Архів чату за 14.12.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Тат_яна 08:28
Доброе утро!

ОМС 08:32
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))

Оксанка 08:34
Добрий ранок! Скажіть, а чи можна скидати мережу по СДО?

Людмила 08:37
Доброго ранку!

Ната 1 08:37
Доброго ранку! Хтось уже завантажував через СДО Мережу розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету на 2022 рік, сформовану у LOGICA?

EVGENIY 08:47
Ната 1, а в чому питання? Спробуйте і нам розповісте ))

EVGENIY 08:47
Доброго ранку, всім гарного дня ))

ЛюдКа 08:55
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!

Тат_яна 08:58
Марина! Давай на перекличку!!! А потом можешь снова нырять в свои информационные волны

Таня 08:59
Доброго ранку!

Дарина 09:02
Всім доброго ранку)))

ОМС 09:02
Тат_яна, докладываю: только что записалась онлайн в ПФ на сдачу документов на назначение пенсии, на 10.02)))

ФСН 09:03
Всім вітання! Вдалого дня!

Тат_яна 09:06
ОМС, я лучше ножками схожу...

ОМС 09:13
Тат_яна, я тоже ножками. Но у нас документы принимают в "прозором офисе" и только по записи. Сегодня запись на 10.02. уже. Мой день!!!))))

EVGENIY 09:14
ОМС,

ОМС 09:22
EVGENIY, да)))))))))

Тат_яна 09:25
ОМС,

нина 09:26
ОМС, а що док не приймають через портал?

ОМС 09:27
нина, приймають, мабуть. Але хочу особисто "глаза в глаза"))))

нина 09:28
ОМС, як в старі часи)))

ОМС 09:28
нина, да, точно))))

Голді 09:42
Оксанка, Ви маєте на увазі чи грузяться в СДО сформовані з мережі файли юридичних, фінансових і платіжок? Якщо питання зрозуміла правильно, то так, можна. Ми давно так працюємо.

EVGENIY 09:43
Голді, ні вона не це мала на увазі, а мережу установ на 2022 рік

Оксанка 09:47
Голді, мені потрібно вилучити мережі по 2 КПК в мережам і скинути реєстр змін через СДО

Оксанка 09:47
Голді, як це зробити?

EVGENIY 09:49
Оксанка, є офіційна програма від ДКСУ там це можна зробити, ви теоретично в ній повинні були надавати мережу на 2021 рік отже в ній тепер і вилучайте

Бух. 09:55
Доброго дня.Споримо з кадрами

Бух. 09:55
Аванс 14 числа на карточку табель заповнюємо 14 число чи по 15 число

Оксанка 10:00
EVGENIY, дякую

EVGENIY 10:01
Бух., я вважаю по 15

оксана_бух 10:09
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, законопроєкт про підвищити поріг з 200 тисяч гривень до 500 тисяч гривень для здійснення замовниками закупівель товарів та послуг шляхом застосування процедур закупівель буде прийнятий, як вважаєте?

Наталя т-ц 10:11
оксана_бух, дуже його чекаю. але поки що проект((

Наталя т-ц 10:11
і здається,що рада вже в цьому році розглядати не буде

Лілія 10:20
Знову питання по НАФТОГАЗ трейдингу. Залишається залишок коштів на цей рік по договору. Треба угоду на мінус? Чи можна змінити календарний план ?

Наталя т-ц 10:20
зараз подивлюся засідання Ради, а раптом є на порядку денному наш довгоочікуваний проєкт))

NeProzorro 10:22
Наталя т-ц, що там? Невже скасовують закупі влі?

1111 10:23
Бух., взагалі по 15 включно, як то кажуть все дуже на перед.

ОМС 10:24
EVGENIY, (10.01) перший раз у житті бачу аванс 14. Обично він платиться за першу половину місяця, а половина це 15 днів А крім того, в цьому ж табелі заповняється і друга частина місяця

Оксанка 10:26
Де знайти інструкцію на вилучення мережі у програмі meregam? І як записати реєстр змін та відправити по СДО?

ЦНСП 10:27
Доброго дня, підскажіть, працівник цілий місяць у "карантинній відпустці", у цьому ж місяці отримав премію до професійного свята, чи доплачувати ЄСВ до мінімалки?

EVGENIY 10:27
Оксанка, щоб зробити реєстр змін в ній треба з початку зробити мережу в ній , а потім вже з неї видаляти, описати як це зробити дуже довго

Оксанка 10:28
EVGENIY, в мене вже створена як вилучити лишні?

EVGENIY 10:29
Оксанка, зайти і видалити , вона сформує зміни

EVGENIY 10:29
Оксанка, зробіть копію програми а потім пробуйте

Оксанка 10:29
EVGENIY, вибрати кпк лишні і видалити запис натиснути, а як записати цей реєстр?

