №3-2?
1****** 09:11
чи згідно наказу №818?
Наталія 09:18
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, проводки при уцінці землі
EVGENIY 09:18
1******,
EVGENIY 09:21
Наталія, пункт 1.24
Оксана 09:35
Добрий ранок! Потрібно дати працівнику довідку про доходи включно з вереснем місяцем. У вересні працівник був на лікарняному та у відпустці. Відпустка перехідна починається у вересні закінчується у жовтні.Чи входять до довідки про доходи лікарняний по соц.страху нарахований, але невиплачений і відпускні нараховані наперед за жовтень місяць?
aby 09:41
всем до брое утро
фин 09:42
мой англ. бесподобен)
Діна 09:49
добрий день. у мене не підтягаються форми бюджетної звітності у є-звітності. це я одна така?
сергій 09:49
Діна, у мене форма 2 пуста без даних
Діна 09:52
сергій, у мене так само
Оксана 09:54
сергій, Діна, ще казначейство не оновило дані
Єва 10:01
Добрий ранок . Скажіть хто працює з ДК. Хотіли зробити Звіт про надходження та використання коштів загального фонду (форма N 2д)за дев'ять місяців 2020 року , а в ПЗ "Є-звітність" дані не підтянуло. Вручну вводити?
1****** 10:06
EVGENIY, дякую
ОМС 10:25
Какие вы все быстрые, казна за вами не успевает
Енгрібьорд 10:31
Єва, чекайте. може до кінця дня буде тянути
ГАННА 11:06
Скажіть будь ласка ті працівники, які працюють по контракту на період дії карантину рахуються до штатних???
ГАННА 11:07
Як подати договір на приєднання в податкову через електронний кабінет?
Марина 11:19
ГАННА, щас
Марина 11:21
ГАННА, J1392001 єто номер заяви на директора. потім я к прийде квітанція що прийнято надо на бухгалтера J1391103.
Марина 11:22
ГАННА, в ррестре отчетов в ДПС вроде....в инше..
Марина 11:22
ГАННА, для директора выбирали период месяц текущий... а для буха период квартал
Тетянка 11:40
підкажіть як показати в м/о 2 відновлення касових?
Інна 11:40
Єва, аналогічна ситуація. В Є звітності формує пусті звіти, дані не підтягуються.
EVGENIY 11:40
Тетянка,
EVGENIY 11:41
Тетянка, там в відео я прям показував
Тетянка 11:41
EVGENIY, дякую)
Тетяна бюджет-освіта 11:59
Добрий день! Поступив листок непрацездатності вчителя ,який перебував на самоізоляції ,він є зовнішнім сумісником з погодинною оплатою праці.Як оплатити ?Подробиці:
Зіна 12:02
Добрий день! Підскажіть, будь ласка. Відрядження було у вересні, чи треба зп за серпень та липень індексувати у зв"язку з підвищенням тарифних ставок?
Т атьяна М 12:03
Подскажите пожалуйста! Гимназия по КЕКВ 2240 проплатила за изготовление проектно-сметной документации на установление противопожарной сигнализации! в сумме 46000 грн. Увеличивать ли стоимость ОС или отнести на расходы!! Хотелось бы отнести на расходы!?
ЛюдКа 12:11
Всым привыт!!!!!!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!
Марія 12:17
Ліквідація установи Що робити з декретчиками
ЛюдКа 12:38
Дівчата, ви що баланси 1-го робите????????????
Діна 12:43
ЛюдКа, так)) баланс готовий, форми не підтягаються((
ЛюдКа 12:53
Молодці, а я 5-6 здам
Енгрібьорд 13:03
ЛюдКа, ну, я 1 теж не здам, але хотілосяб хоч форми попідтягувати,. КПК багато, ще й 2 бюджети. Тим більше, що я налаштувався "балансити", а воно не працює
Тася 13:08
Смачної кави всім!Підкажіть,будьласка,по якому КЕКВ сплатити борг(недоїмку) по ЄСВ?
Валентина 13:20
Тася, не зрозуміла. Якщо це борг, то платіть як платили ЄСВ раніше. Ви ж просто його не доплатили.
Бух 13:36
Тася, 2800
Бух 13:37
Для пені, штрафів
рц 13:38
Як гадаєте, чи прийме система ЄСВ, якщо він буде підписаний не керівником, а підписантом?Щас там договору вже не потрібно.
Тася 13:42
Бух, а недоїмка теж?
Енгрібьорд 13:46
Тася, недоїмка це прсто красива назва для заборгованості. До чого тут пені і штрафи
Тася 13:48
Енгрібьорд, то значить 2800?А якщо у призначенні вони пишуть *140 це як заборгованість минулих років.А це 2120?
Енгрібьорд 13:48
Тася, дивіться що платите. ящо просто борг, то з 2120, якщо там є пеня або штрафна санкція то з2800
Тася 13:50
Енгрібьорд, штраф і пеня стоять нулі....Просто сума боргу,в т.ч.недоїмка
Енгрібьорд 13:52
Аліса 13:53
У кого сформавана бюджетна звітність в Є-звітності?
Енгрібьорд 13:53
Аліса, цифри не тяне
Аліса 13:53
Енгрібьорд, да пусто
Енгрібьорд 13:54
Аліса, то у всіх так. чекаємо. може до завтра виправлять
Аліса 13:54
Енгрібьорд, дякую, буду чекати.
