Архів чату за 23.07.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:23
Всем привет)))

Дуся 08:17
Всем здравствуйте! Вопрос: если я сдаю ДВА отчетных объединенных в одном квартале под разными номерами, они не наложатся друг на друга?

ЛюдКа 08:27
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

ОМС 08:28
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))

ЛюдКа 08:28
П'ЯТНИЦЯ!!!!!!Робота до побачення, привіт консервація на вихідних!!!!!!

ОМС 08:28
ЛюдКа, сьогодні рано. Голікоптером?

ЛюдКа 08:29
Хіхіхіхі, я кожного дня легковим гелікоптером в одну сторону 30км, а що мені молода, красива!!!!!!

ОМС 08:38
ЛюдКа, ще й хазяйка!!!

ЛюдКа 08:39

Оксанка 08:41
Добрий ранок))) Скоріше б вихідні, сьогодні вже заспала...)))

Тат_яна 08:46
Доброе утро!

Тат_яна 08:47
Дуся, а зачем два отчётных? Теперь не по последнему считается, получится каша в итоге, наверное, задвоятся.

Тат_яна 08:48
ЛюдКа, это типа "Змістовний відпочинок гарантовано!"?

Галина 08:56
Доброго ранку. Гарного настрою. Підкажіть за яке число профінансував ФСС

ОМС 09:01
Галина, учора писали, що 25-26 травня

ALLA 09:04
У нас за 28.05- Одеса

Дуся 09:05
Тат_яна, у меня пенсионер не вовремя занялся своей пенсией. Поэтому подали отчет чисто по ней как отчетный. Второй отчет хочу подать без пенсионера. Правильно?

Архів-південь 09:07
Всім привіт! хто вже рахував бюджетний запит - мінімалка на 2022 рік 6500 грн, а з 01.10.2022 - 6700? І які планують оклади по ЄТС? Підкажіть? А то нам тільки форми скинули і Логікою загрузили...

Тат_яна 09:14
Дуся, звітний новий, иначе выйдет ккакая-то фигня. Уже звучало предупреждение, что даже если вторая квитанция нормальная и отчет принят, это не гарантирует, что всё хорошо. А вдруг машина просто выкинет из базы ваш второй отчетный?

Тат_яна 09:15
Архів-південь, я пользовалась вот этим https://buhgalter.com.ua/dovidnik/posad ... 24-proekt/

Дуся 09:18
Тат_яна, ааааагромаднейшее спасибо. я поняла, и это я считаю правильным. Удачи Вам!

Тат_яна 09:26
Дуся,

Сергій))) 09:31
Доброго ранку. Допоможіть. працівник іде у відпустку з 1 серпня. відпускні виплачуються в липні на оздоровлення два місяці це червень,липень чи травень червень?

УПСЗН 09:32
Сергій))), липень-червень

Сергій))) 09:34
УПСЗН: Дякую.

Ксю 09:45
Добрий ранок! Хочемо помалювати стіни в кабінеті своїми силами.Емульсію придбати по договору. Чи потрібен наказ началь. на проведення поточного ремонту.Дефктний акт зробимо. А які підводні камені? Як правильно розрахувати скільки піде емульсії? робите по нормах, де їх взяти? Також думаємо про фарб. підлоги. Як все правильно задокум.щоб н придрались

Архів-південь 09:48
Тат_яна, щиро дякую, коли шукала по сайту - цього не бачила.

Тат_яна 09:52
Ксю, ДБН вам в руки! (державні будівельні норми України тобто)

! 09:54
Ксю, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -ye-normi/

ГАННА 10:00
Доброго ранку,чи були в когось ще помилки, що документ не відповідає вимогам електрон. докум при здачі звіту ЄСВ?

Оксанка 10:05
ГАННА, в мене так перший раз не прийняло, але була помилка в рядку 032, не той код стояв. А в минулому кварталі так не приймав електронний кабінет. Я перейшла на сонату.

ГАННА 10:07
формую у фрі звіті

Оксанка 10:12
Оксанка, через яку програму скидаєте? Я також у фрізвіті формую

Оксанка 10:12
ГАННА, через яку програму скидаєте? Я також у фрізвіті формую

ВІКА 10:34
Доброго дня, підскать, стягнення аліментів 50% прожит мінім , дитині 15.07 21 виповнилось 6 років, який прожит мінім брати до 6 років, чи від 6 років?

