Архів чату за 08.06.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Гуля 08:21
Дорий ранок . Всі на каві

GalinaS 08:37

Любов 08:41
Доброго раночку)) Смачної кави всім.

ЛюдКа 08:46
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

ЛюдКа 08:48
Черкаська чекаємо дощ....

EVGENIY 09:13
Доброго ранку )) Всім гарного дня

Наталка 09:29
Доброго ранку! Сьогодні сонячно)))))

Оксанка 09:36
Добрий ранок! Зранку було сонячно, та вже хмари наступають...Всім легкого дня та успіхів у роботі)

Елена 09:46
Доброе утро!!! Всем отличного настроения на рабочую неделю!!!!!!! Подскажите - какое число финансирует ФСС???

Ольга 09:48
Елена, 14-15.04

EVGENIY 09:58
Елена, http://joxi.ru/v293blMHp57Q5r

Наталя т-ц 09:59
Всім доброго дня!!! В Одесі жаріща, але з дощем)

Наталія 10:00
Доброго дня! Колеги підкажіть будь ласка, здано звіт єсв заледве, прийнято, заходжу на портал ПФУ, формую ОК-7, нарахована зп є, страхового стажу нема.Було в когось таке?

Бух. 10:22
Наталія, це у багатьох так.

Ірина 10:24
Наталія, теж немає. Зателефонуйте у пенсійний

Ірина 10:25
Доброго дня! ДПС згідно Заяви повернуло помилково перерахований ВЗ. Підскажіть будь ласка проводки...

Одеса :) 10:33
EVGENIY, Дякую!!!!!!

Тат_яна 10:34
Добрый день!

Тат_яна 10:35
Ірина, всё-таки вернули переплату?

Олена 10:37
Печатку ставити на баланс з ПДВ чи віднімати?

Наталія 10:43
Дякую.Гарного Вам дня!

Ірина 10:46
Тат_яна, зателефонували з ДПС, приняли Заяву. Обіцяють перерахувати

Тат_яна 10:48
Ірина, молодец, поздравляю!

Елена 10:52
Доброе утро, помогите,пжл. Такая ситуация: договор на питание, по возвратной наклодной поставщик вернул деньги за товар, если я посажу эти деньги юридически не увеличу ли я сумму договора ?? Или надо посадить финансово согласно возвратной накладной ?? Как правильно сделать, подскажите, пжл. Спасибо

таня 10:56
доброго дня. наша спортшкола купила мяч волейбольний вартістю 1500 грн, на який рахунок віднести його 1812 чи 1113, дякую

ОЛЬГА 10:59
Хто подавав звіт ЄСВ з типом "Уточнюючий". Помилка за минулий період 4 квартал 2020 року не відобразили суму лікарняних.

EVGENIY 10:59
Ірина, 2313 6311 і відновлення каси це 2313 (кекв 2111) 2313 (кекв 0000)

EVGENIY 10:59
Олена, якщо платник пдв то без пдв, якщо не платник то з пдв

Юлия 11:01
Добрый день!Посоветуйте, пожалуйста, может кто пользуется хорошей программой для ведения бух.учета в КНП?

EVGENIY 11:11
таня, цікаве питання, наче і не ІНМА і наче і не МШП )) Багато хто скаже що це ІНМА, клеїти на м'яч номенклатурніий номер якось тупо! Я все ж таки думаю це МШП, хоча і коштує багато! Але і ІНМА не назвешь!

Наталя т-ц 11:11
Елена, вы восстанавливаете только сами деньги, юридические и финансовые на эту суму у вас уже списаны с договора. если хотите эту сумму вернуть обратно в договор,то нужно снова садить юрики на эту сумму

Ир 11:14
Добрый день!Посоветуйте, пожалуйста!!

EVGENIY 11:15
Ир, Советую квас ))

Наталя т-ц 11:15

Наталя т-ц 11:16
Евгений нас всех накажет за такие советы,если это не Фит))))))))))))

Ир 11:17
Добрый день!Посоветуйте, пожалуйста!Чи потрібно в казну подавати натуру довідку, якщо нам передає частиину майна в оперативне управління сільська рада(ОТГ).Ми відділ ОТГ.

Ир 11:18
EVGENIY,

Елена 11:19
Наталя т-ц, спасибо Вам большое за помощь

таня 11:20
EVGENIY, дякую, гарного дня

Юлія 11:35
підскажіть, будь ласка, як нарахувати індексацію, якщо у працівника МЗП?

Наталя т-ц 11:43
Юлія, індексація входить до МЗП

EVGENIY 11:47
Наталя т-ц, ФІТ пока для КНП не подходит, поєтому я не так строг )))

Юлія 11:49
Наталя т-ц, тобто:оклад+індек-я+донарахування до мзп=6000, а не 6177,06(6000+сумма індексації)?

Наталя т-ц 11:50
да

Юлія 11:51
Наталя т-ц, дякую. Сенсу в індексації для мзп, не має, як було, так і залишилось.

