Всым привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!
ЛюдКа 08:42
ХЕЛП!!!!Де всі!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дніпро 08:44
Добрий ранок ! Допоможіть, будь ласка. в готельний рахунок включений сніданок 191 грн, як за цей день виплатити добові 60 грн.? дякую
Тат_яна 08:49
доброе утро!
Оксана 08:52
Доброго ранку!!! Гарного дня!!!)
Тат_яна 08:53
ЛюдКа, чего кипиш подняла? Вчера я забыла бумажку с паролем и попасть на сайт не смогла... ОМС отдыхает, мажется грязюкой, а потом полощется в Лемурийском озере. Марину я тоже "потеряла".
Тат_яна 08:57
Народ, кстати, как вам очередная постанова нашего доблестного КМУ №589 от 09.06.2021 "Про умови оплати праці працівників державної установи “Центр протидії дезінформації”. Конкретно, зарпрлата голов.буха в этой структуре?
Міла 09:01
Классная зарплата!!! И нам бі такую...
Тат_яна 09:04
Міла, детка, скромнее нужно быть
Тат_яна 09:06
Чем же супер-пупер сложным там будет заниматься главбух? От ПРОЗОРРа их освободят, даже к гадалке ходить не надо. Дерибан прятать?
Тат_яна 09:10
Там простому буху 20,5 штук утвердили... А у нас - доплата до мзп и "режим суворої економії" на всем
EVGENIY 09:11
Доброго ранку! Всім гарного дня ))
НАТАЛІ-Я 09:16
Доброго всім ранку! Хто може поділитися зразком типового договора про надання послуг про перереєстрацію. Дякую! підприємства.
НАТАЛІ-Я 09:18
Перереєстрацію пвдприємства!!!
EVGENIY 09:22
НАТАЛІ-Я, ви на сайті для бюджетних установ, вам краще питати ні бухгалетр911, тут не має підприємств
GalinaS 09:22
Дніпро, 80%-48,00
EVGENIY 09:26
Тат_яна, почитал 589, хочу уже туда устроится работать )))))
GalinaS 09:26
EVGENIY, таких не берут в космонавты!
Тат_яна 09:29
EVGENIY, вот почему я уверена, что у Вас всё бы получалось? Нужно референдум по этой теме провести. Или конкурсную комиссию создать без "прикорытних"
EVGENIY 09:31
Тат_яна, я 100% впевнений що в мене вийшло б, але мене туди не візьмут ((( Тут я теж впевнений
GalinaS 09:37
Тат_яна, как Вы точно выразились!
Тат_яна 09:40
EVGENIY,(09.31) НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ !!!!!!!!!!
Тат_яна 09:45
НАТАЛІ-Я, в смысле "перерегистрация"? Вы у держ регистратора вносите изменения в название или перерегистрируете Статут в новой редакции?
Дніпро 09:49
GalinaS, дякую
Лінк 09:54
“Центр протидії дезінформації”
Лінк 09:54
Правди менше стане
НАТАЛІ-Я 10:02
Тат_яна, EVGENIY, ми юр.особа ОМС вносимо зміни в скорочену назву.
Таня 10:05
НАТАЛІ-Я, ми робили без договору, брали у нотаріуса № рахунка куда і скільки оплатити і все.
Тат_яна 10:09
НАТАЛІ-Я, там договор не нужен! В платёжке ссылка на ЗАКОН УКРАЇНИ "Про адміністративні послуги" статью не помню
НАТАЛІ-Я 10:14
Таня, Тат_яна, Дякую.
НАТАЛІ-Я 10:19
Таня, Так, а як це пройде через казну? Адже потрібні Юридичні та фінансові забовязання садити в казну.
EVGENIY 10:22
НАТАЛІ-Я, чому ви тоді себе називаєте підприємством?? Ви установа )))
Тат_яна 10:23
НАТАЛІ-Я, номер реестра, как на ЗП
НАТАЛІ-Я 10:25
EVGENIY, Помилково.
НАТАЛІ-Я 10:30
Тат_яна, Не розумію. В реєсті фін. забовяз. всеодно потрібен № та дата Юр. забовяз.
