Архів чату за 22.09.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:07
Всем привет)))

Татьяна 08:13
Доброе утро!!! Хорошего дня!!!

Любов 08:19
Доброго раночку і смачної кавусі ))

ОМС 08:35
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))

ЛюдКа 08:36
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

Оксанка 08:38
Добрий ранок усім ))

EVGENIY 08:52
Доброго ранку всім )) Гарного дня )

ГАННА 08:57
EVGENIY, доброго ранку,чи потрібно єсв рахувати з мінімальної зарплати при відстороненні працівника??відсторонення з пів місяця.

ОМС 09:06
EVGENIY, у мене, як завжди, нестандартна ситуація) Перерахування коштів з реєстраційного рахунку на поточний рахунок в банку КП "Внески до статутного капіталу на часткову оплату тролейбусів..." А які проводки будуть у мене?

Вика 09:09
Доброго ранку! При нарахуванні лікарняних чи включається в розрахунок матеріальна допомога на оздоровлення та премія до проф свята. Допоможіть, перший лікарняний в моїй діяльності

EVGENIY 09:10
ОМС, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... nya-oblik/

EVGENIY 09:10
ОМС, viewtopic.php?f=157&t=4442

EVGENIY 09:11
Вика, да включається все на що нараховували ЄСВ

EVGENIY 09:11
ГАННА,

Вика 09:14
EVGENIY, дякую!

ГАННА 09:17
EVGENIY, і ще одне питання з декрету в декрет розрахунок буде 6000/30,44*126=24834,60

Галина 09:19
Доброе утро,скажите пож.на какой субрахунок поставить трубы металические?

натли 09:24
добрий ранок.прийшов лист від приватного виконавця про стягування боргу.чи правомірно утримувати з робітника по такій постанові(не державний виконавець)?і друге пиьтання-з неї вже стягуеться 20 %,в новій постанові теж 20% чи маємо ми право утримувати 40%?

EVGENIY 09:28
Галина, почитайте про 1513 рахунок https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... -obliku-v/

ОМС 09:29
EVGENIY, дякую. Але мене це не спасає. Ще більше впевнююсь, що ліземо в "дебрі". Спочатку зробили, як і треба, внесли в мережу. Там щось нічого не получається з оплатою. Зараз забираємо це "на себе" і будемо платить КП на поточний рахунок. Тепер зовсім не розумію які в мене будуть проводки.

Тат_яна 09:31
Доброе утро!

Н.А 09:32
ОМС, доброго ранку! Ми в м/о № 3 робимо 2313-7011; 8013-2313, щоб не відносити на 6211, це не підрядники.

Галина 09:32
Скажите пож.а профнастил на какой субрахунок?

ОМС 09:33
EVGENIY, у мене ніяких первинних документів, крім договору між нами і КП, що кошти перерахуються їм на поточний рахунок ( все за неофіційною порадою казни) І що тепер з цим добром робить?

Марина 09:33
EVGENIY, подскажите ссылочку на информацию про нормы списания пального для служб автомобилей..

GalinaS 09:34
Галина, 1513

ОМС 09:34
Н.А, добрий день! Та я вже про це думала. Але також 40 млн віднести просто так на видатки рука не піднімається

EVGENIY 09:34
Марина, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... ho-robiti/

EVGENIY 09:35
ОМС, почитайте статтю що я дав там є проводки

Н.А 09:35
ОМС, так другого ви і не придумаєте нічого. З рахунку на рахунок

Марина 09:35
EVGENIY, спасибо)

Тат_яна 09:35
Интересные новости с полей: "Директор Департаменту стратегії і розвитку НБУ Арсена Макарчука під час круглого столу повідомив, що зарплата співробітникам Міністерства цифрової трансформації в е-гривні буде виплачена вже у 2021 році. Пілотний проект реалізують Мінцифри та НБУ."

Бух. 09:36
ГАННА, так

ОМС 09:36
EVGENIY, почитала(((( Але мені так хочеться зробити проводки, як по мережі, щоб кошти пройшли транзитом. Так не можна?

