Всем привет)))
Ірина 08:09
Доброго ранку!!!
ОМС 08:20
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))))
Таня 08:23
Доброго ранку!!!
Тат_яна 08:23
Доброе утро!
АРХИВ 08:53
Всем доброе утро и хорошего настроения
EVGENIY 08:54
Доброго ранку! Всім гарного дня )
Гуля 09:04
Добрий день, скажіть буд ласка жалюзі ставити на 1113 рахунок?
Оксанка 09:12
Доброго ранку)) Нарешті я вийшла з лікарняного, скучила за всіма вами! Сонячного настрою всім !
EVGENIY 09:15
Оксанка, вітаємо )) З виздоровленням ))
EVGENIY 09:15
Гуля, а скільки коштують? Можна і на 1113
Оксанка 09:17
EVGENIY, дякую)))
Татьяна 09:18
Доброе утро, не могу войти в СДО Клиент- Казначейство. Пишет "Увімкніть/ Завантажте BarsCryptor" хотя стоит последняя версия.
!! 09:23
Татьяна: змініть браузер - наприклад на FireFox.
Гуля 09:25
вартість жалюзів 2750
Алла 09:26
Доброго ранку! Сьогодні не можливо зайти ні з якого браузера!!! Хто сь зміг зайти?
Татьяна 09:26
Да с Fire Fox всегда и заходили , а сегодня зайти не удалось
EVGENIY 09:28
Гуля, тоді точно 1113
ОМС 09:30
Татьяна, новина зліва за 29.09
Марія 09:31
Добрий день ! Підкажіть в призначеню платежу помилилася в ЄДПРОУ установи ( написала ЄДРПОУ установи яка реорганізувалася шляхом злиття в нову)в податкову подала листа з копіями платіжок на перенесення кошті . Чи буде штраф?
Гуля 09:33
Євгеній дякую
Наталка! 09:33
Доброго ранку!
0303 09:36
Татьяна, та же песня. Всегда с Fire Fox заходили, а сегодня нет. Зашли с Гугла и с Explorer. С Оперы не получилось. Опять,наверное, какие-то обновления! Чтоб им пусто было с их новшествами!
ФСН 09:40
Доброго ранку!!! Здоров'я всім.
ОМС 09:40
0303,
Наталка! 09:40
Підкажіть, як бути з виконавчим провадженням? У працівника вєе є дві постанови, вчора отримали ще дві. Який процент утримувати?
ФСН 09:41
До сьогодні заходила з Мазілли, а сьогодні - НІ. Зайшла через Хром... ЧУДО....
Тат_яна 09:43
ОМС, ну вот, бухгалтера теперь ещё и ясновидящими должны быть
Ірина 09:43
і я з Мазіли не можу зайти в СДО
Інна 09:47
Я змогла зайти в СДО з Оpera
Архів-південь 09:48
відправила по СДО вск тільки що з хрому.
Бух 09:48
Наталка!, а який % стоїть у виконавчому??Стягувати по всіх виконавчих не більше ніж 50% отриманого доходу працівника.
Світлана 09:49
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи відомо щось про тестування УО на прозоро. Вийшло воно?
Анна 09:50
добрий день. підкажіть будь-ласка до якої категорії посад відноситься посади фармацевт до фахівців з базовою та неповною медичною освітою чи інших?
Наталка! 09:52
Бух, 20%
Галина 09:57
Здравствуйте,скажите пожалуйста вознаграждение на каких субрахунках списываем.Вознаграждение дали за первое место по футболу.Из суммы вознаграждение еще я удуржала 1,5%,18%.Как правильно сделать проводку?
футбол 09:58
ми комунальний заклад підпорядковуємось обласні раді. чи потрібно нам подавати звіт про бенефеціарів
Іра 09:59
Підкажіть,будь ласочка) в заяву-розрахунок ставимо номер лікарняного, чи номер випадку непрацездатнос ті??
