Доброго ранку! Всім гарного дня.
Оксанка 08:14
Добрий ранок!))) Усім гарного дня!)))
Марина 08:26
Всем привет)))
Наталія 08:27
Доброго ранку! Підскажіть будь ласка, як правильно зробити проводку.Здійснили переоцінку залишковоі вартості павільону,залишкова вартість якого станом на1.10.2021 року дорівнює нулю.
ОМС 08:33
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))
ОМС 08:34
Марина, Привеееееееет!!!! С выходом!!!!!))))))))))
ЛюдКа 08:36
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!
Таня 08:38
Доброго ранку! Як побачити лікарняні на сайті пфу, потрібно вводити всі дані чи тільки місяць? Чи прийде повідомлення, що відкрили?
ЛюдКа 08:41
Особливий привіт відпускникам!!!! З новими силами, енергією, емоціями до роботи!!!!
Оксанка 08:43
Таня, я тільки місяць ввожу, повідомлення приходить особі на моб.телефон, що їй відкрили лікарняний
Таня 08:43
Оксанка, особі повідомлення прийшло, а в кабінеті нічого немає.
фархад 08:48
доброго ранку
EVGENIY 08:54
Доброго ранку :) Всім гарного дня
Оксанка 08:59
Таня, може, коли закриють лікарняний, тоді з'явиться
ГАННА 09:02
Доброго ранку,всім гарного дня
Таня 09:05
Оксанка, може, почекаю,дякую.
MARINA 09:06
Доброго ранку! Допоможіть будь-ласка, індексація у вересні 80.89? або 88.02? Дякую
EVGENIY 09:07
MARINA,
MARINA 09:07
базовий місяць січень
EVGENIY 09:08
MARINA,
EVGENIY 09:09
MARINA,
MARINA 09:10
Все, зрозуміла, ДЯКУЮ
ФСН 09:11
MARINA, 80,89
оксана 09:12
таня в кабінеті пфу нажимаєш пошук і відображаються всі лікарняні параметри не треба заповнювати
San 09:12
Таня, в нас також особі прийшло повідомлення на телефон, що лікарняний відкрили, а в кабінеті ПФУ лікарняного немає вже третій тиждень. Працівниця вже на роботу вишла. Виявилось, що в поліклініці, коли вносили дані в реєстр, не вірно внесли серію паспорту і її медичний висновок не підтянувся в реєстр застрахованих осіб ФСС
San 09:13
і фонд не створив їй лікарняний. Якщо довго не буде в кабінеті ПФУ, відправляєте її до лікаря, хай перевіряє персональні дані, чи правильно введені.
Марина 09:14
ЛюдКа, ОМС, сижу, не могу в себя придти....
Таня 09:15
San, дякую
San 09:18
не вірно сказав, лист стварила лікарня, а пенсійний не співставив ії дані і не вніс її в кабінет установи. Якось так, там два реєстри - медичних висновків (лікарня) і застрахованих осіб (ПФУ) і щоб все було ок, дані в них повинні бути ідентичні
Таня 09:20
San, а якщо так і не прийде, як табеліровать? Там такий ньюанс, працівниця поміняла прізвище і не подала нові дані до пфу, а я в звіті це покажу аж в жовтні. 100 раз казала, але як горохом об стіну, і це наш кадровик.
ОМС 09:23
Марина, что так? После отпуска или что случилось?
Тат_яна 09:24
Добрый день!
Тат_яна 09:25
Марина, шо такое? Уже скучаем за Мальдивами?
Наталя 09:28
Подскажите. что может біть с Циско Єни Коннект , соединение установлено, но страницу не грузит
Альона 09:30
доброго ранку! Водій заповнив подорожній лист, вказавши місто в межах області. Наказу на відрядження на цей день немає. Він же має бути, так?
Марина 09:31
ОМС, в отпуске месяц была)))) не пойму что я вообще в кабинете делаю)))
Тат_яна 09:34
Марина, а отпуск как прошёл - или ?
Марина 09:35
Тат_яна, была дома, но классно... чувство свободы... хочу делаю не хочу не делаю))) захотела пошла, не захотела сижу дома))) То что планировала сделала. И отдохнула хорошо, переключилась на физическую работу, на другой ритм жизни)))
EVGENIY 09:37
месяц
Оксанка 09:38
Марина, EVGENIY,
Оксанка 09:39
Марина, у відпустці гарно, відчуваєш себе вільним, а на роботі сидиш як у клітці і пашеш як робокоп, в мене перший тиждень така ломка була. Ще і наблюдають куди хто пішов , я вже і в обідню перерву нікуди не виходжу...
