ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
тата 08:32
Людмила 08:36
Доброго ранку!
Тат_яна 08:37
Доброе утро!
Таня 08:43
Доброго ранку!!!
Таня 08:46
Звільнений працівник просить довілку про доходи за період роботи. Що писать в графі "Форма працевлаштування" і "Займає посаду" ???
Оксанка 08:48
Добрий ранок усім!!!
Надя 08:49
Добрий ранок
SHS 08:50
Доброго ранку. щодо бланків описів інвентаризації. Вказувати ініціали, прізвище в описах не буде помилкою? Чи обов"язково власне ім"я, ПРІЗВИЩЕ
EVGENIY 08:53
Доброго ранку :) Всім гарного дня
EVGENIY 08:53
SHS, бланк офіційно затверджено і ніяких змін в нього не вносили, коли внесуть тоді будете писати
SHS 08:54
EVGENIY, дякую
Таня 08:55
EVGENIY, а 8,46, ответьте пожалуйста
EVGENIY 09:01
Таня, мабуть же повна зайнятість, або сумісник! Звідки форма довідки?
Марина 09:02
Таня, постийно или сумиснык...как он у вас работал так и пишите
СвітЛана 09:02
Доброго ранку ВСІМ! Хто працює в МЕДКУ- збільшився номер Е лікарняного і не поміщається одна цифра, ЖДАТЬ ОНОВЛЕННЯ?
Таня 09:02
Дякую!
!! 09:08
СвітЛана: Якщо це про заяву-розрахунок - вводьте всі цифр і все буде гаразд!
СвітЛана 09:17
!!, Про заяву -розрахунок ДЯКУЮ, а в програмі так і не дописать одиничку?
Інна 09:18
Підкажіть, поточний ремонт системного блоку потрібно повідомляти у Мінцифру?
EVGENIY 09:27
Інна, ні
Галя 09:29
Підкажіть, послуги з прогр. супроводу мінцифру повідомляти
Нина 09:31
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. За сентябрь месяц, по ошибке, создали и зарегистрировали налоговуюнакладную на второе событие. Первое и второе событие в одном месяце прошли. Эта НН вошла в декларацию за сентябрь. Какие мои действия? Нужна уточненка или нет?Спасибо за ответ.
Інна 09:33
EVGENIY, Дякую!
EVGENIY 09:33
Галя,
к 09:36
Добрий день. EVGENIY, дуже багато виникає питань з приводу заміни відсторонених з 08.11. Ми навчальний заклад. Як оформити заміну відсторонено сторожа прибиральницею наприклад?? Можливо щось підкажете. Бажано в наступному номері журналу більш конкретно звернути увагу на це питання.
EVGENIY 09:41
к,
к 09:45
EVGENIY, і що, доплата відстороненому входить в мінімалку, як його табелювати? договір? також будуть години зашкалювать і що ????????77
керр 09:50
к, до чого у такому випадку доплата відстороненому?
к 09:50
наші УМИ "писаки" придумали... а хочби один сів і зробив правильно і без порушень, а установу не закриєш. Вакцинувались, відсторонили не вакцинованих а діти всерівно на дистанційному, що не маразум???
к 09:51
керр, вибачаюсь, за відстороненого
керр 09:53
к, у чому складність укласти строковий трудовий договір по сумісництву? хіба що в обмежені тривалості робочого часу
к 09:57
керр, а може людина виконувати роботу на свою ставку та ще й по договору увільненого, скільки в неї буде в місяці відпрацьовано годин, так дозволяється? якщо так то без питань.
Ніна 09:58
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як оприбутковувати ком'ютер: всі частини разом або окремими частинами (монітор, системний блок, мишка, клавіатура)?
к 10:00
керр, строковий трудовий договір це не сумісництво,я так розумію.
керр 10:01
к, якщо у Вашому випадку переведете з приб на сторожа то не буде сумісн, а якщо одночасно щей на сторож прийм тоді буде
к 10:03
керр, ну перевести, а прибиральницю як, хібащо самій ставать мести.
к 10:04
та ще й без оплати
Алла 10:10
Добрий день!!!Не можу зайти до ПФУ.це у всіх так,чи в мене помилка???
Надія 10:12
Алла , у всих)
таня 10:12
доброго дня,ми відділ освіти, як списати 1513 рахунок, якщо звільнений інженер міської ради , який затвержував списання буд. матеріалів
ОМС 10:14
Алла, зранку заходила, все нормально на диво було)
ОМС 10:17
Алла, зараз не получається)
Тат_яна 10:18
Алла, видать все ломанулись за новостями
Люда Кошкіна 10:18
ПФУ не пускает, капець
Галинка 10:23
Добрий день! У когось працює СДО ?
Ж. 10:35
яке число фінансує ФССУ?