свК 10:32
Тат_яна, круто на 8.57, ще надбавки та премії до 100%
свК 10:33
НАТАЛІ-Я, № реєстру порядковий 33 наприклад, і в юр і в фін буде однаковий
свК 10:38
Тат_яна, а подивись постанову КМУ №598 от 09.06.2021, це для нас, для мене так точно. Нагадай, як ту субвенцію тре використовувати, я запам'ятовала, давно не було
Таня 10:39
НАТАЛІ-Я, набираєте юр. з номером документа 1 і 2, там дві квитанції -ад.збір і за внесення змін, а потім на них фін тоже № док.1 і 2
Тат_яна 10:47
свК, мабуть, нове КПК, плюс паспорт ?
Тат_яна 10:52
свК, меня пока что этим не "радовали", я отбодалась, что у нас все умные и опытные. А вообще-то милости просим минсоцпол в реальные полевые условия! Да ещё если знаешь, к кому идёшь. А там прямо на воротах большими буквами:"НЕ УЧИТЕ МЕНЯ ЖИТЬ, ЛУЧШЕ ПОМОГИТЕ МАТЕРИАЛЬНО"
Людмила П 11:20
EVGENIY, журнал Бюджетна бухгалтерія 199 грн на місяць - це "бумажний" чи електронний, не підкажете?
EVGENIY 11:23
Людмила П,
свК 11:23
Тат_яна, ні субвенція на навчання ФСР, на обласні центри, вас не дуже стосується
Тат_яна 11:29
свК, ФУХ!!! Уже хорошо! А почему тогда область пишет "все за рахунок відряджуюччої сторони"? Первым ФСРам даже деньги за билеты возвращали...
свК 11:36
Тат_яна, по перше тільки затвердили порядок, ще кошти не надійшли, і як я зрозуміла саме за навчання перераховувати гроші поставщику послуги, по друге відрядження можна тільки своїм працівникам відшкодувати
А 11:36
Всім привіт
Ж. 11:38
У березні створили новий відділ ОМС,прийняли працівників,базовим місяцем для індексації буде березень???
Ж. 11:38
Чи червень 2020 року
А 11:38
Підскажіть,як правильно набрати для лікарняних у ПФ звітність,якщо лікарняний з червень,звіт набирати за квітень, травень,номер місяця який повинні зверху ставити
EVGENIY 11:39
Ж., ні
EVGENIY 11:39
Ж., базовим буде місяць останнього законодавчого підвищення! А не створення відділу
Ж. 11:42
EVGENIY, тобто червень 2020?
EVGENIY 11:43
EVGENIY, а в січні що не підіймали?
EVGENIY 11:44
А,
Ж. 11:46
EVGENIY, Останнє оновлення посадових окладів посадовців ОМС було 12 червня 2020 року, а робітників – 1 січня 2021 року. Наступні очікувані оновлення – середина червня 2021 року та 1 грудня 2021 року відповідно
Ж. 11:46
ось що я знайшла
Люда Кошкіна 12:18
підкажіть будь-ласка, у робочий день 23 серпня переноситься на у 28 серпня(субота), а якщо працівник був у відпустці 23 серпня - то 28 серпня робочий у нього чи ні?
Вікторія 12:33
Люда Кошкіна, згідно графіку роботи установи
АННА 1 12:40
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, премія до Дня медика в розмірі 30% посадового окладу. Враховувати посадовий оклад +"з підвищенням"?
Вікторія 12:40
Тат_яна, свК, поясніть, про які навчання ФСР та субвенцію мова?
Ж. 12:41
Помилка: Сертифікат не знайдено - не можу зайти в Є-звітність, що це може бути?
Михайло 12:50
Передано з балансу міської ради на на управління капітального будівництва матеріали по якому коду надходжень відобразити в кошторисі
Люда Кошкіна 12:52
Вікторія, дякую
НАТАЛІ-Я 13:07
працівниця у 2016 приймала присягу державного службовця, зараз прийнята до ОМС. Чі треба знову приймати присягу? та записувати до трудової книжки?
