Архів чату за 30.10.2020

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 151 раз
Подякували: 1402 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ОМС 08:14
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО)))

Ольга 08:14
Добрий ранок! Всім гарного дня

Анатолій 08:41
Всім доброго ранку, та гарного дня.

Інна 08:42
Доброго ранку! приємної п'ятниці=)

Анатолій 08:42
Дайте посилання на ФОРУМ де можна почитати як через СДО оплатити лікарняні, тобто без Юр і Фін зобовязань.

Світлана 08:44
Доброго ранку! Гарного дня! Нехай ніхто і ніщо не зіпсує Вам настрій!

Валентина 08:44
На якому сайті можна скачати Логіку

GalinaS 08:49
Доброго ранку!Усіх соціальних працівників та причетних до них з наступаючим святом!

Елена ТЦ 08:52
GalinaS, приєднуюсь, всіх працівників соціальної сфери зі святом!!!!

фархад 08:55
Анатолій, арм клієнт , імпорт документів, тип файлу дбф дксу , імпортуєте, і вони з'являються в розділі введені документи

EVGENIY 09:04
Доброго ранку :) Приєднуюсь до привітань ))

EVGENIY 09:04
Анатолій, https://bit.ly/3hQs98L

EVGENIY 09:05
Валентина, viewtopic.php?f=187&t=10716

Анатолій 09:09
EVGENIY, фархад, ДЯКУЮ.

Анатолій 09:12
EVGENIY, що зробити, мені пише: "У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів."

GalinaS 09:15
Анатолій, а Вы под кем заходите?

EVGENIY 09:19
Анатолій, зареєструватися на форумі, це безкоштовно і не боляче

ОМС 09:19
С праздником, социальная сфера))))

Новенька 09:20
Добрий ранок. На який рахунок оприбуткувати кліше печатки, придбане для заміни через зміну назви установи? На 1812?

EVGENIY 09:20
Новенька, це запчастина

Світлана 09:21
Я на 1113 занесла (кліше штампа).

GalinaS 09:25
Світлана, о нет-это же резинка!

Новенька 09:28
EVGENIY, дякую. Хотіла оприбуткувати на 1515, трохи сумніваюся через опис в плані рахунків призначенийсубрахунок "Запасні частини".

наталі 09:29
Доброго дня! Хто знає,токени з КЕП для всіх бюджетніків обовязково з 07.11.2020р.

Світлана 09:30
GalinaS, так мені порадили, япоки новенька в цій сфері, тому не знала, що на 1812 теж можна.

Світлана 09:32
GalinaS, потім зі списанням, напевно, мороки...

Оксана М 09:34
Доброго дня всім.Секретар сільської ради (яка об'єднується) забажав піти у відпустку, яку раніше не добув(15)днів,перша сесія об'єднаної громади має відбутися до 14.11.Що робити? Не надати відпустку не маємо права .

GalinaS 09:39
Світлана, треба було посадити на 1515, а потім списати на 8013 в момент заміни старого кліше на нове

Світлана 09:41
GalinaS, дякую, запишу на майбутнє.

марія 10:03
Добрий день Який розряд Адміністратора чергового

ГАННА 10:04
як додати додаткову угоду в прозоро

GalinaS 10:09
ГАННА, заходите в укладені договори, находите договір там є вкладка "зміни"

новенька 10:14
прийняли на участок закупівель і ніхто нічого не підказує,може найдеться хто-небудь серед вас,підкажіть будь ласка з чого починать ,якщо закупівля до 50000 грн.Я розумію,що це закупівля прямого договору,але все одно,які кроки треба зробити,з чого починати.А ще як треба заповнювати протоколи і коли.Будь ласка допомож,а інакше мені прийд. звільнятися

GalinaS 10:16
новенька, до 50000-звіт без застосування ел.процедури-це звіт про укладений договір.Як його опублікувати-заходьте на свій майданчик там є покрокова інструкція

бухг 10:29
Оксана М, надати відпустку, тільки шоб влізла др 1 сесії, бо далі в неї закунчуються повноваження, остальні дні- виплата компенсації, Ще з кимось проконсультуйтесь,,

А 10:32
Всім привіт,хто має відношення до соц.сфери зі святом Дня працівників соціальної сфери,міцоного здоров'я,наснаги,терпіння

А 10:33
Підкажіть,терцентри,кого повідомили про ліквідацію,чи приєднання чи інше?

EVGENIY 10:41
Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбуці https://www.facebook.com/buhgalter.com.ua

Вікторія 10:45
Приєднуюсь до привітань працівників соціальної сфери, бажаю всього найкращого. Підкажіть як правильно виставити звіт про відрядження на Є-дату, а точніше суму обягу видатків показуємо наростаючим з початку року чи тільки за 3 квартал 2020?

GalinaS 10:49
Вікторія, за 3 квартал там так і написано

ОМС 10:53
бухг, десь читала (мабуть в Законі про відпустки), що людина, яка звільняється може спочатку відбути відпустку (має на це право), а потім звільнитися. Думаю, що вона має на це право,

Л. 10:57
Підкажіть, що відомо про центри соціальних служб?

Вікторія 11:05
GalinaS, дякую .

Васа 11:13
У нас злиття ЦСССДМ з тер.центром.Створюють Центр надання соціальних послуг.

Елена ТЦ 11:20
Васа, а вы какая обл.?

Васа 11:24
Чернівецька обл.

Л.В. 11:25
Зі святом, соціальна сфера ! Благополуччя всім нам у всіх його проявах ! І що б там не відбувалось - ліквідації-реорганізації і т.д.- нехай це не заважає нам залишатись урівноваженими і і навіть щасливими. Будьмо щасливими всупереч всім негараздам !!!