Оксанка 09:40
Але якщо порівняти з роботою фізичного характеру, то тут краще)))
Тат_яна 09:46
EVGENIY, та ладно, от зависти болезни приключаются, типа язвы. Марина "по заветам Фаины Раневской" отдыхала: неделю буду сидеть в кресле-качалке - а потом - а потом начну раскачиваться...
Таня 09:51
Новий прікол по лікарняним, наши врачі розпічатують е-лікарняні для опати на підприємствах, якщо ті там не висвічуються.
Тат_яна 09:53
Оксанка, зря это, "в перерыв не выхожу". Личное пространство нужно четко обозначить и защищать ото всяких... Иначе эмоциональное, а до кучи и профессиональное выгорание гарантировано. Оно мне надо? Лучше пусть я буду в чьих-то глазах стервой
Оксанка 09:59
Тат_яна, Ви абсолютно праві, поважаю Вашу думку
ГАННА 10:08
Колеги працівнику нараховано зп 3тис. і пізніше відсторонення, єсв я рахую з 6 тис, як показати в обєднаному звіт донарахування єсв?
Любов 10:15
Таня, о богіііі ми строілі, строілі, і наконєц построілі
Оксанка 10:23
Таня, дожилися
Тат_яна 10:24
Таня, (09.51) та это не прикол, а П...ДЕЦ. "Улёгшиеся" сервера помноженные на ВЕЧНЫЕ косяки медработников при оформлении больничных! Как можно оплачивать такое? И если бумажный с волокитой бумажной можно таки было вернуть для правильного оформления, то вот с ЭТИМ что делать?
Бух. 10:27
Доброго дня.За яке число фінансує ФСС?
ОМС 10:30
Бух.,
Оксанка 10:30
Тат_яна, і що то за документ такий без печаті без підписа, де підтвердження, що то ти не сам напечатав...Вся відповідальність ляже на бухгалтера, ще і потрібно самому визначати категорію захворювання....Хто це взагалі придумав, нововведення несерйозні
Наталія 10:31
Чи змінювати назви посад в штатном розписі і в структурі згідно змін до 268 постанови від 28.07.2021 ( " Селищний голова" на " Голова", " Секретар селищної ради на "Секретар ради "і т.д.)
Н.А 10:37
Наталія, (8:27) якщо ліквід.вартість, без нарах. аморт., то 10-5111; а якщо зб.перв.варт., то 10-5311 і нарх.амаортиз. з нової вартості з слід.м-ця
**** 10:50
Доброго дня! У працівника відкрито два електронних лікарняних. Як зрозуміти, що другий продовжений чи відкрито новий?
дд 10:53
****, для вас статтю написали
Дарина 10:55
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,як відправити повідомлення про звільнення працівника через МЕДОК?
**** 10:55
дд, Вибачте! На статтю даже не глянула?
Таня 11:02
Оксанка, це наши містечкові нововедення
Бух. 11:08
Дарина, повідомлення про звільнення не подається,подається тільки повідомлення про прийняття працівника.Якщо вам потрібна дата то подаєте 5 таб. обєднаного звіту
Дарина 11:09
Бух.,дякую.
Аля 11:22
Добрый день делаю справку для пенсии за 88 год писать как есть в рублях или переводить?
Аля 11:22
на что множить?
Альона 11:25
Аля, Українські карбованці підлягають обміну на гривні(банкноти та розмінну монету) за курсом 100000 карбованців на 1гривню.
Альона 11:26
Аля, ( У К А З ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ Про грошову реформу в Україні )
Саша 11:28
Вихователь на курсах обовязки поклали на помічника вихователя. Як йому оплачувати за ці 5 дні роботи
Аля 11:30
Альона, спасибо
Ксю 11:52
Доброго дня!Дівчата як у вас здають батьківську плату за харчування діточок у школах та садочках?
Куся 11:56
Хто підкаже де можна скачати новий ключ Москалевської keystore для підписання реєстрів? чи можна просто шифрувати сертифікатом з розширенням crt?
ліцей 6 11:58
Добрий день. Працює СДО? Мені видає помилку № 32, параметр 10061
Наталя т-ц 12:01
у мене працює
ліцей 6 12:01
Наталя т-ц, дякую. це, напевно, в комп'ютері щось
Оля 12:06
Доброго дня, відпускні нараховані з 12.12 по 03.09 перераховувати не потрібно?