Інна 10:05
Іра, номер лікарняного
Галина 10:10
Здравствуйте,скажите пожалуйста вознаграждение на каких субрахунках списываем.Вознаграждение дали за первое место по футболу.Из суммы вознаграждение еще я удуржала 1,5%,18%.Как правильно сделать проводку?Подробиці:
Бух 10:13
Наталка!, тому стягуйте 20 з одного ,20 з іншого і 10 з третього.А 4 пока без виконання.Але вам краще передвзонити у виконавчу вашу і перепитати.Можливий ще інший варіант що між 4 виконавчими цих 50 буде розділений тобто 50/4=12,5% на кожного.Треба звернутися з листом щоб дали вам відповідь і для вас це було гарант що ви вірно робите
Бух 10:13
Підкажіть виплата відпускних за 3 календарних чи робочих дня до початку відпустку??
Бух 10:14
Наталка!, у нас була така ситуація то ми стягували 20,20 і 10,а тоді як виплатили один то починали 4,у порядку надходження викоанвчих
EVGENIY 10:16
на рахунок кінцевих бенефіціарів ось вам із ЗУ про держеєстрацію
EVGENIY 10:18
Бух, календарних
Наталка! 10:19
Бух, працівник працює на 0,25 ставки. По кожного виконавчому три рахунки. Взагалі копійки виходять...
Бух 10:20
Наталка!, аха то вам прийдеться платити довго і нудно.можливо напишіть лист у виконавчу щоб по одному закривати як варіант
ЛВС 10:31
Доброго дня! Питання щодо е-лікарняного по зовнішньому суміснику. Як знайти лікарняний, якщо він не відображається в кабінеті.? Які дії працівника?
ТШ: 10:34
Підкажіть ,будь ласка в об'єднаному звіті компенсацію відпускних віднести до зарплати чи як відпустку
Ольга* 10:35
ТШ:, до зарплати
Марина 10:35
Доброго дня! Підскажіть ,будь-ласка, яку підставу припинення трудових відносин ставити у графі 17 об'єдноної звітності у разі смерті працівника?
ЛВС 10:37
Марина: Я ставила "Інша причина". Помилки не видавало.
Марина 10:40
А мені видає помилку.
ФСН 10:40
ЛВС, а у мене видало.
Марина 10:41
Я зрозуміла,треба писати інша причина,а не просто інша.Дякую!
Олеся 10:41
ЛВС: Нам дали роз'яснення ФССУ. Застраховану особу направляти до ПФУ для отримання паперового витягу із реєстру ел. листків. На підставі цього витягу призначаємо та розраховуємо допомогу.
ЛВС 10:42
Марина: Я подаю через Сонату, але скажу точно як приймуть звіт, бо повернули по інших помилках
ЛВС 10:42
Олеся: Дякую!
Наталка! 10:52
Бух, довго і нудно - це точно...
Тона 11:13
В бланках з інвентаризації змін не було?
EVGENIY 11:15
Тона, ні
Тона 11:23
EVGENIY, дякую. Тоді вперед)))
Таша 11:23
Портал ПФУ в коме... Все ломанулись искать электронные больничные
Ксю 11:37
Доброго дня) підкажіть будь ласка !!!!!!!!!!!!!!!! Хто стикався з страховими компаніями:) який буде фонд бюджету та код класифікації доходів ? якщо страхова компанія буде відшкодувати кошти на ремонт приміщення ) Терміново потрібно ,,,,,,,,, ГОРЮ:)
МашКА 11:40
Доброго дня! потрібна допомога! Працівника прийняли на роботу 16 числа, з 18 він пішов на лікарняний(стах.стаж 4 р) я разраховую5786(оклад)/30,44*60% чи 6000/30,44*60%?
Тетяна 11:48
МашКА, хотя б один выдпрацьований день у нього є? Тоді середньоденну розраховуйте з зарплати за відапрцьовані дні.
