Архів чату за 13.08.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SHS:
07:39 Доброго ранку, мій особовий рахунок 215399. На початку місяця було знято 30 грн за користування сайтом, але зараз пише, що "Авторизація не пройшла"

Ирена:
08:09 Доброго ранку, не підключається СДО Cisco ANY Connect . В когосмь ще так?

Марина:
08:15 Всем привет)))

Любов:
08:19 Ирена, працює норм. Всім легкої приємної п'ятниці

ОМС:
08:20 ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))) А пятница-13!!!!!

Юлия:
08:29 Доброе утро!

Тат_яна:
08:32 Доброе утро!

Ольга:
08:34 Працівник у відпустці за власний рахунок 23 числа , 28 число в нього буде робочим?

тата:
08:37 Ольга, да рабочій

Ольга:
08:41 тата, дякую

EVGENIY:
08:43 Доброго ранку :) Я повернувся )) Всім гарного завершення тижня )

ф.к.:
08:44 Добрий день. Чи можна наказом робочий день 23.08. переносити не для всіх працівників а тільки, наприклад, обслуговуючий адмін

EVGENIY:
08:44 SHS, передав ваше звернення, чекайте з вами зв'яжуться

EVGENIY:
08:47 ф.к., да, уряд тільки РЕКОМЕНДУЮ а не зобов'язує, тому і ви можете не переносити зовсім, або ж не для всіх якщо є необхідність виробнича

ф.к.:
08:48 EVGENIY, зрозуміла, дякую вам.

ф.к.:
08:52 EVGENIY, підкажіть, а виділяти в наказі окремим пунктом кому не переносити, чи вказати тільки кому переноситься день? Вибачаюсь за таке "тупе" питання але дуже багато суперечок.

EVGENIY:
08:57 ф.к., а у вас взагалі є реальна необхідність не переносити людям?

EVGENIY:
08:58 ф.к., я не можу знати як там у вас накази створювати, не знаю вашою структури і кількості людей!

ОМС:
08:58 EVGENIY, c возвращением "в семью"!!!!!

EVGENIY:
08:59

Тат_яна:
09:00 EVGENIY, мы в ваше отсутствие вели себя прилично

EVGENIY:
09:01 Тат_яна, я бачив, я читав чат, але не писав ))

Тат_яна:
09:01 Марина, ОМС, ЛюдКа, подтвердите, пожалуйста

Марина:
09:09 Тат_яна, по крайней мере очень старались)

EVGENIY:
09:13 Все добре. дякую що приглядали за чатом))

ф.к.:
09:16 EVGENIY, вибачаюсь, не була намісці. Дякую вам за відповідь, буду якось влаштовувати це питання.

ОМС:
09:23 Тат_яна, да. Теперь все архивируется, потому не скроешь))))

Тат_яна:
09:28 ОМС, да мы белые, пушистые, прозрачные (через ПРОЗОРРО прошедшие, точнее), и скрывать нам нечего. (ну, разве там самую малость...)

ОМС:
09:29 Тат_яна, это точно)))))

EVGENIY:
09:30 SHS, вам напривили лист на пошту, адже телефон в обліковому записі на сайті не коректний, подивіться!

Л.В.:
09:41 Доброго сонячного ранку всім і гарного дня! ( незважаючи на зловісну дату:))) Хоча мій син каже, що колись 13 у п'ятницю стратили тамплієрів і тому цей день став таким зловісним. Але нам нічого, бо ми навіть не знаємо толком, шо воно за люди були, ті тамплієри. Так що все буде ОК. Але я маю питання...

Л.В.:
09:46 Питання : 23 число в установі буде вихідним, 28 - робочим. Людина йде у відпустку з 25-го. Їй треба 28 виходить на роботу і тоді в неї буде оплачений робочий день, чи в неї буде і 23 вихідний , і 28-го відпустка ( і звичайно, на один робочий оплачений день менше, ніж якби без перенесенння)? А то у нас тут думки розділились...

Лера:
09:47 Доброго ранку. Підкажіть будь-ласка. Співробітник зовнішний сумісник, їде у відрядження на нашому авто, але паливо ми не видаємо. Як потім пояснити пробіг на машині.

EVGENIY:
09:50 Л.В., не знущайтесь над людиною в неї відпустка і нікуди їй не треба виходити 28

ЛюдКа:
09:50 Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!

ОМС:
09:51 ЛюдКа, мы почему-то с утра "на позитивчике"

ЛюдКа:
09:51 ОООО Євгеній

Л.В.:
09:52 EVGENIY, людина спокійно буде відпочивати 28-го :)) Я питаю про табель і про нарахування зарплати за 23/28 серпня.

Тат_яна:
09:59 Л.В., выходные 21,22,23,24, с 25.08 и по .... ОТПУСК. НУ так получилось, что на 1 день меньше зарплаты начислите, график работы организации - он для всех. Вот раньше в чате было, что можете не для всех перенести рабочий день на субботу... Как нашаманите, так и заплатите...

