Всем привет)))
Любов 08:16
Доброго раночку :))
Тат_яна 08:17
Доброе утро!
Тат_яна 08:21
Как на Яблочный на Спас Я желаю вам сейчас: Доброй жизни, добрых дел, Каждый чтоб от счастья пел.
Ж. 08:25
Якщо оклади підвищили з 3 серпня,то один день рахуємо по-старому,і індексацію за один день, вона ж потім пропадає?
ОМС 08:30
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
ОМС 08:30
Тат_яна, И тебе взаимно желаем))))))))))
Марія 08:32
Ж., так, за 02.08 індексація 185,56 (якщо базовий місяць червень 2020), а з 03 по 31 - індексація-різниця (якщо виникло таке право)
Ж. 08:33
Марія, дякую
Марія 08:33
аде 185,56 пропорційно 1 днб
Ж. 08:33
і оцю різницю платити тільки цей місяць чи весь час?
Ірина 08:37
Підскажіть будь ласка мене відправляють у відрядження у недію на 5 днів. Чи маю я право на відгул за неділю
Ольга 08:38
Доброго ранку. Хтось стикавався з проблемою відправки заявки до ФСС через Медок? Ще вчора відправила, а вона досі "в дорозі".
Тат_яна 08:40
Ірина, конечно. В приказе это тоже нужно указать
Саша 08:44
Ольга, попробуйте отримати квитанції під ключем печатка
Ірина 08:44
Тат_яна, а еслив приказе не будет указано тогда как
Ж. 08:46
"У разі коли відбувається підвищення тарифної ставки (посадового окладу), у місяці підвищення враховуються всі складові грошового доходу, які не мають разового характеру."
Ж. 08:46
премія - це виплата разового характеру?
ЛюдКа 08:46
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!Із святом!!!
Олена 08:47
Колеги які нараховуюють зарплату педагогам порадьте як правильно пощитати скільки днів потрубно утримати вихователю який відбув відпустку по 17.01.2022 а звільняється 31.08. Брати за кожен місяць 5,6 дн.
Ольга 08:48
Саша, так і роблю.
Тат_яна 08:48
Ірина, нарушение режима работы, потому нарушение колдоговора и т.п. Вашим законным выходным руководитель не имеет права распоряжаться. Наверное, потом, после командировки, можно написать заявление на предоставление выходного дня за пребывание в командировке. Но мы указывали сразу
Ірина 08:49
Дякую за відповіді я просто перший раз їду у відрядження
EVGENIY 08:50
Доброго ранку! Всім гарного дня )
Марія 08:53
Ж., різниця також пропорційно, тобто сума різниці / 21* 20
Марія 08:54
Ж., якщо вона щомісячна, то вона також враховується
Ж. 08:56
Марія, щомісячна,але кожного місяця новий наказ, можуть бути і нові відсотки
Марія 09:13
Ж., все одно вона постійна
Ж. 09:17
Марія, дякую
Дарина 09:28
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,якщо працівник бере тиждень відпустки без збереження,ЄСВ доплачуємо до мінімальної?
Ольга 09:31
Олена, 5,6 днів, якщо вчитель відпрацював менше 12 місяців. Якщо більше, то берем 4,67 дня (56днів /12=4,67)
Тат_яна 09:32
Дарина, обязательно!
Дарина 09:33
Тат_яна, дякую.Бо вже сам в собі не впевнений)
EVGENIY 09:33
Дарина,
Дарина 09:33
EVGENIY, дякую
Тат_яна 09:39
Дарина, это да...
Віка 09:52
Виникла вперше така ситуація, працівник під час відпустки був на лікарняному. Продовжувати відпустку на дні лікарняного буде у листопаді. Цікавить з нього потрібно вирахувати відпускні за дні перебування на лікарняному та виплатити їх лише коли буде продовження відпустки? Працівник вимагає підставу на якій він має повернути їх? На що посилатися?
ОМС 09:55
Віка, на те, що не може бути подвійна оплата за одні і ті ж дні
Віка 09:58
ОМС, на це я посилаюся, працівник вимагає показати де таке написано і говорить, що він заробив ці відпускні і повертати не буде.