МашКА 11:50
Тетяна, так, 2 дні...дякую, тоді я рахую за фактично відпрацьовані 2 дні
789 11:55
Марина, ДЕРЖСЛУЖБА я ставила пп 6 п1 ст 88 ЗУ Про державну службу.
Марія 12:01
підкажіть в звіті обєднаногому ЄСВ іПДФо в додатку податковий розрахунок в р.092 зазначена позначка бюджетна установа а в підсистемі Реєстр страхувальників ДРСС відсутня позначка про наявність у страхувальника зазначеної ознаки.Що це може бути
СтефаНа 12:09
Всім гарного дня! Мені сьогодні казначей прислала нову адресу для СДО:
ФСН 12:11
СтефаНа, сьогодні у Хромі працює, а в Мазіллі ні.
юлія 12:24
ТШ:, до заробітної плати
789 12:25
підскажіть як взяти на облік фасадну табличку?
Бух 12:29
Марія, пишіть лист у податкову хай у себе там поставлять галочку бюджтна установа,інакше звіт не приймуть
ТШ: 12:42
Ольга*:,юлія: дякую!
Тетяна: 13:17
Доброго дня! Установа буде передавати субвенцію на співфінансування інвестиційних проектів з місцевого бюджету до обласного бюджету по спец фонду. Потрібно заповнити 3 мем ордер, а надходження коштів проводка Дт 2314 Кт 7011 (чи 7512)? А які проводки на перерахування до обласного бюджету? Допоможіть, будь ласка!
Тетяна: 13:20
Чи потрібно Дт 2313 Кт 7011 та Дт 7011 Кт 2313?
EVGENIY 13:25
Тетяна:,
Тетяна: 13:41
EVGENIY, Тобто для передачі обласному бюджету проводки будуть Дт 2314 Кт 7512, Дт 8511 Кт 2314, а вкінці кварталу закриваю Дт 7512 на Кт 5511, Дт 5511 Кт 8511?
EVGENIY 13:45
Тетяна:, да
Тетяна: 13:50
EVGENIY, Дякую!
Марина 13:54
Тетяна:, тоже субвенции раздаете?))))))
Тетяна: 14:00
Марина, так)
СвітЛана 14:16
Доброго дня, підскажіть будь ласка в об'єдн.звіті донарахування у вересні за серпень з\п тип нарахування 2?
Гуля 14:17
В поточному місяці нарахована зарплата,відпускні поточного місяця, м/д на оздоровлення і відпускні наступного місяця. Прошу сказати в звіті до чого включається матеріальна допомога? До відпускних поточного місяця чи дор з/ти?
Тетяна: 14:21
Гуля, до зп
Ольга* 14:22
Гуля, до зп поточного місяця
Ганна 14:24
як дізнатися за яке число фінансують лікарняні?
ОМС 14:25
Ганна,
ЛюдКа 14:37
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!
Марина 14:42
ЛюдКа, здрасьтееее))))))
Марина 14:44
Зашла в е звитности в додаток 10 прошлого отчета. Есть заполненные только три графы.. а внизу где сам текст пусто... у всех так или у меня только глюк...
ОМС 14:48
Марина, та не, вроде бы нормально. Вчера копировала оттуда- сюда))))
Марина 14:51
ОМС, вот и я ж хотела... первая колонка где короткий опис есть... а вот внизу где сам текст описание нету...
ЛюдКа 14:52
Марина ото ж бо ...................
ОМС 15:06
Марина, скопируй с 1 квартала
Марина 15:06
ОМС, и первый пустой
ОМС 15:20
Марина, а ты ХОРОШО посмотрела? У меня перешло на 2 лист
Тат_яна 15:21
Марина, поскольку е-звитнисть выгоняет меня с сайта через полчаса, а то и раньше, да и каждое действие растягивается во времени ой-ой как, набираю просто на листочке текст пояснювальной, корректирую и копирую его по мере надобности в сам додаток. Вот так я и выкручиваюсь.