Оксана 11:26
Л.В., дякую!!! Всіх причетних зі святом! Сьогодні святкуємо

ОМС 11:31
Оксана, Ми йдемо до вас!!!)))))

ОМС 11:31
Л.В.,

meri 11:35
Чи обов'язково при закупівлях без використання електронної системи на суми до 50 тис. робити план закупівель? Чи достатньо самої закупівлі і звіту?

Ната 11:38
Доброго дня. підкажіть будь ласка, працівника прийнято було на 3 розряди більше ніж потрібно було в минулому році. Чи потрібно йому повертати в установу надмірно виплачену заробітну плату?

новачок 11:39
Доброго дня! Підкажіть новачку:при проведенні натуроплати підкладати додаток 26 чи 27?

GalinaS 11:44
новачок, 26

GalinaS 11:45
meri, Вы без плана не сможете опубликовать Звит- они привязаны друг к другу и ссылка идет на № плана

dio87 11:46
Підскажіть проводки по придбанню по рах.1113

новачок 11:48
GalinaS, дякую!

meri 11:49
GalinaS, дякую

EVGENIY 11:49
dio87, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... bannya-oz/

dio87 11:51
EVGENIY, дякую!

Олена 11:56
новенька, починайте з матчастини)) без цього ніяк. Друкуйте закон і з маркером читаємо разів 5, виділяючи найголовніші моменти. Потім переходимо на сайт прозоро інфорбокс і вивчаємо рекомендації по оформленню план-оприлюдення-договір-звіт. Без знання нормативки Вам ніхто не зможе підказати. Бо буде розмова глухого з німим.

Олена 11:57
meri, ? як без плану. Ви шуткуєте?

ОМС 11:58
Ната, виновен же не він, а ви. Якщо згоден повернути, то хай повертає. При перевірці за рахунок виновного. Я маю на увазі виновним не вас особисто

ОМС 12:00
Ната, або утримайте за наказом керівника

GalinaS 12:05
ОМС, тільки за письмовою згодою працівника

ЛюдКа 12:13
Всым привіт!!!!! Гарного дня та позитиву!!!!з п'ятницею!!!!!!!!

ОМС 12:28
GalinaS, да

Оксана М 12:37
бухг, дякую, але в мене є ще питання ,чи виплачують зараз винагороду держслужбовцям (а в мене секретарю с/р ) за сумлінну безперервну працю більше 10 років,бо секретар довбе мене вже півроку (я знайшла що ця пост. втрат. чинність№212 від24.02.2003р) чи може є якась ін. підстава

ОМС 12:47
Оксана М, я точно не впевнена, але здається у 2014 році це відмінили, коли багато чого поміняли в цілях економії бюджетних коштів. Чекайте, може хтось знає краще і прокоментує. Ми ОМС, ви ж також по нашій постанові працюєте?

ОМС 12:59
Оксана М, я працюю на цьому підприємстві 9 років. При моїй памяті таку винагороду платили 1 раз і дуже давно. Хоча кожного року є працівники, які б мали право на таку винагороду. Дуже модикована ваша секретарка

oksana 13:05
Оксана М, вона в 2014 відмінена

ОМС 13:33
Оксана М, КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВАвід 1 березня 2014 р. № 65 п.11

ОМС 13:35
Оксана М, пункт 11 (заходів)

керр 13:43
Оксана М, таке питання регулював закон про держслужбу (стар.редакція) з 01.04.2014 р. статтю про таку виплату з того закону виключили. Чинний закон про держслужбу такого не передбачав і не передбачає

ОМС 13:46
керр, похоже, що Оксана М нас уже не читає

Бухгалтер ЗП 14:12
Підскажіть, будь ласка, в Медку, не можу відправити коригуючий звіт ЄСВ за 2012 р, квитанція пише, що відсутній сертифікат підпису головного бухгалтера, а за 2020 рік відправляє, що мені зробити, щоб звіти були прийняті?

Олена 14:28
У мене сектор з 2 осіб. Кого мені вписувати головою інвентаризаційної комісії по списанню матеріалів?

Оксана М 14:38
ОМС, Вибачте відійшла на хвильку і інт.пропав,я вдячна Вам за допомогу, а секретарка і правда "розумна", вичитує з якоїсь книжечки а нам (мені і голові )не показує.Слава Богу ,що вже п'ятниця , можна починати посилати всіх до лісу

Лена 14:49
Добрий день. така ситуація склалася, що невчасно назначили вислугу років працівнику культури (завідувачу), потрібно з 01.01.2018р. Я тепер вирішити це питання, якщо почали виплату з жовтня 2020р.? що з тим періодом, за який було пропущено?

керр 14:51
Лена, строку давності на належну заробітну плату не передбачено, у наказі має зазначатись період з якого виплачувати

Лена 14:52
керр, дякую

AV 15:37

AV 15:38
питання по інвентаризації. колись зустрічався НПА по строкам проведення інвентаризації. зараз не можу знайти. підкажіть № та дату

EVGENIY 15:42
AV, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... obovyazan/

AV 15:45
EVGENIY, дякую

EVGENIY 15:58
Друзі підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбуці https://www.facebook.com/buhgalter.com.ua

Аня 16:15
Якщо дали кошти по КЕКВ 3132 (кап ремонт) чи можна закупівлю провести окремо на товар (обладнання) і окремо на послуги з його встановлення?

Наташа 17:01
Аня, дивиться інструкцію з використання КЕКВ. Чи це підпадає під ваш випадок

Анжела 17:30
доброго дня де можна підглянути і встановити термін експлуатації основного засобу?

EVGENIY 20:11
Анжела, ось тут https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... -politiki/

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”