EVGENIY 10:02
Віка,
Тат_яна 10:06
Віка, что значит "заработал отпускные"? Ему выплатили наперёд за дни, которые он не придёт на работу. Я ОФИГЕВАЮ ОТ ТАКИХ РАБОТНИКОВ!!!
Саша 10:08
Доброго ранку, колеги!
Олена 10:09
Ольга, Дякую
Саша 10:09
Забула підгрузити до тендерної пропозиції згоду на обробку персональних даних, нас тепер виключать?
Саша 10:09
ЧИ буде час на виправлення помилки у випадку виграшу?
Тетяна 10:11
Добрий день. Допоможіть будь ласка розібратись на який рахунок виплатити допомогу на поховання родичам померлого працівника. У нас відкритий рахунок в Укргазбанку (зарплатний проект), в родичів померлого є зарплатна картка Приватбанку. Чи можемо ми перерахувати кошти на картку приватбанку родичів?
Віка 10:11
Тат_яна, цей працівник мій директор. Він категорично не хоче повертати ці кошти. Говорить: "це мої гроші, в мене їх не мають права забрати, а у листопаді ці відпускні побрібно це раз оплати. Що так не модна бухгалтер бреше..."
EVGENIY 10:14
Віка, мають мають хай читає закони і розбирається якщо такий розумний, або просто утримайте з зарплати якщо не хоче повертати
ОМС 10:18
Віка, роздрукуйте йому розяснення, що скинув Євгеній. Ну не пойме, то що робити
Тат_яна 10:18
Тетяна, а Укргазбанк не подтянет Приватовский IBAN?
EVGENIY 10:20
Тат_яна, а це як?
ОМС 10:20
Тетяна, поговоріть з банком. У нас була ситуація, що людина закрила картку, то ми якось перераховували ( подробностєй не памятаю), а він з паспортом отримував у касі банку
Тат_яна 10:21
Віка, я подозреваю, что по многим вопросам у вас "бухгалтер бреше"... Он - представитель "молодого не замешанного в коррупции" поколения? Вы не боитесь с ним работать?
ОМС 10:23
Віка, хай видасть наказ (він же КЕРІВНИК!!), що відпускні не утримувать
Віка 10:26
ОМС, керівник вимагає показати закон де написано, що відпускні потрібно утримати
Тат_яна 10:26
EVGENIY, ой,ну вы же сами новости давали, что с 2020 года типа "зарплатное рабство"отменяется, И «бюджетники» могут получать заработную плату и другие выплаты на карту любого банка, а не только там, где работодатель оформил «зарплатный проект».
Елена 10:27
Тетяна, у нас зарплатный проект в Приват, а выплачивали родственнику в Аваль на номер счета IBAN, пусть вам принесут справку с реквизитами карточки
Тат_яна 10:29
Елена, это не моя ситуация, я чисто теоретически фантазирую...
Елена 10:29
Тат_яна, вообще мы сейчас в Привате любого банка карточку подтягиваем, как ситуация с Вашим банком не знаю
Тат_яна 10:33
Елена, вы дополнительно договор заключали? Или просто начали ведомости с "чужими" айбанами им направлять?
Тетяна 10:34
Елена, ви в платіжці вказували ЄДРПОУ і рахунок Привата, а в призначенні платежу Аваль?
Елена 10:34
Тат_яна, договор не заключали
Тат_яна 10:38
Елена, значит, буду узнавать в своём Ощаде, на перспективу, мало ли кто из работников чего захочет
Елена 10:42
Тетяна, в призначенні: компенсація за невик.відп.ПІБ(померлого),номер карткового рахунку, ПІБ отримувача и на реквізити Аваля .....ну єто тогда я еще не знала что можно прикрепить к зарплатному проекту, или нельзя еще было, тут четко видно кому и куда пошла компенсация
Тетяна 10:45
Елена, спасибі!