свК 13:14
Вікторія, постанова КМУ №598 от 09.06.2021
EVGENIY 13:20
Ж.,не розумію звідки у вас очікування на середину червня
EVGENIY 13:24
Люда Кошкіна,
Юлія 13:30
Підскажіть, будь ласка, який день фінансує ФСС?
Ольга 13:31
Юлія, 16/04
Тат_яна 13:34
Вікторія, минсоцпол хочет красиво выглядеть. будут тренеры (с Британским уклоном), будут фотоотчёты, ну и прочая показуха. Лучше б эти бабки вложили в реальное создание рабочих мест! Нет слов на такие закидоны! Всё так оторвано от реальности, прямо жуть. И видеть эту реальность не хочет никто
Галинка 13:34
Добрий день! Підскажіть, якщо проведена спрощена процедура через прозорро маркет,чи потрібно в реєстрі юридичних вказувати дату звіту та инд.номер закупівлі?
Валентина 13:37
Дівчата чи бачив хтось відеоуроки по спрощених закупівлях
неля 13:38
Доброго дня!Хто як думає з приводу :працівниця-сумісник бере соціальну відпустку, як одинока мати.Я не вважаю її одинокою,оскільки в свідоцтві про народження записаний батько дитини, з яким вона зараз живе, але шлюб не зареєстрований. Кадри сказали,що можна надавати, донести лише довідку з загса??? про те, що не зареєстрована ні з ким в шлюбі
EVGENIY 13:41
неля,
неля 13:47
Євгеній дякую, але,на жаль, не можу відкрити дану ссилку. Я показувала кадровику лист Мінпраці від 14.04.2008 №235/0/15-08/13,де чітко написано, що не має права, однак кадровик сказала, що лист Мінпраці носить лише рекомендаційний характер. Хотілося б почути думки інших
GalinaS 14:06
неля, основним критерієм для визначення статусу одинокої матері є: виховання та утримування дитини без участі батька. Одержання жінкою аліментів від батька дитини, ведення з ним спільного господарства позбавляє статусу одинокої матері.
Марина 14:13
Добрий день! Підкажіть будь ласка, вихователь на 0,8 ставки без увільнення від своїх обов’язків буде виконувати обов’язки директора( яка йде у відпустку), як правильно оформити наказ та оплатити вихователю цей час?
Ж. 14:17
EVGENIY, таке прочитала,це не мої очікування)))))Останнє оновлення посадових окладів посадовців ОМС було 12 червня 2020 року, а робітників – 1 січня 2021 року. - вірно??
GalinaS 14:21
неля, акт, склад комісією, створеною перв проф організацією чи будь-якою іншою комісією, утвореною на підприємстві, в якому зі слів сусідів (за наявності їх підписів у акті) підтверджується факт відсутності участі батька у вихованні дитини; довідка зі школи (дитячого садочка) про те, що батько не бере участі у вихованні
Леся 14:23
Доброго дня !!! Підкажіть будь ласка, чи має право державний службовець при виході на пенсію на отримання вихідної допомоги?
Ж. 14:23
Є-звітність працює?
Дарина 14:26
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,чи треба показувати в Прозорро ДУ по постачанню природного газу при зміні ціни,але загальна сума договору не змінюється?
Тат_яна 14:31
Леся, вы про 10 окладов? Давно забыли
GalinaS 14:33
Дарина, мы вводим все додатки, у вас же изменились объемы, а это существенное изменение договора
Дарина 14:36
GalinaS, якщо була зміна ціни з 01.05 та 01.06 ,а ДУ передадуть лише 17.06 і за травень,і за червень?тоді треба травневу підписувати червнем?
Наталя т-ц 14:36
Дарина, якщо договір тендерний-то так
Дарина 14:37
Наталя т-ц, ні,дог.без системи закупівель.Сума до 50 тис.
Наталя т-ц 14:39
тоді необовязково
GalinaS 14:39
Дарина, а у вас примет казна задним числом???
