Архів чату за 08.10.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:32
Всем привет)))

ОМС 08:10
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))))

Таня 08:15
Вітаю з прекрасним днем!!! Усім легкої п'ятниці!!!

Марина 08:16
Таня, спасибо, взаимно)

Тат_яна 08:23
Доброе утро!

Ірина 08:25
Доброго ранку

ЛюдКа 08:27
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

Люда Кошкіна 08:34
Доброго ранку

Наталья 08:38
Доброе утро. Я слегка в шоке! теперь еще за Бух911 платить за вход

ГАННА 08:39
Доброго ранку,чи можна по 2240 оплатити видачу дозволу на придбання патронів без договору?

Наталя 08:40
Добрий ранок.Як у вас справи з СДО у нас уже 3 дні не працює???

Юля 08:43
луганская обл. работает

Юля 08:43
попробуйте зайти через оперу

Нат 08:44
Підкажіть проведення для відображення передачі ОЗ в оперативне управління (рада передала фінансовому відділу)

EVGENIY 08:53
Наталья, якщо ви бюджетник то навіщо вам 911?

EVGENIY 08:53
Доброго ранку, всім гарного дня, з п'ятницею нас )))

Тат_яна 08:54
EVGENIY,

EVGENIY 08:55

0303 08:55
Наталя, доброе утро. На Луганщине на Firefox СДО не работает. Заходим с Explorer или Google Chrome.

EVGENIY 08:55
Скоро вже новорічні смайлики будуть актуальні, все літо з нами прожили )))))))

Наталія 9002 08:56
Доброго ранку! вчителя математики перевели на посаду вчителя інформатики. Чи треба показувати у додатку 5 звітності?

ФСН 08:57
Наталя, працює. Вчора і сьогодні через Хром.

ГАННА 09:03
EVGENIY, чи можна по 2240 оплатити видачу дозволу на придбання патронів без договору?чи це має бути КЕКВ 2800?

EVGENIY 09:03
ГАННА,

ГАННА 09:05
EVGENIY, а де можна глянути

EVGENIY 09:07
ГАННА, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... siya-kekv/

ГАННА 09:12
EVGENIY, і там нічого не має

Наталя 09:13
Дуже дякую!!! Через Оперу зайшла в СДО

EVGENIY 09:13
ГАННА, значить 2800

Марина 09:18
Девочки в сопроводіловкє пишем звіт за 9 місяців? чи квартальний проміжний?

Світлана 09:19
Марина, за 9 місяців. Я так вже здала

Таня 09:20
Марина, просто станом на 01.10.2021, тоже вже здала

EVGENIY 09:20
Проміжна звітність, яка охоплює певний період (I квартал, перше півріччя, дев'ять місяців), складається наростаючим підсумком з початку звітного року.Подробиці: https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... -podannya/

Марина 09:21
спасибо)))

*** 09:47
Здравстуйте! Прошла проверка ФСС у двух человек нашли переплату! Со дня на день должно прийти от них распоряжение. Подскажите пожалуйста наши дальнейшие действия) Я так понимаю у этих людей мы удерживаем переплату, но в течении скольки дней? Как отражать в учете? В общем SOS

СвітЛана 09:49
Доброго ранку ВСІМ! Допоможіть будь ласочка,ми розпорядники 3 рівня зарплату закр.раніше,прийняли людину в кінці липня коли з\п уже закрита,і зарпл нарах.в серпні,в дод.1 показати в липні нарахув, а в додат4 по нулям і тільки прийняття?

Люда Кошкіна 09:50
***, а как собираетесь удерживать ? у меня так было - пошла по работникам , всё объяснила и забрала у них деньги ( кто вернул), и потом внесли их на счёт соц страха ( реквизиты они указали)

*** 09:53
Люда Кошкіна, вот я и спрашиваю как это правильно сделать))) т.е. Люди должны сами пойти и заплатить деньги на счет соц.страха? А 50% на суму нарушения пердприятие или уже мне нужно тоже самой?

Таня 10:02
***, у вас в Рішенні про повернення коштів буде сума і в Постанові про накладання штрафа буде сума, ми все платили від імені директора, да і штраф з того,хто допустив помилку.

!! 10:02
СвітЛана: "Порядок заповнення … Розділ IV": Якщо нарахування заробітної плати здійснюється за попередній звітний (податковий) період, зокрема у зв'язку з уточненням кількості відпрацьованого часу, виявленням помилок, суми донарахованої заробітної плати включаються до заробітної плати місяця, у якому були здійснені такі донарахування.

*** 10:03
Таня, поняла, жду решения и там все будет написано я так поняла)))

Бух. 10:04
***, а як ФСС приймав заявку що не помітив помилку у вас??

Таня 10:04
***, да. Потім копії квитанцій передала в соцстрах.