EVGENIY 09:37
ОМС, http://joxi.ru/brRzq6XcLVWPYr

Бух. 09:37
натли, ви передзвоніть у виконавчу вам краще скажуть.Ми стягували з одного працівника 20 і 20 по двох постановах тобто 40%,він теж не дер.службовець.Стягувати ви маєте не більше ніж 50 % отриманого доходу працівника

EVGENIY 09:37
ОМС, мені важко сказати можна чи не можна так, от коли когось перевірять і скажуть що так не мождна було тоді ми всі будемо знати )))

Ольга 09:39
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, якщо в договорі написано технічний супровід програмного забезпечення, як ми повинні відобразити в бухгалтерському обліку цю программу? На 013 повинні відобразити чи ні?

Гуля 09:40
дРБПИЙ ДЕНЬ, ЯК ПОДИВИТИСЬ ЕЛЕКТРОННИЙ ЛІКАРНЯНИЙ

Тат_яна 09:41
Ольга, программа ваша? Нет? Услуга по сопровождению подключена, значит на затраты и всё

Бух. 09:44
Гуля, на сайті пенсійного через елек.ключ керівника чи гол.бухгалтера

Оксанка 09:44
Гуля, заходьте на сайт ПФУ і там буде розділ мої листки непрацездатності, натиснете Пошук і буде Вам щастя

Марина 09:45
у кого есть автомобили7 Почему называется ТИМЧАСОВА линейная норма витрат? И надо ли в институте заказывать индивидуальную норму если есть в 43 приказе базовая?

EVGENIY 09:48
Ольга, технічний супровід це послуга, до чого тут програма? http://bit.ly/36iTzyK читайте ось цю з початку

ОМС 09:48
EVGENIY, не дадуть до пенсії допрацювать((((( Немає жодного первинного документа!!!! Гроші прийшли і пішли!!! Тільки не на бюджетний, а на поточний рахунок ( вийшли з підконтролю)

Ольга 09:48
Тат_яна, программа не наша. Оплачиваемм ее техническое сопровождение.

EVGENIY 09:49
Ольга, а что ві на учет собрались ставить? Ві ставите на учет заправку картриджей? Єто такая же услуга

Н.А 09:49
ОМС, це ж не догострокові фінансові інвестиції???? Цікаво. Ми таку проводку робили, були перевірки, зауважень не було. Може, з якого боку хто на це дивиться. Як завжди лякають великі суми. Ну до рах. 25 - мабуть це не ті інвестиції....."Думайте сами, решайте сами", як у пісні.. ,

EVGENIY 09:50
Н.А, я там вище дав посилання на статтю, почитайте

Н.А 09:51
ОМС, рішення, договір є???

Марія 09:52
Добрий день ! Як правильно затягнути фінансові зобов"язання в СДО?

ОМС 09:53
EVGENIY, я не можу ці проводки скласти "до кучі". Допоможіть, бо буду плакать

твтка 09:53
ОМС, скажіть хто здає на сертифікат з української мови?

Ольга 09:53
EVGENIY, в договорі зазначено, що Замовник не отримує майнові права на програмне забезпечення. В договорі написано все, що стосується програмного забезпечення. ТОму виникло питання щодо відображення на 013.

ОМС 09:53
Н.А, розпорядження міського голови (прирівнюється до рішення)

ОМС 09:54
Н.А, договір між нами і КП, що ми їм перераховуєм на поточний рахунок, а вони платять за тролейбуси

Н.А 09:54
твтка, хто подає заяву на роботу в ОМС.

твтка 09:55
ОМС, скажіть хто здає на сертифікат з української мови?

ОМС 09:56
твтка, новоприйняті

твтка 09:56
а ті хто уже працює?

Н.А 09:57
твтка, ми підтвержували к/атестат, що вивчали укр.мову

EVGENIY 09:58
ОМС, а так це не внески в статутний капітал :)

Н.А 09:59
ОМС, тоді це не кап.інвестиції, поточка 2610

ОМС 10:00
Н.А, EVGENIY, КЕКВ 3210

Н.А 10:01
ОМС, не вірно в ропорядженні і в документах?????

