ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))))
Ірина 08:35
Доброго ранку
Тат_яна 08:42
Доброе утро!
Олена* 08:44
Добрий ранок! Як розуміти у статті про компенсацію відпустки "Наприклад, якщо працівник не хоче йти у щорічну відпустку тривалістю 30 календарних днів, йому один раз протягом двох років підряд можна виплатити грошову компенсацію за невикористану частину щорічної відпустки терміном 6 календарних днів"?
Олена* 08:47
Чому один раз протягом двох років підряд?
керр 08:50
Олена*, тому, що Забороняється ненадання щорічних відпусток повної тривалості протягом двох років підряд
Ира 08:58
Добрий ранок! Болюче питання, цікавить по освіті, ви відсторонюєте від роботи, не вакцинованих працівників?
EVGENIY 09:01
Доброго ранку! Всім гарного дня ))
керр 09:01
Ира, передчасне питання) відсторонювати підстави з'являться лише 08.11.
Олена 09:03
керр, дуже цікаво: які це підстави? Постанова чи наказ МОЗ???
11111 09:04
Доброго дня, підкажіть хто в організації з 5 осіб робить накази, бухгалтер?
керр 09:04
Олена, п. 41/6 постанови КМУ № 1236 і наказ моз № 2153, вони набувають чинності 08.11.
Олена 09:09
керр, постанови та накази не повинні суперечити Конституції, Кодексам та Законам України. А ці "документи" суперечать.
EVGENIY 09:17
Олена, вони і не суперечать оновіть сторінку і почитайте останню новину
789 09:22
Добрий ранок. Підскажіть як у об’єднаному звіті показати грошову компенсацію за невикористану відпустку померлого працівника, яка буде виплачена спадкоємцям?
керр 09:22
Олена, якщо так вважаєте, звертайтесь до КСУ) без рішення КСУ це лише припущення)
Економ 09:31
Цікаво чому МОЗ так причепився до бюджетників. Банки (ні працівники, ні їхні клієнти) до речі ні під ніякі вимоги вакцинації і перевірки сертифікатівне підпадають
Тат_яна 09:33
Економ,
Тат_яна 09:34
Економ, строят, как придворных его величества...
ОМС 09:37
Тат_яна, мы тоже вроде бы не попадаем. Но переход в красную зону очевидно "заставит"
Економ 09:42
Тат_яна, жодної логіки. Тому люди і нервуються бо не розуміють нічого. Де більше відвідувачів в банку чи в бухгалтерії ?
Марія 09:43
Добрий ранок. СДО у всіх добре працює?
Ірина Н 09:47
Не можу здійснити імпорт лікарняних Пише Помилка на сторінці. зверніться до адміністратора
Тат_яна 09:47
ОМС, Запорожская "покраснела" одной из первых.
Кадри_культура 09:48
ОМС, и в червоній зоні, але не підпадаємо. Хоча працювати можемо тільки про 100% вакцинованих працівників. Чи є право (згідно якого документу)відсторонити тих хто ще не вакцинувався?
Лілія 09:50
Ірина Н, Марія, спробуйте зайти в СДО з іншого браузера (з Мозілли працює)
Тат_яна 09:52
Ірина Н, снова не хочет видеть Хром?
керр 09:53
Кадри_культура, у Вашому випадку підстав для відсторонення за правилом п.46/1 постанови КМУ 1236 відсутні, бо не передбачена така категорія працівників у Переліку МОЗ, недопрацьована ситуація)
Тат_яна 09:54
керр, тьху на вас за "недопрацьовану ситуацію"
керр 09:55
Тат_яна, що є то є)
Тат_яна 10:00
Просто когда видишь в телевизоре эти перекошеные от брезгливости физиономии "советников" от медицины, когда министр выдаёт цифры с точностью "совсем наоборот", начинаешь интуитивно искать, где "засада" и чей гешефт лезет наружу, расталкивая локтями здравый смысл (EVGENIY, прости-прости)
EVGENIY 10:05
Марина 10:13
Тат_яна, 1000000%
Тат_яна 10:15
Марина, СТРАШНО
Марина 10:15
Тат_яна, да, с огласна... просто жуть берет от того что происходит
Тат_яна 10:18
Марина, мы, люди, работники - не нужны государству. За одни слова министра "Это цифры ни о чём" его в отставку ГНАТЬ
Тат_яна 10:18
всё, молчу
Тат_яна 10:24
Вроде обнаружила закономерность при смене статуса е-больничных - и правда, с "закритого" на "готовий до сплати" на 10-й день от даты закрытия. Уже проще ориентироваться
ОМС 10:26
На площади возле ВР начался марш т. н. "антивакцинаторов".