*** 10:05
Бух., там по страховому стажу была ошибка! У нас есть люди из МВД и напутали со страховым стажем у них(((

!! 10:05
***: Бухгалтер унікальна професія - працівник може відмовитись повернути зайво нараховані кошти, тоді бухгалтер віддає свої... Таких випадків чимало.

Тат_яна 10:05
***, возврат ДОБРОВОЛЬНО по заявлению работника на ваш р/счёт в казне. С него возврат на ФСС. Иначе потом задолбаетесь писать, что это ваш возврат переплаченого

*** 10:07
!!,Это точно! Та слава Богу это был не мой период! Поэтому ко мне без притензий! А вообще повозмущались конечно, но что делать!

Люда Кошкіна 10:07
***, то, что переплатили людям - ходила и просила и возвращали налом ч/з кассу банка, а штраф по безналу

*** 10:08
А сроки там будут указаны?

Тат_яна 10:09
!!, 10.05 это ДА

Ольга 10:25
Доброго дня, друзі!!!Кого вже заставляють вакцинуватися?Лякають відстороненням від роботи...без збереження З/П, а хто ж виконуватиме роботу бухгалтерів???

Тат_яна 10:28
Ольга, мне тоже интересно. Бухгалтера-освитяне! Вас тоже считают при определении % вакцинированых в организации?

Марина 10:30
Ольга, а вы откуда?

Тат_яна 10:31
И заметьте, коллеги - медиков нет даже в следующем этапе на обязательную вакцинацию! Т.е почтальон в разы опасней для жителей села Мухо...засиженска, чем мобильная бригада вакцинаторов?

Лілія 10:31
Не тільки в освітян % вакцинованих рахують. На прийшов лист щоб керівник проводив роз яснювальну роботу

Марина 10:31
Тат_яна, точнооооо... потому что медики знают какую херь колят..

Бух 10:32
А що права людини? Міжнародні суди і інстанції? Чому мовчать? Де глибоке занепокоєння посольств і консульств?

Марина 10:32
и вообще маразм...я переболела у меня антитела есть.. выработанные моей имунной системой.. зачем мне вакцинааа????????????

Тат_яна 10:34
Марина, а что, списывать вакцину теперь, раз вам не надо колоться? Анекдот про гаишника все помним? "Я что, буду ждать, пока вы нарушите?"

Вика 10:35
Доброго дня! Підкажіть, які проводки на робочий проект на реконструкцію газопостачання

Марина 10:36
Тат_яна, ну да... как сотрудники пфайзера сказали что мы сейчас живем и работаем на бабло от вакцины... мы зарабатываем (компания) бешенные деньги.. они что откажутся??? нет конечно. скоро надо будет делать и 4 и 5 и 25 прививку...

Тат_яна 10:39
Чем совершенствовать и развивать медицину, проще непонятно что поколоть: больные и прочие "проблемные" "утилизируются", всем будет ХА РА ШО!

Люда Кошкіна 10:40
Марина, вот я с вами полностью согласна

Ольга 10:41
подскажите,пож, можно ли премию к гос.празднику 14 октября, выплатить в аванс 13 октября?

СвітЛана 10:43
!!, ДЯКУЮ!

Марина 10:50
Люда Кошкіна, ага.. а потом окажется что государство не готово тратить такие деньги на вакцину и ее сделают платной...

Дарина 11:01
Тат_яна, ми дюсш.У % вакцинованих рахують навіть МОП((((

Оксана 11:22
Як вакцинуватися, то бухгалтер працівник освіти, як плати зарплату то ні стажу, ні престижності нічого не має....

Марина 11:24
Оксана, пипец... вы ж не в школе сидите...

Люда Кошкіна 11:27
Оксана, точно

Таня 11:36
А згідно якої Постанови дистанційна робота оплачується 75% від зарплати? Чи це наши нові містечкові ноу-хау?

Олена 11:40
Добрий день, підкажіть будь ласка, хочемо встановити у приміщенні метелоконструкцію з дверима та віконцем для прийому громадян, вартість 40,0тис, за яким КЕКВ планувати, чи потрібно оприбутковувати?

Марина 11:44
Олена, мы купили по ЗФ КЕКВ 2210 и оприходовали на запасти. Потом актом, своими установили

Марина 11:44
запчасти

Марина 11:45
та что такое))))) своими силами

Тат_яна 11:52
Таня,(11.36) Ляшко сказал "відсторонення від роботи БЕЗ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ"

Ж. 11:56
Можна нараховувати е-лікарняні раніше 7-денного строку після його закриття?

Тат_яна 11:58
Ж., брать в работу на 8-й (ВОСЬМОЙ!!!) день после закрытия!!!

Бух. 11:58
Ж., краще не грайтеся.