Гірничий ліцей 12:09
Куся, напишите ел. адрес я Вам отправлю . Мне давало этот файл казначейство.
Олена 12:10
Оля, на сторінці сайту перша стаття, почитайте, там є відповіді на ваші питання.
EVGENIY 12:10
Куся, Гірничий ліцей, на форумі є тема, там можна і викласти файл, а може він там вже і є
Наталія 13:08
EVGENIY, подскажите, пожалуйста, что в настоящее время с подпиской на 2022
Куся 13:09
EVGENIY, дякую! знайшла
EVGENIY 13:27
Наталія, в каком смісле?
Наталя т-ц 13:45
разрешена ли уже предоплата на 2022год. по постанове 1070 ?
Наталка! 13:47
Доброго дня)
Наталія 13:48
EVGENIY, можно делать подписку на періодичні видання или нет
Бухгалтер ОСВІТА 14:09
Підскажіть!!! Терміново!!! Заступник директора школи може працювати в іншому закладі керівником гуртка, це викладацька діяльність чи ні
EVGENIY 14:10
Наталія, конечно можно , запрет уже давно сняли! Запрет просуществовал меньше недели в конце года,и его отменили сразу же
NeProzorro 14:16
Колеги, сподіваюся, що у всіх все цілком прозоро
Леся 14:17
В плані закупівель оголошена спрощена закупівля на природний газ на 56 000 грн. Заключено договір на 52000 грн. Договір достроково розірвано в звязку із збільшенням ціни на газ. Сума договору стала 27000. грн. оголошується нова спрощена закупівля. яку суму брати до розрахунку до 200000 грн. 56000, 52000 чи 27000
ОМС 14:22
NeProzorro, даже не сумнівайтесь)))))))
Елена 14:31
Леся, 27000
*** 14:45
Доброго дня, колеги, нещодавно вийшла з відпустки, а тут зміни по середній. Підкажіть, будь ласка, якщо у нас тільки щомісячні премії, то треба проводити перерахунок?
Ольга* 14:52
***, щомісячні за поточний місяць чи попередній?
*** 14:53
Ольга*, за поточний
Ольга* 14:53
***, не потрібні перерахунки
*** 15:00
Ольга*, дякую
Куся 15:17
Хто по якій ціні оголошує закупівлю газу? наш постачальник каже,що 32000грн. І хто як виходить з ситуації якщо додаткових коштів не передбачено? Дякую
Ольга 15:24
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, які програмні забезпечення повинні враховуватися в бухгалтерському обліку на позабалансовому рахунку, зокрема субрахунок 013? І як програмні забезпечення можливо відрізнити, які вони мають особивості для того, щоб їх врахувати в обліку на субрахунку 013?
EVGENIY 15:30
Ольга,
Наталка! 15:53
Куся, яка ціна у вас?
Куся 15:59
У нас тільки вистачає по ціні 22000
Марина 16:03
Девочки вы когда возврат финансирования делаете сумму с минусом ставите или обратную проводку делаете?
Марта 16:03
Якщо працівник звільнений 11.06. ( останній день відпустки ) розрахункові виплачено 27.07 , чи нараховується сернедній заробіток за час затримки ?
ОМС 16:05
Марина, если "по себе", то я делаю обратную проводку. Если по сети, то ту же, но с минусом. Может я и не права(((((
Марина 16:08
ОМС, если с минусом то с выпиской казны не пойдет... у них же минусов нет... надо наверное обратную... м/о 2 должен что??? сходиться с выпиской казны)))))
Наталка! 16:15
Куся, нам принесли додаткову по 18...
ОМС 16:18
Марина, если я забираю деньги у отримувачей, то даю минусовый розподил и тогда делаю проводку с минусом. Хотя в выписке все без минусов. Иначе у меня что-то не получается((((((
Ольга 16:19
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можно в наказі на інвентаризацію прописати, що "проінвентаризувати жорсткий диск зовнішній інв.№...." (сталася втрата майна)?
Куся 16:43
Наталка!, а хто ваш постачальник газу?
Марина 16:48
ОМС, с отримувачами у меня так... там всего две проводки.
Оксанка 16:51
До завтра
1234 16:54
Добрий день! Амортизація МНМА (50%) може бути з копійками?
EVGENIY 16:55
1234, да
1234 16:55
EVGENIY, дякую!