Елена 10:48
Тат_яна, это да, у них конечно такое право есть, но я всех для начала уговариваю в Приват, но в семье не без урода, как говорится)))
EVGENIY 10:54
Тат_яна, так так , тупонув щось зранку
Марія 10:56
Віка, МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ ЛИСТ від 21.03.2019 р. N 369/0/206-19
EVGENIY 10:59
Віка, Марія, ось цей лист
NeProzorro 11:11
Тат_яна 11:11
EVGENIY, скорее всего, я так сформулировала проблемку, чисто по-своему, а не по-научному
NeProzorro 11:11
ДП «Прозорро» у другому півріччі 2021 року планує разом із ДУ «Відкриті публічні фінанси” завершити інтеграцію із Edata — «Єдиним веб-порталом використання публічних коштів. Інтеграція буде передбачати можливість автоматичного розміщення інформації про укладений договір в кабінеті підприємства-замовника на порталі Edata для спрощення роботи Замовни
Тат_яна 11:12
NeProzorro, ну вот это уже чисто по-научному. т.е. хр.н поймёшь...
NeProzorro 11:16
Тат_яна, "Світлі уми" наших законодавців вигадують чергові "казки Від енського лісу"
EVGENIY 11:22
NeProzorro, це новина в мене на завтра запланована ))
NeProzorro 11:29
EVGENIY, до речі таке запитання: для Звіту про договір без системи (до 50 тис) треба номенклатуру розписувати чи ні? ЧИ можна просто вказати "найменувань товару стільки-то"?
EVGENIY 11:29
NeProzorro, це не до мене
NeProzorro 11:31
Запитання до всіх хто любить прозорість :)))
NeProzorro 11:35
Віка, налякайте його перевірками Держпраці, ДАСУі т.п. Керівник повинен приклад подавати іншим працівникам.
ОМС 11:37
NeProzorro, ото ж тепер такі керівники. Що тоді говорить про роботягу?
NeProzorro 11:38
ОМС, Оприлюднювати на всіх можливих майданчиках інформацію про таких керівників та їхню некомпетентність і не бажання працювати прозоро
ОМС 11:40
NeProzorro, мабуть і це не допоможе(((((((
Goldy 11:41
Доброго дня, колеги, допоможіть розібратись щодо надходження в натуральній формі і змін до ст.13 Бюджетного кодексу... Ми управління (держбюджет). Нам міська рада (комунальна власність) передає у натуральній формі меблі і техніку... Робити зміни до кошторису в цьому випадку (ми різні бюджети) чи ні? Не розумію цих змін...
NeProzorro 11:41
Віка, направте його за консультацією до кадровички в вищестоящих (ОДА, мерія чи хто там у вас) . Вона йому популярно пояснить
Ірина 11:43
Доброго дня підскажіть інвентарні номери для ІНМА як првильно присвоїти номер
EVGENIY 11:44
Ірина, що конкретно цікавить?
EVGENIY 11:44
Ірина, довжина номера чи наявність підгруп? Чи що?
Ірина 11:47
EVGENIY, наявність підгрупи і як її правильно визначити
Ірина 11:58
Вибачте не правильно сформулювала рах 1113 як правильно присвоїти інвентарні номери і чиє там підгрупи
EVGENIY 12:04
Ірина,
Normal 12:12
Подскажите если в штатном естьт "Фахівець" пару должностей ... если у первого одна посадова а у второго другая так можно*?
Марина 12:34
Goldy, ой эта передача между бюджетами...головняк..
ОМС 12:43
Normal, у нас 15 главспецов. Я не думаю, что у них должны быть одинаковые посадовые. Они занимаются разными вопросами
Марина 12:57
ОМС, конечно разные
Тоня 13:19
Спрашивала вчера, может сегодня кто-то подскажет. Госслужащий работал с декабря 2020 по контракту на период карантина до 13.07, прошел конкурс и с 14.07 принят на должность. Какой у него теперь будет расчетный период для отпуска?