Тат_яна 10:35
Галинка, с утра отправила платёжки, нормально работало (на удивление)
ОМС 10:37
Ж.,
ОМС 10:37
Люда Кошкіна, пустило, але з потугами
Люда Кошкіна 10:45
шас пойду схожу:)
Люда Кошкіна 10:48
урааа, зашла:)
ОМС 10:53
Люда Кошкіна,
Оксанка 11:19
Яке число фінансує ФС?
Елена 11:20
Оксанка, 22.09
Бух 11:21
Доброго дня.Пенсійний у когось працює?
Юлія 11:29
Бух, працює,але зависає
жанна 11:30
хочу відписатись,як це зробити
Оксанка 11:32
Елена, Дякую
Оксанка 11:32
Бух, в мене ні
EVGENIY 11:33
жанна,
EVGENIY 11:40
жанна, а чому хочете выдписатись?
ЛюдКа 12:31
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!
EVGENIY 13:17
ЛюдКа,
ОМС 13:20
ЛюдКа,
Тат_яна 13:31
ЛюдКа,
Марина 13:50
Доброго дня всім! Може хтось стикався с проблемою в програмі Фіндокументи. В реєстрах юр. та фін.зобов'язань неправильно підтягує назву КВК (повинно бути "Орган у справах дітей", а підтягується наша назва), Все всю голову зламала, ніяк не можу вирішити цю проблему
ОМС 13:52
Тат_яна, то с пятницы начинали, теперь уже с понедельника?)))))
Аня 13:54
Подскажите, включают ли года для начисления больничных, когда человек получал помощь с соц. защиты (помесячно 2013-2015). До этого нигде не работал.
керр 13:55
Аня, не включают, не був застрахованою особою
Тат_яна 13:56
ОМС, а то! Там выше моего смайла - Дед Мороз. Значит что? НОВЫЙ ГОД К НАМ МЧИТСЯ, СКОРО ВСЁ СЛУЧИТСЯ (что случится - перечислять?)
EVGENIY 13:57
Марина, оновіть довідники, або ж ви самі десь перейменували назву КВК
EVGENIY 14:00
Марина, Довідники - Відомства МБ і там можна перейменувати
Аня 14:01
керр, вы извините, а на какой документ можно сослаться? Спасибо
ЛюдКа 14:02
Всім, всім,всім!!!!!
Марина 14:02
EVGENIY, в том і проблема, в усіх довідниках все правильно написано, взагалі не можу зрозуміти, в чому проблема
Марина 14:06
Тат_яна, не надо)))))
ОМС 14:07
Тат_яна,
ОМС 14:08
Тат_яна, Евгений намекнул про Новый год)
керр 14:17
Аня, ЗУ Про заг соц страх, визначено що таке страховий стаж, і що зараховується
EVGENIY 14:23
Марина, а подивіться що ви написали в КПК МБ
Тат_яна 14:25
ОМС, ну да, ну да
Марина 14:31
EVGENIY, в довіднику "Програми (МБ)" теж все вірно, нашої назви там не вказано
EVGENIY 14:33
Марина, якщо хочете можете заархівувати вашу папку МережаМ21 і вислати мені на budgetglavred @ gmail.com так буде швидше
Інна 14:39
Яка загальна кількість цифр у інвентарному номері? 8 чи 9?
Марина 14:44
EVGENIY, відправила Вам на почту архів
EVGENIY 14:48
Марина, пробіли прибрали? Нічого не має
EVGENIY 14:48
Марина, прийшло
Марина 14:49
EVGENIY, буду дуже вдячна за Вашу допомогу
Міра 14:50
Доброго дня, підскажіть, працівник працює на 2 посадах по 0,5ставки , чи має він право на додаткову відпустку?
О.В. 14:52
Тврифні розряди з 1 грудня не підвищуються
Тат_яна 14:54
О.В., я не поняла...
Оксанка 14:58
О.В., як це не підвищуються, підвищуються!
EVGENIY 14:59
Марина, відповів вам на пошту
EVGENIY 15:00
О.В., підвищуються
керр 15:01
Міра, яку ж саме додаткову?
Міра 15:02
керр, за ненормований робочий день
Марина 15:02
EVGENIY, величезне спасибі! Все виправила
керр 15:05
Міра, за обома посада точно не може, інше лист Мінсоц від 10 жовтня 2017 р. № 2536/0/101-17/284
Міра 15:13
керр, дякую, але в нас виходить повний робочий день, але за двома посадами
Дарина 15:14
Доброго дня.Проводимо реконструкцію газової системи.Придбали ІНМа та матеріали.Актом передали підрядчику для виповнення робіт.Питання: оплату робіт по монтажу списувати на витрати?
керр 15:16
Міра, повний робочий день за двома посадами для однієї особи це 16 годин робочого часу при пятиденці)
Міра 15:28
Зрозуміло, дякую
Марина 15:32
Підкажіть будь-ласка, чи можна використовувати дані довідки про трудовий та страховий стаж з сайту пенсійного фонду для розрахунку лікарняних?