ОМС 10:26
из новостей)))))
Марина 10:26
Тат_яна, ОМС, Евгений сейчас чат закроет)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) молчите))))))))
EVGENIY 10:28
ОМС 10:29
EVGENIY, вы привитый?
Тат_яна 10:29
EVGENIY, надо добавить смайлики, на бухгалтер911 их больше, чем у нас
Тат_яна 10:29
ОМС, ... !!!
Марина 10:30
ОМС, конечно
ОМС 10:30
Тат_яна, советуюсь какой вакциной прививаться, если до этого дойдет
Марина 10:31
ОМС, короновак, от него вреда меньше
EVGENIY 10:31
ОМС, я привитый еще в августе
Тат_яна 10:32
ОМС, Марина права, он легче переносится подопытным кроликом
EVGENIY 10:32
ОМС, я пфайзером ))
ОМС 10:37
Тат_яна, EVGENIY, Марина, да, я тоже об этом слышала
Марина 10:39
ОМС, я читала статью имунолога... ее конечно в новости на первые рядки не бросают, естественно, Она сказала что короновак сделан на основе мертвой клетки..... он не так вредит нашему организму.
EVGENIY 10:40
а вакцини от полиомиелита? А от туберкулеза? И еще толпищу вакцин которіх нам делают в детстве вас не пугают а вот именно от короні почему то стали пугать, хотя принцип же тот же самій!
Марина 10:41
EVGENIY, в чате вакцинацию не обсуждают.... и еще сравнили грешное с праведным))))))
Тат_яна 10:41
Марина,
Тат_яна 10:41
Марина, отомстила?
EVGENIY 10:42
все ладно, кто хочет высказать может это сделать под последней новостью в чате закрываем тему )))
Світлана 10:47
Шрина у меня також пише Помилку
Світлана 10:53
Ірина извините
Олена 11:11
Тат_яна, Готовий до сплати лікарняний стає на 8 день від дати закриття
Тат_яна 11:13
Олена, не так. Статус "закритий" меняется на "готовий до сплати" и от этой даты можно на 8-й день брать в работу е-больничный, т.е протокол, расчёт, заявка
Тат_яна 11:14
а с "закритий" на "готовий до сплати" вижу по своим меняется на 10 - 11 день от даты закрыто
Кадри_культура 11:34
керр, (09:53) то як нам діяти? Закривати установу ? чи змушувати до вакцинації?
ОМС 11:40
Кадри_культура, а що каже керівництво?
Татьяна М 11:59
Всем легкой работы и здоровья!!! Подскажите,пожалуйста!!! По КЕКВ 3110 куплено 3 комплекта компьютерного оборудования на 156200,00 грн .Отдают на сохранение 4 ответственным лицам!!! Можно ли в приказе общую сумму разбить на 4 ответственных лиц!! Вообще не знаю что делать?? Может была у кого аналогичная стуация!!
Світлана 12:01
Добрий день, підскажіть, яке число фінансує ФСС?
Татьяна М 12:03
Всем легкого дня и здоровья! Подскажите ,пожалуйста по КЕКВ 3110 куплено 3 комплекта оборудования на сумму 156200,00 грн, Как раздать 4 ответственным лицам!! можно ли разбивать эту цену !!! Не знаю что делать!!! ???? может у кого была такая ситуация!!!
Світлана 12:06
Пліз, 12.01!
Н.А 12:15
Татьяна М, это оборудовние будет комплектоваться на несколько - делайте 1 комплект по сумме и на того кто будет работать и будет ответственным или назначайте 1 за все ответственного. Это по ситуации вам виднее на месте.
ОМС 12:21
Світлана,
Кадри_культура 12:28
ОМС, керівництво каже щоб проводити активну роз'яснювальну роботу
ОМС 12:34
Кадри_культура, от і проводьте. За руку ж кожного вести не будете((((
ОМС 12:34
Кадри_культура, не виключаю, що 7 вночі щось приймуть інше))))))
Кадри_культура 12:36
ОМС, кілька працівників є такі вперті. Сказали що будуть скаржитися в ОДА і Держпраці
НАТАЛІ-Я 12:36
Працівник ОМС іде у щорічну відпустку (14 кал.днів), а метеріальну допомогу на оздоровлення не бажає (поки). Так можно? Це від нього потрібна заява?