Н.А 10:01
ОМС, ви ж через казну проведе, там не приймуть

EVGENIY 10:02
ОМС,

натли 10:02
допоможіть на 09,24

ОМС 10:04
EVGENIY, Н.А, казна сама порадила зробить так. Відповідальність несемо ж ми

ОМС 10:04
EVGENIY, Н.А, я нічого уже зробить не можу. Як мені поступить????????

Оксанка 10:07
Марія, 09:52 заходьте в СДО, знайдіть імпорт документів, оберіть фінансові зобов'язання, виберіть файл (файл дбф), імпортуйте. Прикрепіть сканкопію плюсиком (+), передивіться чи вона наявна (листочок), підписуйте бухгалтером, директором і печаткою і відправте.

EVGENIY 10:09
ОМС, та відносьте на витрати та й все

Н.А 10:10
ОМС, а ви перерахували кошти??? Тоді тільки витрати, що тут придумаєш? Якщо навіть не так, ви виконали розпорядження

ОМС 10:10
EVGENIY, ні! 40 млн і зразу на витрати? Без жодного документу. Я НЕ МОЖУ!!!! Самий підходящий варіант, це проводки, як по мережі.

Н.А 10:11
ОМС, ну тоді як вам "угодно"

Н.А 10:12
ОМС, а що по мережі ви робите?

ОМС 10:12
EVGENIY, я вибачаюсь, але якщо зробить, як треба. Ви можете мені написать проводки. У мене думки розбігаються. Я не можу зібрать проводки до кучі(((((

EVGENIY 10:12
ОМС, так я на 100% теж не знаю

ОМС 10:12
Н.А, Дт 2313 Кт 7011 Д-т 7011 К-т 2313 І ВСЕ!!!!

Н.А 10:13
ОМС, а що ви ще придумаєте???

Н.А 10:14
ОМС, Хоча 7011 повинні закрити на результат, от ми і ставимо на 8013

ОМС 10:17
EVGENIY, я що, повинна затронуть і 54 і 2513??? І 5212. Чим я все це позакриваю? Просто жах якийсь? Я не розумію змісту проводок Може нічого

Тетяна 10:18
Добрий день. Підкажіть будь ласка якщо працівнику в червні було виплачено зарплату за повний місяць, а він захворів і липні звільнився. В липні сторнували суму надлишково виплаченої зарплати. При розрахунку компенсації за невикористану відпустку в липні враховувати сторнування зарплати за червень?

Марія 10:24
Доброго дня !Хто підскаже, який оклад буде працівникам обсл. апарату ОМС в грудні ? Буду дуже вдячна

Н.А 10:32
ОМС, 2314-6611 і 6611-2314, а вони розпоряджаються самі і свої проподки

Н.А 10:33
ОМС, вони ж ваші, кому ви перераховуєте кошти???

EVGENIY 10:33
Н.А, 6611 тут не треба, це ж КП вони отримувачі

Н.А 10:34
EVGENIY, це ж внутрішнє переміщення = вони одержувачі наші

Н.А 10:37
EVGENIY, вони самі будуть збільшувати собі статутний капітал, це кошти місцевого б-ту і у нас і у них

ОМС 10:47
Н.А, EVGENIY, ми включили їх по мережі. Але тепер розпорядженням поміняли трактовку. Із-за того, щоб кошти кинути їм на рахунок в банку( а не казні), тому вилучаємо з мережі. Кошти тепер у нас ( умовно). На видатки однозначно ні, бо дочиталася, що крім капітальних відносяться на видатки. Це капітальні 100%-3210

Н.А 10:50
ОМС, тоді може і рах. 25, якщо не мережа

Марія 10:50
Якщо вже фінансові зобовязання вислані через СДО прийняті казначеєм ,як можна роздрукувати в СДО?

ОМС 10:51
EVGENIY, Н.А, я вибачаюсь, що вас відволікаю. Але порадитися ні з ким зовсім. Казна порадила, а проводки їх не стосуються і бухоблік. Вночі спать не могла, і так і думала, що крім Євгенія і Н.А. мені ніхто не порадить. Бо у Н.А. на попередній роботі виникали схожі ситуації. Рішення приймати однозначно мені, але так хочеться поспілкуватися з кимось)

Н.А 10:54
ОМС, це відповідальна робота, тому піддержуємо, бо такі самі, як ви. Дякую. До спілкування - завжди...Одна голова хорошо, а декілька краще. Якщо чимось допомогли, то це успіх усіх нас!