Наталя т-ц 11:52
ну да, все для людей. )

Оксанка 11:53
Наталя т-ц, все для бухгалтерів)))

Юлія 11:55
і "грайся" з тими копйками, вони ж ще пропорційно до відпрацьованих днів.

Бух. 11:56
ОЛЬГА, я подавала уточнюючий .Нарешті вони вдосконалили приймання цього звіту.

ОЛЬГА 12:59
Бух.: Якщо Ваш поданий звіт "уточнюючий" прийнятий і потрібно було відобразити суму донарахованого ЄСВ, який порядок заровнення, тому, що в мене помилка " У додатку 1,2,3,5,6 наявний рядок в якому в полі (Щзнака1/0) не зазнечено "0" або "1"

Poco 13:06
Добрый день. Надає мВідпустку з наступним звільненням....отпускные до отпуска или можно всё в день увольнения?

Танюша 13:21
Poco, отпускные до отпуска :)

Poco 13:22
Танюша, блин за 3 дня..)

фигово

Танюша 13:22
Poco, Відпускні виплачуються не пізніше ніж за три дні до її початку. Це передбачено ст. 115 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП) та ч. 1 ст.

спс

Бухгалтер ОСВІТА 13:35
Підскажіть, будь ласка, довідкові звіти по ЄСВ приймають без проблем? А то у нас, в ц/б в кінці місяця потрібно зробити 30 звітів, і я з острахом чекаю на цей час.

Наталія 9002 13:37
Підкажіть, будь-ласка, вперше виконавчий лист: стягнення боргу з "чистої зарплати" мінусовать і профвнески, чи тільки ПДФО І ВЗ?

Бухгалтер ОСВІТА 13:42
Наталія 9002, профвнески не мінусувати.

Валя 13:42
EVGENIY, будь ласка підкажіть, списали старі меблі, що далі робити з дров'яними відходами. Який має бути акт на списання дров.відходів?

Наталія 9002 13:43
Бухгалтер ОСВІТАДякую!

Наталка 13:47
Допоможіть будь ласочка))) Як проплачувати відрядження? КЕКВ 2250. Набираю юр. фін. та платіжку?

Натали 13:55
Коллеги, СДО работает (Харьковщина)?

Ольга 14:01
Наталка, так, юр.та фін. та їхні номери. Якщо аванс - то прикласти наказ на відрядження, якщо факт - то реєстр авансових звітів

Валя 14:06
Поможіть будь ласка, списали старі меблі, що далі робити з дров'яними відходами. хто знає шаблони актів на оприбуткування та на списання дров"яних.відходів?

GalinaS 14:08
Валя, а вы точно уверены, что они деревянные?

Валя 14:09
GalinaS, ми списали шафи, стільці, столи

GalinaS 14:10
Валя, 14.08

Валя 14:10
GalinaS,вы имеете ввиду,что они из фанеры?)))

GalinaS 14:11
Валя, из прессованых опилок

Валя 14:12
GalinaS,может и так. И тогда просто списали и забыли? А ревизоров это устроит?

ЛюдКа 14:12
Черкаська вже дочекались дощу

ЛюдКа 14:13
Валя та пропишіть в акті, що замокли, розлізлись, розпались

GalinaS 14:14
Валя, нет, их нужно сдавать на утилизацию спец.фирме.У себя просто списываете с указанием из какого материала мебель и что на дроба они непригодны(использованы синт.см олы)

Валя 14:16
GalinaS: и акта, что мы их где-нибудь сожгли тоже не нужно?

GalinaS 14:18
Валя, их нельзя сжигать- они вредные, мебель нужно утилизировать.И по великому секрету Вам скажу, что даже если мебель из настоящего дерева, то кто об этом знает...

Валя 14:20
GalinaS, спасибо, прямо камень с души сняли)))

Іра 14:26
Підкажіть, які документи потрібні для підтвердження одинокій матері, для отримання додаткової відпустки???

Наталка 14:32
Ольга, дякую. Факт.

Танюша 14:34
Іра, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... i-nyuansi/

Ольга 14:36
Музичний керівник садочка має 42 кал.дні відпустки але він є інвалідом ІІІ групи чи дається йому ще 2 дні чи лишається 42

марія 14:41
за яке число фінансує ФСС?

Юлія 14:52
Ольга, мені також цікаво про інваліда 3 групи, чи є в нього додатково ще 2 дні?

Бух. 14:57
ОЛЬГА, якщо ви ставити 1 то виключаєте рядок з помилкою,а 0 це вже вірні дані по ЄСВ

Новачок 15:03
Підскажіть на який рахунок оприбутковується клавіатура за 250 грн та дошка для зшивання документів а 1200

ОЛЬГА 15:04
Бух.1,і 0 якщо не сумова помилка

Лілія 15:14
,

Лара 15:16
Новачок, на рах.1812

GalinaS 15:22
Новачок, клава если на замену 1513, станок 1812 или 1113 на Ваш выбор

Лілія 15:22
Питаннячко: чому в програмі фіт-бюджет немає функції (кнопки) просто перегляду? Є тільки редагування

EVGENIY 15:22
Лілія, не дійшли ще до такої кнопки

Лілія 15:23
EVGENIY, а лог-файл дій користувача (хто, коли і що змінив) ?