Марія 12:38
Підкажіть чи мають відсторонити працівника від роботи з 8.11.2021 якщо він має першу дозу вакцинації.
керр 12:41
НАТАЛІ-Я, може, візьме іншим разом, заяву подасть коли схоче отримати
ОМС 12:43
НАТАЛІ-Я, скажіть йому, що вона платиться 1 раз на рік, і якщо він не візьме в цьому році, то за цей рік вона просто пропаде
керр 12:43
Марія, відсторонюють з 8.11 тих хто відмовляється або ухиляється від щеплення
НАТАЛІ-Я 12:47
ОМС, Вона в цьому році прийнята відпрацювавши пів року хоче у відпустку, але мат. доп. в цоьму році не хоче, каже що візьме їїв наступному році коли буде догулювати друку половину відпустки
керр 12:51
НАТАЛІ-Я, забрала б зараз, на наступний рік будуть давати за 22 а не за 21
Таня 13:00
Чи обов'язково інвентаризацію проводити станом на 1 число, чи можно в середеня місяця? МВО хворіла. Чи вже на 1 грудня?
ОМС 13:02
НАТАЛІ-Я, скажіть їй, що матеріальна допомога не прив'язується до періоду відпустки. Візьме в цьому році, а в наступному також. Період значення не має, тільки щоб не більше 1 разу на рік
ОМС 13:03
Таня, станом на 1 листопада, але 10 чи 15 числа. Раз вона хворіла, то руху у неї не було. Значить те, що було на 1 число+ тому, що на 15
ОМС 13:04
Таня, не +, А =
Іра 13:12
скажіть є дата працює
ОМС 13:20
Іра, Є-Дата? так))))))
віка ліцей 14:29
Добрий день. Допоміжіть, будь ласка, зробила сумову помилку зв звіті з єсв за серпень 2020 Як це виправити
Світлана 14:32
Добрий день, скажіть будь ласка індексація в листопаді 80,89 грн?
Діана 14:34
Доброго дня. Якщо я настільні лампи оприбуткую на 1812 рахунок і одразу спишу, видавши їх у використання - це непомилка? чи все ж таки потрібно на 1113 рахунок
EVGENIY 14:50
Світлана,
EVGENIY 14:51
Діана, це не помилка якщо вони не дорогі і ви будете вести кількісний облік
Люсія 14:55
Добрий день! Якщо у працівника садочка 1 щеплення від ковід його ж не повинні відсторонювати від роботи?
Марія 14:59
Якщо є ухвала суду що ми маєм оплатити борг за оренду приміщення є пеня до боргу і судовий збір .Чи теба це висвітлювати на прозоро?
Марія 15:00
Люсія, керр: 12:43 Марія, відсторонюють з 8.11 тих хто відмовляється або ухиляється від щеплення
Люсія 15:01
Марія, дякую я так і зрозуміла, але все ж таки хотілося ще почути думку експертів
Ж. 15:07
як у бланку по інвентаризації відобразити скриті рядки ,щоб додати ще членів комісії?
125 15:30
Підкажіть, будь ласка, проводки на рах. 1812 натуралка
Ольга 15:45
не можу знайти на сайті бланки інвентаризації, ткніть носом, будь-ласка))
NeProzorro 15:50
Ж., Бланк в ЕКСЕЛІ ? Виділяєте зліва рядки, правою кнопкою- Відобразити
Ж. 16:00
NeProzorro, так
Ж. 16:01
NeProzorro, немає функції відобразити
Ж. 16:01
на листі - Заполнить?
NeProzorro 16:02
Ж., якщо рядки приховані, то їх можна відобразити
ольга 16:06
друзі, усім привіт....чи в когось вже траплялися випадки відсторонення у звязку з відсутністю вакцинації))
Татьяна М 16:06
Н.А. спасибо!!!!
Марина 16:12
ольга, так только ж с понедельника
ірина ПДС 16:18
якщо працівник не вакцинується, бо має одну нирку, а це не входить у протипоказання при вакцинації. Чи можемо ми його перевести на дистанційну роботу, оскільки його замінити не має ким? Фахівці-юристи допоможіть розібратися!!
ОМС 16:40
Марина, но ОМС не попадаем под закон)
Тат_яна 16:48
ОМС, да о каком законе речь? П О С Т А Н О В А
ОМС 16:49
Тат_яна, та да
керр 16:50
Тат_яна, ЗУ Про захист населення від інфекційних хвороб
Марина 16:52
ОМС, даааа