людмила 10:56
Марія, зайдіть в проведені документи ( там рядом де ви відправлієте ) вискочить віконце і там виберіть що треба роздрукувати фінасові чи юридичні і на друк

ФСН 11:04
ОМС, якщо хочете себе підстахувати, то нехай ваше КП надасть вам копії накладних, договору на придбані тролейбуси чи що там у вас...

ФСН 11:04
Доброго дня усім!!! І щоб, голова не боліла!!!

EVGENIY 11:05
Н.А, 6611 це тільки якщо від розпордяника 1 або 2 рівня передається розпоряднику 3 рівня, адже їх баланс буде включати підвідомчи установи, а баланс одержувачів ви не вклюаєте в свій тому так не можна

ФСН 11:06
ОМС, вибачте, що втрутилася до вашої переписки.

EVGENIY 11:07
ОМС, а спати треба вночі не переймаючись роботою :)

ОМС 11:08
EVGENIY, Н.А, давайте попробуємо проводки обсудить з самого початку (якщо можете) Поступило фінансування? (на ці цілі) Д-т 2313 К-т 54 Далі Д-т 2513 Кт 2313 (при перерахуванні КП) Водночас Д-т 54 К-т 5212; Д-т 5212 Кт 2513???? Який смисл? Нічого не розумію((((

ОМС 11:09
ФСН, дякую, це обовязково, да

ОМС 11:09
ФСН, (11.06) наоборот, дякую)))

ОМС 11:13
EVGENIY, (11.07) Якби ж робота без всяких....нестандартних ситуацій (краще не скажеш, щоб не матюкнутисЬ)

ОМС 11:15
EVGENIY, подивіться 11.08))))

Н.А 11:15
ОМС, от тут якраз і "смущає" 25 рах, що довгострокові, як вони закриваються чи не тоді коли ті використають кошти...

Н.А 11:16
ОМС, тут транзит у вас, по проводках закриття, ми приміняли 8013, 25 рах. що означає довгострокові, коли ви зразу "віддали" кошти

EVGENIY 11:17
ОМС, ні , на 5512 нічого не закривайте це ж не доходи і витрати! Воно у вас так і буде висіти на 2513 і 5411

ОМС 11:19
Н.А, вони то їх перерахують зразу. Але ЦЕ тільки частина інвестиційного проекту. Даже не могу в відкритому доступі вам усі "подробності"

ОМС 11:19
EVGENIY, а коли воно закриється?

ФСН 11:20
EVGENIY, а навіщо 2513 і 5411, якщо рахунок ОМС "перевалочна база"?

Н.А 11:21
ОМС, вони мабуть повинні дати вам документ, що витратили і ви закриєте, я так розумію, якщо ч/з 25

EVGENIY 11:21
ОМС, сорі я не на той рахунок подумав, у вас 5212 то інша справа, мені показалось що 5512

Н.А 11:22
ОМС, я б того 25 не трогала, у вас воно на фін рез піде фінансування і все закриється в одному місяці

ОМС 11:22
EVGENIY, у мене на 5411 1,5 миллиарда строек. Мне туда "добавить" 40 млн в "шесть секунд", но меня волнует ( хотя до пенсии 6 мес- и гори оно пропадом!!!) как потом закріть єтот 5411 (на 40 млн) и на основании чего???

ОМС 11:23
Н.А, (11.22) я типу для того, щоб було, як рекомендується, "по феншую"

Н.А 11:24
ОМС, до того часу все вирішите, по феншую не получается, а от по другому хочеться сказати....От і що ми тут робимо???? Ребуси рішаємо

ОМС 11:26
Н.А, ці проводки, що я написала, там усе закривається під 0. Могу прогнать, щоб не сказали, що не провела через 2513 і 5212. Як ви думаєте?

Альона 11:26
Яке число фінансує ФССНВ?