Бух. 11:59
Ж., внесе лікар якісь зміни і потім бухгалтер буде мати купу роботи

Олена 11:59
Марина, дякую, а сума яка, як що не секрет, після установки списали? Я також схиляюсь до кекв 2210. У нас в договорі буде передбачено придбання з монтажем та установка, не хочеться ставити на баланс таке

Тат_яна 12:01
Ж., сейчас соцстрах "приходит в себя" по теме е-больничных, и уже кое-что может советовать и консультировать. Но я так понимаю, устно и типа их взгляд на проблему

Тат_яна 12:02
Хотя от писем-роз"яснень толку не больше

Марина 12:07
Олена, ааа так у вас и монтаж предусмотрен? тогда не надо на баланс ставить

Марина 12:09
наверное можно на розсуд руководителя увеличит стоимость здания...если эта установка приведет к получению дополнительных выгод....

Марина 12:09
я просто списала

Світлана 12:13
доброго дня, якщо в звіті ЄСВ забула відобразити ФОП, звіт вже прийнято, як тепер виправити помилку Звітним новим чи Уточнюючим?

фархад 12:14
доброго дня, що робити якщо відпустка у працівника припадає на 23 жовтня? а це відпрацьовуємо за 15 жовтня

фархад 12:14
Світлана, якщо звітний новий то задвоється, уточнюючий

фархад 12:16
якщо є наказ на переведення з 27.09.21, то ми у звіті єсв ставимо дату початку роботи в дод1, та 5 табл.номер наказу та код кп?

Світлана 12:18
фархад, дякую!

Таня 12:18
Тат_яна, то відстороннення, напевно - за свій рахунок. А це повноцінна надомна робота на карантині.

МАшКА 12:34
Підкажіть, будь ласочка, як зрозуміти, шо е-лікарняний іде продовження?

А_А 12:38
Підскажіть будь-ласка СДО у всіх працює?

ЛюдКа 12:43
Який КЕКВ відеотехніка для пресслужби 25000грн. 2110 чи 3110????

Таня 12:44
МАшКА, по одному номеру страхового случая -перший лікарняний це первинний, всі інші- продовження.

Вадим 12:45
ЛюдКа, 2110 точно ні))) 3110

ЛюдКа 12:46
Вадим, дякую, нормативка яка???

ЛюдКа 12:46
не можу знайти

Бух 12:48
Кажуть, що керівників будуть змушувати всіх небажаючих вакцинуватися звільняти за ініціативою роботодавця

Вадим 12:48
ЛюдКа, важливо чи це вартість комлекту чи це на загальну суму об'єктів...Ви ж собі прописували що куди відносите

Бух 12:50
https://sumy.dsp.gov.ua/news/realni-ist ... vilnennia/

Бух 12:50
Зверніть увагу що тепер каже Держпраці. Вже про право відмовитися від вакцинації ні слова.

Марина 13:03
Бух, ну да... написали по собственному желанию не надо.. и намекнули что по инициативе власника можно только при сокращении, реорганизации..

, 13:05
У працівника у жовтні лікарняний.Розрахунковий період жовтень 2020 р - вересень 2021р. У жовтні, листопаді 2020р. 9 днів без збереження, січень-вересень 2021р.20 днів без збереження . Скільки днів брати для розрахунку?

Ольга* 13:07
,, 365-29, вам посчитать?

, 13:12
Фахівець із соцстраху виправила 365 -9 (2020р)-15 (2021р)

ОМС 13:17
Бух, видела гдето информацию, что на имя президента направлена петиция, набравшая нудное количество голосов о том, что если принудительно будут заставлять вакцинироваться- уголовная ответственность. Президент примет НУЖНОЕ решение. Понятно, что кто попал под закон, все равно заставят(((

Марина 13:21
ОМС, да была петиция

Люда Кошкіна 13:21
от в том то и проблема, что примет НУЖНОЕ

Марина 13:23
Люда Кошкіна, а то.....

Олена 13:24
Марина, 12.09 велике дякую!

Марина 13:24
Олена,

Тат_яна 13:29
Я не отношу себя к антивакцинаторам. Всё, что было положено мне и детям соблюдалось, от гриппа - тоже вакцинировалась. Но то, что творится сейчас, вызывает массу вопросов. Даже риторика, озвучиваемая министром, напоминает прививочную кампанию ветеринаров против бешенства собак и котов. Да плюс никто не отвечает за последствия. Блин...

Марина 13:30
Тат_яна, в том то и дело..результата от вакцины ноль.....сразу возникает вопрос что и зачем нам колят?

Марина 13:30
и врачи да, полностью освобождены от ответственности... типа сами захотели вакцинироваться...

Л 13:35
Що ви маєте проти ветеринарів і вакцини від сказу собак та котів. Видно вас не кусали бродячі тварини.