Любов 13:23
NeProzorro: 11:29 Підгледіла у колег варіант і використовую його - пишу загальну назву, часто з самого класифікатора, а у дужках деталізую по номенклатурі)
АННА 1 13:28
Доброго дня! підкажіть, будь-ласка, при звільненні компенсують донорські чи ні
Тоня 13:29
EVGENIY, может Вы знаете? (13:19)
NeProzorro 13:30
Любов, а кількість як вказуєте? загальну кількість найменувань по кожному ДК ? Наприклад, придбали різні лампочки -код ДК один, але асортимент різний і одиниця виміру (упаковка, штуки). Треба розписувати детально?
EVGENIY 13:33
Тоня, я б сказав якщо був впевнений на всі 100
Тоня 13:35
EVGENIY, я поняла. А если не на 100, к чему больше склоняетесь? Прерывания стажа фактически нет, но факт увольнения и принятия был....
Тоня 13:36
Нужно считать человеку отпускные, да еще и с материалкой, а я сомневаюсь как правильно...
ОМС 13:37
Тоня, развиваю мысль. При работе по контракту ему положено отпуск?
Тоня 13:37
ОМС, да
EVGENIY 13:37
ОМС, гарна мисль ))
ОМС 13:38
Тоня, вы компенсацию не начисляли? (при условном увольнении)
Тоня 13:38
ОМС, при увольнение получил компенсацию
EVGENIY 13:38
Тоня, так тоді і не включайте той період у розрахунок
ОМС 13:39
Тоня, а какой же отпуск (ДА ЕЩЕ И С МАТЕРИАЛКОЙ!!!), если зачислен с 13.07.????
EVGENIY 13:39
ОМС, може то в тому році було
Тоня 13:39
ОМС, ну знаете.... руководство так решило
ОМС 13:40
Тоня, вы за "тот" период ему все отдали. У него новый период ( Но это чисто мое мнение)
EVGENIY 13:40
Тоня, через місяць роботи у відпустку?
Тоня 13:40
EVGENIY, да отпуск на 2 дня + материака
Тоня 13:42
ОМС, за "тот" конечно, но у него у же за новый период 2 дня набежало. На сегодня (после принятия с 14.07) нет ни одного полного месяца работы...
Любов 13:42
NeProzorro, теж думала як. Ставлю кількість, а одиниці виміру зазначаю "одиниць". Не знаю чи правильно, але по іншому не придумала ))
ОМС 13:43
Тоня, т.е. получается пропорционально отработанному времени. Так же? считаю что контракт не считается. Насчет материалки, конечно..... Для расчета-то берется 2 месяца.... От эти руководители, дай Господи, им здоровья))))
ОМС 13:45
Тоня, задают нам ребусы((((((
Тоня 13:45
ОМС, вот-вот)))
!! 13:47
Тоня: Згідно постанови №100 відпускні та матдопомога у даному випадку розраховуються з окладу, але не менше, ніж з 6000 грн.
Тоня 13:48
!!, а как вы думаете для госслужащего это оклад+ранг+выслуга (т.е.обязательные платежи) или только оклад?
!! 13:49
Тоня: - тільки оклад.
Тоня 13:50
СПАСИБО ВСЕМ ЗА УЧАСТИЕ! ХОРОШЕГО ДНЯ
Таня. 14:08
Доброго дня.Хто підкаже,якщо працівника переведено на іншу постійну посаду з таким сами окладом,але премія щомісячна різного відсотку- чи вважається це як перевод на нижчеоплачувану?
Тат_яна 14:19
Таня., по-моему, только обязательные выплаты берутся для сравнения. А премия - может, и повысите?
Марина 14:22
Таня., Читала что нижеоплачиваемая считается только по изменениям в соответствии с законодательством а не внутренние изменения... типа премия больше, меньше...
Марина 14:23
вроде и здесь на сайте была такая публикация, может даже не давно, когда меняли 268
Таня. 14:28
Марина, Тат_яна, дякую.
Тат_яна 14:29
Марина, вот и я о том же. Премия - величина непостоянная, ранги-выслуги - чисто персанальны...