ОМС 11:27
Н.А, ребуси з 8 утра, а уже 11,30

EVGENIY 11:27
ОМС, та не буде тут феншую, вели терміни яких ніхто не розуміє. які фінансові інвестиції взагалі в бюджетних установах, напишіть людською мовою, а тепер хрєн зрозумієш воно це чи не воно

ОМС 11:28
EVGENIY, це так точно. І як ви вважаєте на 11.26?

EVGENIY 11:29
ОМС, я за те щоб прогнать по ним ))) Хоче я думаю у вас повинні вони висіти в обліку і по 2513 і 5212 це як раз актив і пасив балансу

ОМС 11:29
Альона, https://t.me/s/socialfund

ФСН 11:30
ОМС, для очистки совісті - проганяйте

Інна 11:30
На який рахунок віднести засоби інд.захисту (маски)?

ОМС 11:32
EVGENIY, не хочеться мені це вішать. Повісить легче, а як потім закрить? Прийде інша людина і буде мене ругать. У мене кожен бухгалтерський субрахунок аналізується (мною) і має якісь пояснення

ОМС 11:32
ФСН, дякую за підтримку)))

Н.А 11:34
ОМС, проганяйте, в обід 100 гр. запийте і забудьте!!! Вийшли на "0" і ОК! Ніяких довгостр.фін.інвестицій у вас не має! А як пишуть вище, щоб совість не мучила....для себе зробіть як вважаєте і спіть спокійно!

Валентина 11:35
Альона, ми отримали по заявці 29.07.21

ФСН 11:35
Інна, 1812 і видати в користування

ФСН 11:37
Н.А,

Н.А 11:38
ФСН, ну а як по іншому??? багато думати теж вредно!!! А скільки всяких заморочок ще виникає...

ОМС 11:43
Н.А, мабуть так і зроблю. І буду спокійно спать до пенсії)))) якщо не розбудять ще якимись заморочками)))). У нас тут не заснеш. А вішать не хочу, бо зараз тут одні люди ( і в керівництві, і в бухгалтерії) , то може ще щось згадають. А як інші прийдуть, то і знать не будуть що тут за "проекти" були. А нащадку моєму головна біль. Можно подумать мало

Інна 11:43
ФСН, дякую

ОМС 11:44
таких "проєктів". Одні починають не закінчують, інші приходять інше починають. Думаю, що ви, НА, мене добре розумієте.

Юлія 11:44
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, чи можна в одному місяці виплатити педпрацівнику грошову винагороду та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань?

Інна 11:45
ФСН, а який період експлуатації маски (2-4години чи 1 день?...)для працівників бюдж.установ?

ОМС 11:45
EVGENIY, ФСН, Н.А, дякую за участь у "мітінгу" чи як там по-модному)))))

GalinaS 11:49
ОМС, я так розумію у вас КЕКВ 3210.А ви місцевий бюджет чи державний?

Лілія 11:50
EVGENIY, подарунок 2000 грн за передплату дійсний до якого числа?

ФСН 11:51
Інна, 2-4 години, здається. Уточніть, бо я півроку "відпочивала", то не слідкувала ні за якими змінами.

Лілія 11:51
І чи обов'язково треба передплачувати Місцеве сам оврядування?

GalinaS 11:56
ОМС, я вважаю проганяти кошти через 7512 "Трансферти" у статутні капітали Субєктів господарювання

Н.А 11:57
GalinaS, там інша ситуація, ви не вчиталися.

ОМС 11:58
GalinaS, була і така ідея. При отриманні по К-ту 7512, при перерахуванні по Д-ту і ВСЕ!!!!

ОМС 11:59
GalinaS, місцевий

Н.А 11:59
ОМС, і вам спасибі, поворушили трохи мозгами і ми. То хорошо, коли є з ким посовітуватися. Я вас прекрасно розумію і дякую, що ви тут є.

ОМС 12:00
Н.А, взаємно)))))

Н.А 12:01
ОМС, не забудьте 5 капель! Всім смачного! Розходимося!