EVGENIY:
10:01 ЛюдКа, вашу проблему вирішили? Тепер знаєте як логінитись на сайті ))

ЛюдКа:
10:03 Л.В.Як в табелі напишуть, кадровик проконтролює, а бухгалтер все перевірить , поправить і нарахує

Л.В.:
10:05 Тат_яна, дякую, я теж думаю, що так буде так логічно і навіть справедливо. А виходить 28 на роботу- то взагалі маразм якийсь. А вдруг вона майне на які-небудь Багами !:))) Просто не встигне 28 на роботу.

EVGENIY:
10:09 Л.В., відпустку не можна преривати

NeProzorro:
10:09 Л.В., Все повинно бути максимально прозоро. Працівником обов'язково має бути оприлюднений звіт про відпустку та відпочинок в т.ч.про Багами (коли їхав, з ким, що робив, скільки коштувало)

Л.В.:
10:09 ЛюдКа, та той табельщик ( і в даному випадку- він же й кадровик) сам питає, що йому ставить у табелі і як правильно писать наказ :))) З одного боку добре, що ти сам командуєш парадом, а з іншого боку - зайвий вантаж на плечі...

Тат_яна:
10:09 Л.В., хотела б я вашу зарплату, и отпускные тоже, чтоб на Багамы хватило... (на Багамы не хочу, хочу такие отпускные )

Тат_яна:
10:10 NeProzorro, а личная информация (с кем и что делал) не публикуется!!!

EVGENIY:
10:11 NeProzorro,

ЛюдКа:
10:11 Євгеній так проблема була в мені, і ви б не дивувавиль, якби бачили мене (я маю на увазі мій вік) ну не бабуся по статусу, але хотіла б,

Л.В.:
10:11 Тат_яна, та шучу я, шучу :))) Наші працівники в основному у відпустці відправляються не на Багами, а на південний берег городу :))) ( і я в тому числі загораю переважно саме там)

Наталья:
10:11 Добрый день, подскажите, нужно заключить договор на 20% для проведения закупки електроэнергии. что должно прописываться в 20% договоре? есть ли у кого образец?

Тат_яна:
10:13 Л.В., даже тут неплохо. У нас чаще всего слово "городу" имеет ударение на втором слоге...

Тат_яна:
10:15 ЛюдКа, слышишь, МОЛОДЁЖЬ, не прибедняйся, есть и посолиднее возрастом

Л.В.:
10:16 Тат_яна, вот-вот, я саме горОду і мала на увазі:)))))))))) Добре, дякую всім за допомогу , і ще раз - доброго всім дня !!!!!

NeProzorro:
10:17 Л.В., у випадку південних берегів городу -оприлюднити звіт про площу і оціночну вартість ділянки, ідетальний звіт про зібраний урожай :))

ОМС:
10:25 Тат_яна,(10.15) вот-вот)))))))

MARINA:
10:26 Доброго ранку! Підкажіть будь-ласка як з веб порталу ПФУ роздрукувати електронний лікарняний лист? Дякую

ОМС:
10:27 MARINA, а в новинах зліва про це немає? За 11.08.? Я читала, просто не памятаю чи про це написано

777:
10:34 Підкажіть будь ласка. За 2 серпня рахувати індексацію? Зп порівняла, вийшло після підвищення більша. З 3 серпня вже тоді не рахую.

Марія:
10:37 Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як токенами казни зайти на сайт пенсійного фонду? Весь час вибиває помилку.

EVGENIY:
10:39 777, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... hchastilo/

Юлія:
10:45 Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Якщо спеціаліст з 2 по 15 серпня у відпустці, за цей період отримав відпускні, з 16 серпня заробітну плату рахувати з новим окладом? Різницю в індексації за 11 робочих виплачувати?

Іра:
10:45 Скажіть працівник їде у відрядження, яке оплачує профспілка повністю всі витрати. Заробітна плата за ці відрядження розраховується середня зп?

EVGENIY:
10:48 Іра, да

Іра:
10:50 EVGENIY, Дякую

ДЮСШ:
10:58 подскажите пожалуйста, в дюсш работает зам по админ хоз части на котором раньше было все имущество спорт школы. ВОПРОС - можно ли сделать в дюсш несколько МВО, чтобы сотрудники сидящие в кабинете отвечали сами за свое имущество, а тренера за спорт инвентарь, а зам по хоз части за все остальное????

EVGENIY:
11:01 ДЮСШ, конечно можно

ДЮСШ:
11:02 EVGENIY, а чем аргументировать. Ситуация тренер не хочет брать на себя отвественость. Ему закон подавай

EVGENIY:
11:02 ДЮСШ, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... pro-povnu/

EVGENIY:
11:06 EVGENIY, тут э певні юридичні нюанси, саме повна матеріальна відповідальність це може бути наприклад у касира або завскладом, і то це тільки якщо з їх вини щось зникло, якщо наприклад обікрали в ночі то за це відповідальність касир нести не може ы завскладом також!