ОМС 14:03
Енгрібьорд, підкажіть будь-ласка як роздрукувать платіжки з СДО. Виконавиця у відпустці, а ми щось не второпаємо
Таня2 14:07
Добрий день. Ми отримали основний засіб як благодійну допомогу. Підкажіть будь ласка чи обов'язково укладати договір з благодійником чи достатньо акту приймання-передачі?
ГАННА 14:23
Марина, треба заходити під ключами директора, щоб зробити на директора чи можна зайти ключами бух, а підписати директором?
Марина 14:29
ГАННА, да
ГАННА 14:41
Марина, вибиває помилку, як можна двома підписами підписати зразу?
ОМС 14:44
Енгрібьорд, уже роздрукували. питання не актуальне
МАРІЯ 14:58
Особа працює прибиральницею на 0,5 ставки. Отримує загальну податкову соціальну пільгу. З 01.10.20р. влаштувалася в іншу організацію за сумісництвом на 0,25 ставки. Чи потрібно за основним місцем роботи надавати податкову пільгу чи ні. Якщо ні то що працівниця повинна відмовитися від ПСП за заявою?
Ольга 15:03
Колеги сьогодні працівник приніс лікарняний підскажіт ь 1. вересень місяць включаю а як ті дні що був на лікарняному 2. чи потрібно здати ЄСВ за вересень на днях щоб фонд прийняв заявку-розрахунок
МАРІЯ 15:07
Ольга: Лікарняний за який період?
Ольга 15:08
МАРІЯ, з21 по 28.09
МАРІЯ 15:10
Ольга: А де він був 29 та 30? Ви вже нарахували зарплату за вересень?
Ольга 15:12
МАРІЯ, дорахую у жовтні за 2 дні, по телефону сказав що лікарняний по 30.09 а приніс по 28.09 ( з директором договорився а бухгалтеру забули сказати)
рц 15:18
де відображається заборгованість .в ф 7, якщо зареєстровані зайві зобов*язання.
Виктория 15:19
Здравствуйте!!! Очень важно!!! Помогите пожалуйста))) 18.09.2020 прошла квалификация победителя и принято решение. Торги были по бензину. 30.09.2020 заключен договор. Можем ли мы по гарантийному письму взять часть бензина до того как нам дадут накладную и мы оплатим.
ОМС 15:21
Виктория, это ваши отношения с поставщиком. Как они решат, так и будет
Виктория 15:24
ОМС, А как отразить это в учете?
сільрада 15:32
Купуємо Бензокосу для потреб сільської ради за КПК 0116030 (Благоустрій), чи 0110150 ???
Енгрібьорд 15:41
Е-звітність почала тягнути цифри. Возрадуємося браття та сестри!
Виктория 15:43
Здравсвуйте))) Енгрібьорд, 15:19 и 15:24 Что посоветуете?
Лера 15:55
Таня2, достаточно заявления от благотворителя
Олена 16:00
комусь давали на ковид територіальній виборчій, за яким КПК?
Таня2 16:10
Лера, спасибі
МАРІЯ 16:41
працівник за основним місцем роботи мав податкову соціальну пільгу загальну, З 01.10.20 влаштувався на роботу за сумісництвом на інше підприємство. Чи може він користуватися податковою пільгою за основним місцем роботи?
ВОМС 16:42
Педагогічне навантаження вихователя по супроводу дітей до школи.
AV 16:43
МАРІЯ,
МАРІЯ 16:48
AV : якщо взяти основну роботу і роботу за сумісництвом, то пільга не виходить, тощо працівник за основним місцем роботи повинен відмовитися написавши заяву, чи як. А якби ми не знали, що він влаштувався за сумісництвом?
МАРІЯ 16:51
AV: за основним місцем у нього виходе право на пільгу, то її надавати і надалі?
Ната 16:54
МАРІЯ, пільга передбачена тільки за одним місцем роботи і працівник сам обирає, за яким він нею буде користуватися. Ви не повинні знати, чи користується на іншому місці роботи він пільгою чи ні. Відповідальність лежить тільки на працівнику. В заяві на надання ПСП є пункт
Ната 16:54
"мені відомо, що пільга застосовується тільки за одним місцем роботи" він ставе підпис під заявою і тим самим бере на себе відповідальність
МАРІЯ 16:58
Ната: я розумію, що тільки за одним місцем. І в нас воно основне. Тому ми і надаємо цю пільгу. А тепер він влаштувався ще і сумісником. Разом коли порахувати то пільна не виходе. Чи не повинен сам працівник відмовитися, чи заробітна плата за сумісництвом не береться до уваги і відмови працівника не повинно бути?
Ната 17:03
МАРІЯ, сумувати дохід з двох місць роботи не треба. 169.2. Вибір місця отримання (застосування) податкової соціальної пільги.169.2.1. Податкова соціальна пільга застосовується до нарахованого платнику податку місячного доходу у вигляді заробітної плати тільки за одним місцем його нарахування (виплати).
Ната 17:05
в кодексі мається на увазі дохід за одим місцем роботи а не сукупний дохід зі всіх місць
Ната 17:05
на сумісництво не звертайте уваги, є заява на пільгу по вашій організації - застосовуйте
Ната 17:06
до нас колись дзвонила податкова, і сказала що працівниця порушила право застосування ПСП. В нашій організації користувалась пільгою і паралельно в іншій
Ната 17:07
це вже справа податкової, контролювати застосування псп
AV 17:07
Ната,