EVGENIY 15:25
Лілія, у нас на даний час ще багато стоїть задач на створення операцій, після них вже будемо плюшки робити! Протягом наступного тижня будуть нові операції з'являтися! Звіт ЄСв краще пробуйте робити!

Лілія 15:30
EVGENIY, добре. Пробуємо все потроху

Лілія 15:33
EVGENIY, в цілому- хороша програмка

EVGENIY 15:33
Лілія, дякую, буде ще краща ))

Оксана 15:56
Я с удовольствием пользовалась FIT бюджет. Классная прграмма. Для бухгалтера то что надо. К сожалению перешла в другую организацию - тут другая программа. Но Вашу рекомендую всем знакомым.))

Юляша 15:58
Добрий день. Підскажіть, будьласка, як підтвердити право на користування електронною ліцензією ПЗ, а саме Мікрософт офіс?

EVGENIY 16:01
Юляша, у вас повинен бути ліцензійний ключ здається, унікальний! Або код ліцензії, він надається при купівлі

EVGENIY 16:01
Юляша, або диск і на ньому код

Юляша 16:10
EVGENIY, Міжнародна організація передає ПК, і окремо ПЗ Мікрософт офіс. Ключ електронний. Як довести, що ми його прийняли?

Юляша 16:13
EVGENIY, і до того ж ключів 5 на 100 ПК

EVGENIY 16:16
Юляша, а що в акті пишуть? І всмислі довести? У вас є ключ це вже ваше його не треба доводити, у вас офіс вже встановлено на ПК? Офіс активований?

Юляша 16:18
EVGENIY, Нічого не встановлено. В акті окремо ПК 100 шт, а окремо ПЗ 5 шт

EVGENIY 16:22
Юляша, ну так і приймайте 5 ліцензій, їх ставлять на позабаланс

EVGENIY 16:23
Юляша, думаю це означає що ви сможете їх встановити лише на 5 компів

EVGENIY 16:23
Юляша, вам навіть сама програма не потрібна, ви її можете завантажити з офіційного сайту

Юляша 16:25
EVGENIY, питання в тому, як прийняти це ПЗ. Що примати?

Юляша 16:27
EVGENIY, Потрібна наклейка чи щось подібне Як зрозуміти, що я його прийняла?

Іванна 16:27
Підкажіть, чи може сільський голова бути МВО?

EVGENIY 16:44
Юляша, приймати треба не ПЗ а ліцензію, ПЗ ви зможете завнтажити будь коли!

EVGENIY 16:45
Юляша, там будуть ліцензійні ключі ви їх будете вводити коли встановлюється офіс! Ось саме їх треба прийняти

Юляша 16:45
EVGENIY, мені повинні передати якийсь папірець з ключами?

EVGENIY 16:47
Юляша, там щось на кшталт ось такого DSD1-DFE2-XX5X-RT9E-5ER4 це ось один ключ, він може бути наклеєн на диск а може бути розрдукований або написаний у вас в акті на приймання, варіантів багато

Юляша 16:49
EVGENIY, в тому і проблема, що в акті ПЗ, а ліцензії немає

EVGENIY 16:50
Юляша, і дисків не має? Може оні ідуть в компі і тоді їх наклеєно на корпус ПК

Юляша 16:51
EVGENIY, дужедякую за допомогу! Будемо вимагати ліцензію, або шукати наклейки

EVGENIY 16:51
Юляша, ліцензії бувають різні, є такі що ідуть прям з компом і на нього встановлено ПЗ і до нього прив'язано

Іванна 16:52
EVGENIY, скажіть, чи може голова бути МВО???

EVGENIY 16:54
Іванна, я для себе розмежовую два типи МВО, і тут юридична площина більше впливає! МОВ напрклад касир або завскладом, це одне! А МВО в кабінеті на якому висять ТМЦ цього кабінета це зовсім інше!

Іванна 16:55
МВО по матер.цінностях , ОЗ маю на увазі

EVGENIY 16:55
Іванна, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -buti-mvo/

EVGENIY 16:59
Іванна, не може бути директор заключити з собою договір про повну матеріальну відповідальність!! А от просто відповідальний за збереження ТМЦ в своєму кабінеті може бути хто завгодно для цього договір повною матвідповідальності не потрібен, це ваше внутрішнє діло, але тут треба юридично вірно сформулювати

Іванна 17:02
EVGENIY, дякую! але рішення прийняти я так і не змогла.. На кого повісити будівлі?))))

EVGENIY 17:12
Іванна, завгоспа

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”