EVGENIY:
11:08 ДЮСШ, За місцем зберігання всі основні засоби перебувають на відповідальному зберіганні у матеріально відповідальних осіб, які призначаються наказом керівника суб'єкта державного сектору. З посадовими особами, які відповідають за збереження основних засобів, укладається письмовий договір про повну індивідуальну матеріальну відповідальність.

ДЮСШ:
11:10 EVGENIY, велике дякую!

EVGENIY:
11:11 ДЮСШ, вобщем це питання не таке легке як здається на перший погляд, я особисто вважаю це якесь не доопрацювання методологічної бази!

ДЮСШ:
11:12 EVGENIY, согласна с Вами!

НАТАЛІ-Я:
11:18 EVGENIY, підвищення окладів з 03 серпня, то ми і нараховуємо по новиим окладам, за 02 серпня нараховуємо за старим окладом і за цей один день індексацію? (якщо вонає є) ТАК?

EVGENIY:
11:20 НАТАЛІ-Я, я ж дав посилання там про кажуть і є новина https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... ano-zmini/ тут теж про це написано

EVGENIY:
11:21 НАТАЛІ-Я, якщо коротко, то так ви вірно зрозуміли )) Якщо не коротко то читайте новину )

ната:
11:28 Чи треба ще страхове свідоцтво і хто його має робити, як що новий працівник немає його

Марина:
12:22 Доброго дня.Допоможіть, будь ласка! Установа реорганізується шляхом злиття, звіт з ЄСВ треба подавати з яким типом, за липень,серпень?

Світлана:
12:23 Доброго дня! Підкажіть, будь ласочка, у посадової особи ОМС 27 серпня виникає право на надбавку за вислугу років 10%. ЇЇ виплачуємо в серпні пропорційно відпрацьованому часу або починаємо платити з 01 вересня?

Світлана:
12:25 Ніколи не працювала на заробітній платі, тепер прийшлося!

Галина:
13:00 Здравствуйте,скажите пож.какие документы нужны для того чтобы передать с Отдел образование в комунхоз трактор?

Галина:
13:06 ???

олена:
13:19 Світлана, з 27 серпня посадовим особам

Світлана:
13:27 олена, дякую!

Світлана:
13:35 Надбавка за вислугу років з 27 серпня теж враховується в порівнянні підвищення зп і індексації? До надбавки зп була менше на 4 грн піся підвищення окладів (рахувала оклад, ранг, надбавка, премія). Якщо додати вислугу, то виходить сума підвищення зп більша за індексацію.Тобто індексації у людини не буде? Чи залишаеться доплата 4 грн?

Світлана:
13:36 Надбавка і премія платяться щомісячно

Вітка:
13:40 Світлана, для посадових осіб ОМС починаємо нарахування з 27 серпня. Для службовців ОМС – з першого числа місяця, наступного за місяцем, в якому виникло право на підвищення надбавки.

Світлана:
13:45 Вітка, дякую!

Вітка:
13:51 Світлана, порівняння суми індексації і заробітної плати здійснюється у місяці підвищення п/окладу. Враховуються всі складові заробітної плати, які не мають разового характеру. Якщо сума підвищення заробітної плати у цьому місяці буде більше за передбачувану суму індексації в цьому місяці, то подальша індексація заробітної плати не провадиться.

Вітка:
14:16 При цьому заробітна плата порівнюється із сумою індексації у розрахунку за повний місяць. Тобто при розрахунку підвищення заробітної плати у вашому випадку надбавку за вислугу років потрібно рахувати не з 27, а з 1 серпня. Тобто для порівняння як сума індексації, так і сума підвищення заробітної плати беруться за повний місяць.

Світлана:
14:20 Вітка, дякую!

тата:
14:32 Ще питанння по цій темі. З 18 серпня приймається спеціаліст 1 категорії ОМС, як їй розрахувати індексацію? А з 1 вересня головний спеціаліст ОМС, йому який базовий ставить?

Марія:
14:43 чи потрібно в податкову службу на вигттовлення сертифіката електроного ключа накази на відповідальну особу за забезпечення застосування електронного цифрового підпису і наказ на правл застосування електроного цифрового підпису?

Вітка:
14:47 Тата, останнє нормативне підвищення посадових окладів за цими посадами відбулося 03.08.2021 р., отже базовим місяцем для індексації заробітної плати цих працівників буде серпень 2021 р. Індекс споживчих цін для індексації їх заробітної плати потрібно рахувати з вересня 2021 року.

тата:
14:58 Вітка, дякую

надія:
16:12 ЯК подати ліквідаційну звітність в електронному вигляді через фрі звіт.Наперед дякую.Я не знаю як вибирати.А вже йде перевірка податкової.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”