Марина 15:32
А саме визначення страхового стажу
ОМС 15:34
Дарина, здається тільки капремонт можна на витрати, а реконструкцію мабуть ні
тата 15:35
Марина, можно. Только смотрите, там они не всегда совпадают. У меня 3 квартал еще не подтянулся. 2021 год вообще не видно. По новым работникам ,хоть отчет и сдан , пишет не в трудовых отношениях.
тата 15:35
Марина, пусть они сами заказывают и приносят
Оксанка 15:36
Що робити, що спати хочеться...
Тат_яна 15:38
тата, а мне удобнее с сайта ПФ вытянуть стаж. И, насколько я знаю, программа в ФСС тоже подтягивает данные оттуда
Тат_яна 15:40
Оксанка, попробуй подумать про годовой отчёт
Марина 15:40
тата, Принесли. Интересует виплата по уходу за ребенком до 3 лет. Человек в данній период не работал, т.е. не біл в декретном отпуске. Помощь получал и в довидке пенсіионного период виплат вошел в страховой стаж
Дарина 15:41
ОМС, тобто вартість монтажних робіт теж треба на вартість будівлі відносити?
ОМС 15:44
Дарина, думаю, что да)
Марина 15:45
Тат_яна, Вы берете общий стаховой стаж с сайта пенсионного, все что туда включено?
Алла 15:46
Марина.все вірно,ці 3 роки входять до страхового стажу,навіть якщо людина ніде не працювала
Тат_яна 15:46
Марина, да
Оксанка 15:47
Тат_яна,
Оксанка 15:48
Коли наказ про інвентаризацію потрібно писати,1 листопада?
Тат_яна 15:49
Оксанка, проснулась? Так ото ж
Оксанка 15:51
Тат_яна, не так проснулась, як розстроїлась)
Олена 15:52
доброго дня. Допоможіть. адміністрація отримала від лквідованої адміністраціїї талони на бензин.як правильно їх відобразити в бух.обліку.
Тат_яна 15:53
Оксанка, придёт время и для такого...
Алла 15:55
Підскажіть,невакцінована людина повинна бути відсторонена від роботи 09.12.21,чи може вона піти в оплачувану відпустку 08.12.2021????
Бухгалтер ОСВІТА 15:56
ПІдскажіть, будь ласка, вчитель працює за сумісництвом вихователем ГПД, який тарифний розряд йому установити 11 чи 14, як по основній посаді.
Оксанка 16:04
Хто знає, коли наказ пишеться про інвентаризацію?
Людмила 16:09
Бухгалтер ОСВІТА, до атестації присвоюєте 14.
Бухгалтер ОСВІТА 16:15
Людмила, а як бути з курсами підвищення кваліфікації, якщо їх немає
Бухгалтер ОСВІТА 16:16
Людмила, то може 11
Бухгалтер ОСВІТА 16:16
Людмила, викладання предмету не за фахом
МаШка 16:21
Бухгалтер ОСВІТА, якщо вчитель не атестований, як вихователь ГПД, то на мою думку 11
Бухгалтер ОСВІТА 16:24
МаШка, я прочитала відповідь сьогодні в Бюджетній бухгалтерії, пишуть, що 14 т.р., але що робити з курсами, якщо вчитель викладає декілька предметів і не пройшов курси, то 11 т.р.
МаШка 16:29
Бухгалтер ОСВІТА, в атестаційному листі прописано, по яких предметах він пройшов курси, і які оплачуються по 14 т.р. Якщо таких предметів не прописано, то рахуємо по 11
Бухгалтер ОСВІТА 16:33
МаШка, я теж так вважаю, але хотіла пітвердження колег, дякую.
Людмила 16:47
Бухгалтер ОСВІТА: Ви рахуєте до атестації по 14р. А під час атестації комісія розбирається пройшов він курси чи не пройшов. І відповідно присвоює їй по яких предметах по яких розрядах їй рахувати. До атестації рахуєте по тій категорії, яка є в людини на той момент.
Людмила 16:51
Принаймні такі розяснення нам надали наші методисти.
Ганна 17:02
Добрий день!Допоможіть,будь ласка!Надаємо в оренду держ.приміщення.Як правильно виписувати Акт на 50%,якщо сума без ПДВ іде в ФДМ ,а нам іде з цього платежу ПДВ?Дуже прошу, допоможіть
Марія 17:09
Доброго дня, колеги! Питання до фінорганів, чи погоджуєте ви акти звірки ДКСУ по операціям, які впливають на результат виконання бюджетів (рахунок обліку 5541 та 5542)? Адже облік ведеться органами ДКСУ, чому фінорган повинен погоджувати ці акти і як звірити цифри?
Людмила 17:09
чи є коментар до ч.1 п.4 ст.13 Бюджетного кодексу. щодо надходження майна в натуральній формі...., у межах відповідного бюджету
EVGENIY 17:12
Марія, це вам ДКСУ направило такі акти? Щось новеньке вигадали ))) В ДКСУ мабуть йде інвентаризація рахунків, от вони себе підстраховують