Н.А 13:36
у Маріуполі вчора в новинах показали, що жде всіх....якийсь дурдом, якщо таке чудитимуть скрізь..був би толк. люди і так уже затюкані, як у всьому ніде не має порядку, а здоров"я нікому не треба = там галочка! грає скрипку

АРХИВ 13:51
Н.А, и что показали?

АРХИВ 13:52
Я из Мариполя, но ничего подобного у нас нет, показывали Мелитополь Запорожскую область

Тат_яна 13:57
АРХИВ, ну выпендрились, ну получили - пешком на работу...

КЛМ 14:05
Доброго дня, як відмовитись від оплати за користування (30 грн. з карточки)????

КЛМ 14:05
користування сайтом бухгалтер ком уа

Бухгалтер ЗП 14:12
Освітяни, підскажіть, будь ласка, для таблиці 5 ЄСВ педагог-організатор 1 ставка та 0,5 ст соц. педагога в одному закладі, це внутрішнє сумісництво?

Наталья 14:17
КЛМ, там де у Вас написано логін та особовий рахунок, натисніть його і ви вийдете на свій кабінет. там знайдете передплата,а далі скасувати

EVGENIY 14:17
КЛМ, там написано https://buhgalter.com.ua/articles/partn ... t=top-menu

EVGENIY 14:24
Тат_яна, Марина, давайте не будем тут манипулировать! То что результат ноль это вы придумали или прочитали фейк! Поэтому не стоит сюда это писать!! Это чат для бухгалтеров а не врачей, тут нету специалистов по вакцинам и болезням, проэтому все что вы пишите это лично ваша лапша на ушах, кто вам ее навесил разбирайтесь. но не нужно ее писать всем

Марина 14:26
да пожалуйста....

Марина 14:26
писать не буду.

Юльчик 14:30
Доброго всім!Я новачок, у кнп лікарні.Підкажіть,будь ласка: плануємо отримати благодійну допомогу від фонду по програмі "лікарняні бібліотеки".В акті прийм-перед. вказують ШАФУ,її вартість 2 тис.грн. І прописують пункт що облік книг та їх сума не визначається актом. Чи треба мені оцінювати самій чи книги? Як бути з обліком? Відкривати бібл. фонд?

EVGENIY 14:31
Юльчик, ви вже не бюджетна установа, вам краще питати на сайті бухгалтер911 там комерційнй установи і увас облік такий самий як у них

Юльчик 14:31
Дякую! Спробую там )

Тат_яна 14:39
EVGENIY, (14.24) ну да, ну да

Тат_яна 14:41
Марина, не "результат", а КПД

Лана 14:43
А_А, Спробуйте зайти через Explorer.

Іванка 14:48
Підскажіть будь ласка, поняття без урахування святкових і неробочих днів ми вилючаємо святкові дні і суботу неділю?

Інна 14:52
Правові підстави відмови від вакцинації передбачені:ст 1., ст 8, ст 9 Нюрнберзького кодексу 1947 рокуп. 16 Гельсінської декларації всесвітньої медичної асоціаціїст. 6, розділ 1., розділ 3. Заява ЮНЕСКО 2005 року про біоетику та права людинипункти 7.3.1. і 7.3.2. Резолюції ПАРЄ № 2361 від 2021 року «Вакцини проти COVID-19: етичні, правові та

Інна 14:53
ПАРЄ, Резолюцією № 2361, закликала країни співпрацювати з метою забезпечення рівного доступу до вакцин проти Covid-19 і уникати «вакцинного націоналізму».

EVGENIY 15:01
Інна, є новина можете це там в коментарях написати, навіщо ви сюди це написали?

EVGENIY 15:01
Іванка, що ви рахуєте?

Іванка 15:03
відпустку додаткову працівниковіякий має двох або більше дітей віком до 15 років

EVGENIY 15:04
Іванка, суботу неділю не викидати тільки якщо вони святкові

Іванка 15:05
Дякую!

Юлія 15:11
тут цілий мітінг проти вакцінації, цікаво було б послухати думку людей, які втратили близьких людей через цю хворобу!!!

EVGENIY 15:19
Юлія, ми домовились не обговорювати питання вакцинації а то чат перетвориться в невідомо що

Юлія 15:20
Абсолютно згодна, просто наболіло

EVGENIY 15:22
Юлія, в коментарях до новини можна писати, там я не забороняю

Тат_яна 15:38
EVGENIY, а чтоб новость прочитать, (и прокомментировать) нужно было заплатить. А не все гости сайта так делают.

Марія 15:39
Доброго дня. у формі 2 ДС р.2130-це рахунок 7511 в обігово-сальдовій одна сума ,а у формі 2 ДС інша .Чому?

EVGENIY 16:08
Марія, як користувачі чату можуть знати що у вас там в обіговій?

EVGENIY 16:21
Марія, ви в якій програмі робите?

Інна 16:27
EVGENIY, Ви праві. Тут не соціальна мережа чи медичний форум.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”