EVGENIY 10:37
Доброго ранку всім )) Всім гарного дня ))

Оксанка 10:41
Підкажіть, а якщо я проплачу по спецфонду 2210, гроші є на рахунку, казна пропусте платіж чи ні?

Оксанка 10:41
У мене незахищені з 21.07 висять непроплачені

Оксанка 10:42
Не платяться із загального фонду, місцевий бюджет

EVGENIY 10:43
Оксанка, якщо у вас в кошторисі закладено то казна пропусте це їх робота

EVGENIY 10:44
Оксанка, зайдіть в архів чату кожен день пишуть про те що висять платежі, і здається почали вже платити

ГАННА 10:46
Оксанка,скидаю через електронний кабінет

Ірина 10:47
Доброго дня, підскажіть на працівника прийшло 2 виконавчих впроваджень про утримання з/п у розмірі 20%. Як правильно утримати?

Лінк 10:49
Ірина, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... oyi-plati/

Лінк 10:50
Лінк, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... -zarplati/

Оксанка 10:54
EVGENIY, дякую)

Марина 10:55
Кто в логике набрал прогноз?

ОМС 11:08
Марина, наш прогноз еще на проверке))). Какие там сроки?

Марина 11:10
ОМС, ты по трансфертам делала?

ОМС 11:11
Марина, не, у меня трансфертов нет

Марина 11:11
ОМС, паспорт же по ним не делаем а прогноз требуют...как я могу просить трансферт??? откуда мета, цили...

ОМС 11:12
Марина, и не говори(((

Марина 11:12
Народ кто ОМС и есть трансферты?

Оксанка 11:17
ГАННА, то глюк в електронному кабінеті, переходьте у іншу програму для відправки звітності, соната перший місяць безкоштовна, я так минулий звіт здала, за безкоштовною ліцензією на місяць програми соната. Я не в цілях реклами, просто пропоную вихід з ситуації.

ГАННА 11:27
Оксанка, ніколи не працювала з нею

ТетянаК 11:28
За яке число у кого пройшли незахищені?

Оксанка 11:31
ГАННА, там все просто, розберетесь

ОМС 11:41
ТетянаК, вчора за 15

ЛЕСЯ 11:50
Доброго дня!!! Підкажіть будь ласка, як відобразити в обєднаній звітності дорахунок до ЄСВ 22% дял декретних лікарняних

ГАННА 11:50
Оксанка, договір з податковою потрібно

ЛЕСЯ 11:51
ТетянаК, незахищені зараз не йдуть щось

Ж. 11:57
Профспілкові внески утримуються з усіх виплат?

ГАННА 12:06
Ж., з лікарняних за рахунок соцстраху ні

Наталія 12:10
EVGENIY, підкажіть,будь ласка, де взять новий додаток про натуралку (дод.25)

ГАННА 12:10
Оксанка, і чи можна імпортувати зі фрі звіту чи потрібно набирати вручну???

Ж. 12:18
ГАННА, читала,що з лікарняних за рах. роботодавця - також ні

EVGENIY 13:15
Наталія, https://buhgalter.com.ua/blanks/inshi-blanki-ta-formi/

EVGENIY 13:16
Наталія, dsy 26 f yt 25 ljlfnjr

Крис 13:37
доброго дня всім. Підскажіть, будь-ласка, якщо в лікарняному листі вказано причину "6-контакт з хворими". то він оплачується соцстрахом з першого дня чи с шостого????

Аніка 14:00
Допоможіть, будь ласка, розібратися! В січні заключили договір на закупівлю природного газу 3000 м3 по 10 грн. В казні зареєстрували договір на 30 000грн. Використали та оплатили 2000м3. Щойно принесли додаткову угоду про зміну ціни 15 грн. На яку суму реєструвати дод. угоду? 5000грн???

12 14:26
Аніка,так на 5000

Аніка 14:26
12, дякую!

Аніка 14:59
минус 10 грн

Оксанка 15:21
ГАННА, ні про який договір не чула, потрібні ключі директора бажано з банку не токін, щоб підписувати звітність, не захламлена пошта, щоб витягувати квитанції і з фрізвіта імпортується дуже легко

ГАННА 15:28
Оксанка, мені пише,що дана ліцензія не підтримує імпорт

Оксанка 15:40
ГАННА, з фрізвіта формуєте на флешку, заходите в сонату, зліва є імпорт файлів, імпортуєте з флешки всі файли а потім перевіряєте, підписуєте і відправляєте

Оксанка 15:41
ГАННА, в мене все виходило, може Ви не так імпортуєте? Я Вам написала порядок дій

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”