Наталя т-ц 14:40
а у них без зміни ціни
Наталя т-ц 14:40
тобто я так розумію вартість договору не змінилась
GalinaS 14:40
Наталя т-ц, а мы и на объемы носим
Наталя т-ц 14:41
а який сенс казні з тих обсягів?? ми просто підколюємо до договору цю д/Їу та скануємо для платіжки
GalinaS 14:43
Наталя т-ц, но спецификация то меняется, когда заводили в прозоро были другие объемы
Дарина 14:44
Наталя т-ц, вартість договору не змінюється,тільки об’єми
Наталя т-ц 14:44
казна за вашими обьемами не следит))) допки по обьемам нужны только для вас
GalinaS 14:45
Дарина, ну тогда у вас меняется цена
Дарина 14:46
GalinaS, змінюється ціна та об’єми,але сума договору залишається така ж
GalinaS 14:46
Дарина, решать Вам, мы что в казну-что в Прозоро все одинаково
Дарина 14:49
Наталя т-ц, GalinaS, дякую
GalinaS 14:53
Дарина, Коли Ви вносите зміни в договір, по якому оприлюднено Звіт, у вас є технічна можливість опублікувати в системі повідомлення про внесення змін/розірвання договору. Також ви можете опублікувати звіт про виконання договору про закупівлю. Дану інформацію ви публікуєте за бажанням, адже Закон не зобов’язує цього робити.Це з Інфобокса
Дарина 14:59
GalinaS, величезне дякую
Наталья 15:13
подскажите пожалуйста -основной сотрудник принят на 0,5 ст. с 15 06 зарплата составляет 3049,82 -вопрос как удержать подоходный налог???
Любов 15:13
Наталья
Любов 15:14
Якщо місце роботи основне і заява написана, то застосовуєте пільгу
Наталья 15:26
Любов, а то что он работает не с 1 числа ,льгота дается?
Таня 15:33
Наталья, дается.
Любов 15:36
Наталья Пільга надається з дати написання заяви. Якщо це дата прийняття на роботу, то надаєься.
ганна 15:51
Доброго дня,чи вдалось комусь здати довідкову по єсв для лікарняних, пише недостовірність даних в р032
Катрин 16:01
GalinaS, про аліменти ви не праві. і головне тут не утримання, а участь у вихованні! якщо платить аліменти, але не приймає участі у вихованні (не зявляється у житті) то мати одинока
Катрин 16:07
неля, я вважаю, не має права вона, як одинока мати. батько дитини разом з ними живе. наврядчи він не бере участь у вихованні дитини. пошукайте судову практику
Таня 16:07
Катрин, так, але потрібно акт комісії або депутата обов'язково.
GalinaS 16:10
Катрин, п.9 постанови Пленуму Верховного Суду України "Про практику розгляду судами трудових спорів" від 6 листопада 1992 р. № 9
Наталі 16:12
Ганна, вже двічі здавали таку довідкову по есв для лікарняних
Олена 16:14
Наталі, кілька разів були спроби здати Довідковий, але пише невірний формат файлу.
Ольга 16:18
Доброго дня. Є хтось з терцентрів. в яких створено відділення адресної допомоги? Як ви обліковуєте вжитий одяг?
Галина 16:23
Доброго дня. Я проплатила 30 грн. і в мене автоматично знімає проплату, але коли я хочу щось прочитати мені знов виходить проплатити 30 грн.. Як мені відключити?
EVGENIY 16:29
Галина, Зверху на сайті натисніть УВІЙТИ, авторизуйтеся і читайте все
Катрин 16:29
неля, перечитала розяснення. тут не має значення факт виховання (то для розлученої жінки). а у вашому випадку єдиний варіант для неї, це якщо запис у свідоцтві був зроблений за вказівкою матері. ст. 135 Сімейного кодексу. це робиться тоді, коли немає спільної заяви батьків і рішення суду. тоді дитина має бути на її призвищі.
Наталя т-ц 16:56
Ольга, ми ввідмовились вже давно від вжитого обліку. а раніше приймали як благодійну(спонсорську допомогу, самі його комісією оцінювали,робили довідку про натуралку,ставили на позабаланс а потім списували
Наталя т-ц 16:56
вжитого одягу(помилка0
Наталі 16:57
Олена, на форумі нашої спільноти в фейсбуку прочитала на тому тижні як у "людей" виходило здати:) і самі так заповнили убрали дод.6 тільки дод.1 та убрали позначку спец.стаж.