GalinaS 12:02
Була стаття в журналі "Місцева рада" №1 від 06.08.2018.Там розглядалося питання трансфертів

ОМС 12:13
GalinaS, ми не виписуємо на жаль)))). Зроблю через інвестиції, але залишки позакриваю (на свій розсуд). У мене більше 200 начатих і недобудованих обєктів. Гроші бюджетні, то виділяють , то ні. Там хоч пояснення є, акти виконаних робіт, проекти і все інше. А тут Тому транзитом проведу і забуду. А там..., як карта ляже

ФСН 12:14
ОМС, робіть транзитом,, все закривайте і СПІТЬ СПОКІЙНО!!!

GalinaS 12:18
ФСН, згодна

Оксана/я 12:24
Доброго , може це питання вже звучало, як враховується премія при розрахунку відпускних після змін 4.09.2021

Гуля 12:37
ДякуюL

ОМС 13:07
ФСН, GalinaS, дякую))))

EVGENIY 13:10
Оксана/я, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... yadku-100/

Тетяна 13:19
Добрий день. Підкажіть будь ласка якщо працівнику в червні було виплачено зарплату за повний місяць, а він захворів і липні звільнився. В липні сторнували суму надлишково виплаченої зарплати. При розрахунку компенсації за невикористану відпустку в липні враховувати сторнування зарплати за червень?

Дарина 13:22
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,сьогодні працівник відкрив е-лікарняний.в кабінеті пфу статус 22.09-24.09 закритий.Що робити з цим лікарням?

1 13:25
Дарина, чекати коли він стане "готов до сплати",а потім платити

1 13:25
Дарина, ну комісія, протокол - все як раніше

я 13:38
Чи можно нар.з/ту по СФ, а 2120 перерах. із ЗФ

Алла 13:41
Добрий день, підкажіть будь ласка новачку які проводки: селищна рада придбала талони на бензин для ліквідації пожеж і видала по накладній пожарній частині. Дякую

NeProzorro 13:53
Я щось не зовсім розумію. А чому альбом бух.проводок для бюджетних установ досі не оприлюднений у вільному доступі ? Це ж повне порушення принципів прозорості :)

GalinaS 13:57
NeProzorro, тому щоб придбати треба провести закупівлю згідно з законом "Про публічні Закупівлі"

Люся 13:59
Доброго дня підскажіть хтось робить калькуляцію по платних послугах по ДЮСШ?

Євген 14:01
Доброго дня .Підскажіть будь ласка чи нараховується індексація на орендну плату якщо індекс становить 99,8%

бухгалтер 14:07
кто может рассказать ,если нам хотят спонсоры оказать взносы на благотворительность,как вообще проходит эта процедура.С чего начинать? Как учитывать ? На какие цели можно будет использовать денежные средства? В каких документах это все проводиться? Как отражать в отчетности и т. д.???? Кто с этим сталкивался-помогите пожалуйста!!! Мы сфера спорта.

GalinaS 14:11
бухгалтер, открываете счет в казне, туда поступают деньги, делаете планы, тратите на цели, указанные благотворителем

GalinaS 14:12
бухгалтер, а начинаете с утверждения положения о спонсорской помощи

Дарина 14:14
1, дякую

Віка 14:15
Підкажіть, будь-ласка, якщо у працівника в серпні була індексація-різниця, а в вересні з 20 числа призначають цього працівника на іншу посаду, оклад менший ніж за попередньою посадою, що робити з індексацію-різницею з 20.09.-30.09, вона залишається чи її взагалі не буде?

ЛюдКа 14:17
я: 13,38 можна,,,,,,, пишу 3 раз в чат не кидає!!!!

ЛюдКа 14:18
кинуло.......

Анна бух 14:18
доброго дня, якщо в наказі про місячну премію вказано що нараховано пропорційно відпрацьованим дням в сумі 2200,00грн. При розрахунку відпускних після 04.09 потрібно ще раз цю суму рахувати пропорційно відпрацьованим дням? Чи включати повністю?

Ж. 14:27
Не вірний ідентифікатор користувача або пароль , не можу зайти в СДО.Допоможіть, будь ласка

я 14:39
ЛюдКа:14.17 це НЕ буде порушенням?