EVGENIY 10:30
Оксанка, там же здається експорт є чи запис змін це і будуть зміни

EVGENIY 10:30
Оксанка, видаляєте запис а потім закриваєте це вікно і в верхньому меню запис змін

Оксанка 10:31
EVGENIY, дякую, програміст на виїзді, то пробую сама

EVGENIY 10:31
Оксанка, програміст тут ні до чого, звідки йому таке знати

Оксанка 10:32
EVGENIY, у нас він таке знає

Оксанка 10:32
а для видалення мені зайти у корекцію даних?

EVGENIY 10:34
Оксанка, здається да, я кажу по пам'яті )) Можу помилитись

Оксанка 10:37
EVGENIY, краще щось ніж нічого, дякую)

Svetl 10:39
Добрий день, шановні колеги! Як краще діяти в такій ситуації - працівники відсторонені по ковіду з 9/12чи можна їм нарахувати річну премію?

EVGENIY 10:43
Svetl, а чому ні?

Марія 10:44
Добрий день! Піскажіть, чкийграничний дохід для нсл з грудня?

EVGENIY 10:44
Марія, який був такий і залишився

EVGENIY 10:45
Марія, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/esv/r ... oyi-pilgi/

Svetl 10:45
EVGENIY, дякую! Ми так і подумали, але я вирішила дізнатися думку колег

Марія 10:49
EVGENIY, дякую. чомусь закралась підозра, що нсл змінилась

Бух 10:54
Добрий день! Хтось відправляв уже МЕРЕЖУ через СДО? Коли уже відправили, який статус пище, коли казна отримала?

Валя 10:56
Кто работает в сфере спорта-очень нужна помощь-принимаем на работу тренера-преподавателя по виду спорта,а у него есть научная степень-кандидат медицинских наук.Встал вопрос об оплате за научную степень,мнения разделились-положена ему эта доплата или только если будет работать в медицине ??? Помогите пожалуйста разобраться !!!

Марина 11:01
Добрый день. Девочки кому прислали по газу договор ПОН? Нафтогаз трейдинг соглашается делать допку на минус?

Катерина 11:08
Доброго дня! Допоможіть, будь-ласка! Державний службовець ( Постанова 15 ), прийнятий на роботу 12 жовтня 2021 року. З 28 грудня 2021 він йде у відпустку з виплатою грошової допомоги. Як розрахувати йому грошову допомогу, якщо, зазвичай, вона у розмірі середньомісячної заробітної плати за останні 2 місяці? Дякую.

ЛЕСЯ 11:09
Доброго дня !!!!Підкажіть посадовий оклад водія в органах виконавчої влади?

111 11:38
В акті Нaфтогаз Трeйдинга дані по споживанню лише по 23.11, а не по 30.11. У всіх так?

ALLA 11:41
111: Нет. У нас весь ноябрь.

Normal 11:49
Добрый день, подскажите для оплаты через казну (пенс сбора для регистр авто) с 2800 там где админ вские сборы нужно ставить юр фин, для подтверждения нужны какие-то бумажки ?

Олена освіта 11:49
БУХГАЛТЕРИ ОСВІТИ!!! хто робить розподіл видатків на 2022 рік помісячно!!! як розписати субвенцію на інклюзію???? може хто чув, а то департамент додзонитися не можу... спитати немає в кого... в минулому році поділила на перше півріччя, неправильно...

Марія 11:52
підкажіть де є Класифікація за INN:на прозоро для закупівлі ліків?

ФСН 11:56
Normal, у юрю та фін. зоб., там де номер дог. та номер акта - ставте номер реєстру (юр., фін.). Ніякі сканкопії не прикріпляються для податків.

Normal 12:00
ФСН, спасибо

Аня. 12:00
EVGENIY, Добрий день. Підкажіть будь ласка ,у нас виникло питання фінанс.лізингових платежів. Включено до мережі одержув.ком.підпри.в якого лізинг.догов з банком Через нас бюдж. установу фінансув. лізингові платежі. Які при цьому бух проводки ?

Людмила 12:03
Валя, доплата за науковий ступінь нараховується, якщо їхня діяльність за профілем збігається з науковим ступенем.

Марина 12:08
ALLA, 111, у нас нет начала ноября.. так как договора нафтогаз трейдинг составлял фиг знает сколько... и он подписан 15.11 то с 01.11.по 15.11 мы на ПОНе.

Марина 12:09
у Нафтогаза

Марія 12:28
Доброго дня! З Нафтогаз трейдінг прийшов акт за листопад і рахунок за грудень. Коли буде акт за грудень, невідомо, як будемо закривати рік

Ірина 12:44
калькулятор 1113? маю сумніви,не можу ж я його на 1812

Н.А 12:48
Ірина, більше року користування на 1113

Ірина 12:49
Н.А, спасибо

EVGENIY 13:13
Н.А, а у лопати який строк користування? Може і її на 1131? А те що це малоцінне не має значення?

EVGENIY 13:13
1113

Лілія 13:15
111, у нас дата акту 30.11, за листопад (від дати укладення договору). Як реєструвати в Казні?

Лілія 13:17
111, ALLA, Марина, Марія, чи дає Нафтогаз дод угоди на мінус?

ОМС 13:18
Лілія, здається так(але перепитайте ще у когось): Ставите вхідний номер і дату сьогодні, а завтра реєструєте

ОМС 13:18
Лілія, я зрозуміло написала?