ОМС 15:27
Тат_яна,
Марина 15:27
ОМС, пусто...
Марина 15:27
Тат_яна, наверное так и надо... в ворде сохранять..
Марина 15:29
Тат_яна, так и получилось... пока набрала текст сохранить уже не удалось... выкинуло....
Таня 15:31
Марина, наберіть в Exele в квартальному звіті всю Пояснюючу і потім всю сразу скопіюйте.
Оксанка 15:33
Тат_яна, я так завжди робила і продовжую робити) В мене на цей квартальний взагалі прикол: я вчора скинула на скору руку зробила, допустила одну помарочку і звіт прийняли після виправлення, спішила, бо була на лікарняному, а строки піджимали, іноді краще довго не думати, щоб не перемудрувати...
Ірина 15:44
Підскажіть перший раз заповнюю Ф5дс ОЗ до якого числа треба здати і куди здавати
EVGENIY 15:46
Ірина, це річна форма, вона здається за рік
Ірина 15:46
EVGENIY, а мені сказали за кожний кварта треба
EVGENIY 15:48
Ірина,
EVGENIY 15:49
Ірина, а назва форми ні як не каже про те що вона річна адже примітки до РІЧНОЇ звітності
Ірина 15:53
EVGENIY, Я перший раз з такою формою працюю, замісник головного бухгалтера сказала заповнити я і заповнила за третій квартал
EVGENIY 15:56
Ірина, її і здавати нікуди, не знаю навіщо ви її робите, казначейству вона потрібна річна, те що ви зробите її в квартал то нікому не треба
Ірина 15:57
EVGENIY, Дякую за відповідь перепитаю ще раз у замісника навіщо
EVGENIY 15:57
Ірина, може ви переплутали форми
Оксанка 16:01
Я - головний спеціаліст ОМС з в.о. гол.бухалтера, мій начальник пішов у відпустку і поклав на мене свої обов'язки . Чи правомірно це?
Ірина 16:01
EVGENIY, Табличка дуже схожа на ту що кидали перед цим але є деякі відмінності
ОМС 16:06
Оксанка, ви що там, одна?)))))
gallina 16:06
Шановні колеги, допоможіть! Бачила на сайті пропозицію щодо придбання довідника бухгалтерських проведень. Не можу знайти, але дуже хочу придбати. Де подивитися?
Оксанка 16:06
ОМС, ще 2, але одна під скороченням, переведуть в іншу парафію.
ОМС 16:07
Оксанка, який ЖАХ
Оксанка 16:07
ОМС, мало того, я ще й на момент відбуття начальника була на лікарняному... Як це розуміти, жесть, вийшла а тут таке
ОМС 16:09
Оксанка, по-перше, без вашої згоди вас ніхто нікуди не може призначати
ОМС 16:10
Оксанка, а як же з підписами? ОДИН за ВСІХ? Не позавидуєш((((
Оксанка 16:10
ОМС, ага, нічому тут завидувать, тут повний капець \
EVGENIY 16:12
gallina,
gallina 16:15
Дякую Вам, EVGENIY!
Тат_яна 16:28
ОМС,16.09 ой, таки даже смешно с ваших слов. У нас же всё добровольно - принудительно (как и раньше...)
Провідний бух. 16:35
Підскажіть ІНМА невведений в експлуатацію. Потрібно присвоювати інвен.номер і показувати в оборотці?
ОМС 16:35
Тат_яна, ну хотябы сказать человеку можно было? Позвонить что ли? А если бы она не вышла с больничного?
Тат_яна 16:51
ОМС, если бы предупредили, то могла бы и не выйти. Да, Оксанка? Мало ли у нас болячек...
Бух1 17:19
Добрий день, підкажіть, будь ласка, хто знає, яку дату лікарняних фінансує ФСС?
EVGENIY 17:23
Бух1,