ЛюдКа 14:39
я: ні

я 14:40
ЛюдКа:дякую...

Тат_яна 14:45
ЛюдКа, а не наоборот, чтоб ЗП по загальному, а 2120 по СФ?

Тат_яна 14:46
За счёт ЗФ вроде нельзя перекрывать недостаток финансирования?

Марина 14:47
Подскажите подписываем договор имя ФАМИЛИЯ, а в тексте договора как писать?

ЛюдКа 14:49
Марина ми пишемо як і раніше ПІП повністю в текстовці, а підписи як напишемо чи ім'я і прізвище, чи ПІП все проходить

Марина 14:51
ЛюдКа, ясно)))))

GalinaS 14:52
Тат_яна, згодна, з ЗФ не можна, а навпаки можна

Марі 14:54
Відділ спорту, придбали футболки з логотипами для працівників. На який рахунок їх поставити 1113 чи 1114?

я 14:58
На ЗФ лишки по 2120...їх можно використати на СФ???

GalinaS 14:58
Марі, если следовать наказу МФУ №1219 если у Вас єто разовая акция-1113, а если на постоянной основе-1114

Тат_яна 15:00
я, вам очень нужно нецелевое?

GalinaS 15:00
я, ні, можна зробити перерозподіл або залишити незайманими

я 15:01
я теж так вважаю...а керівник "керує"

Оксана/я 15:03
підкажіть якщо працівник на пів ставки, то як індексацію платити , п ополам?

Тат_яна 15:05
я, пишите головному розпоряднику и перебрасывайте на нужные цели по ЗФ

я 15:18
ЦЕ ДБ

ФСН 15:22
Оксана/я, так.

Міла 15:33
Доброго дня. Підскажіть,можливо хтось пояснить чи існує проект про відміну пільг на сплату земельного податку для підприємств ,які повністю фінансуються з Державного бюджету ?

Елена 15:48
Может ли официант одновременно работать на основной и по совместительсьву на чп с единім налогом и чп на общей системе? Как разделить если это одно кафе (кухня и алкоголь)

Марина 15:58
Елена, это сайт бюджетников

EVGENIY 16:02
Елена, вам туди https://buhgalter911.com

EVGENIY 16:02
Оксана/я, так пополам

1234 16:18
Марі, якщо купуєте такий одяг систематично та великими обсягами - ставите на 1114, якщо це разова покупка - 1113

Тат_яна 16:21
я, Бюджетний кодекс ему в руки, вашему руко-водителю

я 16:23
Тат_яна:...и не только в руки )))

Марина 16:23
я,

Тат_яна 16:23
я, да было желание сказать поточнее, но я де девочка

Тат_яна 16:24
снова не ту букву ткнула. Типа "я ЖЕ девочка"

Марина 16:28
Тат_яна, та мы поняли))))

Ж. 16:29
що ніхто не працює в Логіка?

Марина 16:29
Ж., а что? работаем...

Оксанка 16:30
Ж., працюємо, пробуємо працювати))

Ж. 16:36
при наборі платіжного доручення по лікарняним, вибиває не нешу установу як платника,афінансове управління

Ж. 16:36
може я десь неправильно внесла цей рахунок?

ОМС 16:36
Марина, ты бюджетный запрос сдала?

Бух 16:40
СДО не вибирає ,носії таємного ключа ,у когось є таке?

ЛюдКа 16:41
Тат_яна 16,21 Ну супер!!!!

Марина 16:42
ОМС, до 23.10

Марина 16:45
Ж., мы платежки в логике не делаем... это вероятнее всего в справочниках что то...

Тат_яна 16:48
Бух, мож, Барскриптор не запущен? Это единственное, что я могу проверить самостоятельно

Бух 16:50
Є звітність випливає вікно барс скрипора , а в СДО ні

Тат_яна 16:51
ЛюдКа, про руко - водителя? Смотрю я иногда не этих молодых и креативных и думаю, где их откопали? Главное, что новые как бы лица...

Марина 16:56
Бух, так в СДО только КИСКо...

Марина 16:57
предупреждали же что со 2- по 10 закрывают барс.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”