Тат_яна 14:29
персональны, сорри
керр 14:41
Таня., якщо з таким самим окладом, тоді не має підстав стверджувати що переведений на нижчеоплачувану роботу
Любов 14:44
ПІДКАЖІТЬ. якщо у працівника є лікарняний, доплату до МЗП вираховуємо виходячи з відпрацьованих днів, чи включаємо до заробітку і лікарняні?
керр 14:47
Любов, звісно за відпрацьований час
Любов 14:49
керр, дякую. Написала і сама згадала ))
Любов 14:51
Іноді самій страшно, що в цій голові робиться
Тат_яна 14:52
Любов, та не в голове, а в законах... не законы, а кроссворды
Любов 14:56
Тат_яна, 100%
Ірина 15:14
Підскажіть хтось працював в програмі PHIS
EVGENIY 15:16
Ірина, працюйте в ФІТ-Бюджеті ))
Ірина 15:16
Да
Ірина 15:17
EVGENIY, Будем підключатися не знаю на якій козі підїхати до цієї програми вже прочитал інструкцію на 370 сторінках
Марина 15:24
Ірина, надо начинать делать... поймете логику и все пойдет само собой..
Ірина 15:29
Марина, Так я должна все заполнить і інспекторов і контрогентов, і співробітників. Чи інспектора самі повинні зареєструватися і заповнювати
Марина 15:31
Ірина, я не в фит бюджете работаю...но все программы приблизительно одинаковые, интрфэйс разный..... я когда запускала программу занесла вручную все запасы и ОЗ.. Занесла вступительный баланс... а дальше все в справочники ложилось из операций...
Ірина 15:34
Марина, та я розумію еле все одно якось страшновато + не розумію чи наші інспектори зможуть працювати в цій програмі
Олена 15:51
Працівник працює на 1,0 ставку керівником гуртка та має ще додатково 0,5ст. методистом.Індексацію застосовувати до кожної посади?
Марія 16:08
Як правильно зареєструвати акт виконаних робіт ,якщо було здіснено попередню оплату (аван).Який лист треба подати , щоб зняли попередню оплату . Суть Цього листа?
ОМС 16:10
Марія, у нас вимагають в казні прямо на акті написать скільки здійснено предоплати і скільки залишилось до оплати за підписами керівника і голбухап та печаткою
Валентина 16:11
Скажіть будь ласка, місячну бюджетну звітність до фіноргана треба надавати?
ОМС 16:12
Валентина, у нас зараз місячну не вимагають, у квартал тільки ф7, а річну у повному обсязі
Валентина 16:14
А які терміни фіноргани вам встановлюють?
Валентина 16:15
раніше було наступний день після сдачі до казначейства
ОМС 16:24
Валентина, офіційно ні. Стараємося зразу віддать їм. Якщо не віддамо, то звонять (буває). Вони нижче на 2 поверхи
Валентина 16:27
ОМС, дякую)
вен 16:33
скажіть на компенсацію за не використану відпустку при звільнені у разі смерті працівника нарахування ЄСВ нараховується ????
Юлька 16:34
Норми тривалости робочого часу на 2022 рік, пасха 24 квітня а не 2 травня
Марина 16:34
Валентина, никогда вообще ничего не даем.....фин орган сам все в программе видит
Юлька 16:35
И троица не 20 червня 2022 року, а 12 червня 2022 року
Валентина 16:41
Марина, і річний звіт не надаєте?
Марина 16:44
Валентина, нет
Бух1 16:46
Олена, п. 7 Порядку № 1078 щодо індексації сумісників
Бухгалтер ЗП 16:49
вен, ні, працівник, який помер, не є застрахованою особою.
Бухгалтер ЗП 16:51
Олена, індексувати тількт основну посаду
123 17:03
Бухгалтер ЗП, то що за такий місяць взагалі єсв не нараховувати?
Сергій 17:15
Колеги доброго вечора хтось може поділитися реєстром виплат згідно 151 постанови у форматі ексель
Маринчик 17:26
Подскажите, диплом бакалавра 2021, какой тарифный розряд, учитель