Лілія 13:18
ОМС, дата прийняття фін.зобов в "Мережі" буде дата реєстрації ? А дата документа така як є ?

Економ 13:20
А що робити з договорами по газу ПОН ? Прийшло поштою від Нафтогазу. Як оприлюднити? Як реєструвати? Що платити по них ?

ОМС 13:22
Лілія, на жаль давно таке було, не памятаю((((

Марина 13:25
Лілія, по идее да... я тоже с казной часто выясняла этот вопрос.. например документ от 30.11 ... такая дата документа и должна быть, а регистрирую я его к примеру 04.12 тогда когда он мне пришел тогда и беру обязательства...

Дарина 14:13
Комусь вже надходили рахунки з ПОН?За якою ціною вони виставляють ?

натли 14:15
доброго дня.підкажіть -подовжувач на який раххунок ставити(250,00)?на 1113 чи 1812 з подальшим оперативним обліком?

Світлана 14:22
Доброго дня, скажіть будь ласка звільнився працівник за згодою сторін, мені на нього подавати додатковий звіт з ЄСВ?

EVGENIY 14:27
натли, я би ставив на 1812 навіть не сумнівався би

натли 14:54
EVGENIY, на 14,27 спасибо.я так и думала,но лучше еще раз уточнить.спасибо.

EVGENIY 14:56
Світлана, якщо в грудні звільнився то навіщо звіт? Вже в січні ж здавати за 4 квартал там і буде грудень

Тоня 15:04
EVGENIY, підкажіть. Премія за результами щорічного оцінювання дерслужбовців, нарахована у грудні, має бути розподілена пропорційно відпрацьованому часу за рік та віднесена у відповідній сумі до кожного місяця року в Об'єднаному звіті чи всю суму показувати в грудні?

ОМС 15:04
EVGENIY, може для центра занятості? Якщо звільнився "за згодою сторін", то дуже схоже

ОМС 15:05
Тоня, це ви самі придумали чи десь таке читали?

EVGENIY 15:08
Тоня, це ж не розрахунок відпускних )))

EVGENIY 15:09
ОМС, так якщо в грудні звільнився то вже в січні звіт подавать за грудень, зараз то за грудень в грудні подати не можливо, грудень ще не закінчився може завтра назад приймуть

ОМС 15:12
EVGENIY, ну да)

Світлана 15:12
EVGENIY, я дала довідку про доходи для центра зайнятості, а там сказали працівнику, що зараз довідка не потрібна. От я і думаю може треба подавати звіт?

Інна 15:13
Дарина, нам виставили по 16800,00.

EVGENIY 15:16
Світлана, якби в листопаді звільнився то так треба було в грудні подати довідковий, але в грудні за грудень не подають

Світлана 15:20
Тобто вже в січні подам за квартал.

EVGENIY 15:21
Світлана, да ы там же буде грудень

Світлана 15:25
EVGENIY, дякую)

Галина 15:36
Колеги,в Вас працює СДО?

Tanita 15:50
Галина, так, працює, Запорізька

Марія 16:15
на прозор чи кидати додаткову угоду ,був укладений звіт про укладений договір зазаз зменшуєєм вартість

8888 16:25
хто в омс підкажіть матеріальна на оздоровлення в розмірі окладу чи середньомісячної?

Любов 16:25
Підкажіть, будь ласочка. Річна премія входить до складу МЗП і нараховується зверху?

Любов 16:25
8888, середньомісячна

Оксана 16:32
Доброго вечора,колеги,після звільнення працівник самостійно виявив не дорахування заробітної плати в частині за стаж роботи. Рекомендують звернутись до суду,так як кадровою службою не надано до бухгалтерії розпорядження про встановлення доплати за стаж.Що порекомендуєте?

EVGENIY 16:33
8888, у всіх по різному, на скільки коштів вистачить

EVGENIY 16:35
Оксана, донарахувати і виплатити, або чекайте суду, ще й витрати на суд заплатите! А хто рекомендує? В чому проблема виплатити?

Оксана 16:37
Проблема в видачі розпорядження кадровиком,митивуючи про те ,що працівник звільнений

Оксана 16:38
рекомендує юрист звернутись до суду

EVGENIY 16:40
Оксана, я в кадровій справі не дуже, але КЗОТ каже що строку давності не має на такі порушення, працвнику треба платити все що йому причитається! А у вас реальна не виплата! Кадровики може там повинні зробити там акт самоперевірки і вказати на помилку, і через приказ донарахувати людині, адже суд 100% виграє

Олена 16:40
Оксана, з моєю колегою був такий випадок, вона звернулася до Держпраці з заявою, була позапланова перевірка, донарахували та виплатили все.

Олена 16:41
Обійшлося без суда.

Оксана 16:48
та мотивують тим,що працівник звільнений.

EVGENIY 16:52
Оксана, ну хай спробує як порадили до інспекції з праці звернутись, помню в нас така була інспектор з праці що краще б до суду я ходив ))))

Оксана 16:57
Дякую всім

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”